Sad protiv Mislish Uniteda. ...moramo dobiti ...
P.S bayer o4 je 4 puta odigrao isti rezultat
-Bjelorusija-Ukrajina 1-1
-Albanija-Danska 1-3
-Skotska-Nizuzemska 1-2
-Srbija-Francuska 1-1
-Italija-Bugarska 1-1
-Slovenija-Poljska 1:1
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Pa valjda se smije tako???Šta ću ja kada će te utakmice završiti 1-1...Jedino da namjerno pogriješim...Emir_ZENICA je napisao/la:Opet vadim Bavarce ...![]()
![]()
Sad protiv Mislish Uniteda. ...moramo dobiti ...
P.S bayer o4 je 4 puta odigrao isti rezultat![]()
-Bjelorusija-Ukrajina 1-1
-Albanija-Danska 1-3
-Skotska-Nizuzemska 1-2
-Srbija-Francuska 1-1
-Italija-Bugarska 1-1
-Slovenija-Poljska 1:1
adnan24 je napisao/la:Joj jesmo losi ove seyone...aktuelni prvaci a blizi nam se druga liga...
dino-92 je napisao/la:pa ja sad u savezu sjede pravi ljudi, a ne kriminalci, i odma se vidi rezultat
bilalinho2 je napisao/la:a sta druga liga ne igra srijedom vanredna kola hhhh
bilalinho2 je napisao/la:a sta druga liga ne igra srijedom vanredna kola hhhh
Ma druze ja u posljednjih nekoliko kola ne mogu ni tip da pogodim a o rezultatu da i ne govorimBIHfan je napisao/la:dino-92 je napisao/la:pa ja sad u savezu sjede pravi ljudi, a ne kriminalci, i odma se vidi rezultatnasmija me pravo....Delfin ce bit u top 3 upamti.
123456/riki je sada glavni čovjek SportSport.ba lige, dok mu ja i pomalo Eagles pomažemo. Imaš pp!RK Gradacac je napisao/la:Pozdrav raja, znam da ste me pozelili.. i ja sam vas![]()
Nisam imao pristup internetu duze od mjesec dana, pa sam malo izvan forme... ako moze neko da me uputi oko najnovijih desavanja. Vidim savez se prosirio, kako funkcionise to sve sada?
Pozdrav veliki za sve clanove foruma a posebno za ucesnike sportsport lige
RK Gradacac je napisao/la:Pozdrav raja, znam da ste me pozelili.. i ja sam vas![]()
Nisam imao pristup internetu duze od mjesec dana, pa sam malo izvan forme... ako moze neko da me uputi oko najnovijih desavanja. Vidim savez se prosirio, kako funkcionise to sve sada?
Rezultate sinoć poslije utakmica sam ja ubacioel-fighter je napisao/la:RK Gradacac je napisao/la:Pozdrav raja, znam da ste me pozelili.. i ja sam vas![]()
123456 je sada prvi čovjek SS.ba lige i sve funkcioniše fantastično, rezultat imamo odmah nakon završenih utakmica, tabelu dobijemo za neki sat ili eventualno čekamo malo duže, odmah se parovi postavljaju za sljedeće kolo, sve ko po loju.
Rz88 je napisao/la:Dobar je 123456, neka samo ovako nastavi sa radom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.