NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

GG3
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la GG3 » 23 jun 2024, 08:09

LloriS je napisao/la:
23 jun 2024, 05:14
Stranice na FB pod nazivom "Istinski navijaci NK Jedinstvo" i "NK Jedinstvo" drze braca svima nama dobro poznata, jedan od njih je onaj koji je isao na stadion pokupio vrecu smeca i onda se uslika na stadionu kako je nesto uradio, ili situacije gdje je skupljao donacije od ljudi za rasvjetu na restoranu, za veš mašinu i te stvari, da bi "gle sad" kojim cudom iste te godine se kandidovao za GV Bihaca.

To su ljudi koji prave lazne profile po FB i prozivaju Hasana i Jedinstvo bas u situaciji u kojoj je Jedinstvo zavrsilo sezonu bez jedne marke dugovanja, sto doticnu bracu i ostatak kompanjona puno boli, jer je ovo izborna godina, kad svi znaju da ce biti para u klubu pa se sad guraju pojedini anonimusi u klub da "oni kao upravljaju Jedinstvom".

Naravno u pitanju su braca Kulenovic koji su veoma aktivni u blacenju Jedinstva, pogotovo ovaj mlađi koji je aktivan na svojoj stranici "istinski navijaci Jedinstva" bas u periodu kad klub funkcionise posteno, i kad je izborna godina pa se treba uglaviti u klub jer ce biti parica.

I onda dođe na svom FB profilu i napise kako je za vrijeme prijasnjih uprava kluba "tj. za vrijeme njegovog brata" Jedinstvo opstanak osiguralo par kola prije kraja prvenstva, a ne u zadnjem kolu kao sto je Hasan uradio.

Jeste naravno, uz kupovinu utakmica i u debelom minusu kluba na kraju sezone.

Ej moja braco, ne ide to tako.

Razlika je u tome sto je Hasan na posten nacin to uradio, sto mnoge boli.

Ima ovdje momaka koji znaju sve ovo i koji prate te stvari po FB.

Dosta je stvari jos u vezi ovoga ali doci ce vrijeme i za to pa cu objaviti.
Kljucno u svemu ovome. Tko god da se ukljuci sad iduce godine u Julu ga ne bi bilo vise u klubu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2024, 12:14

Zna to sigurno i Hasan, samo ne smije mozda javno reci zbog potencijalne tuzbe.
Steta bi bilo izgubiti ovakvog covjeka, nadam se da ce se SN sto vise ukljuciti.

Ali ova yebena skupstina, pa yebem mu dan ima ih 11 i samo je jedan dosao na ovu press konferenciju. Kako ih nije stid? Jos su to skoro sve fosili koji su po 10-20 godina tu, ja otkad znam za sebe Zuhdija vedri i oblaci skupstinom. Hocemo li se jednom i zauvijek rijesiti vise ovih ljudi koji ocigledno ne rade nista?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jun 2024, 12:24

harden je napisao/la:
23 jun 2024, 12:14
Zna to sigurno i Hasan, samo ne smije mozda javno reci zbog potencijalne tuzbe.
Steta bi bilo izgubiti ovakvog covjeka, nadam se da ce se SN sto vise ukljuciti.

Ali ova yebena skupstina, pa yebem mu dan ima ih 11 i samo je jedan dosao na ovu press konferenciju. Kako ih nije stid? Jos su to skoro sve fosili koji su po 10-20 godina tu, ja otkad znam za sebe Zuhdija vedri i oblaci skupstinom. Hocemo li se jednom i zauvijek rijesiti vise ovih ljudi koji ocigledno ne rade nista?
Pa ne moze Hasan reci imena jer sam kaze da je dobijao prijetnje. Imena nisu ni bitna jer svi znamo ko su ti ljudi. Zasto ni jedna stranica nije objavila nista sa ove presice. Zato sto ih kontrolisu. Grad i normalna raja trebaju podrzati ovog covjeka jer bi imali zdrav klub. I vise nas je koji smo za njega. Svi znamo za bracu sta rade i 99% sam siguran da drze stranice za koje je Hasan pricao.

I ne znam zasto zvanicna stranica ne blokira sve lazne profile.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2024, 15:40

LloriS je napisao/la:
23 jun 2024, 05:14
Iznesi odmah, sta fali? Koje je bolje vrijeme od ovog i cemu cekanje drug?

Sad ova situacija oko skupstine i toga svega nam ne ide nikako u prilog, kasnit ce pripreme, igraci treneri itd, a sezona koja nam dolazi ce biti PRETESKA. Treba seniorsku ekipu na vrijeme rijesiti, a ovo ce se nama otegnuti i kasnit cemo izgleda ...

