On ispada u 3. ligu, nagrada je nagrada.123456 je napisao/la:A sta ako prvoligas osvoji Kup?Mislim koja je njegova nagrada?DANTES je napisao/la:e pošto se kup blizi kraju predlažem da se usvoji pravilo da pobjednik kupa ide ako je u drugoj ili trećoj ligi ide u prvu. tako kup postaje zanimljiviji, takmičenje uzbudljivije i smislenije.
to se može vrlo lako postići.
ako niželigaš ide u viši rang, onda iz višeg ranga ispada jedna ekipa više. ovo bi takođe i borbu za opstanak učinilo zanimljivijom.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
pod prvo znamarelinho je napisao/la:Kao prvo pravilo novo se ne moze unijeti u toku sezone.DANTES je napisao/la:e pošto se kup blizi kraju predlažem da se usvoji pravilo da pobjednik kupa ide ako je u drugoj ili trećoj ligi ide u prvu. tako kup postaje zanimljiviji, takmičenje uzbudljivije i smislenije.
to se može vrlo lako postići.
ako niželigaš ide u viši rang, onda iz višeg ranga ispada jedna ekipa više. ovo bi takođe i borbu za opstanak učinilo zanimljivijom.
Kao drugo pravilo je glupo jer ne postoji u nijednoj ligi na svijetu,ali eto odmah ces reci ovo nije kao u pravom fudbalu ali mi to u savezu tako smatramo.
Tako da od toga nema nista.
pod drugo pravilo nije glupo nego ti iskače iz šablona, a nije tačno da nema nagrade u stvarnom svijetu... kup kupova, UEFA kup, Liga Evrope.... vidiš?
a najlakše je reći da od toga nema ništa, a šta ako se većini to sviđa? što mi ne bi bili originalni? znaš neće forum pasti zbog toga...
a šta sa pobjednikom iz prve lige? e to jeste jedina mana tog pravila! smislićemo nešto, možda npr lupam da kreće sa 3 boda više u sledeću sezonu? ili 6? motiv za kup bi bio do neba
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Evolution87
- Kontakt:
Dajte nam onda da imamo i ligu prvaka 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam je nekada igraoEvolution87 je napisao/la:Dajte nam onda da imamo i ligu prvaka
Na hz.org mi igrali ligu i onda se ovi sto su vodili kladionicu dogovorili sa istima sa foruma manijaka, fukara i robijasa da se medjusobno sampioni i vicesampioni takmice. Mozda ne bi bilo lose pokrenuti Ligu prvaka sa nekim drugim forumima
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja bih samo volio znati ko u savezu mrzi Pjetlove, Haj što nas uvijek zakinete za gol nego sad i igracu sa crvenim kartonom dopustate tipovanje i jos mu gol priznajete
Savez napolje

Savez napolje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uhhh kakvo kolo. 
Tri boda na teskom gostovanju i jos jedan korak blize Euro sceni sljedece sezone !
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST !
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST !
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kod domacina su se samo dva rezultata mogla pogoditi. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne ide nas nikako zadnjih par kolaGreivis je napisao/la:Kod domacina su se samo dva rezultata mogla pogoditi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Svake godine krenemo odlicno i onda savez bude protiv nas. Ne vole nas ko ni Kmecavog i Terek.anell je napisao/la:Ne ide nas nikako zadnjih par kolaGreivis je napisao/la:Kod domacina su se samo dva rezultata mogla pogoditi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nakarikali smo lidera na tabeli. Zasluzujemo opstanak 
Pa nakon ovog kola imate 19 bodova i 6 mjesto je vase.Sto znaci da se mozete boriti i za vrh.Opstanak je osiguran.FliX je napisao/la:Nakarikali smo lidera na tabeli. Zasluzujemo opstanak

13. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 13. KOLA

Tabela poslije 13. KOLA

Tabela poslije 13. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Šesta u nizu kolega. Nastavljamo niz i u idućem kolu aBd.Viper je napisao/la:![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Naravno kolegaMaestro^^ je napisao/la:Šesta u nizu kolega. Nastavljamo niz i u idućem kolu aBd.Viper je napisao/la:![]()
SAMO ČELIK !
- donCorleone1892
- Kontakt:
svaka čast kapitenu i našem golgeteruViper je napisao/la:Naravno kolegaMaestro^^ je napisao/la:Šesta u nizu kolega. Nastavljamo niz i u idućem kolu aBd.Viper je napisao/la:![]()
i prvi strijelac sve tri lige, nadam se da cu nastaviti ovako
izgleda da je napokon vrijeme da promijenimo rang takmičenja
Nadomak baraza
Svaka cast momci
Svaka cast momci
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jesu ovi Krajisnici spremni da kleknu? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.