iskreno , da je neko drugi, a ne ivica osim, na celu saveza, mislio bi da je produzenje susicevog angazmana zavjera protiv reprezentacije. ovako , ne preostaje nista nego se pomiriti sa sudbinom, trebace nam puno srece, grupa je lagana, mozda i prodjemo.gruezi je napisao/la:treneru kojem se 2 3 ili 4 klasicne 10tke nadzu na terenu u isto vrijeme (protiv rumunije portugala francuske kuci)treba oduzet trenersku diplomu...covjek koji prosjecnog golmana turske lige stavlja prije jednog odlicnog golmana najjace liger na svijetu u odlucujucoj utakmici ...zanimljivo da je jednu te istu gresku napravio u svakoj tekmi koju smo izgubili bez ispaljenog metka ....ja se nadam da ce u zadnjem trenutku naci angazman negdje jer on jednostavno nije kalibar koji moze nasu reprezentaciju odvesti na neko veliko takmicenje...za takvo nesto treba ti trener sa mudima ,neko prema kojem igraciu imaju strahopostovanje,neko ko ce biti autoritet a safet to definitivno nije...covjek koji 2 mjeseca tekme ne odigra unese ti se u lice i kaze ti fuck u a ti ga grlis nakon toga i uprkos cinjenici da i dalje sjedi na klupi u svom klubu ti nemas muda da ga ostavis na klupi iako na terenu od njeg ima vise stete nego koristi...e moj safete...
Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Sent from my Commodore 64
Hudniknihco je napisao/la: iskreno , da je neko drugi, a ne ivica osim, na celu saveza, mislio bi da je produzenje susicevog angazmana zavjera protiv reprezentacije. ovako , ne preostaje nista nego se pomiriti sa sudbinom, trebace nam puno srece, grupa je lagana, mozda i prodjemo.

Ili ukratko, to govori da ipak neko bolje poznaje fudbalsko stivo i situaciju od pojedinih forum ''strOucnjaka''.
@nihcudine na srecu vise ni tombola ne pali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Malo je falilo da Sušić preuzme PSG dijelili su ga milimetri
On ne može sad voditi Sarajevo realno, kakav je trener.
O savaze da ne pričam.
Neko podizanje plate čovjek primio šest komada glat, a u državama oko nas kiksaju jednu utakmicu Bilić zamalo ne dobi otkaz i još čovjek se poslije toga prošeta Turskom, a kod nas primiš šest komada i još hoče da ti platu povečaju za taj (ne)uspjeh.
Neko kaže kad čemo mi ići na neko takmičenje. NIKAD nažalost.

O savaze da ne pričam.
Neko podizanje plate čovjek primio šest komada glat, a u državama oko nas kiksaju jednu utakmicu Bilić zamalo ne dobi otkaz i još čovjek se poslije toga prošeta Turskom, a kod nas primiš šest komada i još hoče da ti platu povečaju za taj (ne)uspjeh.
Potpis!
Vodena glava ne prima sesticu ili ?Aldinn1 je napisao/la:Malo je falilo da Sušić preuzme PSG dijelili su ga milimetri![]()
![]()
O savaze da ne pričam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Stvarno ima nedokaznih ljudi kao sto je ovaj @Aldinn1, samo lupeta.
Ja sam siguran da ove naredne kvalifikacije ulazimo duplo jaci, mislim na iskustvo i na mentalnu snagu cjelokupnog tima reprezentacije.
Ja sam siguran da ove naredne kvalifikacije ulazimo duplo jaci, mislim na iskustvo i na mentalnu snagu cjelokupnog tima reprezentacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sta mi imas dokazati. Ovo sto sam napisao je cinjenia koja je tacna. Jedina smo zemlja na svijetu koja slavi trenera ZBOG ULASKA U KVALIFIKACIJE I ZBOG PRIMLJENI SEST KOMADA u istim.Elegant je napisao/la:Stvarno ima nedokaznih ljudi kao sto je ovaj @Aldinn1, samo lupeta.
Ti ces kao meni sad nesto dokazati. Ma daj ..
Potpis!
Sta slavis, koju krsnu slavu?Aldinn1 je napisao/la:Sta mi imas dokazati. Ovo sto sam napisao je cinjenia koja je tacna. Jedina smo zemlja na svijetu koja slavi trenera ZBOG ULASKA U KVALIFIKACIJE I ZBOG PRIMLJENI SEST KOMADA u istim.Elegant je napisao/la:Stvarno ima nedokaznih ljudi kao sto je ovaj @Aldinn1, samo lupeta.
Ti ces kao meni sad nesto dokazati. Ma daj ..
Ako ti je malo sest,dobit ces slijedece 12.To je najmanji problem.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv onog proljeva koji su igraci dobili kad su izasli na Estadio da Luz, ni Torrabi ne bi mog'o pomoci, a kamoli Susic 
Istina, da Susic snosi odredjeni dio krivice za poraz, ali dzaba, kad ih je 80% podbacilo totalno, a na drugoj strani se raspucali Ronaldo i Nani.

