vodi ga kuci ako ti je dobar, inace ne volim ovako komunicirati, ali dzeno je AMATER koji pokušava, ne da uci, nego POKUŠAVA DA uci na FKS.kanarinac je napisao/la:a zeljo je inace rasturio madjare u madjarskoj uopste nije imao srece,sve vam tudje dobro a dzeno vam nevalja koji nam donio toliku srecu momak 39 godina poraza nema u saban ligi
mojne mi o nasoj ligi sa oonim timom bi je osvojio i tatomirovic... jel ti znas kada sjednes sa nasim igracem na kafu da se upisas od smjeha kad cujes njegove "taktike"... tipa "samo nastavite ovako"...
boli me KU.RAC za titulu i kup, mi nemamo igre, fizicka sprema je NULA, u ligi prvaka smo POPIŠANI DVA PUTA , da popišani jer se to tako zove kada te neko taktičku penetraciju opali ...
mi smo mahalski klub i to sam vec pisao...
nama ljudi koji NISU SUTNULI LOPTU odluce da nam trener ostaje covjek bez licence koji na tv-u sluzi za sprdanje
nama je trener covjek koji svaku utakmicu pravi sablonske izmjene i koji igra POTPUNO ISTO svaku utakmicu... NIKADA nije promjenio formaciju...
o nekim drugim stvarima necu... nije za foruma ali ovaj mahalas NIJE TRENER DOSTOJAN FKS IIGRACKOG KADRA KOJI POSJEDUJE!
hz033 je napisao/la:A koliko puta treba reći da Dženo nije mađioničar. Pa eto stručnjaci , koga staviti u sredinu, probao je sa Stojčevom, pa probao sa Alispahićem, šta je mogao drugo da uradi.
Svi koji mislite da smo mogli bolje protiv Leha, molim vas pronađite utakmicu Lech-Legia, super kup poljske, odigrana prije petnestak dana, vidjećete da je Legia prošla identično isto kao mi! Znači nisu mogli iznijeti loptu sa svoje polovine baš kao mi. Ljudi Lech je prejak svatite to ba!
JBT TI OPISA LECH KAO DA JE BARSELONA... ljudi nisu nista posoebno... da se NE LAŽEMO
mi smo odigrali ko go krac, bez MUD.A, bez volje, sa katastrofalnom taktikom
ako izlaze VISOKO kao sto ti napisa (a nisu ) stavis DVA napadaca i ides na preskakanje igre... a ne da furas svoje!!!
akosi izgubio dva nula, i znas da ce oni mrtviti igru, KOJI CE TI KLINAC DVA POSTUNO ISTA IGRACA U SREDINI, radovac i alispahic, ZASTO JEDNOG NISI IZBACIO I STAVIO NAPADACA a ne da ŽRTVUJE najboljeg igraca FKS dvije tekme za redom-benku?
VEZE DZENO NEMA-ĆAO!