FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 jul 2013, 16:21

http://semirkerla.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobra mu stranica, valjda se proda i on aBd, jaca noga. OBJE... :lol:
Pare nam trebaaajuuuu a njemu ugovor istice sljedece ljeto... Cijena 300.000 evra
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 30 jul 2013, 16:23, ukupno mijenjano 4 puta.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 30 jul 2013, 16:21

Kad smo vec kod Zuje

http://bh...supersport.com/?p=1767" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 30 jul 2013, 16:31

@arhimed, svaka cast za post :)
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 jul 2013, 16:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:http://semirkerla.net/

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobra mu stranica, valjda se proda i on aBd, jaca noga. OBJE... :lol:
Pare nam trebaaajuuuu a njemu ugovor istice sljedece ljeto... Cijena 300.000 evra
slika

:lol: :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

nedim1921
Kontakt:

Post Postao/la nedim1921 » 30 jul 2013, 16:35

zeljocity je napisao/la:
nedim1921 je napisao/la:Sto li se Zujo sad javlja,mozda ima zelju da se vrati ;) i Amar ne ide nigdje..
Daj Boze da se vrati. Covjek je bio iskren po pitanju njegovog odlaska jer je fino u intervju rekao da se ne moze posvatit Zelji 100% jer ima druge obaveze i hvala mu na tome. Znaci nije mutio nego iskreno rekao kako stvari stoje.
Zujo se nece sigurno vratiti dok je Amar tu.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 30 jul 2013, 16:54

Ima l' igdje citava tekma protiv Plzena na kosevu ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 30 jul 2013, 16:55

poruka za SEFA ;)

slika

a za nehljebovice u foteljama, cast izuzecima :!:

slika
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 30 jul 2013, 17:08

Nije dobro Amine mi !
Ma vi stvarno niste normalni !!!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 30 jul 2013, 17:10

De ba smirite se malo yebo ga zivot.
Amar aBd ostaje i to je jedino bitno !
karlovacko je napisao/la:Ima l' igdje citava tekma protiv Plzena na kosevu ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 30 jul 2013, 17:57

Tek sad pogledah ovaj video na YT o Adilovicu, ova 33 gola sto je dao i hmm ne djeluje uopšte loše , cak šta više...
Svaka čast momku koji je ovo napravio i postavio, ipak ovaj video ne mora ništa značiti sutra prilikom prodaje, ali zaista fina prezentacija i kluba i igrača..

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 30 jul 2013, 18:02

Kako god se završila ova priča sa "odmorom"sve ukazuje na jedan veoma turbulentan period koji slijedi.Hvala Bogu nemam nikakvih info o tome ko je ,šta je i kako rekao.pa sam "miran"od silnih saznanja.Jedno se ipak može zaključiti da je ovaj odmor vrh ledenog brijega i početak jednog perioda u kojem će biti gusto i kojem prvenstveno mlađahni direktor mora dakle mora opravdati i povjerenje i poziciju.Ovo dosada ne odaje povjerenje.Pomalo i naivna izjava i nakon toga zid šutnje samo otvaraju prostor za špekulacije a prvenstvo počelo.Nisam baš veliki optimista za ovu sezonu koja slijedi,em besparica,em izborna godina.Mnogo će elemenata biti u igri.Lopta je kod Gredića i kako se bude postavio to će odrediti i ovu sezonu.Ja kao navijač i neko ko kupuje kartu neću da slušam o strujama,o litexima,Bukiju,Guši itd.Moj posao je da dođem,kupim kartu a uprava mora uraditi svoj posao ,omogućiti struki da radi.Ako je puklo puklo je zbog para što od blagajne što od evrope,najteže je u kokuzluku podijeliti lovu ali to je problem Gredića end co.
Došli smo u situaciju da niko ne priča o tekmi ovog vikenda a to nije dobro ni za nas ni za igrače.voljeli mi njih manje ili više,simpatisali pojedine i obrnuto u konačnici i o njihovoj se glavi radi.Neće biti lako ovog vikenda,travničani vazda nezgodni i nafuraju se samo tako,Zato se nadam da nas malo i sreća pogleda radi mira ,fudbalskog i bodovnog,u kući a za sve ostalo nadam se što prije od sviju da stave karte na sto

