Ubaci ga u onaj Red Bull uradit ce vise.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 nov 2019, 19:52U potpunosti se slazem da je postao idiot,ali Leclerc nece uraditi za 3 karijere sta je ovaj kreten za 4 godine![]()
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kakva trka
Max majstor
Gasly

Max majstor

Gasly

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pustite zabarske debile,sad su Red Bull auta u punom sjaju 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sa onakvim bolidom bi u najmanju ruku uradio isto.BosniaBoston je napisao/la: ↑17 nov 2019, 19:52U potpunosti se slazem da je postao idiot,ali Leclerc nece uraditi za 3 karijere sta je ovaj kreten za 4 godine![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Zao mi je Albona ali Gasly je zasluzio 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Baš. Daj mu onako dominantan bolid i bez problema isti rezultati. Čovjek ima 4 titule i opet ga niko živ ne gura među najveće vozče ikad. Sve jasno.
- BosniaBoston
- Kontakt:
U formuli 1 su na tim all-time listama nostalgije i SBBKBB gluposti uveliko zastupljene,pa mnogi puritanci smatraju Sennu GOATom sa 3 titule.Top 5 najuspjesniji,to je jedino sto je bitno,subjektivna misljenja nisu mjerilo

#Punoljetstvo
Vettel se treba ugledati na Lorenza, shvatiti da on zaista ovoj ekipi nema više šta ponuditi i gospodski odstupiti, da bi se ogroman novac koji se izdvaja za njegovu platu mogao uložiti u ljude koji će konačno donijeti tu titulu koja se čeka već 12 godina.
U ubjedljivo najdominantnijem bolidu tad. Kad su se stvari malo iznivelisale vidjeli smo koliko je dobar ustvari. Smiješno je uopće i pomislit da je ta oje.bina blizu top 5.
Makar se riješilo ko će biti vozač broj1 Ferrarija. Sve osim Leclerca je nepravda i seanje.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Meni je Vettel jako drag, ali previse je gluposti napravio ove i prosle sezone da bi i dalje ostao vozac Ferraria. Medjutim poznavajuci Talijane, moguce je da se ovaj cirkus nastavi.
Sta mislite kakvu ce kaznu i da li ce je dobiti Hamilton?
Sta mislite kakvu ce kaznu i da li ce je dobiti Hamilton?
I am not yet born; O hear me.
Misliš

A slažem se da bi Leclerc trebao biti br.1 u nekim normalnim okolnostima.
Carlos prvi podijum u karijeri
Zasluzeno, odlicna sezona iza njega

Zasluzeno, odlicna sezona iza njega
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Znalo se da ce dobiti kaznu Hamilton, mogli su odmah donijeti odluku a ne sat vremena nakon utrke. Nije se fizicki popeo na podijum, ali ce mu se pisati 3. mjesto i naravno dobit ce trofejcelikmilan je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:20Bodovi su tu ali na žalost nije se ni popeo na podijum.
Jedan grad, jedna ljubav!
Jest, kazna za Lewisa 5sek.celikmilan je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:20Bodovi su tu ali na žalost nije se ni popeo na podijum.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Čak je i Hamilton priznao svoju krivicu ali najgore prođe Albon koji ne dobi ništa.Gifron je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:23Znalo se da ce dobiti kaznu Hamilton, mogli su odmah donijeti odluku a ne sat vremena nakon utrke. Nije se fizicki popeo na podijum, ali ce mu se pisati 3. mjesto i naravno dobit ce trofejcelikmilan je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:20Bodovi su tu ali na žalost nije se ni popeo na podijum.
A sta ja znam ko je ovdje kriv, mogao se vala i Leclerc smaketi, Vettel je bio ispred njega sa autom, tako da prije da je Leclerc kriv
- BosniaBoston
- Kontakt:
50:50 druze samo ovaj PDF je pun mrzitelja Vettela i ljubitelja Charlesa
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.