Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rambo16
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice

Post Postao/la rambo16 » 12 jun 2014, 02:56

volim gledat reprize filmova i serija do besvijesti....ponekad se zapitam dali je to "normalnO" xd
A.F.C. Bournemouth!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 jun 2014, 06:28

- Kada se probudim na sabah ili nekada bez razloga u po' noći, poslije obično ne mogu zaspati satima bez obzira koliko mi fali sna.
- Sa kakvim god igračima igram fudbala, na terminu ili turnirima, uvijek mislim da sam najbolji među njima, samo mi stil igre ne odgovara i slični izgovori.
- Kada god primim gol na FIFI, mislim da su ga dali na sreću i da su akcije kod mojih golova puno bolje, nepravda!
- Navijam za San Antonio, ali kada gledam čitavu utakmicu u 90% slučajeva izgubimo. Zato često jednu četvrtinu ili bar dio nje "pratim" na rezultati..com.
- Poslije svakog pišanja, moram pljunuti u šolju.
- "Kad iza nekoga ostane usrana šolja, ja to obavezno moram rutinski očistiti mlazom kad pišam. Ako ne uspijem sve skinuti, pišanje smatram neuspješnim." +1
- Osjećam grižnju savjest jer nikada nikome ne lajkam haman ništa, a na svojim slikama imam od 300 do 400 lajkova.
- Ako nekome napišem da idem spavati ili jesti (samo da ga se riješim), onda me opet muči grižnja savjest što sam slagao i uradim to bez obzira bio pospan i gladan ili ne.
- Dok čitam postove, chatam sa nekim i sl., prvo ispravljam gramatičke greške pa tek onda obratim pažnju na sadržaj napisanog.
- Mogu se zaljubiti samo u djevojke sa frčkavom kosom.
- Nikada nisam bio u vezi dužoj od mjesec dana, jer dok vidim da je neka djevojka "moja", dosadi mi.
- Uvijek držim svoju sliku na background-u mobitela.
- Kada hodam sam gradom, uvijek mislim da me svi prolaznici čudno gledaju.
- Koju god seriju da počnem gledati, ne mogu prestati dok ne pregledam barem sve preuzete epizode. Sve ostale obaveze zanemarim. (Četiri sezone GoT-a pregledane za 3-4 dana, tri dijela TLOTR za dan, osam dijelova Harry Potter-a za 2 dana...)

Možda i nisu sve " čudne sitnice", ali eto... :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 jun 2014, 14:00

Fino je znat' da nema puno narcisoidnih ljudi na forumu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 jun 2014, 14:48

Unknown Genius je napisao/la: - Uvijek držim svoju sliku na background-u mobitela.
ovo ja nikako ne mogu, svaka cast tebi i drugima sto drze svoju sliku kao wallpaper na svom telefonu

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 jun 2014, 14:52

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la: - Uvijek držim svoju sliku na background-u mobitela.
ovo ja nikako ne mogu, svaka cast tebi i drugima sto drze svoju sliku kao wallpaper na svom telefonu
bolje držati neki generic wallpaper nego svoju sliku.. to mi je nekako.. bolesno.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 12 jun 2014, 14:58

ni ja...nekako mi "čudno" sebe vidjet na backgroundu
A.F.C. Bournemouth!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 12 jun 2014, 15:02

I meni je glupo sebe imati na pozadini :?
dok je ugasen mobitel pogledam se na staklu i onda otkljucam i zdravo :) :cool:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 jun 2014, 15:09

Ja sam često imao nekakav ludi trip. Najjednostavnije, ako ne uradim ili ne želim da uradim neku stvar dobro nešto će se desiti i kazniti mi zato. Znam da ništa nije jasno :mrgreen: Primjer: Igramo protiv Argentine u nedjelju, ja bih trebao sutra otići u nabavku robe za kuću (što mi je jedna od najmržih stvari). Eh ako je slučajno ne odem sutra u tu nabavku imam trip da ćemo sigurno izgubiti protiv Argentine jer ja upravo nisam otišao u nabavku kad sam trebao. To mi se stalno dešavalo prije ali nemam više toga :D Ozdravio sam :mrgreen: :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jun 2014, 15:11