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 jul 2013, 18:19

arhimed89 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la: Ovo ja pricam.Treba neko isfrustriranu stoku moliti da ne nanose stetu klubu.Ma ko ih **** samo palite,sad kad Ammar ode palit cete za poraze a ne za pobjede.Otjerali su ga jednom,otjerat ce ga opet i to sve oni koji se najvise zaklinju u Zelju.Podsjecaju me na one smecare selefije po Siriji.Puna im usta Allaha i vjere a cine takva zvjersta kao cupanje srca i ostalih organa da ostamotise cijeli islamski svijet.
Uključi malo mozak, nemoj samo lajati na sve, a one koji su najviše krivi ne spominješ.
Ne laje niko na sve.Ne pali citav jug baklje nego par debila koji se lafi zaklinju u Zelju.Radi tih par budala ispasta citava jedna tribina.Pocne pricati kako hoda po BiH i gladuje i trebam se ja sazaljevati na njega jer kao zadnju marku daje za Zelju.Umjesto baklje nek kupi sendvic i sitog stomaka bodri svoj tim.

Sitvacija sa Amarom je napeta i nije samo zbog navijaca ali jednim dijelom i zbog njih.Da klub ove 4 sezone nije morao u svakoj dati 100-200 000 kazne radi ovih "najvatrenih" nebi sad dosli u sitvaciju da lik mora otici jer bi bila bolja sitvacija sa ovih minimalno 500 000 maraka sto najvatreniji otmu klubu.

Pa u onim emisijama Zeljo TV covjek skoro pustio suzu i upucuje vamaje navijacima da to nije nikakva podrska nego samo steta,da to odmaze Zelji i da ce morati pustit sve kraju ako se nesto ne promjeni.I bilo je naznaka protiv Plzena da ce biti bolje i onda dodje jedan ovakav kopirat i kaze baklje ce se paliti a puna mu usta Amara i Zelje.
Arhimed, puna podrska za sve napisano.
Hajmo pokazati Sefu da mozemo barem par tekmi BEZ BAKLJI!
Osim - drugo ime za Želju !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 jul 2013, 18:37

Kalju - Plzen 0-1. 37 minut...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 jul 2013, 18:41

BlueTigers1987 je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:
BlueTigers1987 je napisao/la:
Kako te ba nije stid reci da mene boli ona stvar za Zelju i da mi je cilj doci i zapaliti baklju? Isti ti sto pale baklje , prate svoj tim na svakom gostovanju , satima putuju , gladaju ,itd.. reci fini decko koliko ti imas gostovnja? (ne pikaj Otoku i Kosevo ) 0 ? Pa da , takvi kao ti nam i ne trebaju...nema te sile koja ce nam zabranit baklje...INAT SILAN BOSANSKI
bravo! inati se, otjeraj osima, zavali klub u dugovanja, pa kad opet budemo 9. onda zapali baklju!
jel broj gostovanja dokaz ljubavi? ako vi ljubav dokazujete tako što ćete zapaliti baklju takva ljubav ne treba ako ti svako kolo donese minus u budzetu.. TO JE I OSIM GOVORIO, a ti i slični njemu tjerate inat silan bosanski..
mene bi na tvom mjestu bilo stid pjevat pjesmu AMARU!
Kad smo bili 9. tad je bila prava ekipa navijaca , ljudi koju vole Zelju tad nam je bio kop 500 ljudi a sad kako osvajamo titule mnogo pozera i furaca koje treba istrijebit sa tribine...
takve kao ti treba istrijebiti sa tribine... 98% istomisljenika : 2% tvojih istomisljenika! Ja bih se zapit'o!!!
Kako te bolan nije sramota inatit se time? Imaš li uopšte pojma koju količinu štete napraviš klubu sa tim svojim "ćeifom"? Daj se malo zapitaj, znam da nisi glup i malo razmisli o svemu. Ne piše niko protiv baklji zato što ne volimo baklje već što ne želimo da Amar zbog toga ode, da klub plaća kazne i dodatno siromaši. Jednostavno mora u ovom dobu KRIZE biti bez baklji, mora. Ako voliš klub kao što pričaš (svaka čast da ideš na gostovanja, nisi jedini) onda se malo zapitaj o svemu tome o čemu pričaš. Neka se glavni u grupi zauzmu oko ovog stava. Pa barem dok se situacija ne riješi. Ne moramo uvijek biti glupi Bosanci. A pogledaj ovo još jednom, za svaki slučaj:

