Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Bihac96
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Bihac96 » 18 avg 2015, 02:37

Za one sto su govorili sta ce se pravit docek djeci i uporedjivali komsije sta su oni sve osvojili pa nisu pravili doceke.Da li ste se zapitali koliko ti susjedi ulazu novca u mladje selekcije,a koliko nasi bijedni politicari ulazu u sport ?Ulazu toliko da nemamo hotel da platimo,ovi momci jedne jedine marke ne dobijaju i onda tek shvatis koliki je ovo uspjeh.Ti politicari su to izgleda svjesni pa cak ni oni nisu imali obraza pojavit se veceras na ovoj proslavi.Mnogi pljuju Haruna Mahmutovica a da tog covjeka nije bilo danas nebi postojala ni jedna kosarkaska selekcija.

I za kraj.JOSIP PANDZA kakva je ovo gromada od covjeka :bow:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 avg 2015, 02:38

Greivis je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:

:kralj:
Je li se Nurkic ikako oglasavao ili mu je krivo zbog Mahmutovica i kompanije?
Posto su ova djeca dobra sa Harunom, ne ocekujte njegovu cestitku
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 avg 2015, 03:07

Nurk je toliko opao u mojim očima da vam to ne mogu opisat. nakon svega što se izdešavalo.. neka te Nurkich u SAD-u. povedi i menadžera sa sobom.
A za repku ja bi volio da nikad više ne zaigra! Za godinu dvije biće tu momaka ;)
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 18 avg 2015, 03:11

I još mi se nešto sviđa, što je ustvari nebitno, ali mi se sviđa.
Uz sva pokušavanja da se omalovažava i ismijava ovaj doček od strane nekih idiota iz regije, svijet na ovo gleda kao na fanatične navijače, a nikako na ljude koji nemaju šta slaviti, pa ovo slave. Svi su impresionirani fanatizmom navijača koji su došli da čestitaju U16 šampionima i ne mogu da vjeruju. S obzirom da već imamo značku u evropi da smo fanatični navijači, najviše zbog fudbala i punih stadiona naših, ovo je samo to ojačalo.
Dakle, samo ljubomorni su ismijavali!

Što se tiče Nurkića, ko ne zna nek ne komentariše.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 18 avg 2015, 03:27

samoplavo je napisao/la:I još mi se nešto sviđa, što je ustvari nebitno, ali mi se sviđa.
Uz sva pokušavanja da se omalovažava i ismijava ovaj doček od strane nekih idiota iz regije, svijet na ovo gleda kao na fanatične navijače, a nikako na ljude koji nemaju šta slaviti, pa ovo slave. Svi su impresionirani fanatizmom navijača koji su došli da čestitaju U16 šampionima i ne mogu da vjeruju. S obzirom da već imamo značku u evropi da smo fanatični navijači, najviše zbog fudbala i punih stadiona naših, ovo je samo to ojačalo.

Ne moze jos dosta raje da shvati sta ovo znaci, ovo nije samo pobjeda djecaka koji igraju kosarku ovo je pobjeda Bosanštva, Hercegovštine nad Bosanjastvom, Hrvatstvom, Srpstvom...Ovo je pobjeda normalnih ljudi protiv budala zaludjenim religijskim krvavim bajkama...
Ovo je samar ideologiji koja je razdjelila Jugoslaviju radi svojih malogradjanskih ineteresa !!!
I svako ko se pita sta je to dovelo "nemal" 100 000 ljudi da oda priznanje ovoj djeci, dovelo je to sto je narodu dosta vise zapisavanja tertorija u stilu ne pripitomljenih vukova gradnjom Dzamija, Crkava...

Da u ovoj ekipi nije bilo i Josipa i Dzanana i Njegosa ne bi se nikada ovoliko ljudi skupilo samo radi ovog levela sporta...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 18 avg 2015, 03:33

Od svih trojka u NBA ova naša ČAMPARA - MUSA - SIKIRAŠ mi najviše liči na onu IRVING - JAMES - LOVE.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 18 avg 2015, 03:45

Husika je napisao/la:
samoplavo je napisao/la:I još mi se nešto sviđa, što je ustvari nebitno, ali mi se sviđa.

