FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Halo ba gay club.
Mi organizujemo dzenazu a vi gay pride.
Prvo haad dizajnira,sad vi skidate,jos da aleckovica izaberete umjesto irfana ,I fudo da vam himnu pjeva ma ludilo.
Prvo haad dizajnira,sad vi skidate,jos da aleckovica izaberete umjesto irfana ,I fudo da vam himnu pjeva ma ludilo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
to je to... pravo strepim...nije mi nimalo svejedno.Argentina je napisao/la:Dragi nas Sefe, ako slucajno pratis ovaj forum ili ima neko ko prati a moze ti prenijeti, molim te napuni baterije, odmori se, opijaj se, glupiraj, kockaj, meditiraj, sta god te ispunjava, samo nas ne napustaj. Ovo je tvoj klub, klub kojeg volis, u kojem te igraci i navijaci vole. Prstom uperi i reci ko je truo u klubu, pa se protiv njih boriti ako je to problem i otjerati ih. Ako je druge prirode problem, odmori se, uzmi vremena koliko ti treba, pa makar ova sezona otisla u ****, ali nam se vrati pun elana pa da nastavis raditi ono sto si poceo. AMAR AMAR OSIM OSIM
Osim - drugo ime za Želju !
Ako se desi ono što niko ne želi tj. Amarova ostavka, onda treba tražiti smjenu kompletnog rukovodstva kluba! Sve, od predsjednika pa do domara...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- samozeljeznicar
- Kontakt:
barbarez je napisao/la:Halo ba gay club.

Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Ostaviti Gredica samo naravno ako bi on to zelio. Ostalo sve rastjerat lopove koji nista ne rade a samo uzimaju plate.Anonimac je napisao/la:Ako se desi ono što niko ne želi tj. Amarova ostavka, onda treba tražiti smjenu kompletnog rukovodstva kluba! Sve, od predsjednika pa do domara...
mozemo mi pricati sta hocemo, al na kraju ispade da je Zujo ipak najsposobniji sto se tice uprave...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- storm_raider
- Kontakt:
Sefe ne idi nigdje, tvoje ovcice ne mogu bez tebe, vidjelo se to odmah u prvoj utakmici i na svim desavanjima nakon. Ja nikako ne mogu da zamislim ovu nasu klupu bez Amara, dzaba sve.
Sport je lijek za tijelo i duh.
To je nekako jedino i logicno i sto se moze zakljuciti bez "insajderskih" informacijamuXmania je napisao/la:Siguran sam da je dao neke uvjete upravi I rok 10 dana da to ispune. Da nije tako dao bi on sam ostavku, nebi nikoga zavlacio. Sreca pa imamo relativno lagan raspored u ovih prvih 2-3 kola I nadam se da se nece osjetiti Sefov izostanak.
Nadajmo se samo da ce nam ove stative u upravi ispuniti te uslove, a nase je da protiv Travnika izvrsimo dodatni pritisak, da nas dode u sto vecem broju, da se spremi neka koreografija podrske Amaru iako je on I sam svjestan koliko nam znaci.
AMAR AMAR OSIM OSIM!
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Šef ne smije otići nizašta! Sve moramo učiniti da ostane. On je motor, pokretačka snaga, olupina plavog aviona, krila, propeler, pilot sve živo. Šefu nema mrdanja! Sa ovakvim stavom idemo. Ako treba sve rastjerati, ko god smeta imalo, ko god je smetao... Mada ja u dubini svog srca ne vjerujem da će nas Brko napustiti. Jednostavno ne mislim da bi on na ovako polušupački način se ispario. On bio to objavio, rekao "gotovo je, idem", ovako ništa. Osim toga niko od novinara nije stupio sa njim u kontakt da on kaže nešto o svemu ovome. Kažu da ga viđaju po gradu, znači ne vjerujem da bi tek tako hodao po gradu a ovo ovamo sve na stand by, povukao bi se u svoje dubine i razmišljao o svemu. On kao i mi živimo jedan SAN o velikom Željezničaru. On je kao sudbina koja nas može povući naprijed i iznad svih, često poredimo sa Fergijem, ali nekako tako i dođe. Koliko god ovo sve bilo čudno i strašno, neizvjesno, mislim da ćemo svi imati osmjeh na licu kad se on vrati sa odmora.
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Sarajevo ispod Trebevica
bit ces crven ko cuperak
Od Pere Djetlica!
bit ces crven ko cuperak
Od Pere Djetlica!

