FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 23 jul 2015, 19:50

Ja igracima zelje skidam kapu 3 0 napucat Ferencvarosh nije mala stvar , a nasi manekeni nek gledaju kako se gine
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 jul 2015, 19:50

a izbacianje haugesunda i atromitosa je sreca neznanje svaka cast prodane duse
Samo Sarajevo

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 23 jul 2015, 19:51

Platiti Odovica da drzi instrukcije Dzeni, jbg imamo love

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 jul 2015, 19:52

Pantelija je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:a zeljo je inace rasturio madjare u madjarskoj uopste nije imao srece,sve vam tudje dobro a dzeno vam nevalja koji nam donio toliku srecu momak 39 godina poraza nema u saban ligi
vodi ga kuci ako ti je dobar, inace ne volim ovako komunicirati, ali dzeno je AMATER koji pokušava, ne da uci, nego POKUŠAVA DA uci na FKS.
mojne mi o nasoj ligi sa oonim timom bi je osvojio i tatomirovic... jel ti znas kada sjednes sa nasim igracem na kafu da se upisas od smjeha kad cujes njegove "taktike"... tipa "samo nastavite ovako"...
boli me KU.RAC za titulu i kup, mi nemamo igre, fizicka sprema je NULA, u ligi prvaka smo POPIŠANI DVA PUTA , da popišani jer se to tako zove kada te neko taktičku penetraciju opali ...

mi smo mahalski klub i to sam vec pisao...
nama ljudi koji NISU SUTNULI LOPTU odluce da nam trener ostaje covjek bez licence koji na tv-u sluzi za sprdanje
nama je trener covjek koji svaku utakmicu pravi sablonske izmjene i koji igra POTPUNO ISTO svaku utakmicu... NIKADA nije promjenio formaciju...
o nekim drugim stvarima necu... nije za foruma ali ovaj mahalas NIJE TRENER DOSTOJAN FKS IIGRACKOG KADRA KOJI POSJEDUJE!
hz033 je napisao/la:A koliko puta treba reći da Dženo nije mađioničar. Pa eto stručnjaci , koga staviti u sredinu, probao je sa Stojčevom, pa probao sa Alispahićem, šta je mogao drugo da uradi.
Svi koji mislite da smo mogli bolje protiv Leha, molim vas pronađite utakmicu Lech-Legia, super kup poljske, odigrana prije petnestak dana, vidjećete da je Legia prošla identično isto kao mi! Znači nisu mogli iznijeti loptu sa svoje polovine baš kao mi. Ljudi Lech je prejak svatite to ba!

JBT TI OPISA LECH KAO DA JE BARSELONA... ljudi nisu nista posoebno... da se NE LAŽEMO
mi smo odigrali ko go krac, bez MUD.A, bez volje, sa katastrofalnom taktikom

ako izlaze VISOKO kao sto ti napisa (a nisu ) stavis DVA napadaca i ides na preskakanje igre... a ne da furas svoje!!!
akosi izgubio dva nula, i znas da ce oni mrtviti igru, KOJI CE TI KLINAC DVA POSTUNO ISTA IGRACA U SREDINI, radovac i alispahic, ZASTO JEDNOG NISI IZBACIO I STAVIO NAPADACA a ne da ŽRTVUJE najboljeg igraca FKS dvije tekme za redom-benku?

VEZE DZENO NEMA-ĆAO!
Pih generala poslije bitke. Iskreno nemam živaca, samo sebi kopiraj negdje ovaj post.
Prati situaciju Lech-Basel pa se čujemo poslije dvomeča !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 23 jul 2015, 19:52

High je napisao/la:Ne znam otkud tolika doza zajedljivosti. Sad epska mržnja prema komentatoru. Kao da je on kriv za sinoćnju apatiju i letargiju. kuknjava Što se tiče komšija, ovo se mora ispoštovati i pozdraviti htijenje, tj. sistem koji nije ho-ruk kao naš. :clap:
Pa ja se slazem to je njegov posao ne moze on sad ne bit Bosanski komentator , sigurno da je volio da je Sarajevo proslo al nazalost ono sinoc je bilo jadno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 23 jul 2015, 19:56

Sve dok mi uzimamo kup ili titulu mene ne dodiruje nikakav Lech. Mi sa Slavijom raspalom imali problema i sa Borcem a da Lecha napadnemo. Nismo dobro odigrali moze bolje al sezona tek pocinje. LP nije cilj nefo titula ili kup.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 20:00

@pantelija; ti bas zestoko i u sridu :) ali si (nazalost) u pravu 99%
Ja ne znam kada smo zadnji put imali PRAVOG trenera?!
Jarni,Kodro...ako su to treneri onda ne znam.
Dzeno!!! Svaka mu cast,ali...
Ja ne mogu prezaliti sto nije Ljupko ostao ili sto se nije odmah doveo neko na istom nivou.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jul 2015, 20:01

.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 21 jun 2017, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 20:01

