Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Panini Online Sticker Album
soxx ne govori ,nece biti zanimljivo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nije to sa vremenom soxx. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Aha,pa nisam znao..ja kont'o ovo onaj kod kao COKE-REWARDS Itd. xD HalaliteQUARTERBACK je napisao/la:Pa ne znam jarane je li ga neko iskoristio ili ne.Ko nije nek' iskoristi...![]()
nije to bolan, nego uopceno se samo jednom moze iskoristiti, eto ti si ga iskoristio i ne moze ga vise niko na svijetu iskoristiti to je problem hahah jedan kod jednom se koristi

okGreivis je napisao/la:Nije to sa vremenom soxx.

Ako je tako, onda ne znam xD Rekoh da nisam probavao al zvuci logicno. Pise se po engleskim forumima da je moguce tako.
Al zanimljivo kako se svi javljaju na pp i kazu da nece nikome reci. a sigurno bi najmanje rekli jednoj osobi kako ide

Zadnja izmjena: soxx, dana/u 20 apr 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ja cu vam reci kako je moglo,a sad valjda ona banda skontala i ne da vise
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Šta hoćeš za Begu ?Civa je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:
eee hajmo malo, hajmo da mijenjamo malo
Eto'o, Barry, Campbell, Abrosse ?
At the end of the storm there's a golden sky..
Steta sto nije prije skontala, ja se nadam da ce ih sve pobanovati ili odrijesiti kolicinu slicica kak bi bilo pravedno.LiverpoolREDS je napisao/la:ja cu vam reci kako je moglo,a sad valjda ona banda skontala i ne da vise
quarterback mozel Wilson Palacios(Honduras) za misimovica da zavrsim bih?
A kako je uopce moglo ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- alan_kardec
- Kontakt:
Da nas ne ložiš slučajno?soxx je napisao/la:Nemojte dzabe pisati PP necu nikome reci. DA jednom kaze pa taj prosiri drugome i na kraju ovo nam nece biti ni zanimljivo. A vjerujem da ce jos neko ubrzo saznati i otici sve u qrac.
Fora je logicna. ZNaci naibjem i fifu kad je ovako lako za prevarit.

Čuj neću nikome reći?

Samo ti nama proslijedi taj cheat (ako nas ne ložiš), a tebi ako tu nema čari, ti i dalje čekaj 3 sata po noći da otvoriš 5 kesica.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lozim vas. Eto nemojmo vise o tome.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
tako bi trebalo,sve u banovice poslat,soxx je napisao/la:Steta sto nije prije skontala, ja se nadam da ce ih sve pobanovati ili odrijesiti kolicinu slicica kako bi bilo pravedno.LiverpoolREDS je napisao/la:ja cu vam reci kako je moglo,a sad valjda ona banda skontala i ne da vise
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 20 apr 2014, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
soxx pa sta ti fali onda reci u cemu je zonfa? Ko hoce nek koristi ko nece ne mora, ha ya 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nek on nama kaze pa cemo mi otvori drugi acc pa da cejfimo 
Pa draga FIFA kako

Pa draga FIFA kako

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
ima li neko da mu treba Miske ? ? ?
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
- alan_kardec
- Kontakt:
fercera ovo sa štimanjem sata što reče brat scouser
probajte!
ja ovaj sat na kompu pomjerio na 2:39 i pomjerio datum na 21.04. i ovamo mi odbrojava još 20 minuta do otvaranja novih kesica
probajte!
ja ovaj sat na kompu pomjerio na 2:39 i pomjerio datum na 21.04. i ovamo mi odbrojava još 20 minuta do otvaranja novih kesica

Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 20 apr 2014, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja skontao al mi nece. Jednom doslo na 6s i vratilo se nazad na 7halan_kardec je napisao/la:fercera ovo sa štimanjem sata što reče brat scouser
probajte!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
jesil ti uspio otpakovat ili i tebi vrati timer u normalu(kako bi trebalo biti)alan_kardec je napisao/la:fercera ovo sa štimanjem sata što reče brat scouser
probajte!
-
- Kontakt:
gledaj ti bosnja a jesmo pogan narod yebo te sunce sve bi na prevaru
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
EDIT
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 20 apr 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
nisam otpakovao, samo probao.LiverpoolREDS je napisao/la:jesil ti uspio otpakovat ili i tebi vrati timer u normalu(kako bi trebalo biti)alan_kardec je napisao/la:fercera ovo sa štimanjem sata što reče brat scouser
probajte!
naštimao na satu 2:38 i promjenio datum na 21.04. i ono mi poče odbrojavati 22 minute do otvaranja novih kesica, ali sam brzo vratio na realno vrijeme,reko da me ne skontaju.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.