Sportski direktor Ibričić poručio: Sarajevo je Real Madrid za sve klubove u BiH

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kapetanovic nije ispratio igraca, vise je njegova krivica. Sto ne mijenja cinjenicu da je Kyeremeh uzasan nazad.
MoRemo l se mi naložit protiv koga?nokee je napisao/la: ↑11 feb 2024, 13:59Stoka jasta, prava! Kakva braca ocima nisu utakmice sarajeva uzivo vidjeli, evo ruku dajem!NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 feb 2024, 13:51Cuj stoka. Nemoj tako o braci s tribine. Je li treba da ih hvalimo mozda?nokee je napisao/la: ↑11 feb 2024, 13:49
Ma kakvi ba oni i FK Sarajevo. Pa ono da imalo voli sigurno nebi imali zivaca ovdje pisati za vrijeme tekme, nego bi gledali, nervirali se ili bodrili ako su tu. Stoka ba prava, pola bi ih volilo da kiksamo
Evo ovaj stojko, gangevil, evander i slicni. Kakvo Sarajevo kakvi bakraci
Go na Hasicev kvalitet i hvala Bogu na tome. Inace, tanko, pretanko.
Ne precjenjujte Slobodu. Govorimo o drugoligasu koji se gusi u dugovima, kojem je najbolji igrac 35-godisnji Said s 15 kila viska. Ko imalo prati federalnu, zna da su prvi jer su najvise utakmica zavrsili, ne jer su neka wow ekipa. Hvala mu ko ih je spremao, jer mi djeluje da ih dosta vec dise na skrge.
Prolazimo mi ovo sigurno, ali djelujemo bas lose. Nadam se boljoj igri u drugom poluvrememu.
Odlicno prvo poluvrijeme, eto sta je sad? Da se raspravljamo do sutra, vodimo na vrucem terenu, protivnik koji kad dodje Sarajevo ko da je Real dosao nalozi se i vozdra. Bolji su od dosta premierligasa. Zavaliti jos jedan u drugom i laprdajte ovdje do sutra.
Vjerojatno idemo sad 4231 Ziljkić lijevo Peneranda amf
Mogao je i Andjusic AMF Pena lijevo, a i Andjusic lijevo Pena AMF