Pa u pravu su ljude...SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja sam i dalje ubjeđen da smo mi uplatili na vakat,i da ovaj cirkus nisu čista posla i da ima sa raznih strana nekog podmetanja![]()
![]()
Miske im ga sa strane šuknuo...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa u pravu su ljude...SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja sam i dalje ubjeđen da smo mi uplatili na vakat,i da ovaj cirkus nisu čista posla i da ima sa raznih strana nekog podmetanja![]()
![]()

Ja et bio on u banci stajao pored Šiljka kad je uplatio, i baš se sjetio hej pa bio je petak, 29. Mart, pa siguran da je uplaćeno na vrijeme.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja sam i dalje ubjeđen da smo mi uplatili na vakat,i da ovaj cirkus nisu čista posla i da ima sa raznih strana nekog podmetanja
Tobe je u privremenom dugotrajnom pritvoruPenaltiky je napisao/la:Koji je profil sad Tobetov? Wobly i Tobe su razočarali!

A jbt.Sabinho je napisao/la:Da prikazem situaciju slikovito
Trebao si naglasiti da je ovo na NJIHOVOM stadionu. Jer oni ipak imaju svoj stadion.Sabinho je napisao/la:Da prikazem situaciju slikovito
Sabinho je napisao/la:Da prikazem situaciju slikovito
Ovo boldirano je inače legalno po plavoj filozofijiPoliticki donesena odluka. Slozili nam igranku, a mi bili dovoljno naivni i glupi da im damo sve sto im treba da nas gaze: ovisis za stadion, los igracki kadar, greske u administraciji...
Nfs bih je jedna od najvecih kriminalnih organizacija u BiH. Tu ima materijala da se izda 15 dozivotnih. Kome ces ti njih, na kraju krajeva, i prijaviti? I FIFA I UEFA su protkane korupcijskim slucsjevima. Budi jak na terenu, uvali svoje ljude na pozicije i uzivaj u svemu sto ti se ovdje pruza. Nema druge.
Zar ti nisi rekao da ne citas nas PDFSarajevoJeBordo je napisao/la:Ovo boldirano je inače legalno po plavoj filozofijiPoliticki donesena odluka. Slozili nam igranku, a mi bili dovoljno naivni i glupi da im damo sve sto im treba da nas gaze: ovisis za stadion, los igracki kadar, greske u administraciji...
Nfs bih je jedna od najvecih kriminalnih organizacija u BiH. Tu ima materijala da se izda 15 dozivotnih. Kome ces ti njih, na kraju krajeva, i prijaviti? I FIFA I UEFA su protkane korupcijskim slucsjevima. Budi jak na terenu, uvali svoje ljude na pozicije i uzivaj u svemu sto ti se ovdje pruza. Nema druge.
Ovo je izjava nekog od ljudi iz Zeljeznicara??SarajevoJeBordo je napisao/la:Ovo boldirano je inače legalno po plavoj filozofijiPoliticki donesena odluka. Slozili nam igranku, a mi bili dovoljno naivni i glupi da im damo sve sto im treba da nas gaze: ovisis za stadion, los igracki kadar, greske u administraciji...
Pa tako žive, tako i postoje. Nema ti kod njih sistema, postenog rada, principa, danas jedno sutra drugo.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ovo boldirano je inače legalno po plavoj filozofijiPoliticki donesena odluka. Slozili nam igranku, a mi bili dovoljno naivni i glupi da im damo sve sto im treba da nas gaze: ovisis za stadion, los igracki kadar, greske u administraciji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.