[youtube][/youtube]
Osim - drugo ime za Želju !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 jul 2013, 18:44

Kalju ne izlazi iz sesnasterca, 11 suteva Plzena u prvom poluvremenu. :(
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 jul 2013, 18:45

Blago nama svama kad vi vidite da je nas najveci problem u bakljama.
NO PYRO NO PARTY

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 jul 2013, 18:49

Takozvani pravi navijač uđe na Jug i plati 5 KM, zapali baklju i radi te baklje Željo dobije kaznu 1000 KM. Neto prihod Želje radi ovakvog pojedinca je -995 KM, tj. isti je oštetio klub za 995 KM iako mu niko nije dao pravo za to.

Milorad Dodik za vrijeme utakmice koju igra Željo uživa na ranču u Bakincima i ne uplati ni marku u klupsku kasu, pri tome raspali roštilj zbog kojeg Željo neće platiti ni marke. Neto prihod Željezničara u ovom slučaju je 0 KM, tj. od Dodika Željo nema nikakve štete ni koristi.

Ovo je empirijski dokaz da je Dodik bolji prijatelj Želje od takozvanih navijača koji pale baklje. Puno bolji.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 jul 2013, 18:50

Ma, kakve baklje i kazne. Vi isto djeca. Ja pretpostavljam da je bio trogodisnji plan da se izbori grupna faza Evropa Lige, i uradi nesto po pitanju stadiona, naravno pored minimalno 2-3 domace titule. Amar je svoje ispunio koliko je mogao, klub slabo ili nista. Hvala, dovidjenja i prijatno!

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 30 jul 2013, 18:52

DukeOfWellington je napisao/la:Takozvani pravi navijač uđe na Jug i plati 5 KM, zapali baklju i radi te baklje Željo dobije kaznu 1000 KM. Neto prihod Želje radi ovakvog pojedinca je -995 KM, tj. isti je oštetio klub za 995 KM iako mu niko nije dao pravo za to.

Milorad Dodik za vrijeme utakmice koju igra Željo provodi na ranču u Bakincima i ne uplati ni marku u klupsku kasu, pri tome raspali roštilj zbog kojeg Željo neće platiti ni marke. Neto prihod Željezničara u ovom slučaju je 0 KM, tj. od Dodika Željo nema nikakve štete ni koristi.

Ovo je empirijski dokaz da je Dodik bolji prijatelj Želje od takozvanih navijača koji pale baklje. Puno bolji.
Super, mozes li sada odgovoriti na neke stvari. Zasto se placaju velike pare zastitarskim agencijama koje ne rade nista pod milim Bogom.?
Zasto se ne promijeni zastitarska agencija, pa se uvedu stroziji kriteriji ulazka na tribini.?
Svega bi toga bilo da svako radi svoj posao, ne branim te sto to rade, ali klub nam je ne organizovan da se razumijemo.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 30 jul 2013, 18:57

Nece ti sigurno nijedna zastitarska agencija odgovarati za paljenje baklje, ne odgovaraju ni za pljacku banke, razlog sto su to zato sto je tako zakonom propisano. Da se postrozi kontrola moze, ali milion je nacina za unijeti posebno na Grbavici. Prvo treba da se promijeni mentalitet, razmisljanje da nesto ne valja, ako to ne moze - moze onda po dzepu, po zabranama pa cemo vidjeti. Moze se ona unijeti i u Engleskoj, bio sam na Arsenalovoj tekmi, niko te i ne pretresa, sam skeniras kartu i prodjes, mozes top unijeti ali niko na to i ne pomislja jer se zna sta ga sljeduje pa dobro razmisli je li vrijedno toga.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.