Dobra mu stranica, valjda se proda i on aBd, jaca noga. OBJE...

Pare nam trebaaajuuuu a njemu ugovor istice sljedece ljeto... Cijena 300.000 evra
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Baja_Zvjerka je napisao/la:http://semirkerla.net/
![]()
![]()
Dobra mu stranica, valjda se proda i on aBd, jaca noga. OBJE...![]()
Pare nam trebaaajuuuu a njemu ugovor istice sljedece ljeto... Cijena 300.000 evra
Zujo se nece sigurno vratiti dok je Amar tu.zeljocity je napisao/la:Daj Boze da se vrati. Covjek je bio iskren po pitanju njegovog odlaska jer je fino u intervju rekao da se ne moze posvatit Zelji 100% jer ima druge obaveze i hvala mu na tome. Znaci nije mutio nego iskreno rekao kako stvari stoje.nedim1921 je napisao/la:Sto li se Zujo sad javlja,mozda ima zelju da se vratii Amar ne ide nigdje..
karlovacko je napisao/la:Ima l' igdje citava tekma protiv Plzena na kosevu ?
Arhimed, puna podrska za sve napisano.arhimed89 je napisao/la:Ne laje niko na sve.Ne pali citav jug baklje nego par debila koji se lafi zaklinju u Zelju.Radi tih par budala ispasta citava jedna tribina.Pocne pricati kako hoda po BiH i gladuje i trebam se ja sazaljevati na njega jer kao zadnju marku daje za Zelju.Umjesto baklje nek kupi sendvic i sitog stomaka bodri svoj tim.bagrcavi je napisao/la:Uključi malo mozak, nemoj samo lajati na sve, a one koji su najviše krivi ne spominješ.arhimed89 je napisao/la: Ovo ja pricam.Treba neko isfrustriranu stoku moliti da ne nanose stetu klubu.Ma ko ih **** samo palite,sad kad Ammar ode palit cete za poraze a ne za pobjede.Otjerali su ga jednom,otjerat ce ga opet i to sve oni koji se najvise zaklinju u Zelju.Podsjecaju me na one smecare selefije po Siriji.Puna im usta Allaha i vjere a cine takva zvjersta kao cupanje srca i ostalih organa da ostamotise cijeli islamski svijet.
Sitvacija sa Amarom je napeta i nije samo zbog navijaca ali jednim dijelom i zbog njih.Da klub ove 4 sezone nije morao u svakoj dati 100-200 000 kazne radi ovih "najvatrenih" nebi sad dosli u sitvaciju da lik mora otici jer bi bila bolja sitvacija sa ovih minimalno 500 000 maraka sto najvatreniji otmu klubu.
Pa u onim emisijama Zeljo TV covjek skoro pustio suzu i upucuje vamaje navijacima da to nije nikakva podrska nego samo steta,da to odmaze Zelji i da ce morati pustit sve kraju ako se nesto ne promjeni.I bilo je naznaka protiv Plzena da ce biti bolje i onda dodje jedan ovakav kopirat i kaze baklje ce se paliti a puna mu usta Amara i Zelje.
takve kao ti treba istrijebiti sa tribine... 98% istomisljenika : 2% tvojih istomisljenika! Ja bih se zapit'o!!!BlueTigers1987 je napisao/la:Kad smo bili 9. tad je bila prava ekipa navijaca , ljudi koju vole Zelju tad nam je bio kop 500 ljudi a sad kako osvajamo titule mnogo pozera i furaca koje treba istrijebit sa tribine...inacefindecko je napisao/la:bravo! inati se, otjeraj osima, zavali klub u dugovanja, pa kad opet budemo 9. onda zapali baklju!BlueTigers1987 je napisao/la:
Kako te ba nije stid reci da mene boli ona stvar za Zelju i da mi je cilj doci i zapaliti baklju? Isti ti sto pale baklje , prate svoj tim na svakom gostovanju , satima putuju , gladaju ,itd.. reci fini decko koliko ti imas gostovnja? (ne pikaj Otoku i Kosevo ) 0 ? Pa da , takvi kao ti nam i ne trebaju...nema te sile koja ce nam zabranit baklje...INAT SILAN BOSANSKI
jel broj gostovanja dokaz ljubavi? ako vi ljubav dokazujete tako što ćete zapaliti baklju takva ljubav ne treba ako ti svako kolo donese minus u budzetu.. TO JE I OSIM GOVORIO, a ti i slični njemu tjerate inat silan bosanski..
mene bi na tvom mjestu bilo stid pjevat pjesmu AMARU!
Super, mozes li sada odgovoriti na neke stvari. Zasto se placaju velike pare zastitarskim agencijama koje ne rade nista pod milim Bogom.?DukeOfWellington je napisao/la:Takozvani pravi navijač uđe na Jug i plati 5 KM, zapali baklju i radi te baklje Željo dobije kaznu 1000 KM. Neto prihod Želje radi ovakvog pojedinca je -995 KM, tj. isti je oštetio klub za 995 KM iako mu niko nije dao pravo za to.
Milorad Dodik za vrijeme utakmice koju igra Željo provodi na ranču u Bakincima i ne uplati ni marku u klupsku kasu, pri tome raspali roštilj zbog kojeg Željo neće platiti ni marke. Neto prihod Željezničara u ovom slučaju je 0 KM, tj. od Dodika Željo nema nikakve štete ni koristi.
Ovo je empirijski dokaz da je Dodik bolji prijatelj Želje od takozvanih navijača koji pale baklje. Puno bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.