Moj dezerteru, pardon desetaru, ako ste spali na ajfela, lose vam se pise
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Kakav je ovo krkanluk kod Stoca?
To se Ultrasi furaju na Manijake?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Prije par mjeseci su krenuli sa hajkom mitomanija. Predstavljajuci nas kao takve. Svaka druga im to bilo.godrina je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:00Al cuj kako ono papagajsko mitomanski ponavljaju "13 godina nisu ozbiljni".BarbareZeljin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 09:39Ima jace i od toga. Kad ispadnes,a ipak ostanes. Moj Pantelija ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti. Kad vas covjek ovako cita,ja kakve postenjacine i moralisti.
Kradje od strane Zrinjskog, pa jednu titulu oni ukrali, pa korona titula, osvojen kup.
Ok jesmo losi al kako hinjski to predstavljaju.
Sad je ovo par dana krenula hajka sa kupljenom tekmom.
Znaju da se igraci Sloge sklanjaju,da je Vidic dodao penal Mufticu,da je golman bezveze izasao,da je let Stiliceve lopte bio navodjen posebnim Nato nevidljivim talasima,i jako cudno je pala pred gol i totalno se neprirodno odbila. 7 teorija zavjere.
Direktan prenos je imao smetnj( stimaljka 5 strana ispisano),,a to sto smo ipak vidjeli sve golove je ustvari ubaceni snimak,jer prilikom arenini sazetaka utakmice,1 gol nije prikazan nego je doradjen naknadno.Nova teorija zavjere ipak.
Precka na stadionu nije bila obavjestena da jentekma prodata,pa je sama zbunjeno odoljevala Zeljinim pokusajima.
Pa jeste vidjeli kako je golman rasirio ruke.
Citam i nevjerujem dokle to ide. Dokle je to spremno ici.
Uredu mi j3 navijacki prozivati jedni druge,uvijek tu ima materijala,nekad nemas ni zelje odgovoriti nekome na nebuloze. Ali da je to spremno do te mjere ici da sam sebe ubijedjujes u nesto.
Pa dokle je taj jad i cemer dosao da Djipke74 ne moze da izdrzi nego ide pisati na Zeljinoj temi.
Odnosi izmedju navijaca nasih klubova poprima sve goru dimenziju. Cakbi ova normalna raja se povamirila.
Ne bi me cudilo da u dogledno vrijeme grupa od cetiri 40 godisnjaka prebila petogodisnje dijete zbog dresa jednog od rivala.
Ovo su teske promijene u mozgu.
Onaj jedan patriota se iscudjava i moralise sto dio grupe se spajdasio sa navijacima koji velicaju ratne zlocince. Onda se nadje neko nas i postavlja im Radovana,glavnog ideologa ratnih zlocina.
Isto kao sto je tacna cinjenica da bi mi isto tako kao pitari prihvatili titulu u vrijeme korone.
Naravno da bi,nije titula problem. Problem su mozgovi koji kad ti odgovara neka situacija,pogazices sav moral i princip,i nasladjivati se. Ali kad ti ne ide u prilog neka situacija onda ces prozivati i kukati na sva usta.
Da neko ne misli da ja za svakog pitara mislim da je lazov ili ne znam ti sta. Napisem ja cesto da pitar i moral ne idu u istu recenicu.
I ja tu generalizujem,nije to bas tako u potpunosti.
Evo prije par dana sretnem Mirsada Fazlagica. Ja sam sa sinom. Ne znamo se. I dok prilazi prema nama,ja svom sinu kazem,vidis mali ovaj ciko je nekad igrao za Zelju i onda je presao kod onih smijesnih pitara. Da bi se on nasmijao i rekao malom kako ti ovaj caca prevari ovu mamu . Dalje ide prica kako zdravlje,slusaju li djeca. Imas neko postovanje prema ljudima koji vole drugo.
To je gradski smek derbija. Mi nikakvog postovanja nemamo vise. Lazemo,izmisljamo...
Ogranicen mozak ce reci uvijek ono jest upravu si ali...znas vi ste... zalosno .
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 08 apr 2024, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pokusaji ubistva,sva 4 momka zavrsila u bolnicama.Shategabri je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:33Kakav je ovo krkanluk kod Stoca?
