Automobili, motori...

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Vozim...

Dizel
84
60%
Benzin
30
21%
Plin
4
3%
Hibrid
1
1%
Elektro vozilo
1
1%
ništa ne vozim :(
20
14%

Ukupno glasova: 140

LenBias
Kontakt:

Re: Automobili, motori...

Post Postao/la LenBias » 16 nov 2013, 09:57

u tom nekom rangu, auta i cijene, prilicno sam siguran da ti je najbolje uzeti 307
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 nov 2013, 19:08

Pa i ta 307 ti je frenč skul tako da nema mnogo razlike. Adut Renaulta je 1.5 dci motor koji iako je kvarljiv bolje se pokaz'o od PSA - Ford HDI motora, dok je na strani Lava enterijer def.

Nego nešto o gospodaru klase 8-)

Golf sa jednim rezervoarom prešao 1602 km
slika

Volkswagen je test nazvao 'Think Blue, Eco Ride'. Ideja je bila da tvrtka iz Wolfsburga pokaže koliko je Golf TDI BlueMotion zapravo štedljiv automobil.

Rutu dugu 1602 km, od Nantesa do Copenhagena, Europske zelene prijestolnice za 2014., BlueMotion je prošao samo s jednim tankom.

U prosjeku je trošio samo 2,92 litra na 100 kilometara, 0,3 litre manje od tvornički deklarisane potrošnje. BlueMotion pokreće 1,6 turbodizelski motor, koji razvija snagu od 108 KS uz okretni moment od 250 Nm.

Lord of the rings!
Procurile su fotografije malog Audija A0, baziranog na modelu VW up! koji bi se na tržištu trebao naći za dvije godine. Blizanac up!-a, Seat Mii-a i Škoda Citigoa dijeliti će s njima istu platformu, poznatu pod nazivom New Small Family, a proizvoditi će se u Bratislavi. Kako bi se razlikovao od braće blizanaca, imati će nešto višu cijenu, koja će kretati od 13.000 eura. Za pogon je zadužen 1.0 TSI sa 109 KS, koji je viđen u up! konceptu, a zamijeniti će postojeće motore sa 59, odnosno 74 KS.

slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Sagittarius
Kontakt:

Post Postao/la Sagittarius » 17 nov 2013, 19:14

u pitanju je vectra gts , 2006 , redizajn
xenon farovi, s pokretnim glavama,,, nadam se d aznate o kakvim su farovima rijec, ne znam kako da ih opisem,, :D
koje su oznake sijalica ?
nasao sam po netu d1s ili d2s

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 nov 2013, 22:14

Kod: Označi sve

http://novavozila.ba/web/novost.aspx?id=d10eaece-d65a-4e7b-a559-303adb8b662c
Bravo bravo bravooo !

Nova C klasa je u pitanju :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 nov 2013, 00:04

malo E i S klase, eto nove C klase

ali mi je trenutna C klasa njesto ljepsa, sta ja znam

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 nov 2013, 00:05

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pricam o voznom iskustvu za taj novac. Taj CC, za taj novac, se ne moze usporediti s gore navedenima za taj novac ni pod razno.

Phaeton? Sta mu fali? Fali sto nitko nece dati toliko novca za ''luksuzni VW'' kad za tu cijenu uzima limuzinu premium klase. Da je konstruiran u kompletu od bilo cijih dijelova VW koncerna, on i dalje ostaje ''samo VW'' i guranjem u visoku klasu postaje promasaj, to nije moje misljenje, to je cinjenica zasnovana brojkama, prodaji istog.
Ne znam koji ce mentol (mada cu priznati da bi se u BiH takvih vjerujem naslo) to radije uzeti nego Audi, BMW, Mercedes visoke klase i kome on kasnije tog Phaetona misli prodati, znam dvoje likova koji prodaju taj Phaeton 2, odnosno 3 godine, lik zaista misli izvuci za njega novac kao da je nesto ustvari kupio sto ce na trzistu ovdje proci. Cista logika, kao sto rekoh, guranje tamo gdje im nije mjesto - luxury class. Dovoljno su se vec odmaknuli i od tog ''narodno vozilo'' koncepta, kamoli da jos prave luksuzna vozila, nek se drze onoga sto znaju i onoga po cemu su prepoznatljivi.

