FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 11 feb 2024, 15:20

Generalno cijela ekipa je podbacila, SVI osim Hasica, mogu razumijeti, prva utakmica nakon priprema, ali da ovako odigras ispod nivoa, protiv uz duzno postovanje Slobodi, drugoligasu, moras se zapitati. Danas smo se provukli, zahvaljujuci Dejanu, nadam se da je ovo danas bio samo los dan, vidimo se na Kosevu.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 11 feb 2024, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 11 feb 2024, 15:20

Da se ne petljam previse u struku,nije da se nema sta reci za ovu postavku danas i prvih 11,aliii izvuci Hasica par minuta prije penala,ne znam fakat cemu to.

Kontam ako ga sad Pena fuli nece ga oprati Miljacka,i frajer nonsalantno je zavrnu preko gola,skidao paucina valjda…
Mislim da Pena jos nije maksimalno glavom u ovoj ligi kao da misli lako ce…
Glavom mora da se pripremi jos kvalitet nije upitan.

Prosli smo uglavnom i sad pametno na Listicu

Edit: Konacno golman je na golu
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 11 feb 2024, 15:22, ukupno mijenjano 2 puta.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 11 feb 2024, 15:20

Ja sam iskreno dosta vise ocekivao na pripremama igras presing danas ga ni na vidiku samo neko ispucavanje, bega je puno bolja opcija na beku a ovaj penja ocito zajebaje sa nama.
Jedino dobro Iliev i Hasic ako nista barem da i mi nekad na penale pobjedimo.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 feb 2024, 15:21

nokee je napisao/la:
11 feb 2024, 15:14
H8Z7 je napisao/la:
11 feb 2024, 15:10
Kao što sam i rekao, pobjedi ćemo.
Gdje ste pljuvači :mrgreen: šalu na stranu iskreno se nadam da ovaj vezni red više nikad za nikad neće zaigrati zajedno.
Mustafić od kad je došao jednu utakmicu da valja odigrao (protiv TC), Matanović vjerojatno promašaj ali Bože moj ne može svaki igrač koji dođe biti POJAČANJE, Julardžija nije loš ali mu treba neko ko će uzeti loptu od njega i iskreirati priliku.
Iliev fin golman ali čini mi se da je mogao bolje reagovati kod gola Slobode.
Ja sam pisao da se morao neko provjeren dovesti na to mjesto AM, al evo kazu ne igramo mi tu formaciju. Kakva **** formacija nemas igraca tipa Rahmana mangupa da povede ekipu da zna udariti kad treba, stati na loptu, podvaliti je. Ali ne igramo mi tu formaciju.
Previse se forsira mlada ekipa, ok mlada ali mora vise iskusnijih biti u prvih 11. Umjesto Matanovica se mogao dovesti neko top provjeren. Mada rano je za bilo kakve osude, polako. Popisali smo se mi more puta po sebi.
Mislim da je Mehmedović došao na tu poziciju AMF, međutim momak nije igrao u Lokomotivi a nama bi kao valjao :think:
Protiv Širokog iduću bih izveo
Renan
Peneranda Hasić Čataković
Ubjeđen sam da je ovo dobitna kombinacija, Hasić koji ima šut, pas, čita igru. Renan prijem, završnica. Čataković može ući prema sredini i njegov udarac.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 11 feb 2024, 15:21

Ovo se danas moralo lagano uzeti 0:3. Priča kako je Sloboda šatro nešto jaka je ko i imala smisla kad je teren bio bara - sad je to smiješno.

Ogromna je razlika u kvaliteti, a ništa od toga se danas nije moglo vidjeti.

Mada, treba rezonski razmišljati i imati razumijevanja za onu zadnju Rožmanovu izjavu "nismo se spremali samo za ovu tekmu nego za čitav ostatak sezone". Tek je početak, nema smisla za nikakve radikalne poteze, ali vala ni za neki pretjerani optimizam.

Uglavnom, hvala Bogu i golmanu.
The saddest thing in life is wasted talent.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 feb 2024, 15:21

Realno ovo danas je bilo loše,jedino dobro je što smo prošlu dalje ali ako se ovakva igra prenese na prvenstvo jadna li nam majka

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 11 feb 2024, 15:21

danas tanko, ali bas. Sloboda se zatvorila i dobro trcala, nas vezni rd nije znao odgovoriti da taj sistem, a to ce igrati protiv nas svi osim Borca, Zrinjskog i mozda Veleza.
Mislim da cemo i proljece na gostovanjima biti slabi.
i da nemojte svrsavati na Ilieva na penaöe, lik je svaku izasao sa linije prije vremena u Europi bi vratili ove penale

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 11 feb 2024, 15:22

Bar znamo na čemu smo a ustvari ovo je jedan k.... obicni. Da smo ih uzeli 3-0 bila bi prica da cemo stići Borca. Ovako znamo da ce ovo biti jedna velika patnja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 feb 2024, 15:23

hazarder je napisao/la:
11 feb 2024, 15:17
Ako Buljubašić ne dobije ni minute protiv Širokog, ova moja 100% podrška SS će da padne na 90% podrške i 10% ilahija s Istoka.
Nije ni to rijesenje,on je slican igrac kao i ovi sto su danas igrali,treba neko ko preuzima odgovornost i ko ce povezat linije.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 11 feb 2024, 15:23

Tankosava. Pena napuši se.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 feb 2024, 15:24

