FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

folderS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 01:20

Henderson je napisao/la:Da nije bilo Adilovića i crvenog kartona, prošli bi mi isto kao i Estonci danas. I još mi je najsmiješnije kada neko pita zašto kod Osima ima prednost Adilović u odnosu na Armina. Je li ko gledao kako se Armin prepao protiv Zvijezde kada je čistu priliku propustio i ošutao ni blizu gola?
Nažalost, Adilović je najbolji napadač kojeg mi imamo.
Mali Armin je za njega Ronaldo. Ovaj kad je bio najbolji strijelac tad ga je Zeba pitao loptom i pogadao u glavu. Kad je Zeba otisao nije osutao na gol kako treba.
Da je mali Armin imao Zebu igrao umjesto Adila dao bi 50 golova brat, bratu.
Ako se ovaj sad proda to ce biti najvece pojacanje za osvajanje lige i prolazka u evropu par kola, vjeruj mi.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 31 jul 2013, 01:22

Kad se gleda video, vidi se da je Eldin odlican igrac, ali kad je u formi!!! Sad se vidi da ima losu formu, ne znam je li to psihicki ili fizicki, ali nadam se da ce sve doci na svoje mjesto, i da ce abd opet biti prvi strijelac lige.

Svraka i Adilovic su bili najbolji, a vidi ih sad, ne znam koji im je k****
Za sve ti hvala Amare!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jul 2013, 01:24

BosniaHerzegovina je napisao/la:Kad se gleda video, vidi se da je Eldin odlican igrac, ali kad je u formi!!! Sad se vidi da ima losu formu, ne znam je li to psihicki ili fizicki, ali nadam se da ce sve doci na svoje mjesto, i da ce abd opet biti prvi strijelac lige.

Pa umislili da su neko i nesto to ti je najgore, kad usmislis da si igracina... glam blam i pink odradili svoje :roll:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 31 jul 2013, 01:27

bagrcavi je napisao/la:
Buu je napisao/la:Gazprom za gen. sponzora, mislim da je to s njima izvodivo. Treba im sto vise potrosaca u gradu, a najlaksi put do toga je biti gen. sponzor najvecem klubu u BiH sa najvecim brojem navijaca.
A ko će se peglati sa njima, mora se otići kod ljudi, porazgovarati.Da hoće kako doći kod nas i reći Dželo mi ćemo vam dati po' miliona maraka samo šarni ovdje, onda bi moglo...
Imaju fore do Travnika...
NO PYRO NO PARTY

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 01:28

BosniaHerzegovina je napisao/la:Kad se gleda video, vidi se da je Eldin odlican igrac, ali kad je u formi!!! Sad se vidi da ima losu formu, ne znam je li to psihicki ili fizicki, ali nadam se da ce sve doci na svoje mjesto, i da ce abd opet biti prvi strijelac lige.

Za mene Adilovic nikad nije bio igrac. Jedna obicna krampa koja ne zna osutati sa 16 metara, koja ne moze dati gol iz kornera onoliki covjek, koji trci na 100 metara 3 minute. Moze on biti najbolji strijelac 5 sezona on je za mene najvece krampa koja je igrala u Zelji posljedni 14 godina.
Svraka je druga price, buknuo jednu sezonu, bilo ga svugdje, zabijao golove stvarno ruku na srce u jednom trenutku bio najbolji igrac Zelje. Otisao u reprezentaciju i poslije toga sta se desilo s momkom ? Boga pitaj.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jul 2013, 01:30

Da znate šta jedan od najvećih koji su ikada hodali ovim prostorima misli o Adiloviću, obrisali bi se sa foruma.
DRUG NEBI TI PUNCA

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 jul 2013, 01:35

Amar nece pustiti Adilovića ispod 300 milja, a ako ostane opet biti prvi strijelac lige...a vi cete se morati opet posipati pepelom :lol: :mrgreen:
Ovo isto i za Svraku važi. Necemo davati svoje igrace za bagatelu, kao što rade ostali naši klubovi.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 31 jul 2013, 01:36

Jedini razlog zbog cega Amar razmislja o odlasku je besparica i niakave svadje ili navijaci nisu u pitanju.Nema covjek vise odakle da krpi rupe i svaki dan je sve vise nezadovoljnih

