Ma pusti ga, stranka ga neka drma i to posteno! On nekoj vodi prica sad mu i to smeta?harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:02Ne se.ri, vidi budzet Igmana, mi smo udaljeni ne 5 nego 10 godina od toga. Nemamo takve sloge i zajednice ni na vidiku, to treba graditi.
Bolan kako ljudi ne shvataju da mi nismo za Premier lige, nismo mi jucer ispali i postali losi nego prije 10 i kusur godina.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Mene stranka vodi ? Pa ja sam imao od januara ponude iz 4 razlicite politicke frakcije ni u jednu nisam ušao !GG3 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:08Ma pusti ga, stranka ga neka drma i to posteno! On nekoj vodi prica sad mu i to smeta?harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:02Ne se.ri, vidi budzet Igmana, mi smo udaljeni ne 5 nego 10 godina od toga. Nemamo takve sloge i zajednice ni na vidiku, to treba graditi.
Bolan kako ljudi ne shvataju da mi nismo za Premier lige, nismo mi jucer ispali i postali losi nego prije 10 i kusur godina.
To je vaš problem čim je drugacije misljenje,ili sam Bot ili politicki instaliran ! I na to sve lik hladno se zadovolji činjenicom da je Igman toliko koliko reče ispred nas ! Zato vama i paše Hasan,ovaj jedan reče odi sa foruma da ima moć ušutkao bi drugačijeg od sebe !
Ovako cemo ja cu pisati,necu nikog citirati a vi nemojte mene, po se cujemo u decembru !
Tek sad vidim zasto smo tu gdje jesmo...
Od nocas sam opozicija na ovom forumu Vama vladajućoj partiji!
-
- Kontakt:
APSULUTNA PODRSKA OD MENE ZA GOSPODINA HASANA SEMANICA
Nakon svega sta je ispričao, rekao, sve je istina 101%
Svi u klubu su bili radi vlastite koristi. Gdje su sad mediji da objave sve ovo sta je Hasan pricao. Boje se lopova. Nosili iz kuhinje file i batakove kuci. Dizali pare u gotovini... Hasan ne mora imenovati nikog, imena svi znamo. Zasto se sad toliko bore za klub. Gdje je Emir bio prije godinu dvije. Lopov do lopova je u klubu unazad 20 godina. Zelimo zdrav i posten klub. Zelimo da vratimo obraz. Sila Nebeska po prvi put nakon toliko godina da podržava jednog predsjednika. Milion je razloga zasto.
Mislim da Hasan cita ovaj forum, ako citas od mene imas podrsku. Nastavi raditi, bicemo uz tebe. Lesinarima i lopovima cemo stati u kraj.
Nakon svega sta je ispričao, rekao, sve je istina 101%
Svi u klubu su bili radi vlastite koristi. Gdje su sad mediji da objave sve ovo sta je Hasan pricao. Boje se lopova. Nosili iz kuhinje file i batakove kuci. Dizali pare u gotovini... Hasan ne mora imenovati nikog, imena svi znamo. Zasto se sad toliko bore za klub. Gdje je Emir bio prije godinu dvije. Lopov do lopova je u klubu unazad 20 godina. Zelimo zdrav i posten klub. Zelimo da vratimo obraz. Sila Nebeska po prvi put nakon toliko godina da podržava jednog predsjednika. Milion je razloga zasto.
Mislim da Hasan cita ovaj forum, ako citas od mene imas podrsku. Nastavi raditi, bicemo uz tebe. Lesinarima i lopovima cemo stati u kraj.
-
- Kontakt:
LondonRed još se nisi izbrisao sa forumaLondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:18Mene stranka vodi ? Pa ja sam imao od januara ponude iz 4 razlicite politicke frakcije ni u jednu nisam ušao !GG3 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:08Ma pusti ga, stranka ga neka drma i to posteno! On nekoj vodi prica sad mu i to smeta?harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:02
Ne se.ri, vidi budzet Igmana, mi smo udaljeni ne 5 nego 10 godina od toga. Nemamo takve sloge i zajednice ni na vidiku, to treba graditi.
