U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Gringo je rasista, mrzi sve koji nisu "plavi". 

Odlicna asistencija Modica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cesto naletim na ovu temu pratim nase mlade igrace imali ikakve sanse da se neko od mladi rep.BIH nadje na spisku protiv Izreala nasi igraci su totalno van forme kako i nece biti kad ne treniraju ne igraju za klubove treba nam svjeze krvi ako je ikako moguce
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
soko je napisao/la:Nek si ti vidio da je Vrsaljevic dobar igrac.Husika je napisao/la:Nikad klub prije repke, pa valjda se sjecas sta sam pisao o Suljicu i danas sam ubjedjen da on ima mjesta u A timu, previse je u nas guzicara u repci a malo radnika, pogotovo nemamo igraca koji idu sa loptom pravo prema protivnickom golu a tu je potreban ko (Suljic i slicni njemu) !!!
O Samiru mogu reci samo ono sto sam vidio da je pokazao a pokazao je 0
Sad znam sto si ti pljuvao Susica. Cak si ga pljuvao da treba zvati brzonog Avdiju. Pjanica ne volis jer je rekao da mu Sarajevo draze od Zelje.

Promaha te dobro dohvatila

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
E moj gringo, priznaj!
Vrsajevica svi zvao u tim. Ja kad sa njega prvi put vidio odmah sam znao da je nula. Djaba njemu trcanje, borba i zelja kad ne zna lik. Nego dokle je Ljevakovic aka zvjer dogurao?
Radovac nula! Pjanic slab, iako je nas najbolji igrac bio na SP..
Ako ti je kuhanje k'o znaje u fudbalu, pazi da ne otrujes ljude promahac......
Vrsajevica svi zvao u tim. Ja kad sa njega prvi put vidio odmah sam znao da je nula. Djaba njemu trcanje, borba i zelja kad ne zna lik. Nego dokle je Ljevakovic aka zvjer dogurao?
Riad Bajic samo kvalitetom i znanjem moze da dobije poziv iz mlade reprezentancije. Sto se mene tice, decko je i zasluzijo jer ce najvjerovatnije odnijeti titulu najboljeg strijelca lige!Roman je napisao/la:Cesto naletim na ovu temu pratim nase mlade igrace imali ikakve sanse da se neko od mladi rep.BIH nadje na spisku protiv Izreala nasi igraci su totalno van forme kako i nece biti kad ne treniraju ne igraju za klubove treba nam svjeze krvi ako je ikako moguce
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kako ces znati kakva je ona (zenska-muska) stvar ako je ne probas????soko je napisao/la:E moj gringo, priznaj!
U momentu kada smo svi zeljeli da nam na terenu ne bude 9 "istih" veznjaka i Avdija se cino kao neko osvjezenje...
Ja mislim da sam bio jasan

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Hvala njega sam zaboravio abd sutra zabije u derbiju hehesajo10 je napisao/la:Riad Bajic samo kvalitetom i znanjem moze da dobije poziv iz mlade reprezentancije. Sto se mene tice, decko je i zasluzijo jer ce najvjerovatnije odnijeti titulu najboljeg strijelca lige!Roman je napisao/la:Cesto naletim na ovu temu pratim nase mlade igrace imali ikakve sanse da se neko od mladi rep.BIH nadje na spisku protiv Izreala nasi igraci su totalno van forme kako i nece biti kad ne treniraju ne igraju za klubove treba nam svjeze krvi ako je ikako moguce
Bojkot Smajlicima
Forza Roma
Forza Roma
Sad svi znamo kako izgleda ta sto ti kazes stvarHusika je napisao/la:Kako ces znati kakva je ona (zenska-muska) stvar ako je ne probas????soko je napisao/la:E moj gringo, priznaj!
U momentu kada smo svi zeljeli da nam na terenu ne bude 9 "istih" veznjaka i Avdija se cino kao neko osvjezenje...
Ja mislim da sam bio jasan