Ne moze jos dosta raje da shvati sta ovo znaci, ovo nije samo pobjeda djecaka koji igraju kosarku ovo je pobjeda Bosanštva, Hercegovštine nad Bosanjastvom, Hrvatstvom, Srpstvom...Ovo je pobjeda normalnih ljudi protiv budala zaludjenim religijskim krvavim bajkama...
Ovo je samar ideologiji koja je razdjelila Jugoslaviju radi svojih malogradjanskih ineteresa !!!
I svako ko se pita sta je to dovelo "nemal" 100 000 ljudi da oda priznanje ovoj djeci, dovelo je to sto je narodu dosta vise zapisavanja tertorija u stilu ne pripitomljenih vukova gradnjom Dzamija, Crkava...

Da u ovoj ekipi nije bilo i Josipa i Dzanana i Njegosa ne bi se nikada ovoliko ljudi skupilo samo radi ovog levela sporta...
Ja se stvarno izvinjavam sto ga moram ponovo spomenuti, ali mene je ovo kod Bahe najvise i iznerviralo. Ono njegovo dodavanje "sa Pala" svaki put kad je Njegosa spomenuo. Upravo to. Baho ne prati ove momke i nije skapirao pravu car i magiju ove nase repke. A to je sto su ova djeca toliko fina, neiskvarena i nezadojena mrznjom i nacionalizmom i da ovu djecu uopste nije briga jel Njegos il je Dzanan il je Sani il je Aljosa itd. Nit ih je briga jel iz Sarajeva, sa Pala, iz Mostara, Bihaca itd. Ova djeca su ko porodica i njima je bitno da su oni zajedno i da se bore za isti cilj. A to je zlato za BiH. Nije njima ni do nacinalizma ni politike. Bogu hvala pa su ih roditelji ispravno vaspitali da se ne zamaraju takvim glupostima. A Baho navalio sa Pala pa sa Pala. Pa ako je sa Pala neka je. Nije s Marsa ako je sa Pala. :D :D I potpisujem sve sto si napisao. :salut:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 avg 2015, 06:55

TheChief je napisao/la:Od svih trojka u NBA ova naša ČAMPARA - MUSA - SIKIRAŠ mi najviše liči na onu IRVING - JAMES - LOVE.
Da fakat :D

Musa i jeste tip igraca LBJa, naravno ni blizini na tom nivou i pitanje je da li ce ikad biti i deseti dio, ali njegovo ponasanje na terenu je veoma slicno Kraljevom. Vodjenje lopte iako nije plej, prejaki ulazi pood kos mu jaca strana, sut mu nije jaca strana ali zna uci u dobru seriju itd.

Campara ko Irving, sica trice ko lud, zna uci pod kos i siguran sa loptom.

Sikiras je bolji od Irvinga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :urnebes:

Sica trice, skace, bolje blokira od Ljubavi itd... salim se narvno, ali vrlo dobra usporedba
Anfernee "Penny" Hardaway #1

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 avg 2015, 07:53

Husika je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ovo sam danas primjetio u snimci, pa sam morao 'odrezati' veceras. Ovo se desava nekih 5-10 sekundi nakon utakmice, kada cijela dvorana domacih navijaca aplaudira nasim (i svojim) momcima. Tu su i druge delegacije koje aplaudiraju, a Crnogorci su uletili na teren. Jedina delegacija koja ne aplaudira je Turska. Dakle, na snimku niti jedan igrac Turske ne pljesce, a delegacije oko da (ne znam koji su ovi gore, ispod je Izrael cini mi se)
Znam da ovo nije bitno za nase momke i nasu pobjedu, ali mozda je bitno za neke dnevnopoliticke dogadjaje ;)

slika
Pa samo majmuni ne shvataju da je Turska ovdje bila okupator i da nam je 500 godina ubijala BOSNU I HERCEGOVINU u svim segmentima...
Nisu BiH osnovali Turci kako nam efendije to predstavljaju nego su je unistavali !!!
Turke poznajem iz zapadne Evrope i mogu samo reci ovo TO NISU LJUDI TO JE STOKA !!!
Slazem se. Tesko da nam je neka nacija vise zla nanijela kao Turska (Osmansko Carstvo). Od okupiranja zemlje do ubijanja najistaknutijih muskaraca Bosne i Hercegovine, preko prodavanja Austro-Ugarskoj za sicu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 avg 2015, 08:05

Nurkicu picko javi se!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 18 avg 2015, 08:47