To je vaš problem čim je drugacije misljenje,ili sam Bot ili politicki instaliran ! I na to sve lik hladno se zadovolji činjenicom da je Igman toliko koliko reče ispred nas ! Zato vama i paše Hasan,ovaj jedan reče odi sa foruma da ima moć ušutkao bi drugačijeg od sebe !
Ovako cemo ja cu pisati,necu nikog citirati a vi nemojte mene, po se cujemo u decembru !
Evo čekam da me ti napomeneš,tvoja riječ ima težinu u mom životu!
Suma sumarum nakon ove presice noćas,teško nama,vjerovatno za godinu dana cemo igrati derbi sa Bajerom iz Velagića.
Ali poštenje ispred svega,svakom cemo moći pogledati u oči!
Suma sumarum nakon ove presice noćas,teško nama,vjerovatno za godinu dana cemo igrati derbi sa Bajerom iz Velagića.
Ali poštenje ispred svega,svakom cemo moći pogledati u oči!
-
- Kontakt:
Da nisi ti nosio batakove iz kluba ili mozda kondome uzimao, a sad Hasan zabranio?
Ja se ne zadovoljavam tim, al ti mislis da cemo mi doci na taj nivo tako sto se skupi 5 bogatih ljudi. Hocemo al u kur.cu.LondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:18Mene stranka vodi ? Pa ja sam imao od januara ponude iz 4 razlicite politicke frakcije ni u jednu nisam ušao !
Mislim da te nisam jos nijednom uvrijedio u razmjeni stavova, ako jesam izvinit cu ti se, a valjda smo svi ovdje zbog Jedinstva kojem zelimo najbolje. Evo ti meni argumentovano reci nesto, ja cu probati argumentovano odgovoriti i tako.
Za pocetak mi nisi odgovorio na pitanja o Emiru sto sam te pitao. Takodjer, ako imas vremena volio bih da ti meni u kratkim crtama kazes otkud nama jedno 2 miliona maraka da se borimo za opstanak u Premijer ligi kad udjemo u nju.
Nema potrebe da iko ide

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Možeš li niže pasti od ovog ? Molio bih te da me ne citiraš više nikad,jer ti ne znas normalno nego samo ides najnižim strastima i uvredama,opet te molim ne citiraj me vise.nebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:38Da nisi ti nosio batakove iz kluba ili mozda kondome uzimao, a sad Hasan zabranio?
I samo da jos nesto dodam, kod nas se ljudi tuku oko kluba ko ce voditi kad grad prebaci 300 pisljivih hiljada. Sta mislite sta bi tek bilo kad bi imali budzet preko miliona? Ja otkako postojim ljudi iz grada Bihaca samo jedni drugima podmecu noge, nikad niko ne vuce u istom pravcu, e bas zato nas razne vukojebine mogu prepisavati kako hoce!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Hahah pa sta se nadjes uvrijedjenim. Toliko ocrnis sadašnje ljude koji napokon rade posteno. A prijašnji lopovi su ti dobri, pa zato mi nije jasno sta tacno zelis. Jel vidis da nas pet komentarise i svi damo argumente neke i ti opet napises nesto protiv, Emir je bolji samo jer ima firmu i pare. Jel ima jos nesto zbog cega bi on bio dobar izbor?
Ps. Taj komentar je bio vise zajebancija nego uvreda
I najveci neprijatelji smo sami sebi, mi svi u Bihacu. Pogledajmo druge gradove kako napreduju u odnosu na nas
Ps. Taj komentar je bio vise zajebancija nego uvreda
I najveci neprijatelji smo sami sebi, mi svi u Bihacu. Pogledajmo druge gradove kako napreduju u odnosu na nas
Eto napisali smo istu stvar u jednoj minuti, to je to.nebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:46I najveci neprijatelji smo sami sebi, mi svi u Bihacu. Pogledajmo druge gradove kako napreduju u odnosu na nas
U svim tim vukojebinama je isto !harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:45I samo da jos nesto dodam, kod nas se ljudi tuku oko kluba ko ce voditi kad grad prebaci 300 pisljivih hiljada. Sta mislite sta bi tek bilo kad bi imali budzet preko miliona? Ja otkako postojim ljudi iz grada Bihaca samo jedni drugima podmecu noge, nikad niko ne vuce u istom pravcu, e bas zato nas razne vukojebine mogu prepisavati kako hoce!
