Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Cartman » 23 jul 2012, 22:44

What the fuck. Pa bolje ti je bilo ostat u Lechu. :roll:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 23 jul 2012, 22:53

Ibricic je napravio milionski transfer na odnosu stilica! ovaj jos morao cekati da moze negdje dzaba ici inace bi jos grijao tribine! (nezelim reci da je Ibricic klasa od igraca ) ali stilic
Upravu si a ovaj jos dzaba otisao, izgleda je i njemu dojadilo cekati njemce i nekakve francuze itd.. uostalom da su toliko zagrijani bili kao sto se pisalo, doveli bi ga..pa ejjj dzaba, kakav zeleni Celtic :mrgreen: tamo traze ratnike..

Ibricica isto sad zele prodati, ali nece niko,.. :mrgreen:
Hajduk bi ga i kupio za recimo 500 000 $

Ovaj sto tvrdi da ce u Karapatiju kao igrati :roll: slazem se sa @Sajom..
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 23 jul 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI

GeneralBH
Kontakt:

Post Postao/la GeneralBH » 23 jul 2012, 22:53

Cartman je napisao/la:What the fuck. Pa bolje ti je bilo ostat u Lechu. :roll:
Vrijednost Karpaty Lviv 20.350.000 Eura, najskuplji igrac im je Stila sa 2,5miliona. Otprilike su 4. ili 5. klub po svim kriterijima u Ukrajini, iza Dinamo Kijeva, Sahtar Donjecka, Dnipra, i Metalurg Donjecka...

Vrijedost Lech Poznana 12.325.000 Eura, odnosno skoro 8 miliona manja od Karpatya. Oni su u poljskoj otprilike 3. ili 4. klub iza Legie Varsava i Wisle Krakov, tu negdje sa Polonijom iz Varsave.

Ukrajinska liga nekih 10 mjesta ispred poljske po kvaliteti, i nekih 20 po platama igraca...Pametnom dosta, e sad da je bilo bolje da ode u Njemacku ili Francusku, naravno da da...ali...
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jul 2012, 22:54

"U poljskoj ligi sam pokazao sve što mogu. Imam 24 godine i idealno je vrijeme da se okušam negdje drugo. Dobro mi je u Poznanu, ali kao što sam rekao želim napraviti korak naprijed. Nije li vrijeme za to?".

Štilić je priznao da je Borussia Moenchengladbach, njemački bundesligaš s kojim se povezuje već dugo vremena, "dosta aktuelna tema".

"Istina da je to aktuelna tema. Trener Lucien Favre tamo radi, koji je trenirao Herthu i tada me želio. Čuo je dosta dobroga o meni. Sada, kada je u Borussiji, nastoji me opet dovesti".

E ovo je rekao u intervju prije nekoliko mjeseci.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 23 jul 2012, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 23 jul 2012, 22:55

:lol: :lol: aha svakako.
Urkajinska liga je za dvije klase jaca od poljske.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jul 2012, 22:58

ripper je napisao/la:
Jest jaci Shakhtar, Dinamo i Dnipro. A Karpati? Isto da je presao iz Zelje u Inter iz Zapresica i onda da kazes da je to dobar transfer jer je hrvatska liga jaca.

Jadan transfer koji jos jednom pokazuje koliko su nasi igraci glupi ili su im agenti glupi i bez ambicija. Jadno.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 23 jul 2012, 22:59

Sad se baš posr'o na karijeru! Ocekivao sam mnogo vise od njega!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 jul 2012, 23:00

To je to :lol: :lol: :lol:

Mogao je komotno kao Said Huseinović vratit se u BIH igrat, tj Stilic u Želju :D

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 23 jul 2012, 23:01

GeneralBH je napisao/la:
Vrijednost Karpaty Lviv 20.350.000 Eura, najskuplji igrac im je Stila sa 2,5miliona. Otprilike su 4. ili 5. klub po svim kriterijima u Ukrajini, iza Dinamo Kijeva, Sahtar Donjecka, Dnipra, i Metalurg Donjecka...

Vrijedost Lech Poznana 12.325.000 Eura, odnosno skoro 8 miliona manja od Karpatya. Oni su u poljskoj otprilike 3. ili 4. klub iza Legie Varsava i Wisle Krakov, tu negdje sa Polonijom iz Varsave.

Ukrajinska liga nekih 10 mjesta ispred poljske po kvaliteti, i nekih 20 po platama igraca...Pametnom dosta, e sad da je bilo bolje da ode u Njemacku ili Francusku, naravno da da...ali...

Pa ovaj Stilicev klub Karpaty u prva dva kola ima poraz i nerijeseno i gol razliku 2-6 a nije igrao ni sa jednim od ovih najaci 4-5 klubova napravio je strasan pomak u karijer i nakon Karpaty vrati ce se u Zelju(NEMAM NISA PROTIV ZELJE) i zavrsiti karijeru
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 23 jul 2012, 23:02

Onaj mali M.Subasic cini mi se da je imao jaku ponudu iz Čečenije pa nije otrčo eno ga igra jos u 2 ligi tj. Dresdenu :mrgreen: ima lafo i recimo malo bezobrazne vjere u sebe, a ovaj u 24 godini odma hop nisko, dzaba mozda ce u Karpatiju imati 2, 3 mill eura godisnje :mrgreen: mozda se o tome radi..
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 23 jul 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jul 2012, 23:02

Nego sta znaci k.urva na ruskom/ukrajinskom? :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jul 2012, 23:04

Cartman je napisao/la:
ripper je napisao/la:
Jest jaci Shakhtar, Dinamo i Dnipro. A Karpati? Isto da je presao iz Zelje u Inter iz Zapresica i onda da kazes da je to dobar transfer jer je hrvatska liga jaca.