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 01:36

Ma brate svako ima svoj ukus. Covjek mi se ne svida uopste kao covjek a kao igrac nemam rijec rekao sam. Mozda mislis na Ivicu ja njega obozavam, on sta kaze to je to, ali ako misli za Adilovica to :roll:
Mislim znaju ljudi koji ga kupuju oni su ga gledali ili ga gledaju, ne moze on igrati dalje od 2. turske lige ili 3.grcke i to je upitno da li ce neko dati pisljivi 250.000eura.
Nije niko lud da baca pare na njega. To je mjerilo, nisam ja, kakav ja.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 jul 2013, 01:38

kinder_jaje je napisao/la:Jedini razlog zbog cega Amar razmislja o odlasku je besparica i niakave svadje ili navijaci nisu u pitanju.Nema covjek vise odakle da krpi rupe i svaki dan je sve vise nezadovoljnih
A ko su ti nezadovoljni :?: imaju li ime i prezime, pa da znamo

Draža mi je borba za opstanak sa Amarom na klupi, jer znam da daje sve od sebe i da želi sve najbolji Želji kao veliki željovac prije svega... nego dupla kruna i onda naredne sezone stromoglav pad u sivilo.

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 31 jul 2013, 01:38

111 je napisao/la:Amar nece pustiti Adilovića ispod 300 milja, a ako ostane opet biti prvi strijelac lige...a vi cete se morati opet posipati pepelom :lol: :mrgreen:
Ovo isto i za Svraku važi. Necemo davati svoje igrace za bagatelu, kao što rade ostali naši klubovi.
zato ce u zelji zavrsiti karijeru ili ce dzaba otici

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 31 jul 2013, 01:40

mujo205 je napisao/la:
111 je napisao/la:Amar nece pustiti Adilovića ispod 300 milja, a ako ostane opet biti prvi strijelac lige...a vi cete se morati opet posipati pepelom :lol: :mrgreen:
zato ce u zelji zavrsiti karijeru ili ce dzaba otici
Jah, pa neka završi , šta fali :?: samo neka zabija za naš klub..ako se ne žali sam Adil u Želji, ne znam šta mi imamo pametovati.... a to tebi kao neka sramota ili šta :o :shock: mnogi sanjaju da igraju za Želju, a mi ismijavamo našeg prvaka i našu ligu...a nadamo se nekom bolje sutra, lafo....bježi ba, to su dvolicna mjerila.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 31 jul 2013, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jul 2013, 01:41

Nek u naredne 2.5 god dadne 50 tak golova kao i do sada i men dosta :P.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 31 jul 2013, 02:45

Adilovic je tip igraca Dzeke koji moze funkcionisati jedino sa dobrim krilima. Njegov zadatak je da gradi, spusta loptu i glavom zabija. To sto mi imamo Selimovica na krilu to je druga stvar, i sto Adilovic ne zna proci igraca 1 na 1... to je stvar kvalitete koju ne mogu imati igraci koji su dovedeni za DZ. Amarova taktika je takva, taj tip napadaca (Mesanovic, Popovic, Adilovic...).. kada odluci mjenjati taktiku vjerovatno ce i traziti neke aktivnije napadace, prodornije i spretnije. Mada vec takve imamo u vidu Bajica i Hodzica.
sedmi pokusaj...

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 02:55

joey je napisao/la:Adilovic je tip igraca Dzeke koji moze funkcionisati jedino sa dobrim krilima. Njegov zadatak je da gradi, spusta loptu i glavom zabija. To sto mi imamo Selimovica na krilu to je druga stvar, i sto Adilovic ne zna proci igraca 1 na 1... to je stvar kvalitete koju ne mogu imati igraci koji su dovedeni za DZ. Amarova taktika je takva, taj tip napadaca (Mesanovic, Popovic, Adilovic...).. kada odluci mjenjati taktiku vjerovatno ce i traziti neke aktivnije napadace, prodornije i spretnije. Mada vec takve imamo u vidu Bajica i Hodzica.
Stavljat u istu recenicu Mesanovica i Adilovica je tuzno. Velemajstor je bio taj Mesanovicu ovaj mu nije do clanaka.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2013, 02:59

Cuj Mesanovic i Adilovic :mrgreen: Ta dvojica ne smiju na istu stranicu, a ne recenicu :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 31 jul 2013, 03:03

Edin TM87 je napisao/la:Cuj Mesanovic i Adilovic :mrgreen: Ta dvojica ne smiju na istu stranicu, a ne recenicu :lol:
Istina :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jul 2013, 03:11

EuroSport je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Cuj Mesanovic i Adilovic :mrgreen: Ta dvojica ne smiju na istu stranicu, a ne recenicu :lol:
Istina :lol:
Ko hoce o Alenu da prica, moze na iducoj stranici :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

samozeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la samozeljeznicar » 31 jul 2013, 03:12

Alen da se sad vrati opet bi bio bolji od Adila :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 31 jul 2013, 03:15

Kako smo mi nezahvalan narod !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Orvel i 47 gostiju.