FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To dovoljno govori o vama, seljoberu, bitno je da ste vi gospoda a gramatika 0 bodova.marseille_unique je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:10Pite, je ste li doruckovali jutros, nasi su inace hasta dugi niz godina, a sta bi svas.
Kad se sjetim tih tekmi krajem 90-ih i tako, to je bilo nesto u zraku, sad ovo………..propalo sve
Pite danas izlaze ulaze sa tribine kako hoce tokom utakmice, 20 njih gledaju penale medzu nasim, razocaran sam malo je reci
Jest jedan vas seljacic dobio po nosu poslije utakmice, kreno sa salom Sarajeva hodati medzu nasih hiljadu, cuo sam licno kako policajcu odgovara na mjesto stanovanja: Zivinice. Tipicni seljacic filozof iz okoline Tuzle.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 11 feb 2024, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Julardzija ima povišenu aktivaciju vegetativnog nervnog sistema i treba mu prepisati baclofen kako bi opet bio dobar igrač. Šta rade ti klupski doktori
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Takav razgovor sa ocem i nije nesto cime se trebas ponositi. Moje misli i dove su usmjerene ka vama. Allah vam pomogao. AminIstinasamo123 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:53Opet cu te u podrum zakljucat pizda ti materina.NazorUso je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:42Hvala sto si podijelio videozapis svoje porodice sa nama. Topla zivotinjska prica.Istinasamo123 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:38[media][/media]
Nazorseusro u prirodnom svom stanistu a ono bi o fudbalu i Sarajevu da prica
Bog vam podario svako dobro![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
Ovdje u zadnje vrijeme se ne moze nista napisat. Sve je vjerujemo Rozmanu....ne znam sto al eto
Yebote cijelu sezonu muku mucimo s bekovima i opet ništa nisu rijesili sad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Slazem se. Postujem da svaki trener ima neke svoje ideje i zamisli, ali ovo je specificna liga i takvi igraci ti trebaju, ako nista zadnjih 20-ak minuta u utakmicama poput ove danasnje.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:04U ovoj ligi moras imati igraca tipa Vrancica u sastavu. Nije premiership engleski
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bravo navijaci FK Sarajeva, ili se barem tako nazivate.
Vasi neumjesni, dusmanski komentari kako je ilijev sve golove nepravilno odbranio je dovela do toga da se sad vrti sve vec po drustvenim mrezama.
Pa Allaha mi, dusman to moze samo pisati i isticati sve i da je tako 1000%. Svjesno svom klubu zelis da napakostis… fuj kakvi bolidi
Vasi neumjesni, dusmanski komentari kako je ilijev sve golove nepravilno odbranio je dovela do toga da se sad vrti sve vec po drustvenim mrezama.
Pa Allaha mi, dusman to moze samo pisati i isticati sve i da je tako 1000%. Svjesno svom klubu zelis da napakostis… fuj kakvi bolidi
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma brate i meni je ovo danas bilo muka gledat', oko 75. minute sam lex tricu potego, al' kako god da skontam lakše mi je čekat' da Rožman šta smisleno složi i da se igračima muda spuste konačno nego da tjeramo pa mijenjamo pa čekamo pojačanja po tabijatu novog trenera pa pripreme i sve tako u krug... Bolest 1/1feniksptica je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:15Ovdje u zadnje vrijeme se ne moze nista napisat. Sve je vjerujemo Rozmanu....ne znam sto al eto
Neki čiko **** svima mamu ko navija za Sarajevu, utakmica nije bila ni počela.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Primjer gurbeta, onaj starohan kad udje sve im drugacije odmah stoji makar 10 panjeva igralo do tad. Ne pomjeri se u 2m2 ali iskreira 2-3 ubitacne lopte. Iskustvom zna gdje treba da stoji jer zna da ce mu tu lopta doci.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:19Slazem se. Postujem da svaki trener ima neke svoje ideje i zamisli, ali ovo je specificna liga i takvi igraci ti trebaju, ako nista zadnjih 20-ak minuta u utakmicama poput ove danasnje.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:04U ovoj ligi moras imati igraca tipa Vrancica u sastavu. Nije premiership engleski
Julardzija je npr stigne trkom i snagom ali ovaj pamecu.