Ne može se kuća graditi od krova, nego od temelja. Ne može se trener postavljati prema igračima, nego igrači prema treneru. Hajde, razumijem prošle sezone išlo se pod svaku cijenu da se osvoji titula, pa čak i pod cijenu da se pojedincima udovolji kada je u pitanju trener, ali na ljeto je trebala se napraviti čistka, otjerati zlo iz svlačionice i dovesti trenera, u punom značenju te riječi. A biti trener nije "hajmo raja lopte", zahebancija na treningu i jaranstvo s igračima, nikako... Ko i zašto je donio odluku da Dženo i uljezi iz svlačionice ostanu ne znam, ali se samo nadam da će ubrzo shvatiti koliki je to promašaj. TRENER!!! ;)

I nadam se da će im neko pokazati ovu utakmicu štrumfova danas, da im objasne i kažu "Ovako se bori!". Valjda i oni imaju neki ponos, emociju, nešto. Ako im ima ko pokazati.
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jul 2015, 20:05

xbox je napisao/la:Sve dok mi uzimamo kup ili titulu mene ne dodiruje nikakav Lech. Mi sa Slavijom raspalom imali problema i sa Borcem a da Lecha napadnemo. Nismo dobro odigrali moze bolje al sezona tek pocinje. LP nije cilj nefo titula ili kup.
pa ne moze ni to dovijeka biti jedini cilj, ovaj tim kroz koju godinu mora ozbiljno i u evropi da napadne a sa ovakvim i igrackim i strucnim kadrom ne moze jos uvijek, i ne vidim zasto bi se svrsavalo na komssije, odigrali dvije pametne tekme i prosli ali vala i ovi madjari nista pokazali nisu osim prvog poluvremena tamo, ostalo nula, nisu opasnog suta imali, prvak im sinoc na produzetke kuci dobija amatere pa necemo sad mitove praviti da su nekakav svremirski brod kad nisu, zato i ne vidim zasto bi se svrsavalo na Odovica i taktiku, mi svakako nikad ne bismo igrali ovako, nismo ni u Njemackoj pa ni protiv ovakvih onda pogotovo ne bismo tako da nemojte nas i njih porediti jer je filozofija drugacija bez obzira ko bio trener :)
Pyro is not a crime !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 jul 2015, 20:06

paulus je napisao/la:
High je napisao/la:Ne znam otkud tolika doza zajedljivosti. Sad epska mržnja prema komentatoru. Kao da je on kriv za sinoćnju apatiju i letargiju. kuknjava Što se tiče komšija, ovo se mora ispoštovati i pozdraviti htijenje, tj. sistem koji nije ho-ruk kao naš. :clap:
Pa ja se slazem to je njegov posao ne moze on sad ne bit Bosanski komentator , sigurno da je volio da je Sarajevo proslo al nazalost ono sinoc je bilo jadno
ONO NIJE BILO JADNO,ono je bilo degutantno gledati, ja sam u 75' min krenuo kuci... PRVI PUT U ZIVOTU da nisam do kraja odgledao utakmicu...

joker, nista se tu ibrak ne pita.. da smo odmah jasni ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 jul 2015, 20:12

dobri komentari pantelije i paulusa ja ne bih nikad navijao za Sarajevo da tako razmišljam a Baho je **** kakvo majka rodila nije ja sam morao ton smanjiti kao da nas Ljigata prenosi
Sarajevo ljubavi moja!

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 23 jul 2015, 20:16

naš pape kad se plasira na SP, pronađu mu mahanu da nije kurcem mrdnuo jer je samo naslijedio ćirinu generaciju.

naš dženan kad osvoji kup i prvenstvo, a uz to nema niti jednog poraza u ligi, nađemo mu mahane da bi sa ovom ekipom i gale iz orzena bio prvak.

dajte malo realnosti. ovaj kedervaroš je **** od ekipe što se moglo fino večeras vidjeti i što neko reče, u našoj ligi bi bio na četvrtom mjestu.

neka se odovićevi fanovi okrenu ibrakoviću i njegovim pojačanjima...hebibović tuberkuloza, oštraković gerfufna, protić ćirilo i metodije, da ne nabrajam dalje.

čestitam konama, ovo je jedna fina lagana pobjedica i neka ljudi uživaju jer su zaslužili.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 jul 2015, 20:18

nije problem trener , evo samo jedan info , kad god dodje trener sa strane , neki igraci bojkotoriraju i stvaraju losu atmosferu a strani trener ostaje usamljen ne smije ni izjavit da je u ekipi nesto trulo , to zna svako ko je blize klubu , zato 80 % igraca podrzava dzenu ili domaceg stratega , akademija je nula ziva nula , treneri katastrofa , na akademiju kad kazem mislim na igrace u akademiji ... nema pedagoga nema nista , samo treneri koji rade kao sto se prije radilo , nadam se da ce neko uvesti reda da se zna ko za sto odgovara ...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 jul 2015, 20:19

Coromandel je napisao/la:naš pape kad se plasira na SP, pronađu mu mahanu da nije kurcem mrdnuo jer je samo naslijedio ćirinu generaciju.

naš dženan kad osvoji kup i prvenstvo, a uz to nema niti jednog poraza u ligi, nađemo mu mahane da bi sa ovom ekipom i gale iz orzena bio prvak.

dajte malo realnosti. ovaj kedervaroš je **** od ekipe što se moglo fino večeras vidjeti i što neko reče, u našoj ligi bi bio na četvrtom mjestu.

neka se odovićevi fanovi okrenu ibrakoviću i njegovim pojačanjima...hebibović tuberkuloza, oštraković gerfufna, protić ćirilo i metodije, da ne nabrajam dalje.

