NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
evo Tomica u stilu Cutlrera ljut sta li vec..ovo je sad vec pretjerano **** ne mogu da vjerujem
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovaj backup bolji od Bradija
- randy_moss
- Kontakt:
Bravo Jimmy sine.
Boluje KC trenutno od kurcobolje, ali upisi se, prvi u karijeri, dobij malo iskustva.
Boluje KC trenutno od kurcobolje, ali upisi se, prvi u karijeri, dobij malo iskustva.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jok ba... Tmica indisponiran..od pocetak prvo OL je zezao, pa odbrana, pa onda on i td..ovaj je sad usao a onaj dobio batine..to se uvjek tako desava.. samo ovaj mali je stroj svejedno, i bice odlican QB... Patsi su nasli novog Tomicu uvjeren sam ..da su Bearsi uzeli ovog na draftu halalio bi ja i Cutlera nebi ga ni branio uopste kad bi znao da smo nasli QB za buducnost..ovako nemam izbora moram jer znam da nikad necemo ni naci boljeg od Cutlera ebiga ..ali ko zna govorili smo da necemo naci boljeg ni od Grossmana pa smo nasli ahahahaalemsa je napisao/la:Ovaj backup bolji od Bradija
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma daj 4 TO, 2 fumble 2 INT, 8 first downa samo imo za 3 qt, dok ej igro. Katastrofa za njegove standardneSaltCityAttack je napisao/la:ma jok ba... Tmica indisponiran..od pocetak prvo OL je zezao, pa odbrana, pa onda on i td..ovaj je sad usao a onaj dobio batine..to se uvjek tako desava.. samo ovaj mali je stroj svejedno, i bice odlican QB... Patsi su nasli novog Tomicu uvjeren sam ..da su Bearsi uzeli ovog na draftu halalio bi ja i Cutlera nebi ga ni branio uopste kad bi znao da smo nasli QB za buducnost..ovako nemam izbora moram jer znam da nikad necemo ni naci boljeg od Cutlera ebiga ..ali ko zna govorili smo da necemo naci boljeg ni od Grossmana pa smo nasli ahahahaalemsa je napisao/la:Ovaj backup bolji od Bradija
zao mi ovog jaru @Mossa sto je osto budan cijelu noc, ali **** ga desi se.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Kod Salta nikad QB nije kriv. Hahaha.
za ovo nakraju sto je uradio Tomica za to je definitivno kriv .. za ono ranije kad su ljudi bukvalno na njemu bili citavo vrijeme i nije ..pogledaj rezultat prije tih njegovih gresaka pa tekma je vec bila gotova...nije imao tad greske nego nije mogao bacit nikome jer su ljudi bili na njemu citavo vrijeme ..eh ovo poslije sto je uradio je debelo usrao ali rezultat i tekma je vec bila skoro pa gotova
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Nesto i ja kontam, kad bi ovaj fakultet zavrsio, bas bi mi merak bio da se preselim u Ameriku da radim, prekipi nekad covjeku da zaspi u pola 6, 6.. Onako, vi to gospodski odradite, ko je na East Coast racunanju vremena, moze zaspati u 23:30 i super odmoran ujutro. Ti si jos u Hjustonu, kod tebe je vjerovatno 22:30 ili nesto slicno.
Stvarno sumnjam da cu gledati utakmicu protiv Bengalsa, pogotovo sto pocinje semestar u srijedu. Jesam ja veliki navijac, ali nisam vala ni budala.
Treba se vratiti u realnost, mi se trebamo fokusirati da osvojimo AFC East, dobiti divizionalne utakmice, da sacuvamo cast. Iduce godine, ko zna.. Mozda cak ni Bradya nece biti, znajuci kakve Bill genijalne poteze povlaci.
Laku noc svima i dovidjenja.
Stvarno sumnjam da cu gledati utakmicu protiv Bengalsa, pogotovo sto pocinje semestar u srijedu. Jesam ja veliki navijac, ali nisam vala ni budala.
