FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako pogledate sliku na oficijalnoj stranici gdje pise da sef uzima odmor da se vidjeti da je umoran, podocnjaci se jasno vide. Znaci vrlo je moguce da je stvarno preumoran.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Dragi nas Sefe, ako slucajno pratis ovaj forum ili ima neko ko prati a moze ti prenijeti, molim te napuni baterije, odmori se, opijaj se, glupiraj, kockaj, meditiraj, sta god te ispunjava, samo nas ne napustaj. Ovo je tvoj klub, klub kojeg volis, u kojem te igraci i navijaci vole. Prstom uperi i reci ko je truo u klubu, pa se protiv njih boriti ako je to problem i otjerati ih. Ako je druge prirode problem, odmori se, uzmi vremena koliko ti treba, pa makar ova sezona otisla u ****, ali nam se vrati pun elana pa da nastavis raditi ono sto si poceo. AMAR AMAR OSIM OSIM 

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Koja si ti HINJA!EuroSport je napisao/la:Treba polahko poceti razmisljati ko ce biti nasljednik Amara? I ko bi mogao doci umjesto njega trenutno? Jedino mozda Bazdarevic s nekim jakim sponzorima ...
Ovo je vjerovatno kraj, poznavajuci Amar kako je inat covjek, tesko da ce moci preci preko tih neki stvar.
konstantno spominjes ko bi mogao zamijeniti Amara.
Shvati BOLAN. Ne odricemo se Amara tek tako. Jesi li pitar ili si bas tako glup??
NEMA ZAMJENE DOK POSTOJI I 0.0001% SANSE DA AMAR NASTAVI!
- Consigliere
- Kontakt:
Koliki je taj mali Amarov? Da znamo koliko cemo cekati nasljednika? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Brko nas je sve zaduzio da ga postujemo i uvijek da stanemo uz njega,nesmijemo ga nikada izdati..toliko pehara nam donio..ON zivi za nasu svetinju,a neki zive od Želje..do nas je,moramo ga ispostovati.
Haha, čini mi se da je ova slika od zimuszeljocity je napisao/la:Ako pogledate sliku na oficijalnoj stranici gdje pise da sef uzima odmor da se vidjeti da je umoran, podocnjaci se jasno vide. Znaci vrlo je moguce da je stvarno preumoran.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Zato sto ja znam kakav je on covjek, a ti ne znas ocigledno. Jer da znas ne bi mislio poslije svega ovog u ovom clanku da ima i 0.0000001 % da se vrati.SamoZeljo je napisao/la:Koja si ti HINJA!EuroSport je napisao/la:Treba polahko poceti razmisljati ko ce biti nasljednik Amara? I ko bi mogao doci umjesto njega trenutno? Jedino mozda Bazdarevic s nekim jakim sponzorima ...
Ovo je vjerovatno kraj, poznavajuci Amar kako je inat covjek, tesko da ce moci preci preko tih neki stvar.
Shvati BOLAN. Ne odricemo se Amara tek tako. Jesi li pitar ili si bas tako glup??
Isto kao da ja ne bih volio da ostane da kraja trenerske karijere covjek nam donio toliko titula, slavlja i radosti. Ne lupaj Boga ti.
Ali ako on nece da vodi, necemo se ugasiti sad moramo nastaviti dalje da igramo i borimo se.
Kao sto @barbarez kaze, nek sve propadne, al nek Amar ostane. Ako on ode svakako ce sve i propast onda.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Amar je nezamjenjiv.Što prije to skontaju razni maloumnici i degenerici lakše će biti i njima a Boga mi i nama.