čestitam konama, ovo je jedna fina lagana pobjedica i neka ljudi uživaju jer su zaslužili.
bravo stidi se pa čekali ste da željo pobijedi da pišate po tituli Dženi igračima upravi Ibrakoviću stidite se. :thumbdown: :puke:
Sarajevo ljubavi moja!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 jul 2015, 20:19

Nasa snaga ce se vidjet u prvi 18 utakmica. Meni se cini da su nasi nemotivisani (velke primanja). mislim da ce se morat davat velke premije da bi oni igrali 90% sveje mogucnoto.

Nadam se da ce igrat svom snagom svaku utakmicu bez kalkulacija koje ispred njiha.

Volim te SARAJEVO

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 23 jul 2015, 20:21

Gledaj ovog Pantelije kakve gluposti pise. Kako bi ti sa merakom jednu vaspitnu opalio, cisto da se dozoves. Sta si zapjenio? Puna ti usta covjeka koji ti je dvije titule donio u dvije godine? Kazem boli te ona stvar za titulama? A zbog cega se fudbal igra? Zbog klikera? Ne razumijem?

Gledas na fudbal povrsno. Nista ti ne znas. Opusti se

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 jul 2015, 20:22

Evo konacno mi se sleglo sve, bas mi je tesko pala sinocnja utakmica. Platio se danak igranju u PLBiH. Nasi jednostavno nisu navikli da igraju fudbala dok im protivnik dise za vratom. Bilo koji igrac kad nam primi loptu, dvojica njihovih su odmah na njemu, i to agresivno napadaju, i tu smo se gubili. U nasoj ligi je totalno drugacije, uvijek imas, ako nista, koju sekundu da odigras nesto. Mora se raditi na treningu oko ovih stvari, jer ce ovo biti svakodnevna pojava u LP. Jednostavno se nismo prilagodili takvom nacinu igre.

Kao sto sam rekao poslije izvlacenja, Poljaci nisu nikakav bauk. Mogli smo mi njih proci da smo uspjeli iskoristiti nase sanse u ovom dvomecu. Da smo bili agresivni kao i oni, i da nam je bolje kretanje igraca bez lopte, pitanje bi bilo sta bi oni mogli uraditi protiv nas. Ne bih ja rekao da smo mi igrali koliko su nam oni DOZVOLILI, nego mi nismo znali odgovoriti njihovm stilu igre i to je to. Velika je razlika kad ti neko nesto dozvoli i kada nemas odgovor na protivnicku igru.

Kao sto @Sabinho rece, zao mi je sto Amer nije dobio sansu. Momak je to itekako zasluzio, jedno poluvrijeme sigurno. Almir je bio korektan, ali Amer je morao dobiti svoje minute.

Nastavlja se nas stari problem oko toga kako trebaju da igraju krila. Totalno su odsjeceni od kaznenog prostora, i to ne moze tako funkcionisat, ne moze sebocekivat samo od desetke da hrani loptama spica. Moraju krila vise ulaziti u sredinu da se rastereti napadac.

Na kraju, kapa dole momcima koji su bili u Poljskoj, naklon do poda.

Stepanov-Barbaric :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 jul 2015, 20:28

Svaku utakmicu ove sezone treba igrati kao onih zadnjih 6-7 prosle sezone, boriti se za svaki bod.

Ova ce sezona biti puno teza ali i mi jaci ulazimo u istu te ponovno smo prvi favoriti za titulu tako da ocekujem da odmah startamo snazno i opravdamo ocekivanja.
Ti si opet šampion !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 20:29

HeraklitMracni je napisao/la:nije problem trener , evo samo jedan info , kad god dodje trener sa strane , neki igraci bojkotoriraju i stvaraju losu atmosferu a strani trener ostaje usamljen ne smije ni izjavit da je u ekipi nesto trulo , to zna svako ko je blize klubu , zato 80 % igraca podrzava dzenu ili domaceg stratega , akademija je nula ziva nula , treneri katastrofa , na akademiju kad kazem mislim na igrace u akademiji ... nema pedagoga nema nista , samo treneri koji rade kao sto se prije radilo , nadam se da ce neko uvesti reda da se zna ko za sto odgovara ...
I mora se konacno tu uvesti reda u svim kategorijama.Bolje je pare usmjeriti u kvalitetne trenere nego u kvalitetne igrace.
Ja bi se sada odrekao i Benke i Stepanova ako bi se te pare usmjerile u placanje kvalitetnog,iskusnog i provjerenog trenera koji bi vodio prvi tim i jos jednog solidnog da rukovodi radom akademije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.