Treba se vratiti u realnost, mi se trebamo fokusirati da osvojimo AFC East, dobiti divizionalne utakmice, da sacuvamo cast. Iduce godine, ko zna.. Mozda cak ni Bradya nece biti, znajuci kakve Bill genijalne poteze povlaci.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
randy_moss je napisao/la:Nesto i ja kontam, kad bi ovaj fakultet zavrsio, bas bi mi merak bio da se preselim u Ameriku da radim, prekipi nekad covjeku da zaspi u pola 6, 6.. Onako, vi to gospodski odradite, ko je na East Coast racunanju vremena, moze zaspati u 23:30 i super odmoran ujutro. Ti si jos u Hjustonu, kod tebe je vjerovatno 22:30 ili nesto slicno.
moras doci vamo fax zavrsit..dole kad zavrsis vamo to nepije care vode...i ja dole zavrsavao pa moras onda ovdje ebiga..ali doduse priznaju ti nesto ali nedovoljno to brate moj da ti odmah kazem
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Citao sam da je moguce, ne pije vode kad si zavrsio bachelor, jer je u Europi bachelor 3 godine, a master 2 godine. Master diplomu gledaju kao da je ekvivalent njihovom 4godisnjem sistemu, bachelor k'o da nisi nista ni zavrsio. Ali, ima do toga jos i previse vremena.
Ako sta znate, neka iskustva, poznanstva, pisite mi u inbox, da ne pravimo diskusiju na sportskoj temi.
Belichick i Brady k'o da su istu skolu za public relationse zavrsili: work hard, play better, do our best, make the improvements, everybody must step up..
Ako sta znate, neka iskustva, poznanstva, pisite mi u inbox, da ne pravimo diskusiju na sportskoj temi.
Belichick i Brady k'o da su istu skolu za public relationse zavrsili: work hard, play better, do our best, make the improvements, everybody must step up..
koda patriotsa OL katastrofa i još kad dodaš da je Brady očito ofalio u zadnje 2 sezone, to se ne da više sakriti .... lakapo dolazi time for change!
biće interesantno vidjeti kako će patriotsi reagovati nakon ove sezone, bez obzira na to hoće li u playoff tj hoće li osvojiti diviziju ili ne!
p.s. randy, ne kukaj zbog spavanja, šta bi bilo da moraš radit
a ako 'oćeš u ameriku (nije valjda samo zbog us sporta) raspitaj se na faksu, uni klagenfurt ima 100% exchange program. onda je kada odeš tamo "dotebe" je da skontaš kako da ostaneš. najjednostavnije ti je otići na razmjenu na zadnjoj godini bachelor procesa, onda tamo produžiš tj upišeš master i onda ostaneš. nije to velika nauka.
biće interesantno vidjeti kako će patriotsi reagovati nakon ove sezone, bez obzira na to hoće li u playoff tj hoće li osvojiti diviziju ili ne!
p.s. randy, ne kukaj zbog spavanja, šta bi bilo da moraš radit
a ako 'oćeš u ameriku (nije valjda samo zbog us sporta) raspitaj se na faksu, uni klagenfurt ima 100% exchange program. onda je kada odeš tamo "dotebe" je da skontaš kako da ostaneš. najjednostavnije ti je otići na razmjenu na zadnjoj godini bachelor procesa, onda tamo produžiš tj upišeš master i onda ostaneš. nije to velika nauka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove ekipe koje su ne tako davno bile jake, Giants, Saints, Steelers, Patriots ce morati u rebuilding, trebali su vec. Istrpiti 2-3 sezone, mora se kad tad..
da, mada ti veliki timovi (ja tu ne ubrajam saintse) uvijek uspjevaju na neki način dogurati do playoffa ili barem blizu istog. ali to više nije dovoljno za superbowl, to je manje više svima jasno. za tako nešto treba debeo rebuilding!tuzlak1987 je napisao/la:Ove ekipe koje su ne tako davno bile jake, Giants, Saints, Steelers, Patriots ce morati u rebuilding, trebali su vec. Istrpiti 2-3 sezone, mora se kad tad..
brady je u silaznoj putanji, tu nema dileme, brees je isto poprilično star, neće ni on još dugo, vidjećemo šta će biti kad oni prestanu, hoće li se ponoviti ramsi poslije warnera ili billsi poslije kellya. eli i ben su mlađi, oko njih bi se dalo još jednom sagraditi tim, za patriotse i saintse je to kasno, baš kao i za broncose, oni svi prvo moraju naći slijedećeg QB pa tek onda razmišljati o totalnoj obnovi. bez QB je sve teže i teže osvojiti superbowl. od osamdesetih naovamo je to pošlo za rukom samo po jednom ravensima i bucsima, a od 2003 naovamo nikome više!
