I za kraj.JOSIP PANDZA kakva je ovo gromada od covjeka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Posto su ova djeca dobra sa Harunom, ne ocekujte njegovu cestitkuGreivis je napisao/la:Je li se Nurkic ikako oglasavao ili mu je krivo zbog Mahmutovica i kompanije?PerryFred je napisao/la:
Ne moze jos dosta raje da shvati sta ovo znaci, ovo nije samo pobjeda djecaka koji igraju kosarku ovo je pobjeda Bosanštva, Hercegovštine nad Bosanjastvom, Hrvatstvom, Srpstvom...Ovo je pobjeda normalnih ljudi protiv budala zaludjenim religijskim krvavim bajkama...samoplavo je napisao/la:I još mi se nešto sviđa, što je ustvari nebitno, ali mi se sviđa.
Uz sva pokušavanja da se omalovažava i ismijava ovaj doček od strane nekih idiota iz regije, svijet na ovo gleda kao na fanatične navijače, a nikako na ljude koji nemaju šta slaviti, pa ovo slave. Svi su impresionirani fanatizmom navijača koji su došli da čestitaju U16 šampionima i ne mogu da vjeruju. S obzirom da već imamo značku u evropi da smo fanatični navijači, najviše zbog fudbala i punih stadiona naših, ovo je samo to ojačalo.
Dakle, samo ljubomorni su ismijavali!
Što se tiče Nurkića, ko ne zna nek ne komentariše.
Ja se stvarno izvinjavam sto ga moram ponovo spomenuti, ali mene je ovo kod Bahe najvise i iznerviralo. Ono njegovo dodavanje "sa Pala" svaki put kad je Njegosa spomenuo. Upravo to. Baho ne prati ove momke i nije skapirao pravu car i magiju ove nase repke. A to je sto su ova djeca toliko fina, neiskvarena i nezadojena mrznjom i nacionalizmom i da ovu djecu uopste nije briga jel Njegos il je Dzanan il je Sani il je Aljosa itd. Nit ih je briga jel iz Sarajeva, sa Pala, iz Mostara, Bihaca itd. Ova djeca su ko porodica i njima je bitno da su oni zajedno i da se bore za isti cilj. A to je zlato za BiH. Nije njima ni do nacinalizma ni politike. Bogu hvala pa su ih roditelji ispravno vaspitali da se ne zamaraju takvim glupostima. A Baho navalio sa Pala pa sa Pala. Pa ako je sa Pala neka je. Nije s Marsa ako je sa Pala.Husika je napisao/la:Ne moze jos dosta raje da shvati sta ovo znaci, ovo nije samo pobjeda djecaka koji igraju kosarku ovo je pobjeda Bosanštva, Hercegovštine nad Bosanjastvom, Hrvatstvom, Srpstvom...Ovo je pobjeda normalnih ljudi protiv budala zaludjenim religijskim krvavim bajkama...samoplavo je napisao/la:I još mi se nešto sviđa, što je ustvari nebitno, ali mi se sviđa.
Uz sva pokušavanja da se omalovažava i ismijava ovaj doček od strane nekih idiota iz regije, svijet na ovo gleda kao na fanatične navijače, a nikako na ljude koji nemaju šta slaviti, pa ovo slave. Svi su impresionirani fanatizmom navijača koji su došli da čestitaju U16 šampionima i ne mogu da vjeruju. S obzirom da već imamo značku u evropi da smo fanatični navijači, najviše zbog fudbala i punih stadiona naših, ovo je samo to ojačalo.
Dakle, samo ljubomorni su ismijavali!
Što se tiče Nurkića, ko ne zna nek ne komentariše.
Ovo je samar ideologiji koja je razdjelila Jugoslaviju radi svojih malogradjanskih ineteresa !!!
I svako ko se pita sta je to dovelo "nemal" 100 000 ljudi da oda priznanje ovoj djeci, dovelo je to sto je narodu dosta vise zapisavanja tertorija u stilu ne pripitomljenih vukova gradnjom Dzamija, Crkava...
Da u ovoj ekipi nije bilo i Josipa i Dzanana i Njegosa ne bi se nikada ovoliko ljudi skupilo samo radi ovog levela sporta...
Da fakatTheChief je napisao/la:Od svih trojka u NBA ova naša ČAMPARA - MUSA - SIKIRAŠ mi najviše liči na onu IRVING - JAMES - LOVE.