DRUG NEBI TI PUNCA
Meni ovo ne miriše na dobro ,čovjeku se nakupilo svega što od ovih ubleha u klubu što od navijača .Ako čovjek živi fudbal 24 sata i voli želju iznad svega ,**** se po bosanskim selendrama čitavu godinu a na proslavu titule dođe 5-6 hiljada navijača a svjestan je da za Evropu treba puno više nego što realno on sam može obezbijediti možda ne vidi više svrhu da i dalje vodi klub .Što je najgore po iskrene navijače vjerujem da i materijalno dobro stoji što od para što je zaradio u japanu ,što ima tuborg ,na kraju krajeva ima uvijek Ivicu iza leđa[/color tako da mu odlazak materijalno ništa ne predstavlja .Jedino što me tješi je to da mu je ljubav prema želji veća od svega navedenog a mi navijači imamo priliku protiv travnika da pokažemo da nam je stalo da i dalje vodi naš voljeni klub i da ima našu podršku .
Za debile koje raspravljaju o Amarovom nasljedniku,neka malo procitaju clanak.Od čega se umorio čovjek koji fudbal živi 24 sata na dan?
Piše: A. Beganović
Danas, 00:08
Fudbaleri Željezničara u 1. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine su u Gradačcu savladali Zvijezdu s minimalnih 1:0, a na klupi Plavih nije bilo menadžera Amara Osima, čovjeka za kojeg su u posljednjih petnaestak godina vezani svi uspjesi momčadi s Grbavice.
PREPORUČI
Share on Facebook
Odštampaj Printaj
Bosanskohercegovačku sportsku javnost, posebno navijače Željezničara, kao grom iz vedra neba pogodila je informacija da momčad u Gradačcu s klupe neće predvoditi Amar Osim. Navodno je menadžer Plavih umoran, pa je otišao na odmor.
No, od čega se umorio Amar Osim? Od čega se umorio čovjek koji fudbal živi 24 sata na dan i kojem je Željo kao porodica? Od fudbala i Želje sasvim sigurno nije jer fudbal i Željo su njegov život.
Informacije iz kluba, bar po ovom pitanju, teško je dobiti, no oni malo upućeniji zanju da situacija u aktuelnom bosanskohercegovačkom prvaku, uostalom kao i u drugim klubovima, baš i nije sjajna, a upravo je Osim bio taj koji je uvijek gasio požar kada bi do njega došlo.
Često je menadžer kluba trošio energiju na stvari o kojima bi se trebali brinuti drugi. Pred svako evropsko licenciranje vodio je teške pregovore s "legendama kluba" koje i danas žive na račun istog, pregovarao je i s onima kojima su tamo neke Uprave ostale dužne, a znao je zavući ruku i u vlastiti džep kako bi se sve to okončalo na najbolji način, kako bi se igračima isplatile premije, plate.
I da, nikada se nije žalio na umor, Znao je da radi svog Želje mora istrpjeti mnogo toga što sasvim sigurno ne bi u nekim drugačijim situacijama. No, da li je i njemu dosadilo da bude "usamljeni jahač"? Da li je i čovjeku kojem je Željo porodica dosadilo da bude gotovo sam u borbi protiv vjetrenjača?
Navijači Željezničara su zabrinuti i to s pravom. Eventualni Osimov odlazak sigurno bi za Želju bio nenadoknadiv, a da li su toga svjesni i oni zbog kojih se Osim umorio, u ovom trenutku nije poznato.
Nema tog menadzera koji njega moze zamijeniti jer posao svakog drugog menadzera ce biti da postavi taktiku i boli ga tuki..pa do otkaza..Ni jedan drugi sigurno nebi ulagao svoje pare,gasio pozare u klubu i sve ovo gore nabrojano. Odlaskom Amara odlazi cijela jedna filozofija Zeljeznicara,a sve zbog nekih govana u upravi.Treba glave da padaju ako se Brko ne vrati.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Beko mora ostat a svi ostali van bili krivi ili ne. Svi u klubu su za ovo krivi direktno ili indirektno a onaj koji je glavni krivac treba da nadje drugi grad za stanovanje.
Hajd Pasha ako se on vrati ti se izbrises sa ovog foruma i vise nikad ne pises ni pod jednim akauntom?! MOze?!EuroSport je napisao/la:Zato sto ja znam kakav je on covjek, a ti ne znas ocigledno. Jer da znas ne bi mislio poslije svega ovog u ovom clanku da ima i 0.0000001 % da se vrati.SamoZeljo je napisao/la:Koja si ti HINJA!EuroSport je napisao/la:Treba polahko poceti razmisljati ko ce biti nasljednik Amara? I ko bi mogao doci umjesto njega trenutno? Jedino mozda Bazdarevic s nekim jakim sponzorima ...
Isto kao da ja ne bih volio da ostane da kraja trenerske karijere covjek nam donio toliko titula, slavlja i radosti. Ne lupaj Boga ti.
Ali ako on nece da vodi, necemo se ugasiti sad moramo nastaviti dalje da igramo i borimo se.
Razumijes ti mene burazere moj 

a mene sinoc neki nazvase svakakvim imenima, a ja rekoh lijepo " ko ce naslijediti brku?"
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Vraca se Brko 99% eto upamtite sta sam rekao..zivi bili pa vidjeli
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- invincible1921
- Kontakt:
MOzdaaaaa... Amar?! Jesam pogodio?!htcxone je napisao/la:a mene sinoc neki nazvase svakakvim imenima, a ja rekoh lijepo " ko ce naslijediti brku?"

Razumijes ti mene burazere moj 

ahamLuca.Toni je napisao/la:MOzdaaaaa... Amar?! Jesam pogodio?!htcxone je napisao/la:a mene sinoc neki nazvase svakakvim imenima, a ja rekoh lijepo " ko ce naslijediti brku?"

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Ja ti rekoh sinoć, Husref sa pejsmejkerom.htcxone je napisao/la:a mene sinoc neki nazvase svakakvim imenima, a ja rekoh lijepo " ko ce naslijediti brku?"
DRUG NEBI TI PUNCA
Postojil mogucnost da se posalje e-mail gredi ili litexu. Vec sam piso na sluzbeni e-mail da im progovorim koju
.

Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 29 jul 2013, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.