Samo sto su pametni ljudi shvatili gdje zivimo i kako zivot ovdje funkcionira.
Muka mu je od ljudi sto radi cijeli zivot jedan posao (iako ima more drugi ponuda) za 900 km i prica kako ne valja sustav,drzava,vlast ! E takvi vode Jedinstvo i takvi zele ovu garnituru,da kad popiju 2 Uniona krenu pričati ma ebes pare bitno je postenje ! Jer njima sve van tih 900 km je neposteno!
Ja i dalje nisam vidio nijedan odgovor na moje pitanje niti argument, nego opet licno napadas nekoga pa ces govoriti kako nisi. Samo spinujes i okreces pricu.LondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:50U svim tim vukojebinama je isto !harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:45I samo da jos nesto dodam, kod nas se ljudi tuku oko kluba ko ce voditi kad grad prebaci 300 pisljivih hiljada. Sta mislite sta bi tek bilo kad bi imali budzet preko miliona? Ja otkako postojim ljudi iz grada Bihaca samo jedni drugima podmecu noge, nikad niko ne vuce u istom pravcu, e bas zato nas razne vukojebine mogu prepisavati kako hoce!
Muka mu je od ljudi sto radi cijeli zivot jedan posao (iako ima more drugi ponuda) za 900 km i prica kako ne valja sustav,drzava,vlast ! E takvi vode Jedinstvo i takvi zele ovu garnituru,da kad popiju 2 Uniona krenu pričati ma ebes pare bitno je postenje ! Jer njima sve van tih 900 km je neposteno!
Hocemo li se raspravljati fino ili ces vrtiti tu glupost od price? A znam da mozes bolje od toga.
Izvini,nisam upratio daj ispočetka,ponovi pitanje?harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:55Ja i dalje nisam vidio nijedan odgovor na moje pitanje niti argument, nego opet licno napadas nekoga pa ces govoriti kako nisi. Samo spinujes i okreces pricu.LondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:50U svim tim vukojebinama je isto !harden je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:45I samo da jos nesto dodam, kod nas se ljudi tuku oko kluba ko ce voditi kad grad prebaci 300 pisljivih hiljada. Sta mislite sta bi tek bilo kad bi imali budzet preko miliona? Ja otkako postojim ljudi iz grada Bihaca samo jedni drugima podmecu noge, nikad niko ne vuce u istom pravcu, e bas zato nas razne vukojebine mogu prepisavati kako hoce!
Hocemo li se raspravljati fino ili ces vrtiti tu glupost od price? A znam da mozes bolje od toga.
Eto
al nemoj mi reci htio svoje pare nazad bla bla. Znao je blokirati racun cim bi neka marka sletila u klub, pa gdje ta ljubav pa je jednom blokadom skoro doveo do gasenja kluba...

Nakon 20 godina klub je zavrsio sezonu bez jedne marke dugovanja, u ponedjeljak igracima isplacuje se plata i sa tim se zakljucuje ova sezona.
I onda pojedincima ovdje ne valja ova uprava, pa stvarno ste pojedini kao djeca.
Ovaj se jos uhvatio mušeme i vode na stolu
, to je ono kad nemas sta daj kritike trazi u bilo cemu.
A ne zna pohvaliti kuhinju koja je ove sezone ponovo u funkciji nakon godina i godina, gdje igraci imaju redovno kvalitetne obroke svaki dan, dok su za vrijeme starih garnitura vlasti (ako se tako oni u opste mogu i nazvati) jer su to "grobari kluba" igraci se hranili po restoranima i nabijali trosak klubu tri puta vise nego sto je ovo sad.