JVVVST je napisao/la:
11 feb 2024, 14:38
NazorUso je napisao/la:
11 feb 2024, 14:36
JVVVST je napisao/la:
11 feb 2024, 14:34
Rozman ublehas mrtvi. Neka ga do kraja sezone jer nemamo.svakako nikakvih ambicija. Ne mogu da vjerujem da ovo govorim, al mi nista gori nismo pod je*benim masnokosim narkomanom bili.
Ja bi isru vratio, zvezdinog vojvodu :bih:
Gospodin Husref Musemic je Pep i Ancelotti u jednom za ovu ublehu. Jel ti jasno, olovski izmete?
On je usro usivoje usrivojski koji je izdao klub i otisao u zvezdu. A sad budi miran, i ne kmeci sto si uzalud mahao zastavama :bih:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 11 feb 2024, 15:24

Treba se bolje igrati definitivno, ne treba u egal dolaziti ovo. Ali cilj je ispunjen - prosli dalje. Ozbiljniji protivnici bi mozda i oteli ovaj prolaz. Na svu srecu ovaj put prolaz. Mora i moze ovo bolje.
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 feb 2024, 15:24

Znači da sam se s nekim kladio vjerovatno bi dobio okladu. Kontam sad ako budu penali i bude pucao Penaranda nesto ce neki fol izvest, konto sam bas panenka da ce bit.. kad stvarno to uradi i to preko gola. Mislim meni je ono izgledalo kao pokusaj iste.. cijeli mec hoce da zabije, ma dodaj **** te gol u pm...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 feb 2024, 15:24

nokee je napisao/la:
11 feb 2024, 15:14
H8Z7 je napisao/la:
11 feb 2024, 15:10
Kao što sam i rekao, pobjedi ćemo.
Gdje ste pljuvači :mrgreen: šalu na stranu iskreno se nadam da ovaj vezni red više nikad za nikad neće zaigrati zajedno.
Mustafić od kad je došao jednu utakmicu da valja odigrao (protiv TC), Matanović vjerojatno promašaj ali Bože moj ne može svaki igrač koji dođe biti POJAČANJE, Julardžija nije loš ali mu treba neko ko će uzeti loptu od njega i iskreirati priliku.
Iliev fin golman ali čini mi se da je mogao bolje reagovati kod gola Slobode.
Ja sam pisao da se morao neko provjeren dovesti na to mjesto AM, al evo kazu ne igramo mi tu formaciju. Kakva **** formacija nemas igraca tipa Rahmana mangupa da povede ekipu da zna udariti kad treba, stati na loptu, podvaliti je. Ali ne igramo mi tu formaciju.
Previse se forsira mlada ekipa, ok mlada ali mora vise iskusnijih biti u prvih 11. Umjesto Matanovica se mogao dovesti neko top provjeren. Mada rano je za bilo kakve osude, polako. Popisali smo se mi more puta po sebi.
Hvala Bogu na prolazu. Igrac tekme Iliev.

Ma Mustafic u prvih 11 kad se branimo. Treba nam neko napadacki orijentisan, da ima taj neki vic prema naprijed. Da zna stati na loptu, proigrati, imati viziju ukratko da diktira igru prema naprijed kad vec Hasic hoce da se izvlaci na krilo.
Blijeda partija, nedoreceni smo dosta. Nadam se da je ovo najlosija do kraja.
Igraj Sarajvo!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 11 feb 2024, 15:25

Rastavit ćemo lišticu za 7 dana na Hasetu! Vidimo se.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 feb 2024, 15:26

Nije ovo samo do igraca, ovo je do trenera i postavke. Nikakve igre nema, igraci djeluju izgubljeno kao da ne znaju sta treba da rade, kao da ne znaju na koji go na napadaju, na svoj ili protivnicki, zbunjeni totalno, ovo nisam jos vidio. Ne znam sta su radili na tim pripremama, ali ovo izgleda sve samo nespremni, ne fizicki, nego tatkicki i tehnicki. Imali su 5,6 utakmica na pripremama i opet izgledaju kao da su jucer tek poceli skupa igrati.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 11 feb 2024, 15:27

Nijedan odbranjeni penal nije bio regularan, i trebao je biti ponovljen. Sramota da na ovakav nacin moras drugoligasa proci. Sve ono sto sam pisao prije pauze i bio popljuvan, danas je opet izaslo na vidjelo, al neka ne treba kuditi, vidi se napredak :urnebes:
1946~

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2024, 15:28

Kapića razapeli kad je sutnuo sasvim korektno penal golman odbranio, Dal protiv veleza stativu pogodio i sad mu prigovaraju, Šahinovic, Mulalic, Buljubašić svima se sjekle glave. Penaranda se šetka 6 mjeseci, dribla, pelja, panenke šutira, sprda se uzima ogromnu lovu i opet bolji i postovanja vise ima nego ovi gore navedeni. Nije to uredu braćo pitari, hz, navijaci, forumaši, simpatizeri.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 feb 2024, 15:28

Cim je izasao Mustafic, poceli smo igrati bolje sa Penarandom u sredini, jer je kreativniji igrac. Igra ocajna, raduje me sigurnost Ilieva, jedino je imao jedno lose izlijetanje, ostalo vrhunski.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 feb 2024, 15:28

Tek smo kao nešto proigrali kroz sredinu kada je izašao Mustafić a Pena otišao na njegovu poziciju

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pena i 29 gostiju.