Stara dobra vremena
Moderator/ica: insider
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Prosjek godina forumasa?
Hahaha Puma ista sitacija... 
Ma ove glumice iz Spanije su bas opake koke. Posle njih Venecuela pa Meksiko.
Ma volim latino dame i to ti je. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ove glumice iz Spanije su bas opake koke. Posle njih Venecuela pa Meksiko.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- SteveHeighway
- Kontakt:
Najstarija seka meni najbolja bila.emir18 je napisao/la:Tete iz Los Seranos
Ova mi lici na Astor iz Dextera
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Jedna od najboljih tinejdžerskih serija..
[youtube][/youtube]
Krivo mi je bilo samo što tužno završi. I sve sam se nadao da će biti nastavak, nova sezona...
[youtube][/youtube]
Krivo mi je bilo samo što tužno završi. I sve sam se nadao da će biti nastavak, nova sezona...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Definitivno najbolja..
Nije to tinejdžerska serija, više porodična komična drama, kako su je i sami kreatori okarakterisali. 
Meni neprevaziđena serija, nikad ne stari. Smrt Lucije mi je jedna od najbolnijih scena sa ekrana.
Btw, nije tužno završila, kad skontaš.
Meni neprevaziđena serija, nikad ne stari. Smrt Lucije mi je jedna od najbolnijih scena sa ekrana.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Joj ova crna je mamila udzadhe ...Belmin6 je napisao/la:to legendo, uz ovo se pocelo drkat yebote cevaplegenda reala je napisao/la:![]()
Sam se ne sjecam imena serije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Belmin6 je napisao/la:to legendo, uz ovo se pocelo drkat yebote cevaplegenda reala je napisao/la:![]()
meni je ona pevaljka bila najbolja , Rosario nesto tako
@Elegant +1
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Gdje nece kad navijaju za Real,jos se onaj zvao Raun Blanco 
Santiago i onaj Fifi najaci likovi
Santiago i onaj Fifi najaci likovi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- SteveHeighway
- Kontakt:
Jel se na kraju probudi glavni lik serije? Lafo sanjao cijelu serijuBaDa12 je napisao/la:Nije to tinejdžerska serija, više porodična komična drama, kako su je i sami kreatori okarakterisali.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ovo je meni jedna od najboljih serija, a Santi i Fiti su dva najjaca likaBaDa12 je napisao/la:Nije to tinejdžerska serija, više porodična komična drama, kako su je i sami kreatori okarakterisali.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sto neko napisa ove latino sapunice su bile prave serije, svaka glumica napucana haso ... a ne ova turska sr.nja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[youtube][/youtube]

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- akisarajevo92
- Kontakt:
Opleti
Nostalgija
Da se ne zaboravi ni Salome

Najaca serija u to vrijeme
Da se ne zaboravi ni Salome

Najaca serija u to vrijeme
Don't believe the hype.
- Consigliere
- Kontakt:
A, ova?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ova serija sa tri sestre bila glavna u to vrijeme i tu krece moja ljubav prema latino curama
Seranosi
I Ksenu princezu ratnicu sam isto volio da gledam
Seranosi
I Ksenu princezu ratnicu sam isto volio da gledam
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
To sam gledao sa nekih 8 godinaConsigliere je napisao/la:A, ova?![]()
[youtube][/youtube]
uhh
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 31 mar 2015, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Sjecam se da sam redovno pizdio kad ujutro umjesto djecijeg programa dobijem na tv-u ovo:
[youtube][/youtube]
A o onom nekakvom Kurentu ne zelim ni da pricam,ni dan danas mi nije jasno koji je ono kurrac
Uglavnom radnja te serije/filma čega li vec jest da tog djecaka (Kurenta) proganja nekakav džavo,koji je btw glup ko kurrac a sve se to odvija na nekakvim livadama,sumama...uglavnom nisam nikad nista gluplje u zivotu gledo.
[youtube][/youtube]
A o onom nekakvom Kurentu ne zelim ni da pricam,ni dan danas mi nije jasno koji je ono kurrac
Uglavnom radnja te serije/filma čega li vec jest da tog djecaka (Kurenta) proganja nekakav džavo,koji je btw glup ko kurrac a sve se to odvija na nekakvim livadama,sumama...uglavnom nisam nikad nista gluplje u zivotu gledo.
pratila se i ova serijaConsigliere je napisao/la:A, ova?![]()
[youtube][/youtube]
A sjecas li se ove

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.