VW je napravio promašaj sa Phaetonom upravo iz razloga koje si naveo.VW kao narodno auto jednostavno ne može u isti koš sa BMW i Mercedesom i svako ko želi luksuz a samim tim i status će logično zaobići VW.

Sjećam se izjave na tv jednog lorda ( ime sam zaboravio :) ) mislim da je u pitanju emisija Fifth Gear.Čovjek ima vozni park vrijedan destine miliona pa je u međuvremenu došao da provoza i Phaetona zamisli. :)
Nakon vožnje čovjek reče sjajan auto luksuz i snaga su tu ali mislim da bi me se prijatelji odrekli kad bi došao na zabavu sa Phaetonom ipak je to VW bez obzira na sve lord odmah u kost. :)

Isti je slučaj i sa CC Passatom.Za približno istu cijenu možeš uzeti BMW,Mercedes.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 nov 2013, 06:46

kad vec spominjete vw-ovo ponajbolje auto, red je da napisem par rijeci, jer sam osto duzan kolegi fidelisu.
helem, licno ne razumijem ljude koji uzimaju da bi se hvalili pred drugim ljudima.
licno vozam teskog sportaka, ali ne zbog ljudi, nego je to zato sto uzivam u brzoj voznji.
recimo da mi nije tesko uraniti nedjeljom, izaci na autoban i voziti nekih stotinjak km.
ono, 250+ km/h.
sad, to je ona lijepa strana. druga strana je malo ruznija.
recimo da ja svake godine kupujem nove kocnice i nove gume. da, meni gume izdrze sezonu iako kupujem najbolje sto ima na trzistu. kocnice i gume platim ca 1000 eura.
skoro mi je pukla felga (jbg, niskoprofilne gume tako da je dovoljan mali udar o ivicnjak). 4 nove felge kostaju 7000 eura. auto je trenutno kod majstora - pukla glava motora, cijena popravke 5500 eura.
dok sam vozio vw-a, kad mi je crko motor (zena nije sipala ulje), nasao sam polovan sa skroz malom kilometrazom i platio ga 2000 eura.
nakon toga sam ga vozio jos godilu, ali ne da sam vozio - ubijao sam ga.
kunem se svime, kad god bih kontrolisao ulje, bilo je zuto. dakle, ni ulje nije promijenilo boju.
jeftini dijelovi + nepoderivost = perfektno auto.
moj starac vozi x5. yebeno spiglo kosta 300 eura.
nama je dobro jer smo samostalni i auta su prijavljena na firme tako da sve dijelove odbijemo od poreza.
a sta da urade oni u bosni? bome je dole veliko kad moras iskesirati 1000 ili vise maraka za popravku.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 nov 2013, 07:54

Centre forward je napisao/la:Pa i ta 307 ti je frenč skul tako da nema mnogo razlike. Adut Renaulta je 1.5 dci motor koji iako je kvarljiv bolje se pokaz'o od PSA - Ford HDI motora, dok je na strani Lava enterijer def
znam da je francuska skola sto opet ne znaci da se ne mogu porediti, znam da je 307 prostraniji, u to sam se uvjerio kada se kupovalo auto, razna su bila u planu, megane je bio toliko prostran da sam u auto sa svojih 195, namjestenim volanom i sjedistem gurnutim do kraja jedva sjeo dok u 307 sjedem sasvim fino i jos neko iza mene moze sjesti, ne neka ogromna osoba ali definitivno neko prosjecan moze :mrgreen: sto se tice motora, za nas obicne i malo iznad prosjeka ljude u bosni motor modela 307 je bajka, vjeruj mi, relativno dosta brzo moze ici za nase puteve, mi i nemamo autoputa nekog da se mozes izivljavati a svako ko ovim nasim "normalnim" putevima vozi kao sto bi na autoputu je apsolutni kreten bez grama mozga :D dalje, taj motor se ne kvari, naravno ako znas sta radis i ako si ga kupio ispravnog, nema sanse da se pokvari, dok je u renaulta drugi slucaj, o nekim astrama da ne pricamo, trosi veoma malo, auto uz redovno servisiranje, promjenu filtera, ulja i sl tokom ovih svih godina nije imao nikakav kvar, jedini minus koji sam ja primjetio da postoji jeste da su mu sijalice u farovima potrosna roba, mislim iznad nekog prosjeka potrosna, to ruku na srce iz nekog razloga cesto pregori i dosta ljudi koji ima peugeot mi je reklo isto, razlog stvarno ne bi znao koji je ali je tako :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 nov 2013, 09:51

