FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 29 jul 2013, 01:48

Gdje je ŽeljoTV - Emisija 92 ?

Nema je na jutjubu :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 29 jul 2013, 01:49

@htcxone idi ba sastavljaj strasnu ekipu.
Mozda ja nisam skontao da to strasna znaci strasno sexy bez dresova.
Kakav je to **** zavladao gore kod vas,pa se skidate po treninzima.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 29 jul 2013, 01:49

Ja nmg da vjerujem da Amar moze otici, tako da ni ne razmisljam o tome, nadam se da se nikad nece desit !
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jul 2013, 01:50

terabajt je napisao/la:Postojil mogucnost da se posalje e-mail gredi ili litexu. Vec sam piso na sluzbeni e-mail da im progovorim koju :D .
https://www.facebook.com/dzelaludin.muharemovic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
tu mu se možeš obratiti i upitati ga sve što te interesuje.
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 jul 2013, 01:51

bagrcavi je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Postojil mogucnost da se posalje e-mail gredi ili litexu. Vec sam piso na sluzbeni e-mail da im progovorim koju :D .
https://www.facebook.com/dzelaludin.muharemovic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
tu mu se možeš obratiti i upitati ga sve što te interesuje.
Hvala brate.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 29 jul 2013, 01:51

Ako ništa ova situacija je pokazala da ovi tzv. insajderi nemaju ama baš nikakve informacije iz kluba.Evo ja recimo imam informaciju iz prve ruke ali nekorektno bi bilo da išta govorim ovdje na forumu.Iskreno meni je ofirno tog čovjeka pitati za informcije iz kluba jer da je nešto za javnost klub bi to prezentovao javno ali po pitanju Osima sam morao. Znam da ćete me sada prozivati bombašem itd ali ću vam reći da se pripremite na najgore. Šanse za ostanak Amara su vrlo male ali dok ima nade ljudski se nadati.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 jul 2013, 01:54

Semper je napisao/la:Ako ništa ova situacija je pokazala da ovi tzv. insajderi nemaju ama baš nikakve informacije iz kluba.Evo ja recimo imam informaciju iz prve ruke ali nekorektno bi bilo da išta govorim ovdje na forumu.Iskreno meni je ofirno tog čovjeka pitati za informcije iz kluba jer da je nešto za javnost klub bi to prezentovao javno ali po pitanju Osima sam morao. Znam da ćete me sada prozivati bombašem itd ali ću vam reći da se pripremite na najgore. Šanse za ostanak Amara su vrlo male ali dok ima nade ljudski se nadati.
Znaš šta je najsmješnije ? Smiješno je što je u ova dva dana došlo toliko provjerenih informacija od "ljudi iz kluba" a da niko nije istu priču reko.
Čekamo subotu i Travnik a nadam se da će se sve ovo što prije završiti pozitivno po sve nas.
DRUG NEBI TI PUNCA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2013, 01:55

dajte ba nece otic :S ovo je samo nocna mora nista drugo...ako treba nek citav jug na koljena klekne al amar nece ic
=\_1921_/=

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 jul 2013, 02:04

Gledam ove sazetke sa tekme po ovoim Jamak najbolji, u odbrani ima propuha, al stas o tom pricat, kad imamo pametnijeg posla hocel Sef otic il nece, svasta se prica, no najbolje sacekat Traqvnik il koji trening pred Travnik, ako do tad ne dodje tesko nama, ostace klub ovim ublehasima s kojima ne moze ni Ciro radit

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 29 jul 2013, 02:06

AsharaK je napisao/la:Gdje je ŽeljoTV - Emisija 92 ?

Nema je na jutjubu :D
Imas na s,ou,rceTACKAba
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 29 jul 2013, 02:09

Meni nikad nece biti jasno kako Amar za 4 godine nije uspio sastaviti normalnu ekipu ljudi sto se tice upravi i da li je moguce da niko u toj upravi (ako je imamo) ne valja pet para ?

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 29 jul 2013, 02:11

Siguran sam da je dao neke uvjete upravi I rok 10 dana da to ispune. Da nije tako dao bi on sam ostavku, nebi nikoga zavlacio. Sreca pa imamo relativno lagan raspored u ovih prvih 2-3 kola I nadam se da se nece osjetiti Sefov izostanak.