Oprostite što se miješam u vašu konverzaciju,ali su me oduševila i vaša razmišljanja. Prvenstveno na činjenicu DA SVE SELEKCIJE TREBAJU ( MORAJU ) igrati u svakod dijelu BiH, i biti uporan u tome. Zanemariti ove malo radikalnije skupine,pa sve i kad bi bio omjer 50-50, ili 30% kulturne i nogometne raje) a 70% ove druge. Treba biti svjestan činjenice, ko to sve nama kreira javno mjenje i servira ( samo čeka lošu informaciju) negativu.BaDa12 je napisao/la:Evo me.zizu1991 je napisao/la:Eh ja, gdje mi je ona BaDa12? Sjetih se za četvorku par sitnica. Mali refresh pamćenja.BaDa12 je napisao/la:Daj mi reci kakva je četvorka bila? Mali Hajdukovac.Hvala ti na refreshu. Dobro si vidio, Iso je dobar veznjak, uglavnom centralni, mada je prolazio kroz sve pozicije u vezi i dobro se snalazi. Hvala, još jednom.
![]()
Generalno, mislim da nam je vezni red jako dobar po imenima, možda jučer nisu djelovali na visini zadatka, ali mislim da svi ti momci obećavaju. Nadam se.
Što se biranja gradova tiče, i ja sam za to da se igra na svakom centrimetru ove države. Vjerovatno je taj poneki zvižduk unezgodio naše igrače, ali, mislim da ćemo samo čestim slanjem ekipa širom domovine, riješiti taj problem (ako je on ikako rješiv). Uostalom, kako newton reče, sve je više djece iz cijele države, svako od njih bi volio igrati bliže kući, pred svojima ma kako se to mjesto zvalo.
Dobrodošla su sva naša djeca.
Apropo ovog gore rečenog, mogu povući paralelu i od prije neku stranicu gdje se govorilo o "sportskim novinarima" amaterima.
Složio bih se sa koleginicom @BaDa, da zaista ova generacija ima kvaliteta pojedinačnog i naravno da se vidi da je ozračje među tim momcima odlično. Nije teško ne primjetiti da u slobodno vrijeme u šetnji možete vidjeti zajedno igrače svih nacionalnosti i klubova rivala. Sve to daje za pravo da se sutra možemo nadati svijetloj budućnosti. Ali daleko je to još od toga,da naši (opet "sportski novinari" većinom ) maltene, mjesec dana prije, nas proglašavaju favoritima grupe. Ispada da smo bolja ekipa od Ukrajine, čiji je juniorski sastav čini mi se daleko dogurao u ligi prvaka., za Crnogorce se smatralo da je utakmica gdje se čak mogu poslati ovi neki igrači što bi trebali igrati derbi, a Poljake se nije posebno niti analiziralo. Pazite, jednu poljsku gdje mislim da nema sela da nema veliki teren sa umjetnom travom i reflektorima i koliko miliona stanovnika. E to smo mi.
O pojedinačnoj kvaliteti bi se dalo na široko, ali od golmana Karačića, stopera Ćorovića, Memije, veznog reda "HRM",naprijed Gojaka, Kuzmanovića, Beganovića itd itd.
Ba Da je pitala za Hajrulahovića. Ljudi od struke kažu,da je bez sumnje taktički najodgovorniji naš igrač, Tehnički odličan. Pregled igre sjajan A možda u prilog tome ide i činjenica da se njega i Modića nije vadilo iz igre. Ali neko je spomenuo da tu fali fizike i njemu i ostalima. Radovac već djeluje kao iskusan igrač,i tu nema spora., ali se nekad zaigra. Neko je rekao za Modića,igrač iz 80-tih, ali taj neko mora znati da onakav pas Radovcu iz prve, NE MOŽE dati niti jedan igrač iz naše lige. Pazite, niti jedan. Fiziku možeš nadograditi, ali ovo drugo veoma teško. Ili imaš ili ne. Iskreno, mislim da nam fali trenutno jedan Juričić ako se ne varam da se tako zove (ovaj što je povrijeđen) koji je fajter, golgeter.
Gremo danas protiv Sokolova, idemo momci, jakoooooooooooooo!!!!!
Vezano za post iznad, i što reče forumaš da je neko pomenuo da Modić podsjeća na igrače iz 80-tih, to sam bio ja, ja sam to naveo, bez vezanja njegovih kvaliteta i poređenja njega samog sa nekim igračima iz naše lige.
Ima tu potencijala, to svakako, i volio bih da se pospem pepelom u doglednoj budućnosti vezano za njegovu karijeru. Niko sretniji od mene.
Vezano za post iznad, i što reče forumaš da je neko pomenuo da Modić podsjeća na igrače iz 80-tih, to sam bio ja, ja sam to naveo, bez vezanja njegovih kvaliteta i poređenja njega samog sa nekim igračima iz naše lige.
Ima tu potencijala, to svakako, i volio bih da se pospem pepelom u doglednoj budućnosti vezano za njegovu karijeru. Niko sretniji od mene.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kad igraju danas?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
U 17h se sve utakmice igraju. Danas igraju u Širokom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
U isto vrijeme kad i derby...zizu1991 je napisao/la:U 17h se sve utakmice igraju. Danas igraju u Širokom.
Sent from Angelina's bed

Pocetni sastav:

Klupa: Trkulja (GK), Lončar, Anđušić, Burović, Kuzmanović & Jurilj
Sretnoooooo ljiljani!
45+2' That was a good chance for Montenegro!
45+2' Karačić (Bosnia and Herzegovina) makes a save.
45+2' Vujnović (Montenegro) has an attempt on goal.
33' That was a good chance for Bosnia and Herzegovina!
33' M. Šarkić (Montenegro) makes a save.
33' Radovac (Bosnia and Herzegovina) has an attempt on goal.
27' Great opportunity for Bosnia and Herzegovina.
27' Gojak (Bosnia and Herzegovina) has a shot blocked.
* * *
Poljska - Ukrajina 0-1
45+2' Karačić (Bosnia and Herzegovina) makes a save.
45+2' Vujnović (Montenegro) has an attempt on goal.

33' That was a good chance for Bosnia and Herzegovina!
33' M. Šarkić (Montenegro) makes a save.
33' Radovac (Bosnia and Herzegovina) has an attempt on goal.
27' Great opportunity for Bosnia and Herzegovina.
27' Gojak (Bosnia and Herzegovina) has a shot blocked.

* * *
Poljska - Ukrajina 0-1
Ovdje nam samo pobjeda odgovara,sa bodicem nemamo nikakve sanse.
Prati li ovo iko?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Pisi propalo.Batko je napisao/la:Prati li ovo iko?
Sent from Angelina's bed
Incijativa na nasoj strani ali crnogorci sve osim bezopasni ako je vjerovati statistici. Ukrajina vodi 4-1 protiv Poljske tako da ako ne uspijemo pobijediti ovdje nista od Eura, ponovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.