Nepoznat stepen povreda tj u prevodu ne znaju hocel prezivjeti pa da ne dizu buru.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ma kakvi glup momak ko qracinvincible1921 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 09:44Ma ne vrijedi objasnjavat vjeruj miCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 apr 2024, 08:23Eto znala tribina da ce izvadit humanitarni brojworchester je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:26Neka su navijaci veleza bacali sve i svasta na malog vukovica kada je pokazao papir sa humanitarnim brojem telefona. Respect!!!![]()
I da je znala sta imas dolazit provocirat ispred tribine imao je deset drugih kamera na terenu. Mali seljacic bez mozga i postovanja jos zna kakve su ovo utakmice. Bilbija je seljak isto ali ovo nikada nebi uradio![]()
3 momka igraci iskre stolac i jedan momcic 16 godina,njihov fazon napada,a kad im upanes u kafic duboko u “zapadnom” Mostaru pa ih izujes iz cipela onda oni govore nije fer vas bilo 30 nas 20,a ovo je fer napadati momke koji nikakve veze sa RA nemaju!Shategabri je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:33Kakav je ovo krkanluk kod Stoca?
Latini i znaju samo ovako kukavički iz zasjede u čoporu 20 na 3.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Ima jace i od toga. Kad ispadnes,a ipak ostanes. Moj Pantelija ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti. Kad vas covjek ovako cita,ja kakve postenjacine i moralisti.

-
- Kontakt:
Tipicno ultrasiRadobolja je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:463 momka igraci iskre stolac i jedan momcic 16 godina,njihov fazon napada,a kad im upanes u kafic duboko u “zapadnom” Mostaru pa ih izujes iz cipela onda oni govore nije fer vas bilo 30 nas 20,a ovo je fer napadati momke koji nikakve veze sa RA nemaju!Shategabri je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:33Kakav je ovo krkanluk kod Stoca?
Mada ne braneci ultrase ovaj napad je 90% sam siguran nesto drugo i nema veze s navijackim neredima,bar kako sam mogao procitati jutros po portalima
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 08 apr 2024, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
i Hajduk smjeni Lukšu, pa ti sad reci da su naši klubovi i repka tragikomedija
zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
Šta je ovo jedan od vodja hordi, slika sa Karaburme ? Kakvo je to prijateljstvo sa "četnicima" ?
Sam se pohvalio na svom otključanom profilu.
Sam se pohvalio na svom otključanom profilu.
-
- Kontakt:
Sta se ovo prica da Borac ima tri boda na Kosevu za oprost puno vece kazne. Bas cekam tu utakmicu da vidimo kakav ce rezultat biti
Ma taj novi ultra fazon po Sarajevu sa obje strane su mi bezveze i pretjerane ali dobro. Sustina posta je piratski mentalni sklop ovdje na forumu. Neprirodno je da se mi volimo i ninamo ali oni su bas posesivno bezobrazno hinjavi.BarbareZeljin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:36Prije par mjeseci su krenuli sa hajkom mitomanija. Predstavljajuci nas kao takve. Svaka druga im to bilo.godrina je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:00Al cuj kako ono papagajsko mitomanski ponavljaju "13 godina nisu ozbiljni".BarbareZeljin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 09:39
Ima jace i od toga. Kad ispadnes,a ipak ostanes. Moj Pantelija ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti. Kad vas covjek ovako cita,ja kakve postenjacine i moralisti.
Kradje od strane Zrinjskog, pa jednu titulu oni ukrali, pa korona titula, osvojen kup.
Ok jesmo losi al kako hinjski to predstavljaju.
Sad je ovo par dana krenula hajka sa kupljenom tekmom.
Znaju da se igraci Sloge sklanjaju,da je Vidic dodao penal Mufticu,da je golman bezveze izasao,da je let Stiliceve lopte bio navodjen posebnim Nato nevidljivim talasima,i jako cudno je pala pred gol i totalno se neprirodno odbila. 7 teorija zavjere.