secer je napisao/la:kad vec spominjete vw-ovo ponajbolje auto, red je da napisem par rijeci, jer sam osto duzan kolegi fidelisu.
helem, licno ne razumijem ljude koji uzimaju da bi se hvalili pred drugim ljudima.
licno vozam teskog sportaka, ali ne zbog ljudi, nego je to zato sto uzivam u brzoj voznji.
recimo da mi nije tesko uraniti nedjeljom, izaci na autoban i voziti nekih stotinjak km.
ono, 250+ km/h.
Nije to nuzno nikakvo hvaljenje, jednostavno receno ogromna vecina ljudi ce za taj novac uzeti premium njemacko vozilo, a ne Phaeton, i to je to, s te strane nema rasprave i nema pogovora, promasaj i mijesanje gdje im nije mjesto i to ce im rezultati uvijek i pokazati jer se s premium brandovima ne mogu natjecati niti im je domena da se tu natjecu jer nije im to bit branda.
sad, to je ona lijepa strana. druga strana je malo ruznija.
recimo da ja svake godine kupujem nove kocnice i nove gume. da, meni gume izdrze sezonu iako kupujem najbolje sto ima na trzistu. kocnice i gume platim ca 1000 eura.
skoro mi je pukla felga (jbg, niskoprofilne gume tako da je dovoljan mali udar o ivicnjak). 4 nove felge kostaju 7000 eura. auto je trenutno kod majstora - pukla glava motora, cijena popravke 5500 eura.
dok sam vozio vw-a, kad mi je crko motor (zena nije sipala ulje), nasao sam polovan sa skroz malom kilometrazom i platio ga 2000 eura.
Toga si bio svjestan kad si ga kupovao, pa opet si ga na kraju kupio. Dakle.
nakon toga sam ga vozio jos godilu, ali ne da sam vozio - ubijao sam ga.
kunem se svime, kad god bih kontrolisao ulje, bilo je zuto. dakle, ni ulje nije promijenilo boju.
jeftini dijelovi + nepoderivost = perfektno auto.
moj starac vozi x5. yebeno spiglo kosta 300 eura.
nama je dobro jer smo samostalni i auta su prijavljena na firme tako da sve dijelove odbijemo od poreza.
a sta da urade oni u bosni? bome je dole veliko kad moras iskesirati 1000 ili vise maraka za popravku.
To je i dalje sve u redu, no i dalje to ne brise cinjenicu da je to vozilo teski promasaj i da ce skoro pa svatko, pa tako i ja, za cijenu koja ti je potrebna da uzmes ''luksuzni VW'', uzeti nesto od BMW-a, Audi-a ili Mercedesa. Ne nuzno da me netko kao vidi, nego jednostavno ne bih nikad dao toliki novac na VW pored ovih ostalih. Za mene je VW DO 20 000 KM. I to dobro, dobro ''novo'' vozilo. Ni marke vise.
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 nov 2013, 16:55

postoji mogucnost da se uskoro sa 307 predje na 407 ili 308, definitivno ce ponovo biti peugeot, sada me samo zanima sta se vise isplati, sta bi vi koji se dosta vise od mene razumijete u automobile kupili da morate birati izmedju ta dva modela :D koliko sam upucen tu je negdje potrosnja, jacina motora itd ali koje su stvari koje idu u korist kojeg modela (osim godista koje je ocito na strani 308 u vecini slucajeva, koliko sam upratio naravno i to je, po mom misljenju, jedan veliki plus na kraju krajeva) :D zahvaljujem unaprijed na pomoci :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 nov 2013, 21:17

