Baš je planirao napustit a igrao Ligu Evrope i doveo igrače da napadne titulu i to malte ne sve igrače koje smo mi ovdje po forumima priželjkivali. Faktički slušao nas navijače.tuzlak1987 je napisao/la:Mani me patetike ali moze i to jer mrze Tuzlu tako neka se izbjeglice koje zive ovdje, a mrze ovaj grad nose u 3pm. Pojava njihovih faca u PL ce biti samo motiv vise da se dodje na Tusanj i podrzi Sloboda, a jos uvijek se nadam da Imamovic ima pameti pa da im nece dozvoliti da se priblize Tusnju u krugu od 5 kilometara.KikiM je napisao/la: Ja sam samo čitalac ovdje,Al bih na ovo htio dati komentar. Prestao sam ovdje pisati s obzirom da ono što su neki pisali o podrinjcima, Srebrenicanima i izbjeglicama ni u Srbiji ne bih mogao čuti ni pročitati.
Da nije to razlog inata?
E pa vidis planirao je da napusti Slobodu zato je to i uradio, tako da ti citava prica pada u vodu. Nije u to vrijeme bilo nikakve hajke na njega, on je naprvio hajku prema Imamovicu svojom voljom. Situacija je bila krajnje mirna i sezona u toku. Iste te inspekcije dolaze i Mujkanovicu, a ne salje ih gradska uprava sigurno. On je u maju jos znao da nece ostati pa je presao na plan B City i natovario nas ugovorima, a od tada govori igracima kako i sta da rade.Mortus je napisao/la:
Glupa je ta priča kriv je onaj što je napustio. On ne može bii kriv,, jer je on te igrače dovodio i davao im tolike platem jer je mogao da ih plaća.
Nije on planirao da napusti Slobodu kada je s tim igračim apotpisao. Čovjek je imao plan Zlatna Karika i imao je viziju od 5 godina unaprijed, ali politika i javna hajka protiv njega od strane politiičara iz Tuzle, kao i razna podmetanja preko inspekcija na ulazima i dugovima od prije 20 godina, kao i konstantne baklje (NAMJERNE ) od strane navijača i nabijanje kazni koje su nepotrebne su ga otjerale.
Šta ti smatraš, da je on kad je napustio Slobodu trebao da nastavi da plaća ove igrače, iako je završio svoju avanturu ovdje ne onako kao je on zmislio, već je pod pritiskom otišao.
UPRAVU JE SLOLINAŠ u svom primjeru, a tebi odgovaram da neće biti kriv Senad, već je kriv taj jadnik koji se prihvatio funkcije, a nije sagledao u kakvim je goFnima firma koju preuzima i koji nije sposoban da izvršava preuzete obaveze.....
Senad u ovom slucaju moze biti samo pozitivac jer je jedini od ovih privrednika uletio kada je bilo najgore, trebao je mozda pustiti nas da se ugasimo da Husic izadje kao pobjednik?
Stari uporedi ti te inspekcije u ono vrijeme i sada.
I molim te odgovori mi koliko je kazni od bakljada izrečeno u Azmirovo a koliko u Senadaovao vrjeme i koja je korist za Slobodu od toga i da li nam je to trebalo ili treba i ko je za to odgovoran ?