FrancescoTotti je napisao/la:Nurk je toliko opao u mojim očima da vam to ne mogu opisat. nakon svega što se izdešavalo.. neka te Nurkich u SAD-u. povedi i menadžera sa sobom.
A za repku ja bi volio da nikad više ne zaigra! Za godinu dvije biće tu momaka ;)
Papak onaj strogi, i ne treba nikad ni igrati kad je 0 od covjeka.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 avg 2015, 09:03

Tek ovo jutro vidiš značaj ovog okupljanja. Možemo mi i ovi susjedi da pljujemo Sabahudinu i po organizaciji ali čitam strane medije (u ovom slučaju italijanski facebook portal) i svi se čude i zavide sportskoj kulturi i strasti za sportom jer oni ne mogu okupiti ni hiljadu za slavlje zlata sa SP u18 u ženskoj odbojci...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 avg 2015, 09:22

storm_raider je napisao/la:
Husika je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Ovo sam danas primjetio u snimci, pa sam morao 'odrezati' veceras. Ovo se desava nekih 5-10 sekundi nakon utakmice, kada cijela dvorana domacih navijaca aplaudira nasim (i svojim) momcima. Tu su i druge delegacije koje aplaudiraju, a Crnogorci su uletili na teren. Jedina delegacija koja ne aplaudira je Turska. Dakle, na snimku niti jedan igrac Turske ne pljesce, a delegacije oko da (ne znam koji su ovi gore, ispod je Izrael cini mi se)
Znam da ovo nije bitno za nase momke i nasu pobjedu, ali mozda je bitno za neke dnevnopoliticke dogadjaje ;)

slika
Pa samo majmuni ne shvataju da je Turska ovdje bila okupator i da nam je 500 godina ubijala BOSNU I HERCEGOVINU u svim segmentima...
Nisu BiH osnovali Turci kako nam efendije to predstavljaju nego su je unistavali !!!
Turke poznajem iz zapadne Evrope i mogu samo reci ovo TO NISU LJUDI TO JE STOKA !!!
Slazem se. Tesko da nam je neka nacija vise zla nanijela kao Turska (Osmansko Carstvo). Od okupiranja zemlje do ubijanja najistaknutijih muskaraca Bosne i Hercegovine, preko prodavanja Austro-Ugarskoj za sicu.
Sreca pa ste stroga manjina. Inace bi za koju deceniju oplakivali neke druge Srebrenice. Ko nas bre zavadi, ovo, ono.

Kako ide onaj posljednji hit na slavama u Srbiji: O Sjenice nova Srebrenice...

To je pravilo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2015, 09:28

ti dakako ideš po slavama po srbiji pa znaš. :puke: :puke:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 18 avg 2015, 09:29

ocekujete li kakva dodatna pojacanja u ovu ekipu za sp ?
Zarathustra

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 18 avg 2015, 09:34

Jbo majku, turkofobi i ovu temu bi da razjebu.

"TO NISU LJUDI TO JE STOKA" .... ovo već lici na Adolfa.

Cestitke kosarkasima :bih:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 avg 2015, 09:36

Moggi je napisao/la:ocekujete li kakva dodatna pojacanja u ovu ekipu za sp ?
znaš kako kod djece se nikad ne zna... uvijek može da iskoči neko novi. neki dječak 2000 godište može da prokine i zaigra ko veliki. To je često slučaj.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 18 avg 2015, 09:38

Dino Radončić i možda Slovenac Luka Dončić. Luka Dončić je izjavio da ne želi da igra B diviziju, a kako mu je djed sa mamine strane Iz Cazina nije mu daleka opcija da igra za nas. Put mu je otvoren jer nikada nije igrao u zvaničnoj utakmici za Sloveniju.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 avg 2015, 09:54

Gavijalov je napisao/la:
Dino Radončić i možda Slovenac Luka Dončić. Luka Dončić je izjavio da ne želi da igra B diviziju, a kako mu je djed sa mamine strane Iz Cazina nije mu daleka opcija da igra za nas. Put mu je otvoren jer nikada nije igrao u zvaničnoj utakmici za Sloveniju.
Nema od Doncica nista nazalost. Cak mu je i Sale Đorđevic dolazio na noge u Madrid, al momak ce igrat ce za Sloveniju.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 18 avg 2015, 10:11

Jel ima neko onaj prilog sa FTV kad nabrajaju sampione? :rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.