FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
uvijek je fino doc na gostovanje na kosevo.. bude prejaka atmosfera... pogotovo onih prvih 15tak minuta dok oni pjevaju "srcem igrajte...." - jedna od boljih navijackih pjesama u BiH
ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
Ne mora znaciti da se ta pjesma pjeva u prvih 15 ak minutaScof1eld je napisao/la:uvijek je fino doc na gostovanje na kosevo.. bude prejaka atmosfera... pogotovo onih prvih 15tak minuta dok oni pjevaju "srcem igrajte...." - jedna od boljih navijackih pjesama u BiH

Ugl hvala tebi na tim komentarima

docice nas bruka mozda cak i do 80 100samosarajvo je napisao/la:Ne mora znaciti da se ta pjesma pjeva u prvih 15 ak minutaScof1eld je napisao/la:uvijek je fino doc na gostovanje na kosevo.. bude prejaka atmosfera... pogotovo onih prvih 15tak minuta dok oni pjevaju "srcem igrajte...." - jedna od boljih navijackih pjesama u BiH![]()
Ugl hvala tebi na tim komentarimaDodjite u sto vecem broju da napravimo samo taku atmosferu.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la:docice nas bruka mozda cak i do 80 100samosarajvo je napisao/la:Ne mora znaciti da se ta pjesma pjeva u prvih 15 ak minutaScof1eld je napisao/la:uvijek je fino doc na gostovanje na kosevo.. bude prejaka atmosfera... pogotovo onih prvih 15tak minuta dok oni pjevaju "srcem igrajte...." - jedna od boljih navijackih pjesama u BiH![]()
Ugl hvala tebi na tim komentarimaDodjite u sto vecem broju da napravimo samo taku atmosferu.
Kad je vas bilo na Kosevu kad se sjetim treba vam na Kosevu pobjeda za KUP UEFA-zadnje kolo eufotija dolaze Robijasi vozom,autobusima,ovim-onim i na kraju nesto oko 100-ine.

sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?
hahaha stize ROBIJA

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA
Valjda ce vas biti vise od Fukara!!

aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA
lik nece nista samo mu bezveze sto ste pomjerili termin kad je trebalo da bude pa i ovo sad sa velezom,ik kaze da zeli vise da se to radi niko ne trazi promjeu termina, samo bujrum robijo ... nemojte samo na poluvremenu otic kuci:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Pa normalno blizu je Zenica.cena je napisao/la:aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA
Valjda ce vas biti vise od Fukara!!

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Nisi ga shvatio, sarajevo i zrinjski igraju u subotu, pa zamisli kako ce igraci Sarajeva biti umorni, a zrinjski je trebao sutra igrati sa Velezom...aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA
Tako da su u maloj prednosti, mada ne vjerujem da ce im to pomoci...
A vi dobrodosli u Sarajevo
i nema to puno veze sa vama, nego jer sljedece kolo igramo sa Zrinjskim, a oni trebali da igraju derbi, a sad lagano se odmaraju, dok ce nama to biti 3 teska utakmica u 7 daana..aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA
pa nudili smo vam prije svega razmjenu domacinstva, niste prihvatili, aa nije Celik kriv sto je na "vasem" , hmm da li je vasRule_hz je napisao/la:aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA
lik nece nista samo mu bezveze sto ste pomjerili termin kad je trebalo da bude pa i ovo sad sa velezom,ik kaze da zeli vise da se to radi niko ne trazi promjeu termina, samo bujrum robijo ... nemojte samo na poluvremenu otic kuci:D