FaraonTM je napisao/la:Ja sam često imao nekakav ludi trip. Najjednostavnije, ako ne uradim ili ne želim da uradim neku stvar dobro nešto će se desiti i kazniti mi zato. Znam da ništa nije jasno :mrgreen: Primjer: Igramo protiv Argentine u nedjelju, ja bih trebao sutra otići u nabavku robe za kuću (što mi je jedna od najmržih stvari). Eh ako je slučajno ne odem sutra u tu nabavku imam trip da ćemo sigurno izgubiti protiv Argentine jer ja upravo nisam otišao u nabavku kad sam trebao. To mi se stalno dešavalo prije ali nemam više toga :D Ozdravio sam :mrgreen: :lol:
Haj ti za svaki slucaj budi dobar ovaj mjesec :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 jun 2014, 15:15

Otelo je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ja sam često imao nekakav ludi trip. Najjednostavnije, ako ne uradim ili ne želim da uradim neku stvar dobro nešto će se desiti i kazniti mi zato. Znam da ništa nije jasno :mrgreen: Primjer: Igramo protiv Argentine u nedjelju, ja bih trebao sutra otići u nabavku robe za kuću (što mi je jedna od najmržih stvari). Eh ako je slučajno ne odem sutra u tu nabavku imam trip da ćemo sigurno izgubiti protiv Argentine jer ja upravo nisam otišao u nabavku kad sam trebao. To mi se stalno dešavalo prije ali nemam više toga :D Ozdravio sam :mrgreen: :lol:
Haj ti za svaki slucaj budi dobar ovaj mjesec :mrgreen:
:lol: Fakat, valja mi obavljati zadatke bez pogovora :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 12 jun 2014, 16:38

viKK je napisao/la:
bolje držati neki generic wallpaper nego svoju sliku.. to mi je nekako.. bolesno.
Hajde ovo neću shvatiti kao uvredu.

Ali malo egoizma sa primjesama narcisoidnosti, nije to bolest. Bar po meni. :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jun 2014, 16:55

Ne bi mogo sebe stavit na pozadinu nema šanse, nekako mi to previše narcisoidno
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 12 jun 2014, 17:08

Imam uvijek isti ritual prije polaganja ispita.

Nisam još nijednom pao, a peta sam godina. :D
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 12 jun 2014, 18:03

:D joj ovih čuj ne bi svoju sliku drž'o..pa veći mi je lame držati sliku od cure ili od neke zvijezde koja mi je idol :damn:

onda i s fb profila skinite sliku :rol:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jun 2014, 18:07

Malo je vece od sitnice, opsjednut sam bolestima tj. u.serem se cim nesto osjetim i cim me nesto zaboli.
Toga bi se stvarno volio rijesit, ali ne ide nikako :roll: .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 12 jun 2014, 18:14

mene "žiga" oko srca i u lijevoj ruci i već sam umislio da sam smrtno bolestan :crazy: :crazy: :mrgreen:
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jun 2014, 18:19

ZahaKING je napisao/la:mene "žiga" oko srca i u lijevoj ruci i već sam umislio da sam smrtno bolestan :crazy: :crazy: :mrgreen:
Mene oko srca a ruke mi odjednom utrnu na 5-10min
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 12 jun 2014, 18:24

a to mi se dešava ujutro, kad se probudim :roll: ruka ko oduzeta a nisam spavao na joj :wtf:

moram doktoru :yawn:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jun 2014, 18:25

ZahaKING je napisao/la:a to mi se dešava ujutro, kad se probudim :roll: ruka ko oduzeta a nisam spavao na joj :wtf:

moram doktoru :yawn:
Ma pazi, ja sjedim i samo odjednom pocnu obe ruke trnuti i hladiti se. Pravo se s*ebem

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jun 2014, 18:52

Samo se vi zayebavajte :problem: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10, kraljttbvb i 4 gosta.