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije to nuzno nikakvo hvaljenje, jednostavno receno ogromna vecina ljudi ce za taj novac uzeti premium njemacko vozilo, a ne Phaeton, i to je to, s te strane nema rasprave i nema pogovora, promasaj i mijesanje gdje im nije mjesto i to ce im rezultati uvijek i pokazati jer se s premium brandovima ne mogu natjecati niti im je domena da se tu natjecu jer nije im to bit branda.
reci mi sto mi vec nisi rekao. :)
Nije to nuzno nikakvo hvaljenje, jednostavno receno ogromna vecina ljudi ce za taj novac uzeti premium njemacko vozilo, a ne Phaeton
a phaeton nije premijum vozilo :) ma daj bolan, mani suplje.
to ce im rezultati uvijek i pokazati jer se s premium brandovima ne mogu natjecati niti im je domena da se tu natjecu jer nije im to bit branda.
kad smo vec kod toga, kad je vw izbacio phaetona, konkurncija je pala na dupe.
tehnologiju koju je ugradio vw, ostali nisu ni sanjali.
Toga si bio svjestan kad si ga kupovao, pa opet si ga na kraju kupio. Dakle.
naravno da nisam, barem sto se tice motora.
osim toga, to nije tema nase rasprave. bitno je da vozaci bmw-a, audija ili mercedesa za popravke izdvaju daleko vise od vozaca vw-a.
i dalje to ne brise cinjenicu da je to vozilo teski promasaj
trece najprodavanije luksuzno auto u njemackoj nije promasaj.
ok, flopali su u americi, ali su dobri na azijskom trzistu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 nov 2013, 21:54

secer je napisao/la: reci mi sto mi vec nisi rekao. :)
Pa evo bi, al slozis se da nije premium brand fakticki i da se gura gdje mu nije mjesto, a onda ti najednom Phaeton premium vozilo. :)
a phaeton nije premijum vozilo :) ma daj bolan, mani suplje.
I jest i nije. Kao sto rekoh, premium vozilo nije samo samo vozilo nego je i ime, brand, reputacija, stosta drugo koje se jednostavno ne veze za VW i to je to. Ne moze to brate u istu recenicu i gotovo. ž
Nije da ja hocu reci da je to lose auto, dapace, odlicno je, ali se gura gdje mu nije i nece moci biti mjesto.
kad smo vec kod toga, kad je vw izbacio phaetona, konkurncija je pala na dupe.
tehnologiju koju je ugradio vw, ostali nisu ni sanjali.
Ali su nadmasili.
naravno da nisam, barem sto se tice motora.
osim toga, to nije tema nase rasprave. bitno je da vozaci bmw-a, audija ili mercedesa za popravke izdvaju daleko vise od vozaca vw-a.
Pa zato sto je rijec o premium brandu na prema necemu sto nije premium brand (i ne bi se trebao ni gurati gdje mu realno nije mjesto, sto mi i jest poanta), logicno.
trece najprodavanije luksuzno auto u njemackoj nije promasaj.
ok, flopali su u americi, ali su dobri na azijskom trzistu.
Ma ne bi ga ni izdali da nije sto jest - povecavaju im se, odnosno sve su im vece cijene modela bile, priblizili se premium konkurenciji, a ''narodno vozilo'', i ocito im je logicno bilo pokusati se upustiti u borbu u luksuznom rangu vozila s obzirom na tendenciju rasta cijena i zestoku konkurenciju. Za mene je to vozilo promasaj, i kao sto rekoh, na prste jedne ruke ces nabrojati pojedince od njih 50 koji ce za isti novac uzeti Phaeton umjesto pandana kod Audi (s A8com uostalom dijeli podvozje, pa evo ne znam tko bi za istu cijenu radije uzeo Phaeton nego A8), BMW ili Mercedes grupacije. Sasvim razumljivo, sasvim logicno, i sam bi isto postupio. A vjeruj navozio sam se auta i uostalom to mi je posao, svaki dan ih isprobam i vidim.
Kao sto rekoh, tko kupuje, vozi VW, to je vozilo za do 20 000 KM. Dati vise od toga za Volkswagen, to je po meni krajnje nelogican potez iz vise razloga, a evo nek za nase pojmove ostane samo logicki da ce mu primjera radi Audi za preko 20 000 KM uvijek bolje zadrzati cijenu i ostati aktualniji model, tj. vise ce za njega izvuci, nego za bilo kakav VW, ako nista drugo.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 nov 2013, 22:02