- bilino polje
- Kontakt:
PA MOGUTI RECI SARAJEVO DA CE BITI I VISE NEGO UMORNA AL I CELIK IGRA U SUBOTU sa BORCEM GLEDAJ REALNO JA SAM NAVIJAC CELIK AL KAD SE NESTO MORA MORA SE ZATO SU I PLACENI jarane..pozz sa hz sa kosevskog jugahilmo je napisao/la:Nisi ga shvatio, sarajevo i zrinjski igraju u subotu, pa zamisli kako ce igraci Sarajeva biti umorni, a zrinjski je trebao sutra igrati sa Velezom...aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA
samo celik ale samo celik ale
bilino polje je napisao/la:PA MOGUTI RECI SARAJEVO DA CE BITI I VISE NEGO UMORNA AL I CELIK IGRA U SUBOTU sa BORCEM GLEDAJ REALNO JA SAM NAVIJAC CELIK AL KAD SE NESTO MORA MORA SE ZATO SU I PLACENI jarane..pozz sa hz sa kosevskog jugahilmo je napisao/la:Nisi ga shvatio, sarajevo i zrinjski igraju u subotu, pa zamisli kako ce igraci Sarajeva biti umorni, a zrinjski je trebao sutra igrati sa Velezom...aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA
od cega umorni?? bojim se za vas da vi ne budete umorni i deklasirani i necete nasrednih 5 kola pobjede vidjet igrali kuci il na strani hehehe al kad izgubite reci cete cuvali smo se za borac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hajde bolan da normalno pričamo da se ne vrijeđamo,važi li!?Prvo niko se vas nije prepao,drugo drago nam je što dolazite i nek bolji pbijedi,treče pa zar ne bi vi kukali da vam pola tima fali a morate igrati a neko ne mora tek tako pa zar nije pošteno da igraju i oni sutra pa kako vama i nama tako i Veležu i Zrinjskom.Mi smo tražili odgodu za samo jedan sat protiv Slobode pa ne može a ovo može. E sad dolazimo do onog što se M.Varešanović buni Zrinjski če biti odmoran i spreman za nas u Subotu, e to je za nas već problem ali ne kukamo nego čemo se boriti i ako Bog da pobijediti ali već u startu pravi se dvostruki aršin u savezu. Kebeš i ovu našu upravu svako ih može zajebavati i određivati kad i gdje če igrati a pojedinim ne smiju ni progovoriti oko termina,pa čak je i trener( kojeg izuzetno poštujem)Zrinjskog rekao da nije fer prema Sarajevu ali nema to veze sa vama i ne prejudiciraj stvari. Nego dođite da napravimo spektakl a bolji nek pobijedi sretno vam bilo ,normalno da kao pitar želim i mislim da če Sarajevo dobiti!aguero88_ je napisao/la:sta je ovo, sto ste se prepali i kad bi vi da igrate vise......sta hoce ovaj zalizani debil......da se jos odgadja ili i sutra ima neki koncert?hahaha stize ROBIJA

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 avg 2010, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Smogovci dodjite u sto vecem broju da bude odlicna atmosfera a za rezultat se ne brinite 2:0 za nas 