Istina, da Susic snosi odredjeni dio krivice za poraz, ali dzaba, kad ih je 80% podbacilo totalno, a na drugoj strani se raspucali Ronaldo i Nani.
al tacno razlika, izrazi lica za vrijeme himne u parizu i u lisabonu. na jednoj inat, na drugoj umiru od straha.Goalgetter je napisao/la:Protiv onog proljeva koji su igraci dobili kad su izasli na Estadio da Luz, ni Torrabi ne bi mog'o pomoci, a kamoli Susic
...
Dok nas vode ovakvi treneri i dok god slavimo sto smo usli u baraz i primili sest komada necemo se nikad ni plasirati.
Neka Susica dobar je za oko kuce ( samo kod nas ) .
Potpis!
ma sve je to namjesteno za kladioniceAldinn1 je napisao/la:Dok nas vode ovakvi treneri i dok god slavimo sto smo usli u baraz i primili sest komada necemo se nikad ni plasirati.
...
panties je napisao/la:ma sve je to namjesteno za kladioniceAldinn1 je napisao/la:Dok nas vode ovakvi treneri i dok god slavimo sto smo usli u baraz i primili sest komada necemo se nikad ni plasirati.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Sta reci nego Ok, jos jedan Ciklus sa Safetom.
Ponovo Susic? Pa dobro ljudi dokle vise, zar nije bio red na Barbareza, covjek je zavrsio skolu zamili u Jablanici a nikako da dobije priliku. Ko da svako moze biti jablanicki djak, po covjece tamo su fudbal igrali jedan Hasan Salihamidzic, jedan Senad Lulic, Halilhodzici, Sliskovic i sada diploma iz Jablanice nije vrijedna cak niti mjesta selektora BiH. Stvarno je covjeku trebalo pruziti priliku da se dokaze, sa jednim ciklusom u reprezentaciji mogao je ostvariti svoj san da postane drugi (ili treci) pomocnik glavnog trenera u HSV-eu. Namjestaljka jarane, tek sada se vidi da su Nihco i Mozak (hahahaha) bili u pravu a Monolog je to prokuzio vec odavno, samo nema ko da vidi njihove vizionarske sposobnosti. Momci, mozete laprdati sto vam volja ali i samo znate da na kraju bude kako babo kaze.
realno, mogu razumjeti susica, ovo mu je jedinstvena priika da vodi igrace poput dzeke, pjanica, spahica .......svojim nekvalitetom, na klupskom nivou, vjerovatno ne moze biti trener sarajeva i ovo mu je posljednja sansa da nesto napravi u karijeri trenera. otuda i njegovo cekanje da reprezentacija dodje na ozbiljan nivo kvaliteta i otuda i strah od novog neuspjeha, jer ovo jeste neuspjeh, otezanje i pokusaj da se negdje uhljebi na osnovu ovog baraza . susica mogu razumjeti ali ne i one koji ga i podrzavaju. sa susicem cemo imati kontinuitet, kontinuitet neuspjeha i blamaze.
Sent from my Commodore 64
baboitata je napisao/la:Ponovo Susic? Pa dobro ljudi dokle vise, zar nije bio red na Barbareza, covjek je zavrsio skolu zamili u Jablanici a nikako da dobije priliku. Ko da svako moze biti jablanicki djak, po covjece tamo su fudbal igrali jedan Hasan Salihamidzic, jedan Senad Lulic, Halilhodzici, Sliskovic i sada diploma iz Jablanice nije vrijedna cak niti mjesta selektora BiH. Stvarno je covjeku trebalo pruziti priliku da se dokaze, sa jednim ciklusom u reprezentaciji mogao je ostvariti svoj san da postane drugi (ili treci) pomocnik glavnog trenera u HSV-eu. Namjestaljka jarane, tek sada se vidi da su Nihco i Mozak (hahahaha) bili u pravu a Monolog je to prokuzio vec odavno, samo nema ko da vidi njihove vizionarske sposobnosti. Momci, mozete laprdati sto vam volja ali i samo znate da na kraju bude kako babo kaze.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nihco je napisao/la:realno, mogu razumjeti susica, ovo mu je jedinstvena priika da vodi igrace poput dzeke, pjanica, spahica .......svojim nekvalitetom, na klupskom nivou, vjerovatno ne moze biti trener sarajeva i ovo mu je posljednja sansa da nesto napravi u karijeri trenera. otuda i njegovo cekanje da reprezentacija dodje na ozbiljan nivo kvaliteta i otuda i strah od novog neuspjeha, jer ovo jeste neuspjeh, otezanje i pokusaj da se negdje uhljebi na osnovu ovog baraza . susica mogu razumjeti ali ne i one koji ga i podrzavaju. sa susicem cemo imati kontinuitet, kontinuitet neuspjeha i blamaze.
Nemoj tako, on je legenda za ove ovdje stručnjake. Odigrao s drugim timom Francuske 1:1 i popušio od Rumunije, Albanije, Meksika itd.
On je stručnjak odveo nas u baraž nikad nismo bili u baražu dok nije došao slavni Sušić.
I tamo primili hladno šest komada ..
Kaže Sušić pred utakmicu s Portugalom imamo šanse i možemo proći i na kraju otišao Sušic nigdje ga nema, razmišlja da li može opet napraviti ovakav uspjeh kao u prošloj godini