U omladinski pogon treba zaposliti Muhameda Berberovica, ljudi poput njega trebaju biti u Jedinstvu. Znam da je trenutno pomocni trener u reprezentaciji, valjda se moze nesto isposlovati.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 23 jun 2024, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 jun 2024, 15:44

harden je napisao/la:
23 jun 2024, 15:40
GG3 je napisao/la:
23 jun 2024, 08:09

Sad ova situacija oko skupstine i toga svega nam ne ide nikako u prilog, kasnit ce pripreme, igraci treneri itd, a sezona koja nam dolazi ce biti PRETESKA. Treba seniorsku ekipu na vrijeme rijesiti, a ovo ce se nama otegnuti i kasnit cemo izgleda ...

U omladinski pogon treba zaposliti Muhameda Berberovica, ljudi poput njega trebaju biti u Jedinstvu. Znam da je trenutno pomocni trener u reprezentaciji, valjda se moze nesto isposlovati.
:o
Citam i kontam se kad sam ja to pisao 😂 a ono od druga @Lorisa

Malo si pobrkao, al nema veze optstam ti!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2024, 15:47

GG3 je napisao/la:
23 jun 2024, 15:44
harden je napisao/la:
23 jun 2024, 15:40
GG3 je napisao/la:
23 jun 2024, 08:09

:o
Citam i kontam se kad sam ja to pisao 😂 a ono od druga @Lorisa

Malo si pobrkao, al nema veze optstam ti!
Lapsus, ispravljeno drug :salut:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2024, 16:07

Za Suada imaju pravo, s tim da mislim da to treba uraditi jednu domacu utakmicu i prije meca dodjeliti nekome njegovom zahvalnicu pred tribinama. Mozda su tako i planirali i smatraju da je prikladnije nego ovako pred malo ljudi u prostorijama kluba, kazem samo mozda, nisam upucen.

Eh al ovo dalje je cista Fikrina predizborna isto, poznat je on po svojim predizbornim preko njegove stranice. Ja bih ga volio upitati kako sada ima obraza ici za predsjednika skupstine a prije 2 mjeseca se oprostio od kluba i podjelio rekvizite zbog smijesnog problema koji se mogao rijesiti za 10 minuta?

Ako on moze napisati da politicka partija sama sebi dodjeljuje, mogu i ja napisati da je on dosao na press samo iz licne koristi. Gdje je bio na Goginom golmanskom kampu? 3E turnir jucer na stadionu, nijedna objava? A da, nema tu politike ( koristi ) ni u jednom dogadjaju, u Jedinstvu ima... Po kojim referencama je on bio u upravnom odboru?

slika

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 jun 2024, 17:23

Svake godine se samo priča kako je onaj prije kriv, kako svaki dan nailaze na sumnjive dokumente i radnje iz prošlosti, sve je to istina, ali od ponavljanja iste priče nemamo ništa, samo revizija i tužbe riješavaju stvar.

Jedne godine uzimali se pilići, pa se sad uzimali kondomi i uvijek sve po starom.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 jun 2024, 18:05

Najbolji su ti portali gdje se ne moze komentirat. Svaka budala bez posljedica moze napisat sta zeli.
Evo i za ove zahvalnice ne mogu pohvalit ovo sto su uradili bitno je negativu napisat.
I ja sam za to da treba uputit kritiku al ovdje nije mjesto ….

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 jun 2024, 19:32

Ja se iskreno nadam da će se sve do petka posložiti i da će pripreme i sklapanje ekipe za novu sezonu najkasnije početi 1.7.2024. u ponedjeljak.

Osvrnuo bih se i na komentar jednog pripadnika Sile Nebeske kada kaže "siti smo mi vaše ljubavi, a svi uzimate pare". Ja sam mišljenja da ako težimo nekom višem cilju svako za svoj rad treba biti plaćen, jedino tako možemo očekivati da imamo kvalitetan web, vizuelni identitet, fan page i pravovremeno izvještavanje. Zato sam pisao da nam trebaju stalno zaposleni ljudi ekonomske struke i marketing/prodaja.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2024, 19:41

NeRi_K je napisao/la:
23 jun 2024, 19:32
Ja se iskreno nadam da će se sve do petka posložiti i da će pripreme i sklapanje ekipe za novu sezonu najkasnije početi 1.7.2024. u ponedjeljak.