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
nije ni tebi lako, jaraneMostaracVelezovac je napisao/la:Sarajevo ispod Trebevica
bit ces crven ko cuperak
Od Pere Djetlica!
Evo i istočni Mostarac propjevo Ustačke pjesmeMostaracVelezovac je napisao/la:Sarajevo ispod Trebevica
bit ces crven ko cuperak
Od Pere Djetlica!

Pazite ovog pacijenta

oni zaslužujuMostaracVelezovac je napisao/la: Meni licno je cekanja preko glave - ja hocu da gledam Evropske ekipe u Vrapcicima, a ne da se stadion puni kad svinje dodju, jer s tim klubom je iz ponizenja igrati. Velez zasluzuje Borusiju. Velez zasluzuje Udinese, a ne Listica.

Oni i Siroki, dominacija Hercegovaca nadolaziMostaracVelezovac je napisao/la:Srusice se ovo sve ko kula od karata. Eto vam sad pa gledajte raspad nestabilnih prvaka kako Borca tako i Zeljeznicara, samo zato sto nisu finansijsku stabilnost kluba stavili u prvi plan. Nastavi li se ovako, Velez ce za 2-3 godine imat samo Sirokog kao rivala za sampiona drzave. Svi ostali ce kolapsirati pod svojim dugovima ko EU.
A Amara Osima treba dovest u Velez da nam trenira juniore - ta bar ce mu plata bit na vakat!![]()
![]()

Neki su bili upravu kad su rekli da se Osim zasitio ili da će se zasititi ovog pred početak sezone, a bili su itekako napadani, i bogme ti koji su to pisali ispadoše upravu, ovaj Đurbuzović ne može biti trener nema autoritet ne zna biju mu se igrači on ne može da ih razvadi, a ako već nemamo trenera treba što prije pronaći adekvatnu zamjenu da nebi kiksali na početku sa njim.
Niko nije iznad kluba, a ovi u upravi su to znali pa su tako očito i postupili, nadama se da će naći pravog trenera a mi ih kao klub itekako imamo uvjek, da nam je jedan pokojni Milan Ribar ih..
Niko nije iznad kluba, a ovi u upravi su to znali pa su tako očito i postupili, nadama se da će naći pravog trenera a mi ih kao klub itekako imamo uvjek, da nam je jedan pokojni Milan Ribar ih..
Kralju moj vi ste bez amara propali, slučajno iako navijač sarajeva znam malo više o situaciji kod vas. Nikada nisam vidio čovjeka koji više živi za klub od njega, on nije samo terener u želji, one se brine o svemu jer ostali su toliko nesposobni da je uprava sarajeva za njih vrhunska.
Zadnja izmjena: FCS, dana/u 29 jul 2013, 07:30, ukupno mijenjano 1 put.
Daj Joca ohani s tom pričom. Nije se još ništa desilo. A kad se Brko vrati, ti se sam baniraj radi antinarodne propagande 

OK, jasno je da su velike vrucine na polju, da covjeka prenese usljed takvih uslova....ali tebe što brate što baca, malo je recijoca je napisao/la:Neki su bili upravu kad su rekli da se Osim zasitio ili da će se zasititi ovog pred početak sezone, a bili su itekako napadani, i bogme ti koji su to pisali ispadoše upravu, ovaj Đurbuzović ne može biti trener nema autoritet ne zna biju mu se igrači on ne može da ih razvadi, a ako već nemamo trenera treba što prije pronaći adekvatnu zamjenu da nebi kiksali na početku sa njim.

Jesi li dobar

Amar nije ni otišao ,a ti bi mu vec tražio zamjenika

Može, ako se ne vrati ti sebe jel dogovoreno ??SirAmar je napisao/la:Daj Joca ohani s tom pričom. Nije se još ništa desilo. A kad se Brko vrati, ti se sam baniraj radi antinarodne propagande
Šalu nastranu, vidi mi nika i avatarajoca je napisao/la:Može, ako se ne vrati ti sebe jel dogovoreno ??SirAmar je napisao/la:Daj Joca ohani s tom pričom. Nije se još ništa desilo. A kad se Brko vrati, ti se sam baniraj radi antinarodne propagande

Neće Brko niđe od kuće jarane, bez brige

- ŽELJO_4_life
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.