16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
http://sports-x.net/watch/stream6" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je ovo ok, zaboravljas najbitniju stvar, kiks od Kipra. Ostali ce vjerovatno imati bonusa tri poena.barbarez je napisao/la:mene susic nervira I ide na zivce odavno,I ne mislim ga branit uopste,ali nidje veze vam je prica da sa bodom oprastamo se ,ovako ili onako....
Realno uzimas 6 bodova andori,dok ti skupis tih 6 ,ovi ostali ce prosipat bodove jer igraju medjusobno.
Moras dobiti kipar,vels I izrael ako zelis na euro,zaista ne vidim kako to ne odlucujemo sami o sebi,samo imamo veliki pritisak I nemamo prava na kiks u ovih 5 meceva.
Mec sa belgijom ne racunam.
Da mi pobjedimo veceras abd,pa cemo lako za kalkulacije.izabrali smo tezi put,ali **** ga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa presjece me sad, gledam prvih jedanest kad pise Tino Sven Susic hahah
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:po lajkovima ne bih rekao da nije dobarcalcio je napisao/la:Nije ti tako dobar status da bi ga reklamirao po forumima.Kaunas je napisao/la:

Don't believe the hype.
- Principatus
- Kontakt:
Haha i mene.tuzlak1987 je napisao/la:Pa presjece me sad, gledam prvih jedanest kad pise Tino Sven Susic hahah

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakav crni bod Bolicu????
ne znam kako je nacrtano,ali to bi trebala biti 4-2-3-1.Gledajući realno ovo nam je i najbolja i najlogičnija formacija koju trebamo uvijek igrati..samo što bi trebao biti Džeko taj istureni napadač.Međutim..znajući našeg vrlog stručnjaka opet bi to mogli biti bez krila..gdje će Mujdža i Hadžić ispuhati za 20 min,gdje će u sredini biti gužva,gdje neće znati ko gdje goni..uostalom da je pobijediti pa kako god...
pa jeste muamere ali ako ti u duelima protiv izraela I velsa osvojis po 4 boda anuliro si ta 3 .imaces isto,s tim sto mislim da ce belgija uzeti nekog u gostima od njih,a moguce I obje ekipe.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Da su samo klubovi, repka do sada plaho nesto nije bolje prosla do sadaakisarajevo92 je napisao/la:Kad se samo sjetim kako su nasi klubovi prosli u dva zadnja gostovanja u Izraelu... 13:0
Valjda nam reprezentacija osvjetla obraz.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 16.11.2014 Izrael - BiH
Ko je dozvolio Kvrzicu da uzme sveti broj 5 ?
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- bianconeros
- Kontakt:
nesikirajte se dzabe, veceras ovo dobivamo jer nas svak odpisuje i tada smo najopasnji
Sada ce se svi morati boriti kao jedan!

Sada ce se svi morati boriti kao jedan!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Nadajmo se da Hadzic nece ispadati previse.
*p!p!t@* je napisao/la:Iskreno se nadam da me osjećaj vara, ali ovo svakako ne miriše na dobro. Predosjećam da će telac izvesti sastav koji niko od vas ovdje nije najavio...
Bič pliz.

Je'ba li nam mater ****. Po ko zna koji put.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sta je ovo na grafickom prikazu tss igra odbranu umjesto sunje hahah samo je to nedostajalo lol
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Evo kaže Safet svi koji se nadaju lošem rezultatu, vjerujem da ćemo te razočarati. 

Sasvim realan komentar.barbarez je napisao/la:mene susic nervira I ide na zivce odavno,I ne mislim ga branit uopste,ali nidje veze vam je prica da sa bodom oprastamo se ,ovako ili onako....
Realno uzimas 6 bodova andori,dok ti skupis tih 6 ,ovi ostali ce prosipat bodove jer igraju medjusobno.
Moras dobiti kipar,vels I izrael ako zelis na euro,zaista ne vidim kako to ne odlucujemo sami o sebi,samo imamo veliki pritisak I nemamo prava na kiks u ovih 5 meceva.
Mec sa belgijom ne racunam.
Da mi pobjedimo veceras abd,pa cemo lako za kalkulacije.izabrali smo tezi put,ali **** ga.
Jedino što će biti yebanija kod kuće sa Izraelom i Walesom, nimalo lako neće biti, ali odlučujemo sami o sebi, samo da večeras pobjedimo.
Eh ko? Ko da ne znas?Goalgetter je napisao/la:Ko je dozvolio Kvrzicu da uzme sveti broj 5 ?

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
čita forum 100%Janez je napisao/la:Evo kaže Safet svi koji se nadaju lošem rezultatu, vjerujem da ćemo te razočarati.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovo i mene zanima.Goalgetter je napisao/la:Ko je dozvolio Kvrzicu da uzme sveti broj 5 ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.