FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiFKS » 23 jul 2015, 15:21

Sta im znaci ova donja parola?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jul 2015, 15:31

btw, jesam li ja jedini kojem je sinoc Baho is'o na racku :?
1946

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 23 jul 2015, 15:35

Head je napisao/la:btw, jesam li ja jedini kojem je sinoc Baho is'o na racku :?
Covjek vise pricao o zelji i lehu nego o nama, kod mene je bio na mute zadnjih pola sata
orde del male

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 jul 2015, 15:35

@head nisi jarane,grozan je hipopotam,demagog samo takav

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2015, 15:40

Baho kao veliki Pitar,sinoc se trudio da sakrije te navijacke emocije,pa cak se pomalo ulizivao manijacima(cesto velicanje njihove igre,te pozivanje navijaca na utakmicu sa Mađarima),sto mu i nije bas islo od ruke.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jul 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 23 jul 2015, 15:41

AdiFKS je napisao/la:Sta im znaci ova donja parola?
Poznan stajl je veoma huliganski.Nidje veze nas logo na toj paroli,al hajd,takodje ona druga parola ko da su im pisala djeca u obdanistu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 jul 2015, 15:44

moron je baho[WHITE SMILING FACE] iako je veliki pitar,oni stariji che se sjetiti mozhda i najveche komentatorske provale ikad koja se desila netom poslije rata "ulazi cambio"[WHITE SMILING FACE],chak je i opjevan

VVVBK

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jul 2015, 15:47

Jedino mi je zao Amera Bekica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 15:59

Sabinho je napisao/la:Jedino mi je zao Amera Bekica.
To! Momak apsolutno nepravedno zapostavljen, jbm ti i Hebibovića i ovog novog Bekića, po čemu su to oni zaslužili da budu ispred Amera? Amer je ginuo svaku tekmu, kad smo najgori bili on je bio kontinuirano dobar i jedini nešto igrao. Da ne govorim koliko je spremniji u odnosu na ostale balerine, može ih u zubima nositi sve. Pravi profesionalac. Ne kažem da treba biti ispred Duljevića, ali ispred mrtvog Hebibovića i Bekića 2 definitivno! Na kraju krajeva oba su dovedena da igraju bekove, i tako su nam predstavljeni, jer se znalo da nam na krilima ne treba nijedan. Zašto gušiti Amera bezveze...
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jul 2015, 16:02

BitiSrcemVezan je napisao/la:
To! Momak apsolutno nepravedno zapostavljen, jbm ti i Hebibovića i ovog novog Bekića, po čemu su to oni zaslužili da budu ispred Amera? Amer je ginuo svaku tekmu, kad smo najgori bili on je bio kontinuirano dobar i jedini nešto igrao. Da ne govorim koliko je spremniji u odnosu na ostale balerine, može ih u zubima nositi sve. Pravi profesionalac. Ne kažem da treba biti ispred Duljevića, ali ispred mrtvog Hebibovića i Bekića 2 definitivno! Na kraju krajeva oba su dovedena da igraju bekove, i tako su nam predstavljeni, jer se znalo da nam na krilima ne treba nijedan. Zašto gušiti Amera bezveze...
Momak je CF, nekad mu treba dati sansu sa Benkom u vrhu kad razbijamo bunkere. Pokazao je da moze glavom dati gol i da mu je skok jaca strana. Cak u nekim tekmama bih ga stavio samog kad igramo sa slabijim, a Leona odmorio(kup ili tako nesto). Apsolutno nepravedno zapostavljen.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jul 2015, 16:06

Imam osjecaj da je postalo labilno u klubu, bar oko struke i igraca... Nekako mi sve premalako, nema zustrine ni volje ni nicega da vidis u njima.. to me jako zalosti :(

Necemo valjda i trecu godinu zaredom pisati o nekom bojkotu pizdama materinamaa :evil: :evil:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 23 jul 2015, 16:11

eno skidaju nam zastavu[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 16:14

Head je napisao/la:btw, jesam li ja jedini kojem je sinoc Baho is'o na racku :?
Gdje nije yebo on sve svoje dosadno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 16:21

joker90 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Momak je CF, nekad mu treba dati sansu sa Benkom u vrhu kad razbijamo bunkere. Pokazao je da moze glavom dati gol i da mu je skok jaca strana. Cak u nekim tekmama bih ga stavio samog kad igramo sa slabijim, a Leona odmorio(kup ili tako nesto). Apsolutno nepravedno zapostavljen.
Za sad je puno više pokazao na krilu, brz je, prodoran, borben i sve to koristi da stvara razliku i višak na strani. Puno korisniji od Krste recimo koji je na lijevom krilu polumrtav.