cap issue postaje sve više i više faktor u NFL, sve je teže i teže održati top nivo duže od 2-3 godine. ja sam siguran da će i seahawksi maksimalno još ovu sezonu ovako, u najboljem slučaju još slijedeću. i onda će ih cap strefiti posred glave i to je to!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sta kukas, pobjeg`o si u Austriju i sad bi jos i u Ameriku, sta bi da si ostao ovdjerandy_moss je napisao/la:Nesto i ja kontam, kad bi ovaj fakultet zavrsio, bas bi mi merak bio da se preselim u Ameriku da radim,
Amnestija si prava
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma stipu ga rio, vidiš da tu nešto nije u durerio_Ferdy88 je napisao/la:Sta kukas, pobjeg`o si u Austriju i sad bi jos i u Ameriku, sta bi da si ostao ovdjerandy_moss je napisao/la:Nesto i ja kontam, kad bi ovaj fakultet zavrsio, bas bi mi merak bio da se preselim u Ameriku da radim,![]()
Amnestija si prava
Cestitke Chiefsima na pobjedu i @randy-ju koji je imao hrabrosti onu bruku ogledati do kraja...
Jedina osoba koje mi je iskreno zao je Brady, jer mora trpiti gluposti BB-a koji glumi wanna-be GM-a. Covjek se svaki put odrice velikog broja novca, da bi mu ovaj uzvratio tako sto mu dovodi otpad kada je receiving corp u pitanju, a da ne govorim o slabljenju OL-a.
Ova ekipa ima talenta, a da bi bila uspjesna potrebno je uraditi sljedece:
1. Kraft mora oduzeti BB-u ovlasti GM-a
2. BB kao trener mora McDanielsa i Patriciju poslati u PM i dovesti kvalitetna rijesenja na poziciji DC-a i OC-a
3. Umjesto sto skuplja pickove (od kojih ni jedan nece biti u timu) BB-u bi bilo bolje da te iste proslijedi u tim X kako bi doveo jednog kvalitetnog OL-a
Nazalost nista od navedenog se nece dogoditi i ostacemo bez PO-a ove sezone, no mozda to otvori oci Kraftu pa adekvatno pocne reagovati.
Jedina osoba koje mi je iskreno zao je Brady, jer mora trpiti gluposti BB-a koji glumi wanna-be GM-a. Covjek se svaki put odrice velikog broja novca, da bi mu ovaj uzvratio tako sto mu dovodi otpad kada je receiving corp u pitanju, a da ne govorim o slabljenju OL-a.
Ova ekipa ima talenta, a da bi bila uspjesna potrebno je uraditi sljedece:
1. Kraft mora oduzeti BB-u ovlasti GM-a
2. BB kao trener mora McDanielsa i Patriciju poslati u PM i dovesti kvalitetna rijesenja na poziciji DC-a i OC-a
3. Umjesto sto skuplja pickove (od kojih ni jedan nece biti u timu) BB-u bi bilo bolje da te iste proslijedi u tim X kako bi doveo jednog kvalitetnog OL-a
Nazalost nista od navedenog se nece dogoditi i ostacemo bez PO-a ove sezone, no mozda to otvori oci Kraftu pa adekvatno pocne reagovati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kaznili brata Husu zbog sedzde, a Timmya nikad nisu zbog onog njegovog Tebowinga

HadzijaAbdullah missed the entire 2012 NFL season to take a pilgrimage to Mecca with his brother and fellow NFL player Hamza.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- randy_moss
- Kontakt:
Ma bila je meni prva opcija da upisem college u Americi, ali se za to treba milion stvari poklopiti, da iz prosjecne skole, prosjecnog kluba dobijes stipendiju. Austrija je pristupacnija, jeftinija, otvorila se tu prilika, a svakako su univerziteti na dobrom glasu (TU Wien je 180., TU Graz 250. na svijetu).jestamaji je napisao/la:ma stipu ga rio, vidiš da tu nešto nije u durerio_Ferdy88 je napisao/la:Sta kukas, pobjeg`o si u Austriju i sad bi jos i u Ameriku, sta bi da si ostao ovdjerandy_moss je napisao/la:Nesto i ja kontam, kad bi ovaj fakultet zavrsio, bas bi mi merak bio da se preselim u Ameriku da radim.![]()
Amnestija si prava![]()
Nemojte me prcati, jos sam frisak od sinoc.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Kaznili brata Husu zbog sedzde, a Timmya nikad nisu zbog onog njegovog Tebowinga![]()
HadzijaAbdullah missed the entire 2012 NFL season to take a pilgrimage to Mecca with his brother and fellow NFL player Hamza.
A onaj isus se molio bogu dok je igrao pa Marshall poslije svakog TD moli se bogu klekne na koljena I niko ih nece da kazni...fujjj idiotizam
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 5 gostiju.