haj sve ovo banuj, ostavi samo mene i Milu da gledamo utakmicuCashMan je napisao/la:Koji je ovo rasip od ekipeTuga je što ne igra uopšte
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Američka filozofija, nema šta. Netsi kao i pretodnih sezona maksimalno limitirana ekipa. Paul i Kevin su u godinama, Andray ne da nikome loptu, ništa novo. Jedini pametni potez im je dovođenje Kirilenko sa kešom ispod stola.
polako s Milom majstore,zna se cija je onalegenda reala je napisao/la:haj sve ovo banuj, ostavi samo mene i Milu da gledamo utakmicuCashMan je napisao/la:Koji je ovo rasip od ekipeTuga je što ne igra uopšte
![]()
Ovaj Blatche da je bijel neb' mograo igrati ni u Limometalu .
nerkolfc je napisao/la:Ovaj Blatche da je bijel neb' mograo igrati ni u Limometalu .
1/6 od tog jedan airball i jedna cigla
- legenda reala
- Kontakt:
Cash Man znaš šta ti je činiti, prvog neprijatelja uklonimirzatele je napisao/la:polako s Milom majstore,zna se cija je onalegenda reala je napisao/la:haj sve ovo banuj, ostavi samo mene i Milu da gledamo utakmicuCashMan je napisao/la:Koji je ovo rasip od ekipeTuga je što ne igra uopšte
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
9-26 im šut iz igre, trica 1-7. Blatche 1-6 
suspendovanlindegard je napisao/la:Je li bar na klupi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ako mu ne dadne šansu sad u drugoj ne vjerujem ni da će ikako na utakmici.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nova inf uzivo sa klupe : Mirza napredovo za jedno mjesto blize , borba je bila teska al uspio je vidi se zelja 
Legenda na pauzi dok se utakmica ne završi
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Nema za Mirzu u ovoj ekipi fajde trade sto prije svi se izmijenjali samo on i vodoinstalater jos nisu ulazili 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Al samo mi ne ide u glavu kako su svi treneri ovako limitirani i retardirani da svaku utakmicu moraju dati istu mituazu svakom igracu
Znaci unaprijed se zna tacno kad ce ko uci i izaci ccc
-
svejedno77
- Kontakt:
Jedino kad izade sad KG da udje inace nista do Blowout-a
Mirza i Plumlee ce postati najbolji prijatelji. Sigurno puno razgovaraju na kraju klupe jedan s' drugim 
VGS je napisao/la:Al samo mi ne ide u glavu kako su svi treneri ovako limitirani i retardirani da svaku utakmicu moraju dati istu mituazu svakom igracu![]()
![]()
Da to je najaca stvar nije bitno kako si predhodnu tekmu odigrao ti imas svoje minute
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
bravoVGS je napisao/la:Al samo mi ne ide u glavu kako su svi treneri ovako limitirani i retardirani da svaku utakmicu moraju dati istu mituazu svakom igracu![]()
![]()
Znaci po Kiddu mozes biti panj deset utakmica uzastopno ali svejedno opet ces imati minutazu. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I sta kaze Mirza potreban netsima

mafija sused, mafijaVGS je napisao/la:Al samo mi ne ide u glavu kako su svi treneri ovako limitirani i retardirani da svaku utakmicu moraju dati istu mituazu svakom igracu![]()
![]()
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.