- sarajlija89
- Kontakt:
Damir Hadžić
"Jedva čekam povratak u sveti bordo dres"
Povreda nogometaša FK "Sarajevo", Damira Hadžića, u dvoboju sa "Slobodom", kada mu je pukla Ahilova tetiva, odvojit će ga od terena najmanje šest mjeseci. Tako pokazuju prve prognoze. Radost zbog visoke pobjede na Tuzlacima u taboru bordo tima pomutila je tuga zbog Damirove povrede.
Piše: Edin Isanović
Damir Hadžić
Damir Hadžić
Naime, pet minuta prije kraja meča Hadžić je pao nakon jednog duela ispred istočne tribine koševskog stadiona. Odmah je bilo jasno da povreda nije bezazlena.
Lijevi bek tima sa Koševa u trenucima kada je stigla pomoć, glasno je zavapio: "Puklo je, puklo je".
Za naš portala Hadžić je opisao šta se tačno dogodilo.
"U 85. minuti sam dobio jedan udarac i odmah je bilo jasno da je povreda ozbiljnije prirode. Osjeti sam jaku bol, kao da mi je neko nožem prerezao taj dio. Kada me je pregledalo medicinsko osoblje bordo tima, ustanovljeno je da je pukla Ahilova tetiva. Svi su se mobilizirali, svi su željeli da mi pomognu. Odmah su nazvali specijalistu za takvu vrstu povreda, Karla Masaka, kako bi me on operisao", kaže Damir.
Ono što je najvažnije jeste da je operativni zahvat, koji je obavljen u noći sa subote na nedjelju, prošao uspješno.
"Prije ulaska u salu doktor je razgovarao sa mnom i rekao mi je šta se sve može desiti i kakve posljedice mogu imati. Ohrabrio me u najtežim trenucima. Izuzetno je bitno da je hirurški podhvat izvršen odmah. Ova dva dana koliko sam u bolnici naslušao sam se raznih priča. Bilo je čak slučajeva da Ahilova tetiva ljudima pukne dok šetaju ulicom", ispričao nam je igrač "Sarajeva".
Na pitanje kada ga ponovo možemo očekivati na travnjacima, odgovara: "Gips ću morati nositi sedam sedmica. Najteži će biti period rehabilitacije. Zavisi kako će organizam sve ovo podnijeti i kako ću ja to psihički izdržati. Okvirne prognoze govore da bih mogao zaigrati za šest mjeseci".
Ističe da ima ogromnu podršku, igrača, stručnog štaba, navijača, Uprave kluba...
"Ove, za mene teške trenutke, lakše prolazim uz podršku svih ljudi u FK 'Sarajevo'. Hvala im svima. Dolazio mi je i predsjednik Blekić sa članovima Uprave. Obećali su produženje ugovora. Posjetili su me igrači i stručni štab. Navijači su priča za sebe. Oni me posebno motivišu, jedva čekam povratak u sveti bordo dres. Iskreno, ja sam imao nekoliko ponuda da na zimu napustim tim sa Koševa. Nisam pristao, nije sve u novcu. Nosio sam teret zbog onog promašaja protiv 'Cluja' kada sam hiljadama fanova srušio snove. Želio sam da se iskupim, ali je sudbina htjela da se povrijedim", zaključio je razgovor za Sarajevo-x.com Damir Hadžić, koji bi sutra trebao napustiti Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.
sa-x
Sigurno jedan od najvecih i najodanijih igraca naseg kluba u poslijeratnom periodu
HADZIJA,MAJSTORE - HORDE SU UZ TEBE
"Jedva čekam povratak u sveti bordo dres"
Povreda nogometaša FK "Sarajevo", Damira Hadžića, u dvoboju sa "Slobodom", kada mu je pukla Ahilova tetiva, odvojit će ga od terena najmanje šest mjeseci. Tako pokazuju prve prognoze. Radost zbog visoke pobjede na Tuzlacima u taboru bordo tima pomutila je tuga zbog Damirove povrede.
Piše: Edin Isanović
Damir Hadžić
Damir Hadžić
Naime, pet minuta prije kraja meča Hadžić je pao nakon jednog duela ispred istočne tribine koševskog stadiona. Odmah je bilo jasno da povreda nije bezazlena.
Lijevi bek tima sa Koševa u trenucima kada je stigla pomoć, glasno je zavapio: "Puklo je, puklo je".
Za naš portala Hadžić je opisao šta se tačno dogodilo.
"U 85. minuti sam dobio jedan udarac i odmah je bilo jasno da je povreda ozbiljnije prirode. Osjeti sam jaku bol, kao da mi je neko nožem prerezao taj dio. Kada me je pregledalo medicinsko osoblje bordo tima, ustanovljeno je da je pukla Ahilova tetiva. Svi su se mobilizirali, svi su željeli da mi pomognu. Odmah su nazvali specijalistu za takvu vrstu povreda, Karla Masaka, kako bi me on operisao", kaže Damir.
Ono što je najvažnije jeste da je operativni zahvat, koji je obavljen u noći sa subote na nedjelju, prošao uspješno.
"Prije ulaska u salu doktor je razgovarao sa mnom i rekao mi je šta se sve može desiti i kakve posljedice mogu imati. Ohrabrio me u najtežim trenucima. Izuzetno je bitno da je hirurški podhvat izvršen odmah. Ova dva dana koliko sam u bolnici naslušao sam se raznih priča. Bilo je čak slučajeva da Ahilova tetiva ljudima pukne dok šetaju ulicom", ispričao nam je igrač "Sarajeva".
Na pitanje kada ga ponovo možemo očekivati na travnjacima, odgovara: "Gips ću morati nositi sedam sedmica. Najteži će biti period rehabilitacije. Zavisi kako će organizam sve ovo podnijeti i kako ću ja to psihički izdržati. Okvirne prognoze govore da bih mogao zaigrati za šest mjeseci".
Ističe da ima ogromnu podršku, igrača, stručnog štaba, navijača, Uprave kluba...
"Ove, za mene teške trenutke, lakše prolazim uz podršku svih ljudi u FK 'Sarajevo'. Hvala im svima. Dolazio mi je i predsjednik Blekić sa članovima Uprave. Obećali su produženje ugovora. Posjetili su me igrači i stručni štab. Navijači su priča za sebe. Oni me posebno motivišu, jedva čekam povratak u sveti bordo dres. Iskreno, ja sam imao nekoliko ponuda da na zimu napustim tim sa Koševa. Nisam pristao, nije sve u novcu. Nosio sam teret zbog onog promašaja protiv 'Cluja' kada sam hiljadama fanova srušio snove. Želio sam da se iskupim, ali je sudbina htjela da se povrijedim", zaključio je razgovor za Sarajevo-x.com Damir Hadžić, koji bi sutra trebao napustiti Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.
sa-x
Sigurno jedan od najvecih i najodanijih igraca naseg kluba u poslijeratnom periodu

