BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 24 sep 2013, 22:59

Ja sam ipak ocekivao da prosla sezona bude prekretnica u njegovoj karijeri ali on je izgleda samo otisao korak nazad.

Nevjerovatno je da se vezni igraci Reus,Miki,Auba bolje snalaze pred golom od njega...ima utakmica kad izgleda stvarno dobro ali njegovi promaseni ziceri su nas dosta puta kostali bodova.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 25 sep 2013, 00:10

Lewandowski :lol: :lol:

Mrs iz BVB-a kljusino, ne mozes sa jednog metra pogoditi prazan gol :twisted: :twisted:

Ja se samo bojim da ga nakon ovolikih promasaja niko ne bude htio uzeti, pa da sa nama produzi ugovor :x
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 sep 2013, 00:23

Večeras ste se dugo kilavili, na kraju zasluženo dobili. Ipak su pogađane prečke, stative, apsolutno više BVB imao od igre.

A Lewat je dobar napadač, dosta je puta to pokazao. Samo što on ima dosta mana i uzdignut je od strane mnogih. Odjednom čovjek postade prema nekim pričama skoro najbolji napadač, top 5 , top 3...Toliko su ga digli neki mediji i određeni ljudi. Zabiješ golove Realu i odmah si gigant. A nekim napadačima se veliki broj golova umanjuje, umanjuje se tačnije vrijednost tim golovima. Ljudi znaju Lewata dobro prodat u medijima, a to ti je danas ključno. To što neko grize na terenu i od koristi je za svoju ekipu to skoro postane sporedno. Bitno je predstavljanje u medijima, plasiranje prave priče, stvaranje pompe......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 25 sep 2013, 01:24

Kakve vi ovdje gluposti pišete to boli, peče. Vama je svaki igrač izdajica što ode iz BvB....a da vam nije tih izdajica ne bi vas bilo nigdje...finale LP bi bio samo san. Kad je Borusiju napustio igrac da ste mu se zahvalili? Pa nikad naravno...svi su izdajice. Sva sreća pa ima Boga pa vam se to sve vratilo 25 maja u finalu. Sve ono što ste pisali i bacali bombe na našu temu (drogba ovo ono) ste preskupo platili i znam sigurno da nećete nikad zaboravit to finale. A to sto vam je Wacke obećavao kako Lewa neće u Bayern je još jedan dokaz vaše nemoći, nesposobnosti uprave da zadrzi igrače. Sva sreća pa ga Robben zabi na kraju....da vas duplo boli. ;)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 sep 2013, 01:28

kraljttbvb je napisao/la:Lewandowski :lol: :lol:

Mrs iz BVB-a kljusino, ne mozes sa jednog metra pogoditi prazan gol :twisted: :twisted:

Ja se samo bojim da ga nakon ovolikih promasaja niko ne bude htio uzeti, pa da sa nama produzi ugovor :x
Ma sta kazes :lol:
Posto je poznato od ranije da ce Lewa u Bayern,onda automatski domuzarima ne valja...
Brzo ste zaboravili koliko vas je puta izvadio iz gofana ;)
Ali na srecu dolazi u tim koji ce znati cijeniti njegove igracke sposobnosti,i u kojem ce sigurno jos vise napredovati :)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 25 sep 2013, 08:08

anelbavarac je napisao/la:

Posto je poznato od ranije da ce Lewa u Bayern,onda automatski domuzarima ne valja...
Ali na srecu dolazi u tim koji ce znati cijeniti njegove igracke sposobnosti,i u kojem ce sigurno jos vise napredovati :)
Cuuuj ovog pacijenta ima 850 postova na forumu i sad kao lafo on nije vidio dosad da sam ja pisao kako je Lewat kljusina eto VAM GA dzaba ...

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 25 sep 2013, 09:16

HzBvB je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:

