Za Slobodu u Tuzli navijaju oni rođeni u Federaciji, za Tuzla Siti rođeni u RSu. Ako nam dođu migranti imaćemo i treću frakciju.tuzlak1987 je napisao/la:Evo kaze sloboda72 da u Tuzli navijaci Slobode nisu vecina
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 18 maj 2018, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest,mi smo idioti a nije ti Senad koji je izlazio na presice i k u r c i o se bez pokrica kako ce se ON ganjati sa savezom po sjedistima UEFA pa ce ici tuzbe i p i č k e materine....sta vam je ba vise,jbt....pa svi znaju kakav kriminal vlada u toj smijuriji od FS i da ljudi rade sta hoce....i ti se opet nesto kurcis preko ledja preslabe Slobode bez lobija i nasim k u r c e m mlatis gloginje i onda kad te ljudi poderu jer si im stao na žulj ide kmekaultrasstyle_tz je napisao/la:kratko i jasno NE.klma1 je napisao/la:Sjecam se da je nesto se pisalo ali ni tad nisam bas skontao. Znaci igro ili ne, pobjego ili otpusten, pijan ili suspendovan nista ne mjenja njemu je prihod iz Aneksa garantovan?
Da li postoji nacin da Sloboda ospori anex?
Da li postoji nacin da se izmjeni sadrzaj buducih anexa pa da se barem te stvari vise ne ponavljaju?
Ne, jer vidimo da ove komisije saveza djeluju kao sudovi sami za sebe, tumace sta hoce i kako hoce.
da si povlasten klub u savezu sve bi se uvazilo, malo suspenzije i kazne, malo zastrasivanja igraca i gotovo.
dokle god kriminalna organizacija u savezu radi kako hoce, ne moze se tu puno. Na sporazumima je sve bilo jasno i ko tu nije vidio, nema potrebe da mu se crta vise.
sad samo sto smo mi idioti pa se nasladjujemo svojom vlasitom bijedom pa nek su uvazili Kosticev i ostale sporazume, a nek nisu Zeca i Krpica da bi pokazali da je Azmir veci, ili bilo ko drugi, to samo savez koristi protiv nas
da su Krpic i Zec imali sporazum sa drugim klubovima kakav su imali sa Slobodom, morali bi da ga se pridrzavaju.
Savez se prema Slobodi odnosi na nacin da igrac sad u julu, augustu moze potpisati sa Slobodm i otici na odmor do decembra , ne pojaviti se ni jednom, i sve uredno naplatiti jer kazne i suspenzije FK Sloboda ne vaze u savezu, i nama je to OK.
mazohizam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloga i dobar dio mladjih navijaca iz Njemacke ima, vec globalna stvar.Penaltiky je napisao/la:Za Slobodu u Tuzli navijaju oni rođeni u Federaciji, za Tuzla Siti rođeni u RSu.tuzlak1987 je napisao/la:Evo kaze sloboda72 da u Tuzli navijaci Slobode nisu vecina
- tuzlak1987
- Kontakt:
@Mramor, da li ce i ove sezone biti kreiranja novih dresova za izradu?
-
- Kontakt:
a propos ignjata. ja nisam zadovoljan s njim, mislim ko obicni navijac. ne svidja mi se ko igrac. i volio bi da ne produzi. sta god struka rekla.
trom, spor, i pored njeg su prolazili ko na stanici. ne sivdja mi se i gotovo.ima tu neku kurcevtost nicim potkrijepljenu. nema veze odakle je. moze i sa marsa biti volio bih vidjeti nekog drugog stopera. isto tako i skahic. druze dosta je. ko i sale. druze dosta je.vicko takodje. grahovac. mijic hu?
i tako totalni remont.
nista sad valja izmirit to dugova zbog licence. prestat vise potpisivat ebene anekse. dovedi igraca kojeg realno mozes platit. izmiri dugove. podvuci refu. i daj jednu godinu bez ovih trzavica ako je iakko moguce?hvala
trom, spor, i pored njeg su prolazili ko na stanici. ne sivdja mi se i gotovo.ima tu neku kurcevtost nicim potkrijepljenu. nema veze odakle je. moze i sa marsa biti volio bih vidjeti nekog drugog stopera. isto tako i skahic. druze dosta je. ko i sale. druze dosta je.vicko takodje. grahovac. mijic hu?
i tako totalni remont.
nista sad valja izmirit to dugova zbog licence. prestat vise potpisivat ebene anekse. dovedi igraca kojeg realno mozes platit. izmiri dugove. podvuci refu. i daj jednu godinu bez ovih trzavica ako je iakko moguce?hvala
-
- Kontakt:
varas se, ima ih i iz tuzle koji idu na slogine utakmice. ne kazem da podrzavam, i da su vecina,al znam da ih ima.Penaltiky je napisao/la:Za Slobodu u Tuzli navijaju oni rođeni u Federaciji, za Tuzla Siti rođeni u RSu. Ako nam dođu migranti imaćemo i treću frakciju.tuzlak1987 je napisao/la:Evo kaze sloboda72 da u Tuzli navijaci Slobode nisu vecina
i meni je cudno.na stranu sva neslaganja sa nacinom funkcionisanja kluba,upravom, politikom, petim desetim.
ogorcenost,nezadovoljstvo. sve razumijem, vecina nas je nezadovoljna, al brate nema promjene dresa nit navijanja za dva kluba. ja nikog ne osudjujem, jednostavno ne mogu to da shvatim, sto bi rekli cudom se cudim.
ko kad je zmaj bio.ko se sad vec sjeca.
Slazem se za Ignjatovica.Sariel1987 je napisao/la:a propos ignjata. ja nisam zadovoljan s njim, mislim ko obicni navijac. ne svidja mi se ko igrac. i volio bi da ne produzi. sta god struka rekla.
i tako totalni remont.
-
- Kontakt:
svako iole realan i ko je pogledao vise od dvije tekme vidio je isto.
Popravio se drugi dio sezone.
-
- Kontakt:
ko kad bi mi reko jaha se popravio pred kraj
sto ljudi sto cudi,sto zena dvjesta sisa, kazem meni ne godi. nije sad da ce morat letit iz ekipe

