Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
To majstore
pozdrav nasem pabizu
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
OLIMPIC: Bandović, Milović, Radović, Vukomanović, Regoje, Brković, Muharemović, Hadžić, Hebibović, Uzelac, Handžić.
BORAC: Ružić, Redžić, Milosavljev, Kiso, Jović, Raspudić, Rajović, Bečerlić, Đokić, Mance, Maletić.
Na klupi su ostali: Šuljagić, Mahović, Karić, Anđušić, Varešanović, Gligorov, Zolj.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
GOOOOLLL GOOOOOOL GOOOOOOOOOLLLLLL!!!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
LEDE NARAVNO, RODILA GA MAJKA!!! LEGENDO LEGENDARNAAAAA!! WOOOOOOHHH!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-0 GOLACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovo je odlicno. Poklopio se dobar rezultat i Viteza i Mladosti. Sljedecu tekmu ako donesemo tri boda protiv Radnika bilo bi fantasticno i najvjerovatnije bi opstali u ligi. Vrlo je bitno da donesemo tri boda sa nekog gostovanja . Ja se uopce ne plasim, ubjedjen sam da cemo opstati u ligi a da ce Vitez,Mladost ili Slavija ispasti
@gorazdak Tako je 
Zadihan sam
uhh dobre tekme
Jos cu mozda kasnije komentirati, sad sam zauzet
BRAVO MOMCI!!!!
Zadihan sam
BRAVO MOMCI!!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gdje onaj sto meni rece da je Oda dobar osto bi kod vas
jos ranije kad se pominjalo da ce vas preuzeti on.
Mancini jel tako bilo
Sretno vam I svaka cast za pobjedu.
Mancini jel tako bilo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne znam tačno na kojoj je temi napisano. Ali u svakom slučaju dobar potez sa promjenom trenera.MuhamedTM je napisao/la:Gdje onaj sto meni rece da je Oda dobar osto bi kod vasjos ranije kad se pominjalo da ce vas preuzeti on.
Mancini jel tako bilo![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ČESTITAM POBJEDU,,,Bice još bolje sa Odovicem,,,,,,,,Mislim da je g.Gracic bio u zabludi sa trenerima u zadnje vrijeme a možda I nijesam u pravu.Odovic zna igrati za rezultat,a to ne bude lijepo za oko ali se pišu bodovi,Jednostavno počinje RENESANSA sa Odovicem I OLIMPIC generalno ostaje u ligu.Mancini je napisao/la:Ne znam tačno na kojoj je temi napisano. Ali u svakom slučaju dobar potez sa promjenom trenera.MuhamedTM je napisao/la:Gdje onaj sto meni rece da je Oda dobar osto bi kod vasjos ranije kad se pominjalo da ce vas preuzeti on.
- amazon
- Kontakt:
Odovic je odlican trener. S Zeljom je u evropi pokazao koliko zna. Ali covjek nema srece u karijeri, stalno je negdje da cupa klubove iz teske pozicije i bas mi je zao zbog toga. Nadam se da ce te ostati u ligi da imamo sigurnih 6 bodova u ligi 12

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Merajic igra za Skendiju u Makedoniji.
Drago mi je sto ste dobili Bojac! Dosta ih je. Vama ce biti kljuc utakmice s Mladosti i Vitezom, posto jedino njih mozete stici. Je li s njima igrate na Otoci ili u gostima?Mokroguz je napisao/la:@gorazdak Tako je
Zadihan samuhh dobre tekme
BRAVO MOMCI!!!!
Hvala na cestitciMuhamedTM je napisao/la:Gdje onaj sto meni rece da je Oda dobar osto bi kod vasjos ranije kad se pominjalo da ce vas preuzeti on.
Vitez na Otoci, Mladost u Doboju.Biki je napisao/la:Drago mi je sto ste dobili Bojac! Dosta ih je. Vama ce biti kljuc utakmice s Mladosti i Vitezom, posto jedino njih mozete stici. Je li s njima igrate na Otoci ili u gostima?Mokroguz je napisao/la:@gorazdak Tako je
Zadihan samuhh dobre tekme
BRAVO MOMCI!!!!
Mislim da imamo dobre sanse protiv Radnika.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Odovic je jedan od najboljih trenera u ovoj nasoj PLBiH
Bar ja tako mislim
I mislim da je Zeljo puno izgubio njegovim odlaskom
Sad da je on tu mislim da bi puno bolje slozio ekipu ali ni Mulalic nije los
Bar ja tako mislim
I mislim da je Zeljo puno izgubio njegovim odlaskom
Sad da je on tu mislim da bi puno bolje slozio ekipu ali ni Mulalic nije los
"Volim te Zeljo"
Mulalic ima zara posto trenira svoj klub, to je prednost Zelji. Tako je i Adzem uspio prije njega, i Uscuplic kad je vodio FKS iako nije neki trener.
Nego kontam koga li je Bazdarevic pratio jucer?
Nego kontam koga li je Bazdarevic pratio jucer?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Eto, Radnik dobro namucen u Tuzli, cini mi se Petrovic rece dvojica su povrijedjena, 5 zutih kartona pa mozda imaju kojeg suspendovanog, Stokic od prije povrijedjen ako se dobro sjecam, Jankovic ne znam sta je s njim ali rece nesta i za njega da je "lezao".
Plus imaju kup utakmicu u Lukavcu u srijedu(jos ako bude tamo kise taj dan..), i onda 3-4 dana poslije toga protiv nas igraju.
Imamo jos motiva osim tri boda i velike pobjede, da ih oderemo za onaj lopovluk od prosle godine sto im jos nismo uzvratili.
To dovoljno govori ko se koga treba bojati u Bijeljini.
Plus imaju kup utakmicu u Lukavcu u srijedu(jos ako bude tamo kise taj dan..), i onda 3-4 dana poslije toga protiv nas igraju.
Imamo jos motiva osim tri boda i velike pobjede, da ih oderemo za onaj lopovluk od prosle godine sto im jos nismo uzvratili.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ta se utakmica odigrala 2014. godine u novembru mjesecu. Olimpic je jučer pobijedio u utakmici koju je sudio Ilija Živković. U prethodnih šest utakmica koje je sudio Olimpicu isti sudija Olimpic nijednom nije pobijedio.Mokroguz je napisao/la:Eto, Radnik dobro namucen u Tuzli, cini mi se Petrovic rece dvojica su povrijedjena, 5 zutih kartona pa mozda imaju kojeg suspendovanog, Stokic od prije povrijedjen ako se dobro sjecam, Jankovic ne znam sta je s njim ali rece nesta i za njega da je "lezao".
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 07 mar 2016, 05:59, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.