Cuuuj ovog pacijenta ima 850 postova na forumu i sad kao lafo on nije vidio dosad da sam ja pisao kako je Lewat kljusina eto VAM GA dzaba ...
Ovi Bajernovci,samo dolaze i nesto prozivaju cak i govore da mi ne postujemo njihov klub i da smo se previse digli i zaboravili gdje smo prije bili.
Da odma kažem da to nije tačno svi mi navijaci vrlo dobro znamo i gdje smo bili i kako smo prezivljavali,samo mi nije jasno sto se vi palite na to sto to vama smeta?
Je li to u Njemackoj ne smije niko parirati Bayern-u? jel to ne smije neko nešto bolje imati od vas?
u cemu je vas problem?
Imate svoj klub i okrenite se njemu i temama vezanim za vas klub,ako imate nešto pametno i konstruktivno reci za nas klub samo izvolite.
Da se razumijemo ja nemam nista protiv prepucavanja to je ok,ali treba i poštovati druge i drugacije o tome se radi,ja Bayern ne volim i necu ga nikada voljeti iz milion razloga ali poštujem taj klub zbog svega sto je napravio kroz svoju istoriju.
Sada vi gledajte nas vrijeme je da i mi pocnemo da pišemo istoriju koju ce pamtiti generacije.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 25 sep 2013, 10:34

@samire to je fino ima par mjeseci forumaš @Klopp objasnio kroz priču o drljači (da ne bude prekomplicirano za shvatiti nekim kravarima poput onog baniranog klona). Obećao je i nastavak priče, ali ga nažalost ne dočekasmo.

Nisam gledao jučerašnju utakmicu, ali vidim da smo imali 39 udaraca na gol i posjed preko 70%. Znači opet se promašivalo momački. :lol:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 sep 2013, 11:23

Kako se bliži odlazak Lewandowskog tako i ovdje raste netrpeljivost prema istom.Od junaka do flopa,izdajice i čega sve ne za kratak period.Baš kao što je bio slučaj i sa Gotzeom i Sahinom no Turčin se vratio pa je sve zaboravljeno iako ih je na prvi mig Reala skinuo sa one stvari a priče o odanosti klubu su bile pišanje uz vjetar.

Zaista nije lahko navijačima, šta im se dešava u zadnjih godinu dana.Gubitak CL,Bundeslige,Kupa,odlazak Gotzea a evo sad i Lewandowski.Za prvi dio je zaslužan Bayern a za exzouds najboljih igrača sa Westfalena se trebaju zahvaliti blesavoj upravi Borrusie Dortmund.

Zamisli imaće u svojim redovima igrača Bayerna kojeg će na kraju pustiti u Minhen za 0 eura iako su za istog mogli uzeti hladno 35-40 mil da su na vrijeme razmišljali Watzke&co. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 25 sep 2013, 11:32

Sto se tice Leve on je ipak donekle pošten za razliku od Gotze-a,pa i Sahin je u neku ruku da kazem bio pošten,ne treba levu mjesati sa Gotzeom.
Jutros otvorio Bild kad Gotze na stadionu gledo Borussiu,mozda se je prisjeco dana kada je igrao :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 25 sep 2013, 11:53

Bademluk je napisao/la: Vama je svaki igrač izdajica što ode iz BvB...
Jest ako si poceo pratiti fudbal 2011.-e.
samir1909 je napisao/la:Sto se tice Leve on je ipak donekle pošten za razliku od Gotze-a,
To stoji...Lewandowski je davno najavio odlazak iz BvB-a...a nista mirniji nije bio ni njegov prelazak iz Lecha u BvB...jednostavno nije igrac koji ce klub staviti na bar priblizan nivo vaznosti kao individualni ucinak.
Saurman je napisao/la:Kako se bliži odlazak Lewandowskog tako i ovdje raste netrpeljivost prema istom
Isto kao sto ste i "vi" poceli da ga dizete u nebesa kad se proculo da ce igrati za Bayern.

Nije on los igrac,daleko od toga...i vjerovatno ce i ovu a i sljedece sezone imati veliki broj golova u sezoni ali cinjenica je da kompletnu karijeru ima problema sa realizacijom...
Blaszczykowski je napisao/la: Znači opet se promašivalo momački. :lol:
Blago receno...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 sep 2013, 12:01

slika

:)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 25 sep 2013, 12:31

Igrača na silu drže, šta mu samo rade :shock: , kakvu momak torturu proživljava :( , kakvu golgotu :| , zaista krajnje nevjerovatan, bezobrazan, pa usudiću se reći i bizaran slučaj u svijetu fudbala.

Eto da se radi o nekom tamo, ali najdominantnijeg napadača na dunjaluku, igrača toliko dominantnog da je sam Reala na plećima pronosao, te omogućio ovom klubu da ostvari uspjeh koji će se još dugo prepričavati...

