Rijetko arapsko ime i jos rjeđe pravo slavensko prezimemiki_92 je napisao/la:pa kako se zoves, Maksimilijan Jure KučinaHeller je napisao/la:Jel se ikom dešavalo da im blokiraju FB zbog imena? Meni je fakat pravo ime, čudno istina al![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Rijetko arapsko ime i jos rjeđe pravo slavensko prezimemiki_92 je napisao/la:pa kako se zoves, Maksimilijan Jure KučinaHeller je napisao/la:Jel se ikom dešavalo da im blokiraju FB zbog imena? Meni je fakat pravo ime, čudno istina al![]()
domaćica do domaćiceSveti je napisao/la:Sve kurave, al' kucu bih im prepiso
Rodicerob do bagro je napisao/la:I sestra je.rambo16 je napisao/la:Ajla je baš fina
Naravno da su sestre, moje rodicerob do bagro je napisao/la:Ja sve kontam da su sestre.
Nije to nista cudno,bolje i to,nego kao meni,mjesec mi dana nisu dali postaviti profilnu,koliko sam ruzan,na kraju nasao neku sliku od nekog modela i postavio,sad je super sve.Heller je napisao/la:Jel se ikom dešavalo da im blokiraju FB zbog imena? Meni je fakat pravo ime, čudno istina al
opasna MejraLjiljani87 je napisao/la:
pohvala za roba![]()
Pisao sam vec,odes na google,ukucas m facebook,onda nadjes sliku koju hoces ,i postavis ,i ne moras rezati,i onda vratis na normalni i mozes pomjerati opet kako zelis.Tako ja radim.Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod profilnih, sta su ovo uradili sa ovim sistemom da je moras izrezati ? Na kraju ti ispadne profilna kao kvadratic ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.