Samo kazem "ne daj boze" da je ovaj Hasan imao sa sobom pet ljudi koji bi mu pomagali ove sezone, samo nebo bi bilo granica.
Sa ovom upravom cemo igrati samo posteno, i sviđalo se to kome ili ne tako ce biti, pa pod cijenu da iduce godine igramo sa Bajerom iz Velagica kako doticni kaze.
I onda pojedincima ovdje ne valja ova uprava, pa stvarno ste pojedini kao djeca.
Ovaj se jos uhvatio mušeme i vode na stolu
A ne zna pohvaliti kuhinju koja je ove sezone ponovo u funkciji nakon godina i godina, gdje igraci imaju redovno kvalitetne obroke svaki dan, dok su za vrijeme starih garnitura vlasti (ako se tako oni u opste mogu i nazvati) jer su to "grobari kluba" igraci se hranili po restoranima i nabijali trosak klubu tri puta vise nego sto je ovo sad.
Samo kazem "ne daj boze" da je ovaj Hasan imao sa sobom pet ljudi koji bi mu pomagali ove sezone, samo nebo bi bilo granica.
Sa ovom upravom cemo igrati samo posteno, i sviđalo se to kome ili ne tako ce biti, pa pod cijenu da iduce godine igramo sa Bajerom iz Velagica kako doticni kaze.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bio sam prisutan na masi ovakvih press konferencija unazad 15 godina i svaki put se sve više i više iznenadim koliko je kriminalnih radnji u klubu i oko kluba.
Poruka za Hasana Semanića, pošto čita ovaj forum. Ako ostaneš predsjednik Upravnog odbora odmah naruči novu reviziju i nakon iste angažuj advokatski tim da za sve nečasno što se dešavalo napokon neko počne odgovarati. Pored ovoga podnesi financijski izvještaj, odmah ćeš u startu biti drugačiji od velike većine svojih prethodnika.
Dobra stvar je rečena, rezultati seniorske ekipe stvaraju masovniji odziv u omladinski pogon. Ali da treneri naplaćuju članarine i novac uzimaju sebi, pa toga ja mislim nema ni u zadnjoj rupi na ovome svijetu.
Poruka za Hasana Semanića, pošto čita ovaj forum. Ako ostaneš predsjednik Upravnog odbora odmah naruči novu reviziju i nakon iste angažuj advokatski tim da za sve nečasno što se dešavalo napokon neko počne odgovarati. Pored ovoga podnesi financijski izvještaj, odmah ćeš u startu biti drugačiji od velike većine svojih prethodnika.
Dobra stvar je rečena, rezultati seniorske ekipe stvaraju masovniji odziv u omladinski pogon. Ali da treneri naplaćuju članarine i novac uzimaju sebi, pa toga ja mislim nema ni u zadnjoj rupi na ovome svijetu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Podrska Hasanu, samo do kraja ovako kako si i poceo, nema odustajanja. Sada jos jace uz podrsku Sile Nebeske!
Zna on sigurno i ko mu podapinje noge u ovim stvarima sto je govorio. Stranicu na FB koja je pisala gluposti vodi isti onaj sto je kupovao vino u Jabuci, znaju svi ovdje ko je! Tekstove na Prvoj ligi je narucio bivsi predsjednik jedan, znaju svi ko je isto! Isti onaj kojem je bilo krivo sto smo ostali u ligi posteno, a on morao namjestati utakmice prosle godine.
Zna on sigurno i ko mu podapinje noge u ovim stvarima sto je govorio. Stranicu na FB koja je pisala gluposti vodi isti onaj sto je kupovao vino u Jabuci, znaju svi ovdje ko je! Tekstove na Prvoj ligi je narucio bivsi predsjednik jedan, znaju svi ko je isto! Isti onaj kojem je bilo krivo sto smo ostali u ligi posteno, a on morao namjestati utakmice prosle godine.
