Ma sve to stoji mi dosta reagujemo emotivno,pa i kada bi gubili od Barcelone opet bi bilo nezadovoljstva i sl.aleksandar_veliki je napisao/la:Kazu mnogo nisu se borili. Ljudi dragi, ali ozbiljno, je li ko od vas ikada sutnuo loptu, izasao na teren i igrao protiv bolje ekipe. Sasvim solidne dvije utakmice Sarajeva protiv u ovom trenutku za par klasa bolje ekipe. Nije se Sarajevo osramotilo, no vidjeli ste i vi, a siguran sam i ljudi iz kluba kolika je razlika igrati u pretkolu Lige Evropa i Lige prvaka. Da li je trener mogao bolje postaviti igru, da li je ovaj ili onaj igrac mogao dati vise, moze se raspravljati, no ako susret pogledate bez emocija vidjet cete da su se vasi ljubimci borili i igrali onoliko koliko im je protivnik dozvolio. Danas je meni liccno Sarajevo bilo zrelije, nego na Kosevu. Istina, trebao se ganjati rezultat, ali sta bi dobili od toga. Popili bi pet sest komada i mirna Bosna, zbog toga naglasavam zreliji. Stvoriti nesto iz nicega je dug proces, ne ide to preko noci. Realno, za bh. klubove je evropska sredina, sto Lech jeste, jos uvijek miljama daleko, ali ne treba gubiti nadu, padati nakon poraza...
Ali ipak mislim da smo pomalo olahko i neozbiljno usli u ovaj dvomec,ali eto,ide se dalje
P.S.: Jedno ozbiljno pitanje. Hoce li administracija reagovati kada su u pitanju padobranci na nasoj temi koji uz to provociraju i vrijedaju???