Osvrnuo bih se i na komentar jednog pripadnika Sile Nebeske kada kaže "siti smo mi vaše ljubavi, a svi uzimate pare". Ja sam mišljenja da ako težimo nekom višem cilju svako za svoj rad treba biti plaćen, jedino tako možemo očekivati da imamo kvalitetan web, vizuelni identitet, fan page i pravovremeno izvještavanje. Zato sam pisao da nam trebaju stalno zaposleni ljudi ekonomske struke i marketing/prodaja.
Pogresno si ti shvatio tu izjavu po meni. Nije problem biti placen, problem je iskoristavati klub za finansijsku korist. Na to se odnosio komentar.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 jun 2024, 20:10

harden je napisao/la:
23 jun 2024, 19:41
NeRi_K je napisao/la:

Pogresno si ti shvatio tu izjavu po meni. Nije problem biti placen, problem je iskoristavati klub za finansijsku korist. Na to se odnosio komentar.
Ne bih baš rekao da sam pogrešno shvatio, ali i da jesam nije
to toliko ni bitno, jer uvijek se provlači priča kako treba nešto džabe, kako treba volonterski, sve je to u redu kada idemo na čisti amaterizam.

Novac sve pokreće i ko ima bilo kakav doticaj sa biznisom to mu je na prvu jasno. Ja kad radim nešto džabe, mogu kako bilo, mogu i polovično, jer kad mi neko prigovori ja cu reći de ti umjesto mene, a kad se radi za novac, pogotovo kad se sve definiše ugovorom onda je to sve puno puno ozbiljnije.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 23 jun 2024, 20:38

NeRi_K je napisao/la:
23 jun 2024, 20:10
harden je napisao/la:
23 jun 2024, 19:41
NeRi_K je napisao/la:

Ne bih baš rekao da sam pogrešno shvatio, ali i da jesam nije
to toliko ni bitno, jer uvijek se provlači priča kako treba nešto džabe, kako treba volonterski, sve je to u redu kada idemo na čisti amaterizam.

Novac sve pokreće i ko ima bilo kakav doticaj sa biznisom to mu je na prvu jasno. Ja kad radim nešto džabe, mogu kako bilo, mogu i polovično, jer kad mi neko prigovori ja cu reći de ti umjesto mene, a kad se radi za novac, pogotovo kad se sve definiše ugovorom onda je to sve puno puno ozbiljnije.
Apsolutno si u pravu sto se tice placanja, sve sto je volonterski to i kratko traje. Daj mu Placu i trazi rezultate i kad ima placeno nece gledat da zakine Klub sa strane.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jun 2024, 20:42

Neri slazem se sa tobom. Logika je da predsjednik kluba treba biti adekvatno placen za taj posao, a ne da prica da nije kafe popio od kluba. Tako i svi koji budu u klubu, ali da rade kako treba svoj posao. Mislim da danas malo ko ima vremena na bacanje. Bolje dzaba lezati nego dzaba raditi. Ako imamo pravnika u klubu, neka bude placen za svoj posao. Ne radi kako treba otkaz. Napraviti od kluba firmu. Od budzeta kluba treba izdvajati i na plate ako se želi raditi ozbiljno. Navijaci su tu da vole, ostali su da rade za boljitak kluba, a da im se taj rad isplati

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2024, 20:46

Tako treba, al ljudi nama su te pare trenutno od njihovih plata prijeko potrebne. Tako bi mogli za godinu, dvije, tri. Ljudi u klubu sto su moraju biti zaposleni, da su svaki dan tu, to je cinjenica.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jun 2024, 20:49

harden je napisao/la:
23 jun 2024, 20:46
Tako treba, al ljudi nama su te pare trenutno od njihovih plata prijeko potrebne. Tako bi mogli za godinu, dvije, tri. Ljudi u klubu sto su moraju biti zaposleni, da su svaki dan tu, to je cinjenica.
Ali ako nemamo zaposlenog nikog ko ce stvarati pare necemo imati ni ta deset godina. Znam da je potrebna svaka marka ali na ovaj nacin ne znas bi ko radi u klubu ni ko ne. Hasan kaze neko iz upravnog odbora kaze ne mogu ja doci. Pa dolazi dzabe, zasto bi dosao. Onda ne moze se pravdati nista. Kad je sve na papiru druga je prica

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 23 jun 2024, 20:50

Stize ozbiljno pojacanje. Biti ce borba za PL.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 23 jun 2024, 22:42

Zaniolo je napisao/la:
23 jun 2024, 20:50
Edin Dzeko Zaniolo ga danas licno dogovorio u Dubrovniku, poslije toga rucak i naravno trazio je Dzekson sliku, cuo sam da je Edin pricao kako veceg gospodina od naseg Zania nije vidio.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2024, 22:45

InatSilniBosanski je napisao/la:
23 jun 2024, 22:42
Zaniolo je napisao/la:
23 jun 2024, 20:50
Edin Dzeko Zaniolo ga danas licno dogovorio u Dubrovniku, poslije toga rucak i naravno trazio je Dzekson sliku, cuo sam da je Edin pricao kako veceg gospodina od naseg Zania nije vidio.
Cigo vec prica po gradu kako ga je on doveo :mrgreen:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 jun 2024, 23:05

Hahahaha doveo ga brat njegov. Novi Mini Raiola se pojavio u Bihacu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.