Pa da, sa tri boda bi osigurali taj opstanak 90%, a ako ostane tabela slicna u sljedecih par kola, Zelji ce najvaznija tekma biti sa tuzlom.AVNOJ je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:17Pa isto kao i vama i vi ste isto bolji od Tuzle i Goška i ispasti nečete a o važnosti derbi utakmice sa obe strane suvišno je i pričati.Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 03:51Mene zanima samo zasto je toliko vazna sarajevu ta tekma u nedjelju osim psiholoske prednosti ako pobjede? Realno javi su od veleza, a svakako se nalaze u top 4. Sloga je odustala od evrope, tako da cisto sumnjam da nece zavrsiti treci. Sramota da pijacari budu tu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Mislim da obe ekipe ulaze u derbi sa ciljem da se ne izgubi jer se tad kliko toliko zadržava pozitivna atmosfera u timu jer mi sad ulazimo u 4 jako teske utakmice poslje derbija ide borac, zrinjski, velež tek možda nakon polufinala kupa ako bude to 4 mjesto sigurno ekipa če igrati malo rasterečenije sve do tad je pritisak kao i vama dok ne budete šetali na tabeli poslje svakog kola.Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:20Pa da, sa tri boda bi osigurali taj opstanak 90%, a ako ostane tabela slicna u sljedecih par kola, Zelji ce najvaznija tekma biti sa tuzlom.AVNOJ je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:17Pa isto kao i vama i vi ste isto bolji od Tuzle i Goška i ispasti nečete a o važnosti derbi utakmice sa obe strane suvišno je i pričati.Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 03:51Mene zanima samo zasto je toliko vazna sarajevu ta tekma u nedjelju osim psiholoske prednosti ako pobjede? Realno javi su od veleza, a svakako se nalaze u top 4. Sloga je odustala od evrope, tako da cisto sumnjam da nece zavrsiti treci. Sramota da pijacari budu tu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Ibretim se sebi što čitam u ova doba, al' tek što ste mi vi što pišete za ibreta 

Ima li ista jače od navijača ekipa koja kupuje utakmice da izbori eventualno opstanak, koja da nema opštine i politke ne bi imala da sta jede, koja 13 godina nije ozbiljan u borbi za vrh, da napisu da oni nekome su nabili komplekse
Mila majko.

Mila majko.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ovo samo mitomanima nije nista čudno, jer su navikli oni na ovakve utakmice.
- Pad kvote na njih sa 5 na 1.5
- Zbog tog razloga se utakmica povlaci iz kladionica
- Neshvatljiv izlet golmana Sloge
- Igraci Sloge bez ikakve želje, da hodaju terenom a kamoli igraju
Ali sve je to uredu i normalno. Imovinu ste ponudili, da bi obstali u ligi. Obice vam se to od glavu.
Ali sve je to uredu i normalno. Imovinu ste ponudili, da bi obstali u ligi. Obice vam se to od glavu.
Boli nas qrac koliko će nas koštati,opet se borimo za evropu a ne da ližemo vicku muda za opstanak
Pola ovih što piše o kompleksima nije se ni rodilo ili je imalo 2-3 godine kad je željezničar osvojio zadnju titulu a do naredne će dobro osijediti
Pa svakako vas niko ništa ne pita u klubu, tako da opušteno

