Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

sigurnoable
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la sigurnoable » 18 avg 2015, 01:35

Gavijalov je napisao/la:
semir01 je napisao/la:hocete li prestati vise pisati o Sabahudinu :pray: :pray: momci osvojili E.P vi i dalje o njemu :roll: :crazy:
Treba djelovati preventivno. Vidisi sta su prethodne generacije šutnjom omogucile,ovo svo zlo oko nas.

Sve je sa ovim rezultatom i generacijom savrseno, osim sto bahinu filozofiju treba otjerati što dalje od svetosti košarkaške reprezentacije.
Ja fakat ne znam kako Baha kao jedan novinarcic moze nesto pokvariti u radu saveza i same atmosfere u repci. Svi znamo kakav je to covjek, svoj posao uzdize i cijeni vise nego bilo koji drugi i to nije nikakva novina. U savezu imamo ljude odlicne i sumnjive kvalitete ali imamo rezultat i ne treba nista za sada mjenjati. Ove dvije noci Baha je imao svoju promociju i to vec sutra pada u vodu tako da nema potrebe da raspravljamo o takvim nebitnim stvarima, raspravljajmo sta dalje, kako podici ove momke na veci nivo, kako pomoci momcima da ostanu najbolji Europi i da u Musi, Sikirasu i Campari dobijemo nove A reprezentativce, to je sada bitno, j.bs Bahu!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 avg 2015, 01:40

sigurnoable je napisao/la:
Gavijalov je napisao/la:
semir01 je napisao/la:hocete li prestati vise pisati o Sabahudinu :pray: :pray: momci osvojili E.P vi i dalje o njemu :roll: :crazy:
Treba djelovati preventivno. Vidisi sta su prethodne generacije šutnjom omogucile,ovo svo zlo oko nas.

Sve je sa ovim rezultatom i generacijom savrseno, osim sto bahinu filozofiju treba otjerati što dalje od svetosti košarkaške reprezentacije.
Ja fakat ne znam kako Baha kao jedan novinarcic moze nesto pokvariti u radu saveza i same atmosfere u repci. Svi znamo kakav je to covjek, svoj posao uzdize i cijeni vise nego bilo koji drugi i to nije nikakva novina. U savezu imamo ljude odlicne i sumnjive kvalitete ali imamo rezultat i ne treba nista za sada mjenjati. Ove dvije noci Baha je imao svoju promociju i to vec sutra pada u vodu tako da nema potrebe da raspravljamo o takvim nebitnim stvarima, raspravljajmo sta dalje, kako podici ove momke na veci nivo, kako pomoci momcima da ostanu najbolji Europi i da u Musi, Sikirasu i Campari dobijemo nove A reprezentativce, to je sada bitno, j.bs Bahu!
Istina. Jel Baho ima zenu? Ako ima, ja se najiskrenije nadam da je fraer popijo koju viska veceras, u suprotnom njegovoj zeni treba dodijeliti medalju kakvu sa kakvim neuracunljivim tipom izlazi na kraj svakodnevno :bow: :bow: :bow:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 18 avg 2015, 01:40

Druze vidim da si mlad. Taj isti Baho je smjenjivao preko medija selektore, saveze, tjerao igrace iz reprezentacije nakon dva poraza, prizivao smjene generacija iako nije bilo te neke generacije koja treba zamjeniti postojecu, ali debil to nije znao, jednostavno nije pratio košarku.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 avg 2015, 01:45

Ovaj forum je previše hejterski nastrojen
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 18 avg 2015, 01:46

Jeli se smirio Baho :urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 18 avg 2015, 01:48

Ovo sam danas primjetio u snimci, pa sam morao 'odrezati' veceras. Ovo se desava nekih 5-10 sekundi nakon utakmice, kada cijela dvorana domacih navijaca aplaudira nasim (i svojim) momcima. Tu su i druge delegacije koje aplaudiraju, a Crnogorci su uletili na teren. Jedina delegacija koja ne aplaudira je Turska. Dakle, na snimku niti jedan igrac Turske ne pljesce, a delegacije oko da (ne znam koji su ovi gore, ispod je Izrael cini mi se)
Znam da ovo nije bitno za nase momke i nasu pobjedu, ali mozda je bitno za neke dnevnopoliticke dogadjaje ;)

slika

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 avg 2015, 01:50

Gabon je napisao/la:Jeli se smirio Baho :urnebes:
Pitanje je jel do kuce ziv stigo ? Kako se tip uroko Boze dragi :urnebes: :urnebes:

