FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta im znaci ova donja parola?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- trunks1946
- Kontakt:
Covjek vise pricao o zelji i lehu nego o nama, kod mene je bio na mute zadnjih pola sataHead je napisao/la:btw, jesam li ja jedini kojem je sinoc Baho is'o na racku
orde del male
-
- Kontakt:
@head nisi jarane,grozan je hipopotam,demagog samo takav
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Baho kao veliki Pitar,sinoc se trudio da sakrije te navijacke emocije,pa cak se pomalo ulizivao manijacima(cesto velicanje njihove igre,te pozivanje navijaca na utakmicu sa Mađarima),sto mu i nije bas islo od ruke.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jul 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
- kupus army
- Kontakt:
Poznan stajl je veoma huliganski.Nidje veze nas logo na toj paroli,al hajd,takodje ona druga parola ko da su im pisala djeca u obdanistu.AdiFKS je napisao/la:Sta im znaci ova donja parola?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
moron je baho[WHITE SMILING FACE] iako je veliki pitar,oni stariji che se sjetiti mozhda i najveche komentatorske provale ikad koja se desila netom poslije rata "ulazi cambio"[WHITE SMILING FACE],chak je i opjevan
VVVBK
VVVBK
Jedino mi je zao Amera Bekica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
To! Momak apsolutno nepravedno zapostavljen, jbm ti i Hebibovića i ovog novog Bekića, po čemu su to oni zaslužili da budu ispred Amera? Amer je ginuo svaku tekmu, kad smo najgori bili on je bio kontinuirano dobar i jedini nešto igrao. Da ne govorim koliko je spremniji u odnosu na ostale balerine, može ih u zubima nositi sve. Pravi profesionalac. Ne kažem da treba biti ispred Duljevića, ali ispred mrtvog Hebibovića i Bekića 2 definitivno! Na kraju krajeva oba su dovedena da igraju bekove, i tako su nam predstavljeni, jer se znalo da nam na krilima ne treba nijedan. Zašto gušiti Amera bezveze...Sabinho je napisao/la:Jedino mi je zao Amera Bekica.
1946
Momak je CF, nekad mu treba dati sansu sa Benkom u vrhu kad razbijamo bunkere. Pokazao je da moze glavom dati gol i da mu je skok jaca strana. Cak u nekim tekmama bih ga stavio samog kad igramo sa slabijim, a Leona odmorio(kup ili tako nesto). Apsolutno nepravedno zapostavljen.BitiSrcemVezan je napisao/la:To! Momak apsolutno nepravedno zapostavljen, jbm ti i Hebibovića i ovog novog Bekića, po čemu su to oni zaslužili da budu ispred Amera? Amer je ginuo svaku tekmu, kad smo najgori bili on je bio kontinuirano dobar i jedini nešto igrao. Da ne govorim koliko je spremniji u odnosu na ostale balerine, može ih u zubima nositi sve. Pravi profesionalac. Ne kažem da treba biti ispred Duljevića, ali ispred mrtvog Hebibovića i Bekića 2 definitivno! Na kraju krajeva oba su dovedena da igraju bekove, i tako su nam predstavljeni, jer se znalo da nam na krilima ne treba nijedan. Zašto gušiti Amera bezveze...Sabinho je napisao/la:Jedino mi je zao Amera Bekica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imam osjecaj da je postalo labilno u klubu, bar oko struke i igraca... Nekako mi sve premalako, nema zustrine ni volje ni nicega da vidis u njima.. to me jako zalosti 
Necemo valjda i trecu godinu zaredom pisati o nekom bojkotu pizdama materinamaa

Necemo valjda i trecu godinu zaredom pisati o nekom bojkotu pizdama materinamaa

-
- Kontakt:
eno skidaju nam zastavu[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje nije yebo on sve svoje dosadnoHead je napisao/la:btw, jesam li ja jedini kojem je sinoc Baho is'o na racku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Za sad je puno više pokazao na krilu, brz je, prodoran, borben i sve to koristi da stvara razliku i višak na strani. Puno korisniji od Krste recimo koji je na lijevom krilu polumrtav.joker90 je napisao/la:Momak je CF, nekad mu treba dati sansu sa Benkom u vrhu kad razbijamo bunkere. Pokazao je da moze glavom dati gol i da mu je skok jaca strana. Cak u nekim tekmama bih ga stavio samog kad igramo sa slabijim, a Leona odmorio(kup ili tako nesto). Apsolutno nepravedno zapostavljen.BitiSrcemVezan je napisao/la:To! Momak apsolutno nepravedno zapostavljen, jbm ti i Hebibovića i ovog novog Bekića, po čemu su to oni zaslužili da budu ispred Amera? Amer je ginuo svaku tekmu, kad smo najgori bili on je bio kontinuirano dobar i jedini nešto igrao. Da ne govorim koliko je spremniji u odnosu na ostale balerine, može ih u zubima nositi sve. Pravi profesionalac. Ne kažem da treba biti ispred Duljevića, ali ispred mrtvog Hebibovića i Bekića 2 definitivno! Na kraju krajeva oba su dovedena da igraju bekove, i tako su nam predstavljeni, jer se znalo da nam na krilima ne treba nijedan. Zašto gušiti Amera bezveze...Sabinho je napisao/la:Jedino mi je zao Amera Bekica.
[youtube][/youtube]
Skinuše je ****, kaka li im je muka bila da je gledaju kad su i kran obezbjedili samo da im ne pristaje na muku

1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kontam sad, da mi je neko rekao poslije Haugesunda, prve tekme sa Atromitosom i Obarske da ću žaliti za Bilbijom rek'o bi mu da je lud.
1946
Lud si brate 

