Safet Sušić - Pape

Sakuragi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sakuragi » 02 feb 2013, 18:39

treba pitati fifu mogul hajrovic mladi i seferovic igrati ako dodju kao gosti :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2013, 18:42

Sakuragi je napisao/la:treba pitati fifu mogul hajrovic mladi i seferovic igrati ako dodju kao gosti :mrgreen:
Kad smo vec kod njih, mislim da ce nakon tog sastanka krenuti sa sređivanjem papira. Mozda to bude gotovo vec pred Grcku. A mozda i ne bude nista.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 02 feb 2013, 21:04

arius je napisao/la:koliko nas je 16 :D da hoce i sunjic,svraka i avdijica otpast pa da se dobro izofiramo u dezeli ...a i vec smo

sreca mu je jedina sto se povedjuju ovi s klupe koje ni trebao zvati (osim mujdze) pa je prvih 11 i dalje odlicna ekipa
................begovic............
vranjes...spahic...zukanovic...lulic
.......zahirovic..medunjanin.....
stevanovic............pjanic......
............dzeko.....ibisevic....
jedini poluozbiljan na klupi je ibricic :D
Odlicno! Sejo, Mujdza i sad Kvesic ispali. Seje nema protiv Grka, ko zna sta ce biti sa Mujdzom.
Vranjes i Zahirovic nisu igrali od 11tog mjeseca. Sezona im pocinje sredinom marta.
Cocalic, standardan, njegov tim u zadnjih 10 tekmi primio 3 gola.
Visca i Nadarevic su komotno mogli dobiti po 45 minuta protiv Slovenije. Fajic mogao pjesike doci da zamjeni Vedu ili Edina na poluvremenu.
Ne znam sta ovaj Avdukic radi ovdje.
Veoma los potez Susica. nula

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2013, 21:35

Nemoj tako soko-le. :D
Pa nije Susic racunao sa tim da ce nam ispasti toliko igraca, nije on za to zaduzen, nego onaj drugi...selektor. Trebali su ovi povrijedjeni ozdraviti brze, to je do njih, slabe su to patrijote, nekad se igralo i sa slomljenom nogom. Dobro bar nam je ovo prvi put da moramo igrati prijateljsku utakmicu sa minimumom igraca i krpiti se u prijateljskom susretu gdje se isprobavaju novi igraci, ili stani...momenat...zar nije... :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2013, 21:35

Ko će sada ostati na klupi protiv Slovenije ?
Avdukić, Ibričić, Šunjić, jel ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 feb 2013, 21:48

Sta fali? U Norvesku smo otisli sa 12 igraca i fizioterapeutom pa smo pobjedili. Hocu kazem da smo najjaci kad nas se podcijeni. Uostalom ovo je prijateljska i za nase dobro za dalje kvalifikacije dobro bi doslo da u najmanju ruku igramo nerijeseno. Ne zelim da se eventualnom pobjedom u nevaznoj utakmici igraci nepotrebno dignu, pa da nam slijedi lagano spustanje u Zenici

Bice igraca polahko.. I da je selektor nove doveo da isproba, opet protiv grka ne bi smijeli nove igrace gurati u tako vaznoj utakmici
15.10 - 15.06 ...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 feb 2013, 21:50

Principatus je napisao/la:Nemoj tako soko-le. :D
Pa nije Susic racunao sa tim da ce nam ispasti toliko igraca, nije on za to zaduzen, nego onaj drugi...selektor. Trebali su ovi povrijedjeni ozdraviti brze, to je do njih, slabe su to patrijote, nekad se igralo i sa slomljenom nogom. Dobro bar nam je ovo prvi put da moramo igrati prijateljsku utakmicu sa minimumom igraca i krpiti se u prijateljskom susretu gdje se isprobavaju novi igraci, ili stani...momenat...zar nije... :D
Pozvao je 19 igraca, kako bi svi dobili respektabilnu minutazu, a ne da neko igra 1 minut. Povrede su se desile u ovih par dana, sta je on mogao? Da kontaktira Dzemilu kako bi mu ova rekla da ce se Kvesic, Sesar, Mujdza, Besic povrijediti? Daj malo popusti ziv bio. Kada si toliki fudbalski mag, prijavi se kada bude sljedeci izbor za selektora, pa onda pozivaj 40 igraca za svaki mec i obezbijedi nam neke talente za nastavak.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 02 feb 2013, 21:53

adriano_leite je napisao/la:
Pozvao je 19 igraca, kako bi svi dobili respektabilnu minutazu, a ne da neko igra 1 minut. Povrede su se desile u ovih par dana, sta je on mogao? Da kontaktira Dzemilu kako bi mu ova rekla da ce se Kvesic, Sesar, Mujdza, Besic povrijediti? Daj malo popusti ziv bio. Kada si toliki fudbalski mag, prijavi se kada bude sljedeci izbor za selektora, pa onda pozivaj 40 igraca za svaki mec i obezbijedi nam neke talente za nastavak.
pozove se 24-25 igraca pa ako ko otkaza zbog povrede ima s kime zamjeniti. nemogu da vjerujem koliko mu se uvlacite u supak ko da vam je babo. kad bi ubio covjeka vi bi ga opet branili.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2013, 21:54

@leite

Poruci radije Susicu da on popusti malo, naprimjer sa izjavama za medije i sa amaterskim greskama, losom organizacijom i nek prestane hvaliti Vrsajevica. :D

Hehe ma nemoj se ljutiti, salimo se malo, onako supamo se. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 feb 2013, 22:06

Meni baš nešto čudno pogledati da @Princi konstantno piše gegen Safeta, a znam da je tolerantan tip i da mu je sloga drugo ime. :P
Da nije tako, vjerovatno bi pljuvao i po Ćiri. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 feb 2013, 22:08

Sakuragi je napisao/la:
pozove se 24-25 igraca pa ako ko otkaza zbog povrede ima s kime zamjeniti. nemogu da vjerujem koliko mu se uvlacite u supak ko da vam je babo. kad bi ubio covjeka vi bi ga opet branili.
Pozoves 25 igraca i sta onda? Na poluvremenu sve ih zamijenis? Kako ces uigrati okosnicu tima pred Grcku? To mi imamo mnogo vremena za uigravanje protiv najjaceg protivnika?