Potpis!
Koji je nama ****.Zasto opet on ljudi.Pa on nezna dreknut na igraca nabije cvike i stoji ko kip.Ko on neka faca.Nista od Brazila,2-3 mjesto u grupi a ovo nam je bila fakat sansa.Jeli za svjetsko idu 2 prvoplasirana ili opet 2 u baraz.**** ih baraz vise i ko ga izmisli.Napravi radje grupu od 6-7 repki i brate prva 2 idu dalje ovako jedan kiks i odma baraz.
- SarajlijaTM
zar se jos pametuje o ovome,naravno da ce pape ostati selektor,treba da ih mjenjamo ko carape,pa tek onda nista da ne uradimo.
kakav je da je,jest da je pitar
,al opet je nas i tu je srcem uz repku,dobar je i neka ga
kakav je da je,jest da je pitar

Ma pravo je srcem za repku, sve vrijeme iz Francuske navija slomi se čovjek.SarajlijaTM je napisao/la:zar se jos pametuje o ovome,naravno da ce pape ostati selektor,treba da ih mjenjamo ko carape,pa tek onda nista da ne uradimo.
kakav je da je,jest da je pitar![]()
,al opet je nas i tu je srcem uz repku,dobar je i neka ga
Ali opet to je drugo tema..
On kao trener je smeće obično, ali eto moramo se pomiriti da nikad nećemo otići nigdje.
Potpis!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.