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ono sto se pricalo je na kraju istina i hvala mister mirvicu...
Pod njegovim vodstvom kluba sarajvo ima dva puta 4 mjesto pa mora tako i ove godine....
A Zeljo nema marke nemamo za vodu pa jer mirvic uplatio pare Slogi i hvala mu
Nama opstanak a njima 4 mjesto
Veliki si Mirvah volimo te....
Pod njegovim vodstvom kluba sarajvo ima dva puta 4 mjesto pa mora tako i ove godine....
A Zeljo nema marke nemamo za vodu pa jer mirvic uplatio pare Slogi i hvala mu
Nama opstanak a njima 4 mjesto
Veliki si Mirvah volimo te....
A dobro, malo ih povukla ova lakrdija iz Modriče.
I sta kaze, skupo ce nas kostati izlazak? Stvarno misli da na libo racku za evropu, mi i sa njom i bez nje uz dva transfera necemo to ni osjetiti, a na ljeto ce opet doci pojacanja i puno stabilnija ekipa i svlacionica nego zimus kada smo imali more problema sa nekim "naslijeđenim" igracima.
Ulaze se u ekipu, nema jos rezultata ali ce biti, posebno kada nas fudbal bude zdraviji, kada se mogne bilo gdje igrati normalno.
A iduce sezone ispadaju 4 ekipe, tako da nam kone imaju dvije opcije, ili ove godine ili iduce u niži rang, ja bi im predlozio ove jer ce se lakse vratiri sad nego kad dole budu jos dvije jače ekipe
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Dobijamo pitare dva razlike pa dajemo Posusju za evropu. 

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Vazna jer kad bi ispali to bi bio njihov duhovni seksualni nacionalni uspjeh.Oni nevole Sarajevo oni mrze Zelju.Znas kolko znam starih pitara koji navijaju za Sarajevo otisli 2 puta na utakmicu u zivotu a da ga pitaš o sastavu to je vec Spansko selo.Eto zato im je svaka Zeljina bitna.
- Shategabri
- Kontakt:
Na ekipu koja ima 0 0 12 u gostimaLavcina je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:42Ovo samo mitomanima nije nista čudno, jer su navikli oni na ovakve utakmice.

Protiv ekipe koja ima 9 2 1 kući

Jbg, mi svakako nismo normalna liga, tako da je to normalno.
Činjenica jest da su se ovi iz Sloge sklonili, e sad zašto, kako, koga b q.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Koji to derbi nije važan?Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 03:51Mene zanima samo zasto je toliko vazna sarajevu ta tekma u nedjelju osim psiholoske prednosti ako pobjede? Realno javi su od veleza, a svakako se nalaze u top 4. Sloga je odustala od evrope, tako da cisto sumnjam da nece zavrsiti treci. Sramota da pijacari budu tu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Neka su navijaci veleza bacali sve i svasta na malog vukovica kada je pokazao papir sa humanitarnim brojem telefona. Respect!!!
-
- Kontakt:
Eto znala tribina da ce izvadit humanitarni brojworchester je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:26Neka su navijaci veleza bacali sve i svasta na malog vukovica kada je pokazao papir sa humanitarnim brojem telefona. Respect!!!

I da je znala sta imas dolazit provocirat ispred tribine imao je deset drugih kamera na terenu. Mali seljacic bez mozga i postovanja jos zna kakve su ovo utakmice. Bilbija je seljak isto ali ovo nikada nebi uradio
Jučer slave kupljenu utakmicu kao da to i nije, ali bi oni odbili titulu koju smo mi prihvatili nakon prekida prvenstva zbog korone. Joj joj ko ne zna ovu stoku, skupo bi je platio 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- TurkishAirlines
Bas cudno da neko prati PLBiH i utakmice iste i zeli da gradski rival izgubi.
Zeljovci kad igra Sarajevo, oni za nas navijaju.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
**** i tebe i tvoje Sarajevo, pratim vas samo kad igrate protiv Želje i kad vidim da Zvijezda 09 dobija Real Madrid.TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:43Bas cudno da neko prati PLBiH i utakmice iste i zeli da gradski rival izgubi.
A što se tiče "namješetene" utakmice, pa logično da će kvota past kad 3 dana spinujete priču o namještanju i ložite raju da uplaćuje pare na Želju, nisu kladionice glupe legendo.
Urodila plodom posjeta na treningu.
KARAJ BORDU KURVU !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], HyperOS, Mocvara1991, samirr i 29 gostiju.