DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:19
Čekamo Ćurema da uleti pa da nam predavanje drži. Mora da je prosvjetni radnik pa nam svima lekcije fudbalske drži.
Ako te zanima, jesam prosvjetni radnik.
Svaka cast Vrancicu...veliki znalac s loptom ali slab trkac (to ga i jeste spriječilo da napravi bolju karijeru). Nikad nisam bio protiv njegovog poziva ali sam cesto opravdao nepozivanje doticnog jer nije imao mjesecima minuta u klubu ili bi se tek vratio nakon povrede..kao sto se sada nije moglo prigovoriti zbog nepozivanja Besica.
Evo Wanda psuje Bajevicu jer tamo neki "nebitan" lik nije dobio poziv za septembarske utakmice (a frajer svakako bio povrijeđen) i jer nije dobio poziv za oktobarske utakmice nakon sto je u klubu upisao svega par minuta.
...
Dakle, ne znam zasto prozivka kad sam uvijek bio i za Vrancica i za Prcica...izuzev kad se pozivi pokusavaju isforsirati..kao skoro za Prcica koji je nakon skoro godinu dana upisao prve minute.
Vrančić je dovoljno puta bio clan reprezentacije...moze samo sebe kriviti zasto taj status reprezentativca nije zadrzao.
Ne treba pretjerivati.
S dr.strane, mene neki prozivaju zbog PLBiH a ja nikad nisam rekao da treba forsirati tu priču kroz repku...vec da se treba naci na svakom spisku jedno ime medju 23, dakle 1 od 23 ili 2 medju 26-30...nigdje nisam rekao 5,6 premijerligaša medju 23.
Smatram da je 23.igrac nebitan, bio to Milosevic ili neko iz PLBiH...zato i dajem prednost ovome drugom - neki ne mogu razumjeti zasto, nazalost.