Mes Que Un Club!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 02 feb 2013, 22:15

pozoves 19 pa ostanes na 15. eto tvoja logika i susiceva :cry: za nobela ste

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 feb 2013, 22:22

Sakuragi je napisao/la:pozoves 19 pa ostanes na 15. eto tvoja logika i susiceva :cry:
Nek je bolja logika pozvati 25, pa slati igrace na tribine, ne uigravati ekipu za jako bitnu utakmicu itd. Povrede se ne mogu predvidjeti, osim ako se ne posjeduju moci Dzemile, sto ocigledno vecina vas posjeduje. Makar zaradite nesto na tim mocima kao sto to radi Dzemila.

Mes Que Un Club!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 feb 2013, 22:31

geronimo je napisao/la:Meni baš nešto čudno pogledati da @Princi konstantno piše gegen Safeta, a znam da je tolerantan tip i da mu je sloga drugo ime. :P
Da nije tako, vjerovatno bi pljuvao i po Ćiri. :mrgreen:
nisi zar i ti zaluđen Papetom iz igračkih dana pa sad ne možeš realno da sagledaš neke stvari :o

adriano_leite je napisao/la: Kako ces uigrati okosnicu tima pred Grcku? To mi imamo mnogo vremena za uigravanje protiv najjaceg protivnika?
Ako se nismo uigrali do sada, nećemo vala ni za ovo dva dana što provedu zajedno u Sloveniji :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 feb 2013, 22:44

Sakuragi je napisao/la:pozoves 19 pa ostanes na 15. eto tvoja logika i susiceva :cry:
Nek je bolja logika pozvati 25, pa slati igrace na tribine, ne uigravati ekipu za jako bitnu utakmicu itd. Povrede se ne mogu predvidjeti, osim ako se ne posjeduju moci Dzemile, sto ocigledno vecina vas posjeduje. Makar zaradite nesto na tim mocima kao sto to radi Dzemila.
Eto svi selektori na svijetu su glupi sto zovu 25 igraca za prijateljsku utakmicu , samo je nas Pape pametnica i zove 19 igraca.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 02 feb 2013, 22:48

jao bruke kad piplica bude lijevi bek, a elvedin begić centarfor u tandemu sa džeksonom
sve su pite pitice, samo burek pitac je

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 feb 2013, 23:08

ZZtop10 je napisao/la:
Eto svi selektori na svijetu su glupi sto zovu 25 igraca za prijateljsku utakmicu , samo je nas Pape pametnica i zove 19 igraca.
Jarane nemamo mi fond igraca kao Njemacka, kao Brazil, Engleska itd. pa da se ne zna ko ce biti prvih 11 i ko je u boljoj formi. Mi smo mala zemlja koja ima prvih 11 i za koje se zma da ce igrati ove kvalifikacije, a u slucaju nekih povreda, onda se mora vidjeti sta i kako, odnosno improvizovati. Nismo mi zemlja koja ce dovesti na probu 25 igraca, kad vec znas prvih 11 i ko ce biti klupa. Daj Boze da mi imamo 25 igraca koji su kvalitet za normalnu repku, ali na nasu zalost nemamo. Kada se osjeti Pandzin izostanak, onda znas ko smo i sta smo. Izostanak takvih igraca se ne bi osjetio u 80% reprezentacija koje su ispred nas. Kada bi sastavio nase najbolje igrace u ovom trenutk, opet ne bi nasao tih 25 da su svi kvalitet za repku. Susic bi mogao vise mijenjati pa da svako okupljanje pozove neka 2 igraca na probu, ali opet ekipa ne ispasta ako ih i ne pozove.

Edit: Susic je onaj tip trenera koji vjeruje provjerenom, zna sta da od cekuje od nekih igraca i tome slijepo vjeruje. Mogao bi on biti malo i inovativniji, ali barem do danas nije pogrijesio u svojim procjenama, nadam se da nece ni u buducnosti.

Mes Que Un Club!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 02 feb 2013, 23:12

PAPE kretenu!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 02 feb 2013, 23:50

hroni je napisao/la:PAPE kretenu!!!
kreten ti je u gacama...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 feb 2013, 00:13

Kolega,
Irska, Meksiko pozvao je tri stopera. Spahic, Pandza i Jahic. Spaha se povrijedio i te dvije utakmice smo morali igrati sa dva stopera a tu je mogao pozvati Zukanovica i Cocalica. Eto greske, od tog je trebao nesto da nauci. Zna i sam da nam ta lijeva strana skripi, pogotovo taj lijevi bek. Sejo se povrijedio znaci treba nam neko resenje. Eto malog Kvesica (OK), ako je vjerovati novinarima, da Susic prati Viscu mogao je i njega pozvati. Napraviti neke kombinajcije Kvesic-Lulic-Visca. Evo ispade Kvesic. Da je imao Viscu/Nadarevica, Lulic na beka jedan od ove dvojice na krilo ili i jedan i drugi pa po 45 minuta. Stavice Zukanovica na beka, umjesto da se pocinje polako uigravati sa Begovicem i Spahom dok je jos tu. Bezze krpljanje kad ne trebas.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.