Golemi su

Ne samo to, on treba svaki meč suditi. Nek se igra od utorka do nedjelje i svaki dan Irfan na centar.
Pa kako ce onda borac doci do vrha tabele?
Ako mi je ista islo na qurac to je sto nasi sudci igracu koji legne na teren prvo pridju, pa se ispricaju sa njim jedno dvi minute, pa jedino ako umire zove ljecnike i normalno da ce ti se izlezavat i krast vrijeme. Peljto odma zove ljecnika, Salcin malo sjeo, odma ovaj zove, digo se Salcin u roku 2 sekunde
Znaci u isto vrijeme nam je poceo problem..
I meni je tad nekad pocelo. I ja odem preko advanced, ali mi nece ni pik. A izgleda nece ni fotke kad ih neko uploaduje i ovdje okaci.
Beduin je napisao/la: ↑15 okt 2021, 22:40I meni je tad nekad pocelo. I ja odem preko advanced, ali mi nece ni pik. A izgleda nece ni fotke kad ih neko uploaduje i ovdje okaci.
Nema sta nisam pokusao, jos jedino da formatiram kompjuter. Preko mobitela sve fercera, a isti google akaunt i sve isto.
Novac i samo novac a vas vodja je SKRT!!!mostar_mo je napisao/la: ↑15 okt 2021, 22:17Očekivao sam zbog jake bure baš ovakvu utakmicu , nepovezanu , nezanimljivu , bez prave igre i da ce neka greska presudit pobjednika.
Desila se na nasu zalost nasa i Zrinjski je odnio 3 boda.
Ono što je razočaravajuće je pristup naših evo vec drugi put u mjesec dana , ocito nisu zadovoljni premijama i platama mamicu im **** i ovo je tihi bojkot koji traje ..ufurali se da su igracine poslije onih evropskih nastupa pa im apetiti porasli , a zaboravili su da su do juce federalku igrali dobar dio njih !!!
Simptomaticna je i Fedjina izjava o motiviranosti ..novac je u pitanju 100% !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46 i 18 gostiju.