LenBias je napisao/la:postoji mogucnost da se uskoro sa 307 predje na 407 ili 308, definitivno ce ponovo biti peugeot, sada me samo zanima sta se vise isplati, sta bi vi koji se dosta vise od mene razumijete u automobile kupili da morate birati izmedju ta dva modela :D koliko sam upucen tu je negdje potrosnja, jacina motora itd ali koje su stvari koje idu u korist kojeg modela (osim godista koje je ocito na strani 308 u vecini slucajeva, koliko sam upratio naravno i to je, po mom misljenju, jedan veliki plus na kraju krajeva) :D zahvaljujem unaprijed na pomoci :mrgreen:
Usporedjujes dvije razlicite klase vozila. Skontaj sta ti treba prvo i za sta ti treba, onda je lako odluciti. Ako vec neces nista nego Peugeot.
...Život za Široki...

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 18 nov 2013, 22:06

Netko savjete za Audi A4...kupiti da ili ne!
2002 godina!
200000 km na satu!
Uredna servis knjizica?!

Netko tko je imao ovakav tip vozila ,dizel 1.9 tdi 136konja!

slika
HSK Zrinjski Mostar.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 nov 2013, 22:07

pa tu je to nekako, nije sada serija 600 da je toliko velilka razlika :D ako mi je 307 sasvim dovoljan i dobar onda bi logicno bilo samo preci na noviji 308 ali ne znam iz kojeg razloga i 407 me privlaci, ne znam kako drugacije objasniti :mrgreen: eto, ako zanemarimo da su druge klase kao sto kazes, sta bi bila cija prednost a sta mana :D da, samo peugeot, 2008 ce biti kupovina kada mu se cijena spusti nekada :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 nov 2013, 22:28

Pa 407 je u evidentnoj prednosti jer je visa klasa, komforniji je, luksuzniji, bolji ovjes, jednostavno je limuzina naprema kompaktnom vozilu. 308 je manji potrosac, kompaktniji u guzvama, manje emisija CO2, no 407 ima vise okretnog momenta, bolju zvucnu izolaciju kabine, vecu top brzinu i dr., sve sto proizilazi iz vise klase.
Stavka je da ga ne vrijedi niposto uzeti ispod 2.0 motora, vrlo je trom sa 1.6 HDi, neugodan za voziti izrazito, dok je za 308 korektan i 1.6 HDi sa 110 ks. Svi ti HDi modeli su sasvim korektni sto se tice kvalitete.
Kako god, radi se o usporedjivanju dvije razlicite klase vozila, a uvijek ce prednost imati visa klasa, u ovom slucaju 407, 2.0 HDi, sto bi i bio moj izbor izmedju ta dva vozila.
...Život za Široki...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 nov 2013, 22:39

