FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Je*o te svaka utakmica u Travniku plaćamo 5 maraka sad 8. Bravo, svaka čast. 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pa to važi i na Hasetu, ništa tu novo nisu kazali... nigdje ne piše ni neka isprika navijačima koji moraju sad još dodatno da plate za nešto što su ionako več platili.hifans je napisao/la:Pa piše ti dole , vlasnici godišnjih , žena i djeca mogu besplatno na tribine..PitarBordo je napisao/la:Eto neko reče da sačekamo da prođe ovo s Lecho, utakmicu po utakmicu, pa ćemo dobiti neko objašnjenje ili bilo šta u vezi sezonskih:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sam ... odaji/2459
Ostali su slijepi na to do kraja, nikako mi se to ne sviđa.
Samo Saraj'vo.
Samo cu reci ovo. Imam godisnju, ici cu na utakmicu ali je odluka debilna. Prvo sto raja koja je kupila godisnju istok mora se pored dodatnih troskova puta jos i kuhati na istoku. Druga stvar, uvijek kad igramo tamo karta je 5 KM a sad 4 i 8. Ja necu kartu platiti ali ce me put u Travnik izaci minimalno 30 KM. Ali dobro, pretrpit ce se nekako.
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
samo da se ova utakmica igra na Hasetu igrala bi se u nocnom terminu sigurno a ovako peci se na suncuPitarBordo je napisao/la:Pa to važi i na Hasetu, ništa tu novo nisu kazali... nigdje ne piše ni neka isprika navijačima koji moraju sad još dodatno da plate za nešto što su ionako več platili.hifans je napisao/la:Pa piše ti dole , vlasnici godišnjih , žena i djeca mogu besplatno na tribine..PitarBordo je napisao/la:Eto neko reče da sačekamo da prođe ovo s Lecho, utakmicu po utakmicu, pa ćemo dobiti neko objašnjenje ili bilo šta u vezi sezonskih:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sam ... odaji/2459
Ostali su slijepi na to do kraja, nikako mi se to ne sviđa.
Ja, jest ova uprava stvarno
trebali su nam djabe pustit. 
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
A jeste vise dosadno sa tim,igra se na Piroti i gotovo ,sta vam se ljudi za sve posebno moraju izvinjavati..imam i ja godisnju,al nazalost radim i necu stici na utakmicu u Travnik(da je u Sarajevu stigao bih),a da mogu stici otisao bi pjevajuci u Travnik..sta vise hocete koji k....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo ovdje rečeno sve.Head je napisao/la:Samo cu reci ovo. Imam godisnju, ici cu na utakmicu ali je odluka debilna. Prvo sto raja koja je kupila godisnju istok mora se pored dodatnih troskova puta jos i kuhati na istoku. Druga stvar, uvijek kad igramo tamo karta je 5 KM a sad 4 i 8. Ja necu kartu platiti ali ce me put u Travnik izaci minimalno 30 KM. Ali dobro, pretrpit ce se nekako.
Samo Saraj'vo.
Zene sa vazecom bijelom clanskom mogu i na istok i na zapad, po zelji?
A smijesno je ovo da na manju i sa slabijim uslovima tribinu guraju veci broj clanova istok i sjever. Smijesno.
A smijesno je ovo da na manju i sa slabijim uslovima tribinu guraju veci broj clanova istok i sjever. Smijesno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Shupacki ovo ispade, ali hajde.. Nadam se da se nece ponavljati slicna sranja ove sezone!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
a koja je sjeverna tribina u Travniku ?