HADZIJA,MAJSTORE - HORDE SU UZ TEBE

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Hairlija imal te ? ? ?
))
Imam li ja bujruma na Kosevo sutra ???
Nas ako dodje 500 bit ce odlicno ..... to je sasvim fina cifra ako uzmemo u obzir da je ramazan .... da su mnogi momci prije dolazili direktno iz Sarajeva ( studenti ) a i radni je dan ..... u svakom slucaju cifra od 500 odlicno
Najvljivati recenice tipa idemo po Bod ( ove ) nikad nisu dobro prolazile pogotovo kad je u pitanju gostovanje na Kosevu ..... Ono sto mene raduje i drzi u nadi to sto nam niko nije ozljeden ( osim suspendiranog Gadze - nisam siguran jel moze igrati - a jedan od najboljih igraca Celika u pripremnim utakmicama ). Vidim vama fale neki igraci i citajuci po komentarima izgleda da su jako bitni igraci. Medjutim imena nikad nisu pobjedjivala utakmice tako da to treba zanemariti. Uz posteno sudjenje ( bez penala za Sarajevo ) volio bi i zelio bi da uzmemo bod , jer tri boda su krupan zalogaj jednom ovako renomiranom protivniku kao sto je ekipa Sarajeva.
Volio bi da Duro odigra finu utakmicu protiv "svojih" kao i Milosevic ( za kojeg sam siguran jer je nevjerovatan borac). Nadam se da ce utakmica proci u najboljem redu bez glupih incidentni situacija - jer olako ste zaboravili ko je prvi pravio parole po gradu za Vedrana Puljica koji je bio vas navijac ali i NAVIJAC kao i svi mi ....
Zato bez psovanja i nacionalizma .... bodrimo svoje klubove kako najbolje znamo .... a neka pobjedi bolji a moze i remi hehehe
pozz

Imam li ja bujruma na Kosevo sutra ???

Nas ako dodje 500 bit ce odlicno ..... to je sasvim fina cifra ako uzmemo u obzir da je ramazan .... da su mnogi momci prije dolazili direktno iz Sarajeva ( studenti ) a i radni je dan ..... u svakom slucaju cifra od 500 odlicno

Najvljivati recenice tipa idemo po Bod ( ove ) nikad nisu dobro prolazile pogotovo kad je u pitanju gostovanje na Kosevu ..... Ono sto mene raduje i drzi u nadi to sto nam niko nije ozljeden ( osim suspendiranog Gadze - nisam siguran jel moze igrati - a jedan od najboljih igraca Celika u pripremnim utakmicama ). Vidim vama fale neki igraci i citajuci po komentarima izgleda da su jako bitni igraci. Medjutim imena nikad nisu pobjedjivala utakmice tako da to treba zanemariti. Uz posteno sudjenje ( bez penala za Sarajevo ) volio bi i zelio bi da uzmemo bod , jer tri boda su krupan zalogaj jednom ovako renomiranom protivniku kao sto je ekipa Sarajeva.
Volio bi da Duro odigra finu utakmicu protiv "svojih" kao i Milosevic ( za kojeg sam siguran jer je nevjerovatan borac). Nadam se da ce utakmica proci u najboljem redu bez glupih incidentni situacija - jer olako ste zaboravili ko je prvi pravio parole po gradu za Vedrana Puljica koji je bio vas navijac ali i NAVIJAC kao i svi mi ....
Zato bez psovanja i nacionalizma .... bodrimo svoje klubove kako najbolje znamo .... a neka pobjedi bolji a moze i remi hehehe
pozz
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Znas sta mogu reci, besprijekorni sabani.analiticar_ je napisao/la:Sta ce tek reci kad budu gostovali u Zenici??Hairlija je napisao/la:Slusam sada ove izjave igraca Slobode kaze jedan "Horde Zla su najbolji navijaci uvjek prave najbolji atmosferu da je nama ovako u Tuzli"![]()
![]()
![]()
........ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Al fakat ste sabani, ultra fazon niko ne konta na onom vasem jugu.
Robovlasnik je napisao/la:Hairlija imal te ? ? ?))
Imam li ja bujruma na Kosevo sutra ???![]()
![]()
![]()
Nas ako dodje 500 bit ce odlicno ..... to je sasvim fina cifra ako uzmemo u obzir da je ramazan .... da su mnogi momci prije dolazili direktno iz Sarajeva ( studenti ) a i radni je dan ..... u svakom slucaju cifra od 500 odlicno![]()
pozz
Svaki normalan navijac ne zeli incindete i nadam se da ih nece ni biti,a sto se mene tice volio bi da dodete u sto vecem broju i BUJRUM svi na KOSEVO
bitno je da ti kontasfaba je napisao/la:Znas sta mogu reci, besprijekorni sabani.analiticar_ je napisao/la:Sta ce tek reci kad budu gostovali u Zenici??Hairlija je napisao/la:Slusam sada ove izjave igraca Slobode kaze jedan "Horde Zla su najbolji navijaci uvjek prave najbolji atmosferu da je nama ovako u Tuzli"![]()
![]()
![]()
........ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Al fakat ste sabani, ultra fazon niko ne konta na onom vasem jugu.

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], kogmagie46, NeSamSafetee i 65 gostiju.