Um caruje, snaga klade valja.
Treba neko i da provali lozinku i osluskuje kad pocnu zubcanici u sefu da krckaju. A onda tek se snaga koristi ako me kontas

- 1 9 4 6 -
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nece Rozman da se igra siguran pas, nikako. Zato se i nabijaju lopte, jer igracima ne da, da odigraju prvom do sebe.
Ne zna se sta je gore, kada peljaju loptu i dodaju prvom do sebe i na kraju kazu "Ma ne mozes probiti ovi igraju bunker", ili kad se igra rizicno i gura lopta konstantno u for.
Cinjenica je da izgleda da nemamo igru, ali mislim da je jos manje imamo kad nam se stoperi dodaju 90 minuta protiv svake slabije ekipe.
Neka odrade ljudi svoje ugovore, pa cemo suditi. Pusti se naseg seljackog mentaliteta. Ulozi se malo vise para i treba sad da deremo redom, a pojacanja placamo do 150 hiljada.
Ne zna se sta je gore, kada peljaju loptu i dodaju prvom do sebe i na kraju kazu "Ma ne mozes probiti ovi igraju bunker", ili kad se igra rizicno i gura lopta konstantno u for.
Cinjenica je da izgleda da nemamo igru, ali mislim da je jos manje imamo kad nam se stoperi dodaju 90 minuta protiv svake slabije ekipe.
Neka odrade ljudi svoje ugovore, pa cemo suditi. Pusti se naseg seljackog mentaliteta. Ulozi se malo vise para i treba sad da deremo redom, a pojacanja placamo do 150 hiljada.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
100%. Pa oni su prosle sezone Europu dohvatili jer je Stilic izmisljao sanse, dok mu je Hodzic cuvao ledja a Santos ulazio u prostor. Znaci tri igraca i Europa. Ne kazem da mi trebamo tako, hvala Bogu pa nismo u toj situaciji, ali odricati se igraca takvog profila (ne mora konkretno ni biti Vrancic) nije bas pametno u ovoj ligi. Hajde otvori odbranu na nekoj grbavoj livadi gdje protivnik igra bunker, a sudija pusta klepanje...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:24Primjer gurbeta, onaj starohan kad udje sve im drugacije odmah stoji makar 10 panjeva igralo do tad. Ne pomjeri se u 2m2 ali iskreira 2-3 ubitacne lopte. Iskustvom zna gdje treba da stoji jer zna da ce mu tu lopta doci.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:19Slazem se. Postujem da svaki trener ima neke svoje ideje i zamisli, ali ovo je specificna liga i takvi igraci ti trebaju, ako nista zadnjih 20-ak minuta u utakmicama poput ove danasnje.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:04U ovoj ligi moras imati igraca tipa Vrancica u sastavu. Nije premiership engleski
Julardzija je npr stigne trkom i snagom ali ovaj pamecu.
Um caruje, snaga klade valja.
Treba neko i da provali lozinku i osluskuje kad pocnu zubcanici u sefu da krckaju. A onda tek se snaga koristi ako me kontas![]()
Simone bude li ti peneranda u prvih 11 protiv ubica p.icketina si nevidjena. Mrs cirkusantu plavi
1946-1987
Duge lopte bi imalo smisla da igramo sa visokim igračima u napadu koji mogu i znaju skočiti, ovako to nema smisla jer to nemamo. Jedi o ako na brzinu i izletanje ide, onda možda, ali to uspije jednom u utakmici ako se desi i zavsi hoće li poentirati ili ne. Obično se onda odbrana povuče i onda moraš igrati kratkim pasovima i graditi igru, probijati bunker, a tako igra 70% ekipa protiv nas. Duge lopte su plod nekreativnosti u igri, kad nemaš igrače koji znaju podvaliti loptu, a to je kod nas slučaj.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:26Nece Rozman da se igra siguran pas, nikako. Zato se i nabijaju lopte, jer igracima ne da, da odigraju prvom do sebe.