Istina da ima problema sa realizacijom, ali to i nije do njega! :!:
A zašto nije? :?:
E pa zato :idea: , zato što u žutom taboru nema stručnih ljudi u toj oblasti da ga unaprijede! :!:

Dajte ga 'vamo više da vidite kako se od najdominantnijeg pravi daleko najdominantniji napadač današnjice. 8-)

S obzirom na pokidane odnose ne bi me čudilo da već u januaru ostavri veliku želju te zaigra u dresu crvenom.
A Bayern je uvijek ruku pomoći pružao, pa bi tako vjerujem i Borusiji nepotrebno isplatili par miliona samo kako bi momka spasili jada neviđenih. ;)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 25 sep 2013, 12:40

Nach der Partie deutete Robert Lewandowski an, dass sein erwarteter Wechsel von Dortmund zum FC Bayern Anfang 2014 fix gemacht werden dürfte. Auf die konkrete Frage, ob er am 2. Januar sagen könne, dass er zum Champions-League-Sieger gehen werde, antwortete der polnische Fußball-Nationalspieler auf deutsch: „Ja, weil ich kann offiziell auch den neuen Vertrag unterschreiben.”

Der Angreifer war am Dienstagabend mit einem Medienbericht aus seiner Heimat konfrontiert worden, wonach es bereits eine grundsätzliche Übereinkunft mit dem FC Bayern auf einen Vierjahresvertrag bis zum 30. Juni 2018 geben soll.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 25 sep 2013, 13:25

Ovaj igrac bi rijesio sve nase probleme,kako bi volio da hoce on doci beton igrac.
http://www.transfermarkt.de/de/jackson- ... 74418.html" onclick="window.open(this.href);return false;

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 25 sep 2013, 13:59

Klare je napisao/la:Igrača na silu drže, šta mu samo rade :shock: , kakvu momak torturu proživljava :( , kakvu golgotu :| , zaista krajnje nevjerovatan, bezobrazan, pa usudiću se reći i bizaran slučaj u svijetu fudbala.

Eto da se radi o nekom tamo, ali najdominantnijeg napadača na dunjaluku, igrača toliko dominantnog da je sam Reala na plećima pronosao, te omogućio ovom klubu da ostvari uspjeh koji će se još dugo prepričavati...

E pa zato :idea: , zato što u žutom taboru nema stručnih ljudi u toj oblasti da ga unaprijede! :!:

Dajte ga 'vamo više da vidite kako se od najdominantnijeg pravi daleko najdominantniji napadač današnjice. 8-)

S obzirom na pokidane odnose ne bi me čudilo da već u januaru ostavri veliku želju te zaigra u dresu crvenom.
A Bayern je uvijek ruku pomoći pružao, pa bi tako vjerujem i Borusiji nepotrebno isplatili par miliona samo kako bi momka spasili jada neviđenih. ;)
Cuj tortura :S Covjek ima vazeci ugovor i samo je dobra volja BVB-a hoce li ga pustiti prije isteka tog ugovora ili ne. Oni su se odlucili da ga ne puste u redove najveceg rivala sto je sasvim ocekivano i ne razumijem kakva je to tortura.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 25 sep 2013, 14:13

STEVEN je napisao/la:
Klare je napisao/la:Igrača na silu drže, šta mu samo rade :shock: , kakvu momak torturu proživljava :( , kakvu golgotu :| , zaista krajnje nevjerovatan, bezobrazan, pa usudiću se reći i bizaran slučaj u svijetu fudbala.

Cuj tortura :S Covjek ima vazeci ugovor i samo je dobra volja BVB-a hoce li ga pustiti prije isteka tog ugovora ili ne. Oni su se odlucili da ga ne puste u redove najveceg rivala sto je sasvim ocekivano i ne razumijem kakva je to tortura.
hahahahahhahaa sto me nasmija,cuj torturu hahahaha jest dobro si on u Dortmundu nema hljeba jest go i bos :lol: a plus nikako ne igra sjedi na tribinama hahaha

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 25 sep 2013, 14:14

Dojma sam da Lewat igra preko kur.a, a zlobnik u meni bi rekao da je to tako jer na kraju sezone želi slaviti titulu s Bayernom.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 25 sep 2013, 14:21

Sto pre se resite Levata, to bolje. Nije on tolika klasa da bi sada kukali. Sad ne znam hocete li juriti napadaca u januaru, ili ce se samo Auba prekomandovati na prvog napadaca. Zavisi i sta uradite u LS...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 sep 2013, 14:28

Klare i njegovo stilsko pisanje , konto sam da samo Tarantina i pojedine filmove zakiva u zvijezde, kad ono u svakom postu da sebe da napiše isti :lol:
Vođa zna.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.