Jadan transfer koji jos jednom pokazuje koliko su nasi igraci glupi ili su im agenti glupi i bez ambicija. Jadno.
Upravo to, nasi menadzeri su nula. Kako Hrvati uvale svoje kloceve nekim klubovima u Liga 5, a nasi igraci zavrse tam na Karpatima, Aktobeima, Karabuspor i kako vec.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 jul 2012, 23:05

Bulkin je napisao/la:Onaj mali M.Subasic cini mi se da je imao jaku ponudu iz Čečenije pa nije otrčo eno ga igra jos u 2 ligi tj. Dresdenu :mrgreen: ima lafo i recimo malo bezobrazne vjere u sebe, a ovaj u 24 godini odma hop nisko, dzaba mozda ce u Karpatiju imati 2, 3 mill eura godisnje :mrgreen: mozda se o tome radi..
Istina, mogao je Muhamed u Čečeniju, ali prevladao je zdrav razum, i otisao je u Njemacku 2. ligu. Ne kazem sada da je 2. Bundesliga jaca od Ukrajinske, ali je po kvalitetu jako visoka za 2. Ligu, i mladi igraci tu sigurno mogu napredovati, i imaju sansu da ce biti prije primjeceni od jednog Bundesligaskog kluba. A da ne pricam o posjecenosti stadiona u 2 BL.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 jul 2012, 23:06

Toliko se pricalo i na kraju dno dna :D

Bojim se da nece i Dzeko mozda kod Eto u Anži :lol:

nihco

Post Postao/la nihco » 23 jul 2012, 23:06

Cartman je napisao/la:.

je.bi ga, otisao je u klub koji mu je mogao ponuditi najvise para, u tome fol !
mogao je on, mozda, da ode u neku bolju ligu ali da sjedi na klupi za kikiriki.
Sent from my Commodore 64

Rios

Post Postao/la Rios » 23 jul 2012, 23:07

Ocekivao sam mnogo bolji transfer Stile..Odnosno bolji klub..Ovo je definitivno,u najboljem slucaju,stagnacija u karijeri..Finansijski to sigurno i nije toliko lose,ali po svemu drugom jeste..A mozda to Stili i nije vazno..U svakom slucaju nek mu je sa srecom..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jul 2012, 23:08

Ključno je odabrati pravi trenutak za transfer.Prije par godina se potrefilo da je u relativno kratkom periodu bio proglašen najboljim stranim igračem Poljske lige,da je u evropi postigao pogodak iz slobodnjaka Cska Moskvi,nekom francuskom timu dade gol sa 40-50 metara,e to je bio pravi trenutak za transfer.A on ostade u Lechu i dočeka period da više nema mjesta ni u prvoj postavi Lecha i onda ostvari transfer,kao da je i mogao birati,još je dobro i prošao sa Karpatyem.Savršeno izabran tajming za ostvariti transfer :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 23 jul 2012, 23:10

nihco je napisao/la:
Cartman je napisao/la:.

je.bi ga, otisao je u klub koji mu je mogao ponuditi najvise para, u tome fol !
mogao je on, mozda, da ode u neku bolju ligu ali da sjedi na klupi za kikiriki.
Zasto da sjedi na klupi, pa Stilic je veliki talenat, ne bi stalno bio kikiriki , al izgleda biva ona daj sta das, ostacu bez posla, kriza je :mrgreen: a mlad je decko, ne valja ni recimo da je ostao bez kluba :mrgreen: ne mozda je ovo realnost o ponuda koju nije mogao da odbije..

Mogao je i na ove ljetne probe otici ali... izgleda on voli istok :roll:
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 23 jul 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 23 jul 2012, 23:12

Ja ne znam šta je raja ovdje ocekivala?? da možda pređe u Barcelonu ili Bayern :lol: :mrgreen: ako je njemu dobro i ako mu odgovara ovaj transfer, cemu onda naša forumaška briga i ismijavanje momka :?:

Kad budemo kao hrvatska koji ce nekakvog Lovrena hvaliti do nebesa i uvaliti ga Lyonu (Ćorluku, Modrića, Eduarda, Kranjcara, Mandžukića su hvalili do neba i prodavali iz svoje HNL lige u milionskim transferima u lige petice). a ne najveci dušmani sami sebi koji ce samo zato što je iz Želje i sihire bacati na momka, ako treba - onda možemo pricati o nekom progresu po pitanju transfera naših igraca.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jul 2012, 23:13

ripper je napisao/la:Ja ne znam šta je raja ovdje ocekivala?? da možda pređe u Barcelonu ili Bayern :lol: :mrgreen: ako je njemu dobro i ako mu odgovara ovaj transfer, cemu onda naša forumaška briga i ismijavanje momka :?:

Kad budemo kao hrvatska koji ce nekakvog Lovrena hvaliti do nebesa i uvaliti ga Lyonu, a ne najveci dušmani sami sebi koji ce samo zato što je iz Želje i sihire bacati na momka, ako treba - onda možemo pricati o nekom progresu po pitanju transfera naših igraca.
Znači ako ja budem po forumu hvalio Štilića i Medunanjina to će im pomoći da ostvare bolje transfere :lol:
I što se toga tiče Hrvatski navijači 10 puta više ismijavaju,ma šta ismijavaju,pljuju po svojim reprezentativcima.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.