Maki je pele za bahu. I u prvoj utakmici i u revansu je kakijo u pm. MAKI BRZ OPRAVAK, BAHO U PENZIJU.
Sad se okrenut bundes ligi bih, i od prvog kola krenut ozbiljno bez gubljenja bodova, isto i sa kup tekmama. Imamo dosta dobar tim, jos samo kakvog golmana bar kvalitete 80%delac (3 liga njemacke, holandije)
Mozemo priustit odlazak cimija,puzija i tatka da ne izgubimo na kvaliteti.
Nesvida mi se nacin kako se ugovori produzuju. Duljevica netreba cekat da ude u zadnju godinu ugovora pa ga produzavat vec sad mu produzit na jos 2.5 godine ugovor, isto sa gojkom (posto ces prije produzit ugovor kad jos imas 2 godine nego kad imas 10 mjeseci). Recimo ako niko nehtjedne da kupi cimija, on nece htjet produzit sanama cak ako bi 10 mjeseci bio na zapadu. Znaci ko je ocita klasa i ko se dokaze nakon godinu dana (a mlad) odma produzenje ugovora ili pijaca.
Utakmica. ZALAGANJ NIJE BILO, zato cim bi nasi malo agrsivnije oni par dupli pasova i odma sansa. Odbijanja je bilo, ocito imaju boljeg golmana, trenera i 3 igraca. Sasvim dovoljno da produ nas sa 3;0. Al ovo je dokaz da mi u lp tesko mozemo se cemu nadat ako nisi 100 % dominantan u pl bih. Veliki su novci u pitanju kad se igra 2 pretkolo lp (le to je sica )
Da bi imo 50% sansi da prodes 2 pretkolo lp moras pibjedit 30 ytakmica u pl bih, moras uzet kup (pobjede sve)
Mi smo 24 boda izgubili u prvenstvu gdje je u 2 ekipi lige najbolji igrac kokot ili Bajic, crnov,pandza itd. Ti igraci u poznenu dinamu mariboru,partizanu, Apol,celtiku nebi mogli bit u prvi 18 u B timu.
Mi smo napravili prvi korak osvoili titulu,2 korak dupla kruna,3 dupla kruna sa 80 golova bez primljenog gola 4 prolazak 2 prefkola lp i upadanje u grupu le. 5 grupa lp
Sad se okrenut bundes ligi bih, i od prvog kola krenut ozbiljno bez gubljenja bodova, isto i sa kup tekmama. Imamo dosta dobar tim, jos samo kakvog golmana bar kvalitete 80%delac (3 liga njemacke, holandije)
Mozemo priustit odlazak cimija,puzija i tatka da ne izgubimo na kvaliteti.
Nesvida mi se nacin kako se ugovori produzuju. Duljevica netreba cekat da ude u zadnju godinu ugovora pa ga produzavat vec sad mu produzit na jos 2.5 godine ugovor, isto sa gojkom (posto ces prije produzit ugovor kad jos imas 2 godine nego kad imas 10 mjeseci). Recimo ako niko nehtjedne da kupi cimija, on nece htjet produzit sanama cak ako bi 10 mjeseci bio na zapadu. Znaci ko je ocita klasa i ko se dokaze nakon godinu dana (a mlad) odma produzenje ugovora ili pijaca.
Utakmica. ZALAGANJ NIJE BILO, zato cim bi nasi malo agrsivnije oni par dupli pasova i odma sansa. Odbijanja je bilo, ocito imaju boljeg golmana, trenera i 3 igraca. Sasvim dovoljno da produ nas sa 3;0. Al ovo je dokaz da mi u lp tesko mozemo se cemu nadat ako nisi 100 % dominantan u pl bih. Veliki su novci u pitanju kad se igra 2 pretkolo lp (le to je sica )
Da bi imo 50% sansi da prodes 2 pretkolo lp moras pibjedit 30 ytakmica u pl bih, moras uzet kup (pobjede sve)
Mi smo 24 boda izgubili u prvenstvu gdje je u 2 ekipi lige najbolji igrac kokot ili Bajic, crnov,pandza itd. Ti igraci u poznenu dinamu mariboru,partizanu, Apol,celtiku nebi mogli bit u prvi 18 u B timu.
Mi smo napravili prvi korak osvoili titulu,2 korak dupla kruna,3 dupla kruna sa 80 golova bez primljenog gola 4 prolazak 2 prefkola lp i upadanje u grupu le. 5 grupa lp

Ne bi brate!BitiSrcemVezan je napisao/la:Kontam sad, da mi je neko rekao poslije Haugesunda, prve tekme sa Atromitosom i Obarske da ću žaliti za Bilbijom rek'o bi mu da je lud.
Ja sam uvijek tvrdio da je Bilbija sasvim solidan,skolovan igrac,koji kod nas nikada nije zaigrao na poziciji koja mu najbolje lezi i na kojoj moze najvise pruziti,a to je odmah iza napadaca ili klasicna 10-ka.
I sada bi na toj poziciji bio bolji od Milosa,a vjerovatno i Meše.
@Zukanovic zaboravi ti Cimirota, Radovca i Velkoskog. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa uradio je momakBuzdovan je napisao/la:@Zukanovic zaboravi ti Cimirota, Radovca i Velkoskog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Bing [Bot], Burberry46, bvsic, HordeSaSjevera, JavierBosnia, laznokrilo, mire971, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pantelija, Pena, plisek, Proximic, riki46, Sinfoc1986, Tarapi, ubipara i 73 gosta.