Ne postoji. Al ce raja sa godisnjim za istok i sjever, morati na istok. A ovi sa godisnjom za zapad, na zapad. Stim da je ovih sa sjevera i istoka duplo vise nego ovih sa zapada, al boli ih **** ocito.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
svugdje se u svijetu navijaci postuju samo kod nas daj ti da mi njima kozu oderemo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
E alaj vam i deru kožu svaka cast! Hocemo igrace tipa Jajala, Husejnovica, Benka, Stepanova, Delača a puno nam 8 maraka dati 2 puta mjesecno. Svaka nam cast!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Nije dosta sto moramo voziti 70 kilometara da gledamo DOMACU utakmicu Sarajeva, jos moram sjediti i prziti se na suncu ili pored godisnje placati 8 KM da gledam utakmicu ko covjekHordas Doboj je napisao/la:E alaj vam i deru kožu svaka cast! Hocemo igrace tipa Jajala, Husejnovica, Benka, Stepanova, Delača a puno nam 8 maraka dati 2 puta mjesecno. Svaka nam cast!
Slusajte vi ako ste zadovoljni sa rezonovanjem Lech je Chelsea a Fearencvaros je Olimpic , ok ja nemam nista protiv . Ja znam samo da Poljski timovi nes ne haraju Evropom ( osim Legije sto dobi Celtica ja se ne sjecam nes drugo nakog rezultata, al ok . Ja nisam rekoa da Lech nije bolji al to nije neka ogromna razlika kako se ovdje predstavlja da bi se umanjilo kolko su nasi svarno bezmudo odigrali i kolko je onaj ocito lekciju Dzeni . Sta je to Lech pokazo osim sto se organzovano brane i sto su iz 5 sansi zabili 3 , ( mozda da imamo tupavog golmana i da Puzigaca oce potrcat ne bi zabili vise od 1 ). Nisam nikake ja aman akcije od njih vidio . Jaci su u organizaciji od Ferenca sto je do trenera a brate i seljo je puno jace hrabrije odigro od nasih koji nisu sprinta u gostima napravili . To je moje misljenje , ako gresim pa i to je za ljude - Mani Basel to sam vise iz frustracije reko zato sto sam isfrustriran kako smo odigrali posebno tamo.Ja sam uz Sarajevo i kad se gubi al daj ba izgubite uz borbu neku.sasistika je napisao/la:Poređenje Lecha i Ferencvaroša nije realno u vezi izjednačavanja klubova,to može samo oštroumni Adžem.![]()
Dženi puna podrška,Sarajevo idemo u Travnik po pobjedu i odbranu titule.Samo srce na teren
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- moustapha
- Kontakt:
@paulus, haj budi strpljiv i sacekaj slijedece utakmice Lecha, a i Zelje. Nemoj da se bespotrebno vracamo na Lecha i prepripremo oko kvalitete njihovog tima.
#divovi
Mnogo puta sam prisustvovao raspravi na forumu u vezi cijena ulaznica i ostalih stvari u vezi tekme.Cesto su one koji su se na neki nacin bunili zacepljali tako sto im je receno "odreci se cigara,kafe","nije to nista,i zivot za Sarajevo" i slicni fazoni.Tesko je covjeku koji ima shvatiti covjeka koji nema.U drzavi gdje je 50% nezaposlenih,marka je ko dzamija.Sad bi se na isti fazon moglo reci nekim koji protestvuju da ce biti na suncu,da moraju putovati i slicno da to nije nista i da je to najmanje sto mogu uraditi za Sarajevo.I tako iduci tom logikom se gubi jedan navijac zbog cijena ulaznica,drugi zbog rostilja na tribini kojem ce biti izlozen,treci zbog placene godisnje a mora putovati u Travnik itd...Ljudi se generalno trude da nemaju razumijevanja sa necim s cim nemaju problem.
Sto se tice tekme sa Lech-om,bezidejno i nezainteresovano.Nije Lech nikakav Real,al je svakako kvalitetniji i opravdali su ulogu favorita.