[youtube][/youtube]

Skinuše je ****, kaka li im je muka bila da je gledaju kad su i kran obezbjedili samo da im ne pristaje na muku :lol:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 16:35

Kontam sad, da mi je neko rekao poslije Haugesunda, prve tekme sa Atromitosom i Obarske da ću žaliti za Bilbijom rek'o bi mu da je lud.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 jul 2015, 16:36

Lud si brate :D

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 jul 2015, 16:40

Maki je pele za bahu. I u prvoj utakmici i u revansu je kakijo u pm. MAKI BRZ OPRAVAK, BAHO U PENZIJU.

Sad se okrenut bundes ligi bih, i od prvog kola krenut ozbiljno bez gubljenja bodova, isto i sa kup tekmama. Imamo dosta dobar tim, jos samo kakvog golmana bar kvalitete 80%delac (3 liga njemacke, holandije)

Mozemo priustit odlazak cimija,puzija i tatka da ne izgubimo na kvaliteti.

Nesvida mi se nacin kako se ugovori produzuju. Duljevica netreba cekat da ude u zadnju godinu ugovora pa ga produzavat vec sad mu produzit na jos 2.5 godine ugovor, isto sa gojkom (posto ces prije produzit ugovor kad jos imas 2 godine nego kad imas 10 mjeseci). Recimo ako niko nehtjedne da kupi cimija, on nece htjet produzit sanama cak ako bi 10 mjeseci bio na zapadu. Znaci ko je ocita klasa i ko se dokaze nakon godinu dana (a mlad) odma produzenje ugovora ili pijaca.

Utakmica. ZALAGANJ NIJE BILO, zato cim bi nasi malo agrsivnije oni par dupli pasova i odma sansa. Odbijanja je bilo, ocito imaju boljeg golmana, trenera i 3 igraca. Sasvim dovoljno da produ nas sa 3;0. Al ovo je dokaz da mi u lp tesko mozemo se cemu nadat ako nisi 100 % dominantan u pl bih. Veliki su novci u pitanju kad se igra 2 pretkolo lp (le to je sica )
Da bi imo 50% sansi da prodes 2 pretkolo lp moras pibjedit 30 ytakmica u pl bih, moras uzet kup (pobjede sve)

Mi smo 24 boda izgubili u prvenstvu gdje je u 2 ekipi lige najbolji igrac kokot ili Bajic, crnov,pandza itd. Ti igraci u poznenu dinamu mariboru,partizanu, Apol,celtiku nebi mogli bit u prvi 18 u B timu.

Mi smo napravili prvi korak osvoili titulu,2 korak dupla kruna,3 dupla kruna sa 80 golova bez primljenog gola 4 prolazak 2 prefkola lp i upadanje u grupu le. 5 grupa lp :bih:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 16:42

BitiSrcemVezan je napisao/la:Kontam sad, da mi je neko rekao poslije Haugesunda, prve tekme sa Atromitosom i Obarske da ću žaliti za Bilbijom rek'o bi mu da je lud.
Ne bi brate!
Ja sam uvijek tvrdio da je Bilbija sasvim solidan,skolovan igrac,koji kod nas nikada nije zaigrao na poziciji koja mu najbolje lezi i na kojoj moze najvise pruziti,a to je odmah iza napadaca ili klasicna 10-ka.
I sada bi na toj poziciji bio bolji od Milosa,a vjerovatno i Meše.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 23 jul 2015, 17:25

@Zukanovic zaboravi ti Cimirota, Radovca i Velkoskog. :think:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 17:30

Buzdovan je napisao/la:@Zukanovic zaboravi ti Cimirota, Radovca i Velkoskog. :think:
Pa uradio je momak
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”