Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

velez_mostar
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la velez_mostar » 14 mar 2013, 15:59

Ne znam zasto se ovdje neki pokusavaju na pogresan nacin istaci nazivajuci potencijalnog reprezentativca glavonjom, i to se konstantno ponavlja.
Pa, mozda covjek procita nekad nesto na ovom forumu, i sta mislite da mu je svejedno??

Moze se nekad iz sale napisati nesto na tu foru, ali konstantno vrijedjanje nema smisla.

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 14 mar 2013, 16:09

velez_mostar je napisao/la:Ne znam zasto se ovdje neki pokusavaju na pogresan nacin istaci nazivajuci potencijalnog reprezentativca glavonjom, i to se konstantno ponavlja.
Pa, mozda covjek procita nekad nesto na ovom forumu, i sta mislite da mu je svejedno??

Moze se nekad iz sale napisati nesto na tu foru, ali konstantno vrijedjanje nema smisla.
Slažem se sa tobom u postpunosti. Nadimci tipa "kokošinjac", "glavonja" ...itd a ima ih još masa pogrdnih za naše igrače su apsolutno nepotrebni. Klasično vrijeđanje naših reprezentativaca. Bez ikakve potrebe :(

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 14 mar 2013, 16:12

Trinity74 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ne znam zasto se ovdje neki pokusavaju na pogresan nacin istaci nazivajuci potencijalnog reprezentativca glavonjom, i to se konstantno ponavlja.

Slažem se sa tobom u postpunosti. Nadimci tipa "kokošinjac", "glavonja" ...itd a ima ih još masa pogrdnih za naše igrače su apsolutno nepotrebni. Klasično vrijeđanje naših reprezentativaca. Bez ikakve potrebe :(
Pa te nazive i izmisljaju Papeljubci...... Samo oni znaju koliko su do sada gov.ana pojeli sa tim, jer su iste davali i Begovicu i Lulicu i ostalim koji su se premisljali da igraju za nas.....
Pa zato ne treba se cuditi tim nadimcima.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 mar 2013, 16:37

Hypnose je napisao/la:
Trinity74 je napisao/la:

Pa te nazive i izmisljaju Papeljubci...... Samo oni znaju koliko su do sada gov.ana pojeli sa tim, jer su iste davali i Begovicu i Lulicu i ostalim koji su se premisljali da igraju za nas.....
Pa zato ne treba se cuditi tim nadimcima.....
A, kad ja nazovem Susica polupismenim, i to on demonstrira na svakom koraku pri svojim izjavama, i glavurdom koja podsjeca na sumara iz neke vuko.****, onda sam ja neprijatelj reprezentacije, a oni su domoljubi..koji paradoks.
Drago mi je da ima neko normalan ovdje...pozdrav

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 mar 2013, 16:42

de ti svoju sliku postavi velezovac da vidimo kakva je tvoja glava i ocjenimo ko je ljepsi ti il pape

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 mar 2013, 16:44

velez_mostar je napisao/la: A, kad ja nazovem Susica polupismenim, i to on demonstrira na svakom koraku pri svojim izjavama, i glavurdom koja podsjeca na sumara iz neke vuko.****, onda sam ja neprijatelj reprezentacije, a oni su domoljubi..koji paradoks.
Pa isto kao sto ti vrijedjas Papeta, tako isto neki drugi likovi vrijedjaju Kolasinca. Ne treba nikoga vrijedjati, ali barem ti, koji lajes u svakom postu, ne bi trebao da budes neko ko ce govoriti da se ne treba vrijedjati. Uredno to radis svakim postom, a onda pozivas na postivanje nekoga. Ne budi smijesan ziv bio. Normalno je da ne treba vrijedjati, ali nikoga ne treba vrijedjati, kako Kolasinca, tako ni Papeta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 mar 2013, 16:46

adriano_leite je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: A, kad ja nazovem Susica polupismenim, i to on demonstrira na svakom koraku pri svojim izjavama, i glavurdom koja podsjeca na sumara iz neke vuko.****, onda sam ja neprijatelj reprezentacije, a oni su domoljubi..koji paradoks.
Pa isto kao sto ti vrijedjas Papeta, tako isto neki drugi likovi vrijedjaju Kolasinca. Ne treba nikoga vrijedjati, ali barem ti, koji lajes u svakom postu, ne bi trebao da budes neko ko ce govoriti da se ne treba vrijedjati. Uredno to radis svakim postom, a onda pozivas na postivanje nekoga. Ne budi smijesan ziv bio. Normalno je da ne treba vrijedjati, ali nikoga ne treba vrijedjati, kako Kolasinca, tako ni Papeta.
BRAVO!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 mar 2013, 16:59

Ja sam se samo nadovezao, i iskoristio jedan primjer gdje svak' brani Susica, ali jos niko nije kritikovao uvrede upucene Kolasincu.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 14 mar 2013, 17:07

ti prvo pogledaj na sebe, pa onda na druge!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 mar 2013, 17:08

velez_mostar je napisao/la:
Ja sam se samo nadovezao, i iskoristio jedan primjer gdje svak' brani Susica, ali jos niko nije kritikovao uvrede upucene Kolasincu.
Ma na sta si se ti nadovezao? Pises o uvredama, kako to ne treba raditi, a u drugom postu pises o glavurdi Susica i da je polupismen. Shvatas li da si kontradiktoran? Ti ne volis Susica, vrijedjas ga, neko ne voli Kolasinca, pa ga vrijedja, neko ne voli Avdiju, pa ga vrijedja. Znaci, ti apelujes da se ne vrijedja Kolasinac, a Pape i Avdija se mogu vrijedjati? Bravo ti!