-
- Kontakt:
Ovaj tim je **** level ispod cuke tsc osijeka rijeke..OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:26Nece Rozman da se igra siguran pas, nikako. Zato se i nabijaju lopte, jer igracima ne da, da odigraju prvom do sebe.
Dinamo i Zvezda sa timom od blizu 100 miliona se muci dobro i na te neke invidue dobija ne znam sta se mi cudimo propali talenti koji nigdje nemaju mjesta i preplaceni mamlaz iz juzneamerike su garant da ne mozes vise od 3 mjesta u 100 ligi svijeta.
Opcenito zadnjih godina i klub i navijaci su sise i ocekivanja su nam kao u Veleza a skrhalo se para i para u nista...
Utakmica baš onaka kaku sam i očekivao. Moje viđenje je sledeće: Ilijev odličan, konačno imamo golmanaMortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:53Loša igra danas, Pena mora dobiti ispisnicu što prije.
Ovo se na treningu ne radi, kakav debil.
Htio sam sačekati da vidim kakav će biti poslije priprema ali on se neće promijeniti. Nema ni statistiku pa da se pokuša izvaditi na nešto.
Iliev fenomenalan, bravo majstore!
Odbrana nije loše odigrala i nisu nekog posla imali, od vezne linije ohvalio bi samo Julardžiju, momak je preorao teren i naprijed i nszad. Keyremeh u prvom loš u drugom manje loš. Oliveira slab, ovi što pišu protiv Penerande, on je bio među boljim, dosta se nudio i trčao. Jedino mu zamjerim penal, Mustafić danas katastrofa o Krdžalić takođe.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Neki drugi navijaci bolje odrade gostovanje nego ovi domacu tekmu. Sminkercici neki, sloboda bar, etno hibrid. Ne znam ni u sta ih svrstati
- 1 9 4 6 -
- Osttribine
- Kontakt:
Ne trebas dalje nista, sta se bolan nudio pokusavao, sve sto je dohvatio na terenu je u.srao, cak im je jednu haman asistirao kad je onaj njihov nabio preko gola, plus onaj penal. Nije mi jasna vise ta opsjednutost tim Penjarandom i pravdanje njegovih losih igara u klubu, isto ste ovako i za Avramovskog pisali pa smo vidjeli kako je prosao kod nas sa eventualnim produzenjem ugovora. Danas je jedino za pohvalu sto smo prosli dalje, ali ako nesto mislimo napraviti u ovoj sezoni i te kako se moramo poboljsati.fks74 je napisao/la: ↑11 feb 2024, 16:36Utakmica baš onaka kaku sam i očekivao. Moje viđenje je sledeće: Ilijev odličan, konačno imamo golmanaMortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2024, 15:53Loša igra danas, Pena mora dobiti ispisnicu što prije.
Ovo se na treningu ne radi, kakav debil.
Htio sam sačekati da vidim kakav će biti poslije priprema ali on se neće promijeniti. Nema ni statistiku pa da se pokuša izvaditi na nešto.
Iliev fenomenalan, bravo majstore!
Odbrana nije loše odigrala i nisu nekog posla imali, od vezne linije ohvalio bi samo Julardžiju, momak je preorao teren i naprijed i nszad. Keyremeh u prvom loš u drugom manje loš. Oliveira slab, ovi što pišu protiv Penerande, on je bio među boljim, dosta se nudio i trčao. Jedino mu zamjerim penal, Mustafić danas katastrofa o Krdžalić takođe.
Onakva sebičnost, usporavanje napada, gubljenje lopti na 25-30m od našeg gola, penal kao šlag na tortu, zaslužuje da nikad više ne počne utakmicu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja i dalje ne mogu da razumijem da je otpisao Vrancica. Za Mustafica,Julardziju,Matanovica itd., je Iniesta i na 50% svojih mogucnosti.
I na zalost ovaj Pena je izgleda definitivno taraba, bolje da se je forsirao Vrancic vise bi koristi kao ekipa imali.
I na zalost ovaj Pena je izgleda definitivno taraba, bolje da se je forsirao Vrancic vise bi koristi kao ekipa imali.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Beli98, Jadnimi, Kockoglavi, MostarReds22, perodeformero, rimljanin90, Zagor, zagorski i 80 gostiju.