Stranice na FB pod nazivom "Istinski navijaci NK Jedinstvo" i "NK Jedinstvo" drze braca svima nama dobro poznata, jedan od njih je onaj koji je isao na stadion pokupio vrecu smeca i onda se uslika na stadionu kako je nesto uradio, ili situacije gdje je skupljao donacije od ljudi za rasvjetu na restoranu, za veš mašinu i te stvari, da bi "gle sad" kojim cudom iste te godine se kandidovao za GV Bihaca.
To su ljudi koji prave lazne profile po FB i prozivaju Hasana i Jedinstvo bas u situaciji u kojoj je Jedinstvo zavrsilo sezonu bez jedne marke dugovanja, sto doticnu bracu i ostatak kompanjona puno boli, jer je ovo izborna godina, kad svi znaju da ce biti para u klubu pa se sad guraju pojedini anonimusi u klub da "oni kao upravljaju Jedinstvom".
Naravno u pitanju su braca Kulenovic koji su veoma aktivni u blacenju Jedinstva, pogotovo ovaj mlađi koji je aktivan na svojoj stranici "istinski navijaci Jedinstva" bas u periodu kad klub funkcionise posteno, i kad je izborna godina pa se treba uglaviti u klub jer ce biti parica.
I onda dođe na svom FB profilu i napise kako je za vrijeme prijasnjih uprava kluba "tj. za vrijeme njegovog brata" Jedinstvo opstanak osiguralo par kola prije kraja prvenstva, a ne u zadnjem kolu kao sto je Hasan uradio.
Jeste naravno, uz kupovinu utakmica i u debelom minusu kluba na kraju sezone.
Ej moja braco, ne ide to tako.
Razlika je u tome sto je Hasan na posten nacin to uradio, sto mnoge boli.
Ima ovdje momaka koji znaju sve ovo i koji prate te stvari po FB.
Dosta je stvari jos u vezi ovoga ali doci ce vrijeme i za to pa cu objaviti.
To su ljudi koji prave lazne profile po FB i prozivaju Hasana i Jedinstvo bas u situaciji u kojoj je Jedinstvo zavrsilo sezonu bez jedne marke dugovanja, sto doticnu bracu i ostatak kompanjona puno boli, jer je ovo izborna godina, kad svi znaju da ce biti para u klubu pa se sad guraju pojedini anonimusi u klub da "oni kao upravljaju Jedinstvom".
Naravno u pitanju su braca Kulenovic koji su veoma aktivni u blacenju Jedinstva, pogotovo ovaj mlađi koji je aktivan na svojoj stranici "istinski navijaci Jedinstva" bas u periodu kad klub funkcionise posteno, i kad je izborna godina pa se treba uglaviti u klub jer ce biti parica.
I onda dođe na svom FB profilu i napise kako je za vrijeme prijasnjih uprava kluba "tj. za vrijeme njegovog brata" Jedinstvo opstanak osiguralo par kola prije kraja prvenstva, a ne u zadnjem kolu kao sto je Hasan uradio.
Jeste naravno, uz kupovinu utakmica i u debelom minusu kluba na kraju sezone.
Ej moja braco, ne ide to tako.
Razlika je u tome sto je Hasan na posten nacin to uradio, sto mnoge boli.
Ima ovdje momaka koji znaju sve ovo i koji prate te stvari po FB.
Dosta je stvari jos u vezi ovoga ali doci ce vrijeme i za to pa cu objaviti.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Tko misli da moze i zeli pomoci, neka se prikljuci klubu pa kroz kritiku na sastancima moze i Hasanove mane ispravit!LloriS je napisao/la: ↑23 jun 2024, 00:29Nakon 20 godina klub je zavrsio sezonu bez jedne marke dugovanja, u ponedjeljak igracima isplacuje se plata i sa tim se zakljucuje ova sezona.
Ovaj se jos uhvatio mušeme i vode na stolu, to je ono kad nemas sta daj kritike trazi u bilo cemu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.