FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 24 jul 2015, 20:46

Protu Velicanstvenog, a Kallasi nemam pojma gdje je i sta radi, cime se bavi :D
Pyro is not a crime !

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 24 jul 2015, 20:52

gizi je napisao/la:Pitanje: Imamo li jos ikog sposobnog da igra na lijevom beku osim Puzigace, i šta je s Kallasijem, kakav je njegov status trenutno?
Ako sam dobro upucen njevov trenutni status je jacija namaz?

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2015, 20:57

Utopija je napisao/la:ahahahahahah
I dalje puse foru o koeficijentu.... Pa imao je GO Ahed oko 8000 (mozda i vise) pa je za 3 klase slabiji od Ferenca klub.... Videoton je imao isto veliki koef u LP (bio je i nosioc) pa ga Ferenc utaba nogama u zadnjem duelu... Tjesite se vi i ubjedjujte sebe u slabost Madjara ali ljudi imaju sigurno 5 (ako ne i vise) igraca koji bi igrali u prvih 11 svakog naseg tima... i jos bruku njih sto bi mogli biti po klupama...

Fora o koeficijentu baci oko, pa razligu :kafa:
slika
U novi boj ...

gizi
Kontakt:

Post Postao/la gizi » 24 jul 2015, 21:28

THEC je napisao/la:Protu Velicanstvenog, a Kallasi nemam pojma gdje je i sta radi, cime se bavi :D
Ma cudno mi, lik je jedan od rijetkih iz tima koji igra za svoju reprezentaciju, kod nas ga ni na klupi nema :shock: , a ne djeluje mi lose na tom desnom beku.
...neka me bez tebe ne probude. FKS <3

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2015, 21:29

gizi je napisao/la:
THEC je napisao/la:Protu Velicanstvenog, a Kallasi nemam pojma gdje je i sta radi, cime se bavi :D
Ma cudno mi, lik je jedan od rijetkih iz tima koji igra za svoju reprezentaciju, kod nas ga ni na klupi nema :shock: , a ne djeluje mi lose na tom desnom beku.
Za reprezentaciju Sirije bi mogli i pojedini forumasi igrati, ona nije nikakvo mjerilo druze. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 24 jul 2015, 21:37

Head je napisao/la:
slika
slika
slika

:hmmmmm:
ne luduj prijatelju na toj lokaciji neće biti sigurno,jer je kanton odobrio 4 miliona za rekonstrukciju vanjske piste za klizanje i to je olimpijski objekat koji niko nemože privatizovati.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2015, 21:47

Utopija je napisao/la:Kad su igrali protiv NATO pakta logicno da nece imati mnogo sansi... A pogledaj onda koji je GO Ahead na toj listi... a pogledaj Sarajevo... jedno 150 mjesta iza... znaci tim rezonom jedno 4:0 bi bilo za Holandjane... Pitari i logika... dvije stvari koje ni u kom slucaju ne smijes staviti u istu ravan i u isti kontekst.. jer jednostavno ne ide...
Opet lupetaš gluposti. Go Ahead, klub vrijedan jedva 5mil Eura, ispali u drugu ligu Holandije, izašli na račun KUP-a. Koeficijent u ukupnom poredku UEFA-e imaju dobar zbog igranja u play off-u EL sezone 2011/12 što možeš vidjeti
slika

Sljedeće godine im se briše ova sezona i onda će pasti za jedno 200 mjesta :lol:
Znači izbacili drugoligaša , klub koji nije jači od Olimpica :thumbup:

Drugi put životati dođi sa nečim da podkrijepiš priču, a ne onako ko maksim po diviziji, lupetaš :shhh:
A zapravo, bolje da razguliš, košpa zvani logika i koeficijent :kafa:
U novi boj ...

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 24 jul 2015, 21:57

hz033 je napisao/la:
Utopija je napisao/la:Kad su igrali protiv NATO pakta logicno da nece imati mnogo sansi... A pogledaj onda koji je GO Ahead na toj listi... a pogledaj Sarajevo... jedno 150 mjesta iza... znaci tim rezonom jedno 4:0 bi bilo za Holandjane... Pitari i logika... dvije stvari koje ni u kom slucaju ne smijes staviti u istu ravan i u isti kontekst.. jer jednostavno ne ide...
Opet lupetaš gluposti. Go Ahead, klub vrijedan jedva 5mil Eura, ispali u drugu ligu Holandije, izašli na račun KUP-a. Koeficijent u ukupnom poredku UEFA-e imaju dobar zbog igranja u play off-u EL sezone 2011/12 što možeš vidjeti
slika

Sljedeće godine im se briše ova sezona i onda će pasti za jedno 200 mjesta :lol:

Drugi put životati dođi sa nečim da podkrijepiš priču, a ne onako ko maksim po diviziji, lupetaš :shhh:
Najveća glupost je ta procjena vrijednosti ekipa .Sarajevo vrijedi lupam 8 miliona eura a frajer kupio Sarajevo za 3-4 miliona.Npr.Čolić procijenjen na 450.000 eura a završio u čeliku bez marke,velkovski procijenjen na 600 000 eura ako uzmete 150 000 eura udari se nogom u guzicu

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2015, 22:03

arena je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
slika

Najveća glupost je ta procjena vrijednosti ekipa .Sarajevo vrijedi lupam 8 miliona eura a frajer kupio Sarajevo za 3-4 miliona.Npr.Čolić procijenjen na 450.000 eura a završio u čeliku bez marke,velkovski procijenjen na 600 000 eura ako uzmete 150 000 eura udari se nogom u guzicu
Opet ne argumentovana tvrdnja. Evidentno je da postoje varijacije što se tiče procjene, niti je tačno da skuplja ekipa će da pobjedi sigurno. Ali procjena tima je takva kakva je, i statistički gledano, poprilično validna. A Tan nije kupio Sarajevo za 3,4 mil , lupetaš care, Tan je kupio većinski broj glasa u odlukama uprave kluba. Niti jedan klub u BiH se ne može privatizovati, bar za sad!
U novi boj ...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 jul 2015, 22:04

HAJMO BORDO LAVOVI, PROTIV DRINE HOĆEMO DA VIDIMO MOKRE DRESOVE NAKON 10 MINUTA IGRE I ŽESTOKE GRČEVE NAJKASNIJE 10MIN. PRED KRAJ TEKME, A DOK ĆEMO MI NA TRIBINAMA PODERATI GRLA I DLANOVE I SKINUTI KOJU KILU BODREĆI SVETINJU (realno vecini nam je potrebno :mrgreen: )!!! IGRAJ BORDO-BIJELI!!! :opaopa: :opaopa: :opaopa:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 jul 2015, 22:16

Opet nas novinari portala pokrali ono naši timovi iz BH u Europi u zadnjih 10 godina.Koliko ja znam kad smo ispali od Dynamo Kiyeva igrali smo sa Bazelom poslije ćini mi se play off lige Europe ali nigdje to ne piše pa Aco vidi jesam ki u pravu ili sam ja prolupao a ćini mi se da nisam
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 24 jul 2015, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 jul 2015, 22:18

1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 jul 2015, 22:22

Joj ja sam se nadao tome već smo jednom kažnjeni u Švedskoj kad smo igrali isto je bilo never forget Srebrenica
Sarajevo ljubavi moja!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2015, 22:26

sekac je napisao/la:Opet nas novinari portala pokrali ono naši timovi iz BH u Europi u zadnjih 10 godina.Koliko ja znam kad smo ispali od Dynamo Kiyeva igrali smo sa Bazelom poslije ćini mi se play off lige Europe ali nigdje to ne piše pa Aco vidi jesam ki u pravu ili sam ja prolupao a ćini mi se da nisam
Nisi prolupao, pokrali su nas :kafa:
slika
U novi boj ...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 jul 2015, 22:27

hz033 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Opet nas novinari portala pokrali ono naši timovi iz BH u Europi u zadnjih 10 godina.Koliko ja znam kad smo ispali od Dynamo Kiyeva igrali smo sa Bazelom poslije ćini mi se play off lige Europe ali nigdje to ne piše pa Aco vidi jesam ki u pravu ili sam ja prolupao a ćini mi se da nisam
slika
:tokralju: :thumbup: HVALA!Ali svejedno vidi se ko je ko u Europi :wave:
Sarajevo ljubavi moja!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 jul 2015, 22:38

nema potrebe raspravljati se sa njima, kad mitovi pocnu tu su im samo komsije preko Drine ravne, zato imamo svoj klub i pratimo samo njega, liga pocinje, cilj je jasan i vjerujem u osvajanje barem titule ako ne i duple krune, no titula je prioritet naravno :)
Pyro is not a crime !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2015, 22:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
slika
Ja ne mogu da pronadjem tu gresku?
slika
Nema utakmice Sarajevo-Basel, play off EL
U novi boj ...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 jul 2015, 22:42

Aco brate niko ne kaže da je namjerno ali greška je očita (a ovi smaraju kao da su ligu prvaka uzeli) mada i bez te utakmice vidi se dominacija ali i ne treba zanemariti to jer to nam je treči play off u zadnjih 10 godina ;)
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 jul 2015, 22:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Bice ispravljeno, vidio sam sad...
:tokralju: :thumbup:
Sarajevo ljubavi moja!

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 24 jul 2015, 22:50

Sta je sa infom?
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, fks74, HariTz, Tuce11 i 67 gostiju.