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa 407 je u evidentnoj prednosti jer je visa klasa, komforniji je, luksuzniji, bolji ovjes, jednostavno je limuzina naprema kompaktnom vozilu. 308 je manji potrosac, kompaktniji u guzvama, manje emisija CO2, no 407 ima vise okretnog momenta, bolju zvucnu izolaciju kabine, vecu top brzinu i dr., sve sto proizilazi iz vise klase.
Stavka je da ga ne vrijedi niposto uzeti ispod 2.0 motora, vrlo je trom sa 1.6 HDi, neugodan za voziti izrazito, dok je za 308 korektan i 1.6 HDi sa 110 ks. Svi ti HDi modeli su sasvim korektni sto se tice kvalitete.
Kako god, radi se o usporedjivanju dvije razlicite klase vozila, a uvijek ce prednost imati visa klasa, u ovom slucaju 407, 2.0 HDi, sto bi i bio moj izbor izmedju ta dva vozila.
ok, hvala, i ovaj trenutni 307 je 2.0 tako da ispod toga nije ni razmatrano, sasvim pristojno za nase uslove i ceste, potrosnja prihvatljiva, motor kvalitetan i ne kvari se, meni nista vise ne treba po tom pitanju :D sada mi je 407 jos malo porastao ali kao sto gledam to ce biti u zadnji trenutak neka odluka, sjesti provozati jedno pa drugo i onda odmah na prvu izabrati, nije pametno ali kazu da je cesto prvi odgovor onaj tacan :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 nov 2013, 22:51

Nema posebnih problema s tim HDi motorima, ali na vecem vozilu sigurno je minimum 2.0 HDi, a ja bi uvijek ganjao i na kompaktnom, al eto ja volim da vozilo ima snage, ti motori su sigurno optimalni za nase ceste i za vecinu ljudi, samo sto, kao sto rekoh, se radi o dvije razlicite klase vozila i ovisi sta se od vozila trazi, 407 je svakako superiorniji (narocito u Exclusive izvedbi), ali nije svakome to jedino bitno, netko voli i kompaktniji izgled, modernije vozilo, tocnije model, ipak je aktualan, i sl.

saskograd je napisao/la:Netko savjete za Audi A4...kupiti da ili ne!
2002 godina!
200000 km na satu!
Uredna servis knjizica?!

Netko tko je imao ovakav tip vozila ,dizel 1.9 tdi 136konja!
Ukoliko je u dobrom stanju i nema znacajnih ulaganja u sebe (znaju imati problema s mjenjacem, dotrajalosti zglobova), vrijedi, zasto ne. Vozio sam identicno vozilo iz 2002. godine sa 136 ks prije neke, hmm, 3 ili 4 godine, i zaista je odlicno za voziti, ima dovoljno snage, nije neudobno sekunde, vrlo precizno i stabilno, ovjes dosta ugodan s naprednim ESP sustavom za to vrijeme, a linija mu je krajnje zahvalna, moderna, lijepa za oko, dosta komforne i lijepe unutrasnjosti, a da se srediti do neprepoznatljivosti uz samo 3 detalja, rekao bi da je auto maltene tek izaslo sa trake. 'Sminkasto' vozilo, ali u svakom slucaju za cijenu za koju se moze kupiti, meni bi bio jedan od uzih izbora, ali eto ja uvijek preferiram radije i malo stariji model, ali da je limuzina, nego i novije kompaktnije vozilo.
Kako god, za taj novac, uz uvjet da je u dobrom stanju, tko zeli malo luksuznije, makar starije, vozilo premium marke, dobar izbor.
...Život za Široki...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 nov 2013, 21:43

slika
charger i challenger
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sagittarius
Kontakt:

Post Postao/la Sagittarius » 01 dec 2013, 01:07

u pitanju je vectra gts 1.9 cdti , 120 ps
auto kad se upali normalno radi bez ikakvih problema, ali nakon sto pređem 5 km , motor pođe da se trese a na bordu, potrosnja mi nenormalno skoci, dajem primjer
kad tek auto upalim, u mirovanju trosi 1 l , a kad se motor trese oko 5.5 l
krecem se u cetvrtoj brzini, i na brzini od 70 km/h bord mi izbaci potrosnju oko 22 l
sta moze biti problem?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.