Ko će nastaviti niz?"At Man City, we used to arrive at least an hour & a half before training. Here, like 30 minutes before," Sergio Aguero said in a Twitch chat with Ibai Llanos.
"I figured I'm gonna be there an hour before, to see if I can do something in the gym or whatever. But no, even the lights were off," the striker added.
While Ronald Koeman has been criticized for missing some of Barcelona training sessions, it does look like he has a stricter training routine to what Pep Guardiola has at Manchester City.
However, there's no question about who the better manager between the two is. Koeman isn't even close.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Opet ista priča. Lautaro je ss, igra ono što igra Griezmann (i Coutinho) i ono što u Barcinom sistemu ne postoji. Fail u najavi. Haaland je već sad top napadač, vjerujem da bi se uklopio u svaki sistem na svijetu.
Istina je vezano za menadžera, to mu je ogromna mana.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Opet ista priča. Lautaro je ss, igra ono što igra Griezmann (i Coutinho) i ono što u Barcinom sistemu ne postoji. Fail u najavi. Haaland je već sad top napadač, vjerujem da bi se uklopio u svaki sistem na svijetu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
I found freedom. Losing all hope was freedom.
nije ni čudo što su gubili po, 3,4,5 golova razlikeNisamInSajder je napisao/la: ↑05 sep 2021, 22:25Ko će nastaviti niz?"At Man City, we used to arrive at least an hour & a half before training. Here, like 30 minutes before," Sergio Aguero said in a Twitch chat with Ibai Llanos.
"I figured I'm gonna be there an hour before, to see if I can do something in the gym or whatever. But no, even the lights were off," the striker added.
While Ronald Koeman has been criticized for missing some of Barcelona training sessions, it does look like he has a stricter training routine to what Pep Guardiola has at Manchester City.
However, there's no question about who the better manager between the two is. Koeman isn't even close.
fizički nespremni, dođu odigraju malo rondo, par sprinteva i kući
kad se sjetim da su pojedini se žalili da im Luis Enrique ne da loptu na treningu i da ima previše kondicionih treninga u planu
Ma što bi se dovodio igrač koji igra na poziciji koja ti je deficitarna kad možeš dovesti Greizmana da igra lijevo krilo, Coutinha da igra osmicu, Songa da igra stopera.Mokes je napisao/la: ↑05 sep 2021, 22:34Opet ista priča. Lautaro je ss, igra ono što igra Griezmann (i Coutinho) i ono što u Barcinom sistemu ne postoji. Fail u najavi. Haaland je već sad top napadač, vjerujem da bi se uklopio u svaki sistem na svijetu.
Don't hate what you don't understand.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pouzdani novinar Alex Demals prenosi kako se Koeman namjerava vratiti na 352 formaciju u utakmici protiv Bayerna. A Mundo Deportivo prenosi kako Koeman namjerava ignorisati zahtjev Laporte da više koristi Umtitija i Puiga. Bit će ovo uzbudljiva sezona sigurno. 

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Felixians4
- Kontakt:
To je win-win Laporti. Ili će Koemanu upaliti ili mu ide noga. A svakako bi mu trebao uručiti ček i hvala,majstore, meni treba trener pa makar ovaj osvojio tituluNisamInSajder je napisao/la: ↑06 sep 2021, 17:36Pouzdani novinar Alex Demals prenosi kako se Koeman namjerava vratiti na 352 formaciju u utakmici protiv Bayerna. A Mundo Deportivo prenosi kako Koeman namjerava ignorisati zahtjev Laporte da više koristi Umtitija i Puiga. Bit će ovo uzbudljiva sezona sigurno.![]()
- jasonstatham
- Kontakt:
Igra li Barcelona protiv Seville u subotu ili ne?! 

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Nije još ništa sigurno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Možda je i bolje da ne, da se i Ansu spremi i odmorniji Bayern dočekaju.
Navodno se i Fati nudio pobjeci iz rasula ,povreda uradila svoje…
Ko jos igra iz ljubavi ? Koja ljubav , koja malverzacija…
Ko jos igra iz ljubavi ? Koja ljubav , koja malverzacija…
---------------------ter Stegen---------------------
------Pique-------Araujo-----------Garcia----
Dest-------------Busquest----------------Alba
----------de Jong-------------Pedri---------------
----------Depay-----------------Fati----------------
Mislim da nam sada najbolje leži 3-5-2
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Ok, s tim da bi meni FDJ igrao na mjestu centralnog stopera, tj. zadnjeg veznog, nekadašnji libero, imao bi taj zalet kojeg on voli, a Coutinho umjesto njega iza napadača, dakle više 3 4 1 2.barsa77 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 12:37---------------------ter Stegen---------------------
Ono što smo odigrali protiv PSG u Parizu.
Dembele i Aguero rezerve, srednji red i odbranu pokrivamo rezervama. Ne izgleda ekipa loše. Jedino RK je meni tu najslabija karika.
A đe bi ti Busquets igroRodju je napisao/la: ↑07 sep 2021, 13:38Ok, s tim da bi meni FDJ igrao na mjestu centralnog stopera, tj. zadnjeg veznog, nekadašnji libero, imao bi taj zalet kojeg on voli, a Coutinho umjesto njega iza napadača, dakle više 3 4 1 2.barsa77 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 12:37---------------------ter Stegen---------------------
Dembele i Aguero rezerve, srednji red i odbranu pokrivamo rezervama. Ne izgleda ekipa loše. Jedino RK je meni tu najslabija karika.
Pa ispred FDJ-a. Ako si gledao meč u Parizu, znaš o čemu govorim. Prvo poluvrijeme protiv PSG i drugo u finalu CDR protiv ATB je bilo najbolje odigrano u prošloj sezoni.Rajaz je napisao/la: ↑07 sep 2021, 17:04A đe bi ti Busquets igroRodju je napisao/la: ↑07 sep 2021, 13:38Ok, s tim da bi meni FDJ igrao na mjestu centralnog stopera, tj. zadnjeg veznog, nekadašnji libero, imao bi taj zalet kojeg on voli, a Coutinho umjesto njega iza napadača, dakle više 3 4 1 2.barsa77 je napisao/la: ↑07 sep 2021, 12:37---------------------ter Stegen---------------------
- Felixians4
- Kontakt:
Slijedim logiku Rodjua, i ja sam nekako od tog iako sam za 4-3-3 i da ponovno na "svoj" način, kombinacijom La Masije i Nizozemskog sustava, ponovno uspostavite dominacija, sa ili bez "Messije".
Ipak se nadam da će vas Jesus ispreskakati i da ćete konačno vratiti pušteno dijete na LB,a zahvaliti se Jordiju,no polako.
Ipak se nadam da će vas Jesus ispreskakati i da ćete konačno vratiti pušteno dijete na LB,a zahvaliti se Jordiju,no polako.
Depay, po trenutnoj formi, top 3 igrac svijeta 

I Pjanic najbolji vezni. Gol i asistencija veceras.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.