sto ljudi sto cudi,sto zena dvjesta sisa, kazem meni ne godi. nije sad da ce morat letit iz ekipe

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda bude dobar za nove sezone, treba mu dovesti kompatibilnog drugog stopera. Veci je po meni problem bio to sto je Mehmedagic van stalno, a Skahic drugi igrac nakon zdravstvenih problema. Njima treba isplatiti i produziti mozda, a dovesti neke svjezije igrace na stopersku poziciju. Volio bih da dovedu jednog iskusnijeg i da probaju uganjati Devedzica.
-
- Kontakt:
gori su ovi dugovi, da b jednom podvuc refu.
i pocet radit kako treba.bez repova.
i pocet radit kako treba.bez repova.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice igrackog kada, u odbrani, slozio bih se za partije Ignjatovica , ali sad se postavlja pitanje da li razbijati cijelu odbranu koja do Mladosti nije primala puno ? koliko bi bilo pametno dovoditi tri nova stopera.
mislim da bi (pod uslovom da svi ostanu ), najbolje bilo zadrzati kostur : Pero lijevi bek, Terzic desni bek, Ignjatovic stoper i dovesti jednog vrhunskog stopera s njim. Idealan bi bio Hari, ali ta povreda je veliki upitnik i igraci se uglavnom nakon nje ne vracaju ni blizu onome sto su bili.
naci lijevog beka za klupe, da moze na pravi nacin zamijeniti Peru kad ovaj mora uskakati u vezni red ili na stopera, i jednog stopera mladog dobro skautirati da stasava i uci od ova dva iskusna.I sto da ne , da istisne nekog iz tima ako ubdes ko Gosk , Krupa ili Radnik sa neafirmisanim jeftinim stoperom.
mislim da bi (pod uslovom da svi ostanu ), najbolje bilo zadrzati kostur : Pero lijevi bek, Terzic desni bek, Ignjatovic stoper i dovesti jednog vrhunskog stopera s njim. Idealan bi bio Hari, ali ta povreda je veliki upitnik i igraci se uglavnom nakon nje ne vracaju ni blizu onome sto su bili.
naci lijevog beka za klupe, da moze na pravi nacin zamijeniti Peru kad ovaj mora uskakati u vezni red ili na stopera, i jednog stopera mladog dobro skautirati da stasava i uci od ova dva iskusna.I sto da ne , da istisne nekog iz tima ako ubdes ko Gosk , Krupa ili Radnik sa neafirmisanim jeftinim stoperom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
mi prvo moramo naci lovu za licencu, a samo da nije opet pozajmica

Ignjat, sprski vitez :tokralju:tuzlak1987 je napisao/la:Ostaje Srpski vitez Ignjat :kafa:
Sariel1987 je napisao/la:a propos ignjata. ja nisam zadovoljan s njim, mislim ko obicni navijac. ne svidja mi se ko igrac. i volio bi da ne produzi. sta god struka rekla.
i tako totalni remont.

& $ ?
& је " $ " те " & њега ? $ & заставу на " & % у " $ %.Chinaglia je napisao/la:Ignjat, sprski viteztuzlak1987 je napisao/la:Ostaje Srpski vitez Ignjat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
?, $ се - & $ $ у рат :salut:Penaltiky je napisao/la:& је " $ " те " & њега ? $ & заставу на " & % у " $ %.Chinaglia je napisao/la:Ignjat, sprski vitez :tokralju:tuzlak1987 je napisao/la:Ostaje Srpski vitez Ignjat :kafa:
- па ? не зна % ", ? & - ' ' & ?

-
- Kontakt:
Imas gresku predovre, i tribin...Penaltiky je napisao/la:& је " $ " те " & њега ? $ & заставу на " & % у " $ %.Chinaglia je napisao/la:Ignjat, sprski viteztuzlak1987 je napisao/la:Ostaje Srpski vitez Ignjat
Minus.
HahahahahahahahahahahahahahaChinaglia je napisao/la:?, $ се - & $ $ у ратPenaltiky je napisao/la:& је " $ " те " & њега ? $ & заставу на " & % у " $ %.Chinaglia je napisao/la: Ignjat, sprski vitez![]()
- па ? не зна % ", ? & - ' ' & ?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.