Slazem se. Tesko da nam je neka nacija vise zla nanijela kao Turska (Osmansko Carstvo). Od okupiranja zemlje do ubijanja najistaknutijih muskaraca Bosne i Hercegovine, preko prodavanja Austro-Ugarskoj za sicu.Husika je napisao/la:Pa samo majmuni ne shvataju da je Turska ovdje bila okupator i da nam je 500 godina ubijala BOSNU I HERCEGOVINU u svim segmentima...SlevinKelevra je napisao/la:Ovo sam danas primjetio u snimci, pa sam morao 'odrezati' veceras. Ovo se desava nekih 5-10 sekundi nakon utakmice, kada cijela dvorana domacih navijaca aplaudira nasim (i svojim) momcima. Tu su i druge delegacije koje aplaudiraju, a Crnogorci su uletili na teren. Jedina delegacija koja ne aplaudira je Turska. Dakle, na snimku niti jedan igrac Turske ne pljesce, a delegacije oko da (ne znam koji su ovi gore, ispod je Izrael cini mi se)
Znam da ovo nije bitno za nase momke i nasu pobjedu, ali mozda je bitno za neke dnevnopoliticke dogadjaje![]()
Nisu BiH osnovali Turci kako nam efendije to predstavljaju nego su je unistavali !!!
Turke poznajem iz zapadne Evrope i mogu samo reci ovo TO NISU LJUDI TO JE STOKA !!!
Papak onaj strogi, i ne treba nikad ni igrati kad je 0 od covjeka.FrancescoTotti je napisao/la:Nurk je toliko opao u mojim očima da vam to ne mogu opisat. nakon svega što se izdešavalo.. neka te Nurkich u SAD-u. povedi i menadžera sa sobom.
A za repku ja bi volio da nikad više ne zaigra! Za godinu dvije biće tu momaka
Sreca pa ste stroga manjina. Inace bi za koju deceniju oplakivali neke druge Srebrenice. Ko nas bre zavadi, ovo, ono.storm_raider je napisao/la:Slazem se. Tesko da nam je neka nacija vise zla nanijela kao Turska (Osmansko Carstvo). Od okupiranja zemlje do ubijanja najistaknutijih muskaraca Bosne i Hercegovine, preko prodavanja Austro-Ugarskoj za sicu.Husika je napisao/la:Pa samo majmuni ne shvataju da je Turska ovdje bila okupator i da nam je 500 godina ubijala BOSNU I HERCEGOVINU u svim segmentima...SlevinKelevra je napisao/la:Ovo sam danas primjetio u snimci, pa sam morao 'odrezati' veceras. Ovo se desava nekih 5-10 sekundi nakon utakmice, kada cijela dvorana domacih navijaca aplaudira nasim (i svojim) momcima. Tu su i druge delegacije koje aplaudiraju, a Crnogorci su uletili na teren. Jedina delegacija koja ne aplaudira je Turska. Dakle, na snimku niti jedan igrac Turske ne pljesce, a delegacije oko da (ne znam koji su ovi gore, ispod je Izrael cini mi se)
Znam da ovo nije bitno za nase momke i nasu pobjedu, ali mozda je bitno za neke dnevnopoliticke dogadjaje![]()
Nisu BiH osnovali Turci kako nam efendije to predstavljaju nego su je unistavali !!!
Turke poznajem iz zapadne Evrope i mogu samo reci ovo TO NISU LJUDI TO JE STOKA !!!
znaš kako kod djece se nikad ne zna... uvijek može da iskoči neko novi. neki dječak 2000 godište može da prokine i zaigra ko veliki. To je često slučaj.Moggi je napisao/la:ocekujete li kakva dodatna pojacanja u ovu ekipu za sp ?
Dino Radončić i možda Slovenac Luka Dončić. Luka Dončić je izjavio da ne želi da igra B diviziju, a kako mu je djed sa mamine strane Iz Cazina nije mu daleka opcija da igra za nas. Put mu je otvoren jer nikada nije igrao u zvaničnoj utakmici za Sloveniju.Moggi je napisao/la:ocekujete li kakva dodatna pojacanja u ovu ekipu za sp ?
Nema od Doncica nista nazalost. Cak mu je i Sale Đorđevic dolazio na noge u Madrid, al momak ce igrat ce za Sloveniju.Gavijalov je napisao/la:Dino Radončić i možda Slovenac Luka Dončić. Luka Dončić je izjavio da ne želi da igra B diviziju, a kako mu je djed sa mamine strane Iz Cazina nije mu daleka opcija da igra za nas. Put mu je otvoren jer nikada nije igrao u zvaničnoj utakmici za Sloveniju.Moggi je napisao/la:ocekujete li kakva dodatna pojacanja u ovu ekipu za sp ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.