Razlika je svakako na strani Poljaka,ali presudno bar kod mene kad gledam utakmicu je ZELJA i ODLUCNOST.Bez obzira koliko neka ekipa bila losa,ako u njima gori zelja i odlucnost da naprave nesto,oni ce i napraviti.Bilo da ta ekipa igra protiv Barcelone,Lecha ili nekom petoligasa.U slucaju da ta ekipa i izgubi,ljudi ce prepoznati da su dali 100% svoje mogucnosti ali et nekad zbog individualnog kvaliteta protivnika mozes izgubiti tekmu.Sarajevo nije pokazalo po meni taj najbitniji segment,i to je rezultat ispadanja.Da sam razocaran rezultatom pa i nisam,ali da sam razocaran igrom,zeljom,pristupom jesam i to totalno.
Zanima me jedna stvar vezana za Horde Zla?Kako je ostvaren kontakt sa Dresdenom i koliko je istih bilo u Poljskoj?
Sto se tice tekme sa Lech-om,bezidejno i nezainteresovano.Nije Lech nikakav Real,al je svakako kvalitetniji i opravdali su ulogu favorita.
Razlika je svakako na strani Poljaka,ali presudno bar kod mene kad gledam utakmicu je ZELJA i ODLUCNOST.Bez obzira koliko neka ekipa bila losa,ako u njima gori zelja i odlucnost da naprave nesto,oni ce i napraviti.Bilo da ta ekipa igra protiv Barcelone,Lecha ili nekom petoligasa.U slucaju da ta ekipa i izgubi,ljudi ce prepoznati da su dali 100% svoje mogucnosti ali et nekad zbog individualnog kvaliteta protivnika mozes izgubiti tekmu.Sarajevo nije pokazalo po meni taj najbitniji segment,i to je rezultat ispadanja.Da sam razocaran rezultatom pa i nisam,ali da sam razocaran igrom,zeljom,pristupom jesam i to totalno.
Zanima me jedna stvar vezana za Horde Zla?Kako je ostvaren kontakt sa Dresdenom i koliko je istih bilo u Poljskoj?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
bordobijeli
- Kontakt:
momci isli u poljsku pa usli u 30 min 10 eura karta,ako ides na gostovanja cesto se desi da udjemo u 30 min izadjemo u 80 min putovalo se i po 200 km odgledas 1h utakmice . sta placete odma ko voli klub doci ce nema tu puno rasprave a ko nece doci on nadje milion razloga kao sto su kisa,vruce,zima ,loš protivnik ,skupe karte itdkikk je napisao/la:Nije dosta sto moramo voziti 70 kilometara da gledamo DOMACU utakmicu Sarajeva, jos moram sjediti i prziti se na suncu ili pored godisnje placati 8 KM da gledam utakmicu ko covjekHordas Doboj je napisao/la:E alaj vam i deru kožu svaka cast! Hocemo igrace tipa Jajala, Husejnovica, Benka, Stepanova, Delača a puno nam 8 maraka dati 2 puta mjesecno. Svaka nam cast!
- PitarBordo
- Kontakt:
- molotovljev
Tek sad vidim da nismo imali sreće prilikom žrijeba, gdje baš rastrčani Lech da dobijemo, pored Maribora, Videotona...
Mada, ruku na srce, mogli smo ovo puno bolje odraditi... odigrali smo ispod naših mogućnosti, bezvoljno i fizički posrnuli.
Treba gledati na ovaj dvomeč sa jedne druge, pozitivne strane, kao na veliko iskustvo, jer ovo nam je škola, nadam se da jeste,
te da ćemo drugi put biti puno spremniji, uigraniji, uz određene korekcije u timu, bez obzira na protivnika.
Mada, ruku na srce, mogli smo ovo puno bolje odraditi... odigrali smo ispod naših mogućnosti, bezvoljno i fizički posrnuli.
Treba gledati na ovaj dvomeč sa jedne druge, pozitivne strane, kao na veliko iskustvo, jer ovo nam je škola, nadam se da jeste,
te da ćemo drugi put biti puno spremniji, uigraniji, uz određene korekcije u timu, bez obzira na protivnika.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KarlMarx, Napapijri, Pitaristok i 103 gosta.