Nadajmo se samo da ce nam ove stative u upravi ispuniti te uslove, a nase je da protiv Travnika izvrsimo dodatni pritisak, da nas dode u sto vecem broju, da se spremi neka koreografija podrske Amaru iako je on I sam svjestan koliko nam znaci.

AMAR AMAR OSIM OSIM!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 29 jul 2013, 02:12

kol'ko to samo place za amarom to nije humano... Ovo je TLN, najnovija sezona :lol: :lol: :lol:
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2013, 02:14

harisfcb je napisao/la:kol'ko to samo place za amarom to nije humano... Ovo je TLN, najnovija sezona :lol: :lol: :lol:
pa za razliku od vas koji ste musemicu kojeg ste bogom zvali a onda mu psovali od do,cijenimo i volimo nase legende ;)
=\_1921_/=

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 29 jul 2013, 02:14

Ono što mene koliko-toliko tješi je sljedeće : dobro znamo kako je Amarov prvi mandat završio i na koji je način otišao.Zbog toga čisto sumnjam da sada on ne bi izašao u javnost, preko neke press konferencije i sl. i da kaže dajem ostavku zbog toga i toga.. Umjesto ovog navedenog rečeno je da je uzeo 10 dana odmora što bi moglo značiti da se u tih 10 dana neke stvari trebaju riješiti između njega i nekog ili nekih iz kluba ! Zato sam ubjeđen da bilo kakve "provjerene " informacije nisu tačne.Problem u Želji je što skoro ništa nije transparentno što se tiče rukovodstva u klubu, nikad ne znaš ko je parazit tu da se lakše riješi situacija..
Željezničar za život cijeli !

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 29 jul 2013, 02:18

invincible1921 je napisao/la:
harisfcb je napisao/la:kol'ko to samo place za amarom to nije humano... Ovo je TLN, najnovija sezona :lol: :lol: :lol:
pa za razliku od vas koji ste musemicu kojeg ste bogom zvali a onda mu psovali od do,cijenimo i volimo nase legende ;)
Momcino to su pojedinci,ja kol'ko vidim ovdje je kolektivno oplakivanje k'o da je dzenaza nekome, a u mene stari klanja :lol: :lol: :lol: Mene kad vidis da o Musemicu bilo sta ruzno napisem, onda pricaj nesto do tada... i ovo sto pisu o Husrefu to su oni "evropski navijaci" max 5 utakmica u godini dodju...
Mes que un club ....
FKS
FCB

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 29 jul 2013, 02:22

Momcino to su pojedinci,ja kol'ko vidim ovdje je kolektivno oplakivanje k'o da je dzenaza nekome, a u mene stari klanja :lol: :lol: :lol: Mene kad vidis da o Musemicu bilo sta ruzno napisem, onda pricaj nesto do tada... i ovo sto pisu o Husrefu to su oni "evropski navijaci" max 5 utakmica u godini dodju...[/quote]

Čuješ li neko pucketanje ? E to nam puca qrac za tvoje mišljenje.Bolje da si sa starim klanjo nego što si se ulogovo ovdje Hare.[/quote]

Pravo si me zabrinuo, sto si mi to rek'o, ne znam da li cu moci spavati ovo poslije sehura.. izvini ciko molim te necu vise nikad :cry: :cry: :cry:
Mes que un club ....
FKS
FCB

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2013, 02:24

necu se brate svadjat sa tobom,ali vi nikad niste imali ni priblizno nesto sto mi imamo u osimu jedino tako nesto bi nasao u fergusonu i man utd naravno da necu poredit nas sa mancesterom nego samo primjer banalan navodim.Vi samo imate istrosene uprave i predsjednike koji vas loze kako hoce i kako stignu a vi se lozite na sve to,da ste jednom imali nesto priblizno osimu vjeruj mi ivi bi "plakali "
=\_1921_/=

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 29 jul 2013, 02:32

harisfcb je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
Momcino to su pojedinci,ja kol'ko vidim ovdje je kolektivno oplakivanje k'o da je dzenaza nekome, a u mene stari klanja :lol: :lol: :lol: Mene kad vidis da o Musemicu bilo sta ruzno napisem, onda pricaj nesto do tada... i ovo sto pisu o Husrefu to su oni "evropski navijaci" max 5 utakmica u godini dodju...
Juce si se registrovao i odma dosao ovdje srati, idi bolan skidaj igrace i uzivaj u prizoru ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 29 jul 2013, 02:35

Otišo s đecom da se vidi, vratiće se...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.