Direktan prenos je imao smetnj( stimaljka 5 strana ispisano),,a to sto smo ipak vidjeli sve golove je ustvari ubaceni snimak,jer prilikom arenini sazetaka utakmice,1 gol nije prikazan nego je doradjen naknadno.Nova teorija zavjere ipak.
Precka na stadionu nije bila obavjestena da jentekma prodata,pa je sama zbunjeno odoljevala Zeljinim pokusajima.
Pa jeste vidjeli kako je golman rasirio ruke.
Citam i nevjerujem dokle to ide. Dokle je to spremno ici.
Uredu mi j3 navijacki prozivati jedni druge,uvijek tu ima materijala,nekad nemas ni zelje odgovoriti nekome na nebuloze. Ali da je to spremno do te mjere ici da sam sebe ubijedjujes u nesto.
Pa dokle je taj jad i cemer dosao da Djipke74 ne moze da izdrzi nego ide pisati na Zeljinoj temi.
Odnosi izmedju navijaca nasih klubova poprima sve goru dimenziju. Cakbi ova normalna raja se povamirila.
Ne bi me cudilo da u dogledno vrijeme grupa od cetiri 40 godisnjaka prebila petogodisnje dijete zbog dresa jednog od rivala.
Ovo su teske promijene u mozgu.
Onaj jedan patriota se iscudjava i moralise sto dio grupe se spajdasio sa navijacima koji velicaju ratne zlocince. Onda se nadje neko nas i postavlja im Radovana,glavnog ideologa ratnih zlocina.
Isto kao sto je tacna cinjenica da bi mi isto tako kao pitari prihvatili titulu u vrijeme korone.
Naravno da bi,nije titula problem. Problem su mozgovi koji kad ti odgovara neka situacija,pogazices sav moral i princip,i nasladjivati se. Ali kad ti ne ide u prilog neka situacija onda ces prozivati i kukati na sva usta.
Da neko ne misli da ja za svakog pitara mislim da je lazov ili ne znam ti sta. Napisem ja cesto da pitar i moral ne idu u istu recenicu.
I ja tu generalizujem,nije to bas tako u potpunosti.
Evo prije par dana sretnem Mirsada Fazlagica. Ja sam sa sinom. Ne znamo se. I dok prilazi prema nama,ja svom sinu kazem,vidis mali ovaj ciko je nekad igrao za Zelju i onda je presao kod onih smijesnih pitara. Da bi se on nasmijao i rekao malom kako ti ovaj caca prevari ovu mamu . Dalje ide prica kako zdravlje,slusaju li djeca. Imas neko postovanje prema ljudima koji vole drugo.
To je gradski smek derbija. Mi nikakvog postovanja nemamo vise. Lazemo,izmisljamo...
Ogranicen mozak ce reci uvijek ono jest upravu si ali...znas vi ste... zalosno .
Al yebat ih, ima i par ok i to je to. Izgubit ce na derbiju pa nek smisljaju nove teorije.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Je li moram ovo gledati 2 dan kmecanja pitara?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Alo bre koji vam je vrag ? Imate vi teheranci mirvica mi imamo naseg Vicu i Dodu, pa cemo videti ko ce vise najebati.
Za derbi nam dolaze ponovo braca zemundi i djavoli idemo bree balije u kanal gurnuti!!
KADA BUDE HIMNA SVI TRI PRSTAAAAAA
Za derbi nam dolaze ponovo braca zemundi i djavoli idemo bree balije u kanal gurnuti!!
KADA BUDE HIMNA SVI TRI PRSTAAAAAA
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Vođa hordi voli pratit plavo bijele, pa makar to bio i OFK Beograd i njegova braća sa Karaburme
-
- Kontakt:
sva ta kmečanja i sa Grbavice i sa Koševa su sad manje važna kad se vidi da ima i gorih od njih
zar i ti sine Ivane!?
Duzni su nam i za kup.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 apr 2024, 11:04Sta se ovo prica da Borac ima tri boda na Kosevu za oprost puno vece kazne. Bas cekam tu utakmicu da vidimo kakav ce rezultat biti
Na Grbavici će dugo pamtiti vikend koji je iza njih, ne samo zbog prvog tima
Kakav clanak
Kakav clanak

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 15 gostiju.