Mes Que Un Club!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 mar 2013, 17:44

Nisam nesto dobrostojeci sa crtezima, pa cu preskociti diskusiju.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 mar 2013, 17:56

velez_mostar je napisao/la:Nisam nesto dobrostojeci sa crtezima, pa cu preskociti diskusiju.
Ma kakvu ces diskusiju ti preskakati? Nema se druze o cemu diskutovati, jer da malo mucnes glavom, skontao bi da prozivas ljude koji rade isto sto i ti radis. Dakle, ti si lik koji indirektno proziva sam sebe, sam si protiv sebe, to je za trazenje pomoci, a ne za diskutovanje i crtanje :lol: .

Mes Que Un Club!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 mar 2013, 17:58

Dakle Bjorn Kuipers sudija.Neke kontraverze van terena se vezu za njega,ali sto se tice fudbala vrlo kvalitetan sudija i ocekujem zaista jedno kvalitetno sudjenje.Spada u grupu sudija koji su mladji po stazu,ako se ne varam nije on jos usao u petu deceniju zivota i UEFA mu dosta veruje.Nesta ne mogu da se setim ali mislim da nikada nije svirao BiH,mada mozda i gresim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 mar 2013, 18:01

Devil je napisao/la:Dakle Bjorn Kuipers sudija.Neke kontraverze van terena se vezu za njega,ali sto se tice fudbala vrlo kvalitetan sudija i ocekujem zaista jedno kvalitetno sudjenje.Spada u grupu sudija koji su mladji po stazu,ako se ne varam nije on jos usao u petu deceniju zivota i UEFA mu dosta veruje.Nesta ne mogu da se setim ali mislim da nikada nije svirao BiH,mada mozda i gresim.
Mora da se kuraveliše i druži sa prijateljicama noći :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 mar 2013, 18:05

ramiral je napisao/la:
Devil je napisao/la:Dakle Bjorn Kuipers sudija.Neke kontraverze van terena se vezu za njega,ali sto se tice fudbala vrlo kvalitetan sudija i ocekujem zaista jedno kvalitetno sudjenje.Spada u grupu sudija koji su mladji po stazu,ako se ne varam nije on jos usao u petu deceniju zivota i UEFA mu dosta veruje.Nesta ne mogu da se setim ali mislim da nikada nije svirao BiH,mada mozda i gresim.
Mora da se kuraveliše i druži sa prijateljicama noći :mrgreen:
Ma jok. :mrgreen: Kazu da mu je Jan Uilenberg bivsi mogu slobodno reci cuveni holandski sudija namestao da sudi neke kvalitetne meceve a pogotovo je to bilo izrazeno za mec super kupa Barcelona-Porto pre dve sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 mar 2013, 18:11

Adriano, ja vec mislim svojom glavom, za razliku od tebe koji prihvata sve i svasta..i ja se s tobom ne svadjam, dok ti postajes jako bezobrazan, i necu jos dugo to tolerirati..nadam se da ces to shvatiti, i okrenuti razgovor u normalan tok, ako si uopce naumio to..mada je bolje da preskocimo sve to.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 mar 2013, 18:12

Kad smo vec kod ovog qrcastog Holandzanina treba reci da je do sada sudio 16.reprezentativnih utakmica..

dvije pobjede domacina

4 utakmice bez pobjednika

10 puta je pobjedila gostujuca ekipa

Pa sto bas ovog nam poslase :lol:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 mar 2013, 18:16

chily-rz je napisao/la:Kad smo vec kod ovog qrcastog Holandzanina treba reci da je do sada sudio 16.reprezentativnih utakmica..

dvije pobjede domacina

ABD za sedmicu dana ce biti tri pobjede na strani domacina. ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 mar 2013, 18:22

chily-rz je napisao/la:Kad smo vec kod ovog qrcastog Holandzanina treba reci da je do sada sudio 16.reprezentativnih utakmica..

dvije pobjede domacina

Poslali nam ga da budemo treca sreca za domace ekipe, taman treca pobjeda domacina ce biti nasa :lol: .

Mes Que Un Club!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 14 mar 2013, 18:36

dvije pobjede domacina

taman, nije mogao bit bolji, mora popravit statistiku i nastelit koju domacu pobjedu da mu se statistika poboljsa! :twisted:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.