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 18 avg 2015, 01:50

soccerfan je napisao/la:Istina. Jel Baho ima zenu? Ako ima, ja se najiskrenije nadam da je fraer popijo koju viska veceras, u suprotnom njegovoj zeni treba dodijeliti medalju kakvu sa kakvim neuracunljivim tipom izlazi na kraj svakodnevno :bow: :bow: :bow:

Ima Baho zenu :mrgreen: i malog slican njemu, glava ko kocka a tijelo ko lopta.
Bice na tatu voli sport :lolno:
Zadnja izmjena: Gabon, dana/u 18 avg 2015, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 avg 2015, 01:50

Sve uredu sve fino ali meni je ovaj selektor postao ko brat rodjeni bas srcan covjek i zivi za ove momke svaka cast ljudino.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 avg 2015, 01:54

Gabon je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Istina. Jel Baho ima zenu? Ako ima, ja se najiskrenije nadam da je fraer popijo koju viska veceras, u suprotnom njegovoj zeni treba dodijeliti medalju kakvu sa kakvim neuracunljivim tipom izlazi na kraj svakodnevno :bow: :bow: :bow:

Znaci ima ga ko naslijediti? E kuku nama spasavaj se ko moze :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: kuknjava

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 avg 2015, 01:57

kinder_jaje je napisao/la:Sve uredu sve fino ali meni je ovaj selektor postao ko brat rodjeni bas srcan covjek i zivi za ove momke svaka cast ljudino.
Jbt gledam momak je samo godinu dana stariji od mene :o :o 87 godiste :bow: :bow: :bow:

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 18 avg 2015, 01:59

soccerfan je napisao/la:
Gabon je napisao/la:

Znaci ima ga ko naslijediti? E kuku nama spasavaj se ko moze :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: kuknjava
:urnebes: :urnebes:

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 18 avg 2015, 02:00

Selektor rijetko korektan lik.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 avg 2015, 02:01

soccerfan je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:Sve uredu sve fino ali meni je ovaj selektor postao ko brat rodjeni bas srcan covjek i zivi za ove momke svaka cast ljudino.
Jbt gledam momak je samo godinu dana stariji od mene :o :o 87 godiste :bow: :bow: :bow:
I od mene dvije svaka mu cast prava gromada od covjeka

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 18 avg 2015, 02:16

SlevinKelevra je napisao/la:Ovo sam danas primjetio u snimci, pa sam morao 'odrezati' veceras. Ovo se desava nekih 5-10 sekundi nakon utakmice, kada cijela dvorana domacih navijaca aplaudira nasim (i svojim) momcima. Tu su i druge delegacije koje aplaudiraju, a Crnogorci su uletili na teren. Jedina delegacija koja ne aplaudira je Turska. Dakle, na snimku niti jedan igrac Turske ne pljesce, a delegacije oko da (ne znam koji su ovi gore, ispod je Izrael cini mi se)
Znam da ovo nije bitno za nase momke i nasu pobjedu, ali mozda je bitno za neke dnevnopoliticke dogadjaje ;)

slika
Pa samo majmuni ne shvataju da je Turska ovdje bila okupator i da nam je 500 godina ubijala BOSNU I HERCEGOVINU u svim segmentima...
Nisu BiH osnovali Turci kako nam efendije to predstavljaju nego su je unistavali !!!
Turke poznajem iz zapadne Evrope i mogu samo reci ovo TO NISU LJUDI TO JE STOKA !!!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 18 avg 2015, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 avg 2015, 02:19

soccerfan je napisao/la:
Gabon je napisao/la:

Za one koji neznaju ;)

slika

Mislim da je sad dosta o Bahi stvarno. Jest bio pre napuhan veceras ali on je takav lik. Okrenimo se kosarkasima. Onima o kome se treba pisati :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 avg 2015, 02:27

PerryFred je napisao/la:

:kralj:
Je li se Nurkic ikako oglasavao ili mu je krivo zbog Mahmutovica i kompanije?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 avg 2015, 02:30

Greivis je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:

:kralj:
Je li se Nurkic ikako oglasavao ili mu je krivo zbog Mahmutovica i kompanije?
Bas sam sinoc gledao na fb/twitter/insta, evo i danas. Nista. :kafa: A svi koji ga prate znaju kako je aktivan na drustvenim mrezama.
Stvarno ne vjerovatno od Nurkica... :puke:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EDobric1997 i 6 gostiju.