FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 maj 2018, 11:29

minimalno s cim bih ja bio zadovoljan : 350.000 Darko, 200.000 Smajic, 200.000 Azir , plus naravno procenti u svim ugovorima.

mozda moze vise, ustvari moze sigurno vise, ali ovo je gotov 1,5 miliona KM da udje u klub. Dje da potpisem ? :D

naravno sad tu je milion kalkulacija, mozda pokusati uzeti 400-450.000 za Todora i sve preko 200 za Azira pa ostaviti Smajica, milion je kombinacija.

opet Smajicu je mozda najbolje da ide jer bi morao igrati poluspica. Tu je najbolji i najkorisniji, a opet tu imamo Maksimovica.
Todor mora ici zbog njegove dalje karijere, vrijeme je da se nastavi razvijati u jacoj ligi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 maj 2018, 11:54

Samo nastaviti sa forsiranjem mladih igraca, Petrovic to zna raditi, raditi na mladim igracima pa makar igrali ligu za opstanak sa puno boljom startnom pozicijom u njoj nego ove sezone sa puno mirnijom zavrsnicom....primarni zadatak uprave, ustabiliti klub i proizvoditi igrace, dovoditi igrace samo iz blizeg okruzenja kao nekada i pustiti Petrovica da radi bez "pod moranjem".....ne moramo nista, klub treba da prezivi i opstane do nekog modela kad se konacno pojavi famozni zakon o sportu i sportskim drustvima.....protiv klubova koje podrzavaju i finansiraju NS BiH i stranke se ne moze dok kod nam je ovako drzava neuredjenja po pitanju sporta....Sloboda ima samo jednu opciju, proizvoditi igrace i prodavati, uprava ima sada dobru priliku da pocne sa takvom politikom.....

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 maj 2018, 12:15

Bolje preporuku za UO koji vodi Slobodu ne moze dobiti za Todorovica, ako ovo ne budu iskoristili nek........
Prosinečki hvali Todorovića, u Slobodi zadovoljno trljaju rukama

Fudbaler Slobode Darko Todorović, zabilježio je službeni debi za “A” reprezentaciju BiH. U utakmici sa Crnom Gorom Todorović je na terenu proveo svih 90 minuta te je opravdao povjerenje Roberta Prosinečkog, koji ga posebno hvalio nakon utakmice.

“Odigrao je briljantno, pokazao je da se na njega može ozbiljno računati i bit će nam širina na toj poziciji. Igra dobro u kontinuitetu, u Slobodi i U-21 reprezentaciji”, komplementirao mu je Prosinečki nakon utakmice.

Zbog Todorovića su sretni u Slobodi. Ima čvrst ugovor sa klubom, a već na ljeto mogao bi napuniti klupsku kasu. Ranije se spominjao interes iz Norveške i Njemačke, a Sloboda neće propustiti priliku da dobro zaradi na svom dragulju. Dogurao je do “A” reprezentacije, cijena će mu samo rasti, a bez obeštećenja od 300.000-400.000 eura sigurno neće napustiti Tušanj.

Još od vremena Saida Husejinovića, Sloboda u svom kadru nije imala igrača koji toliko obećava i koji bi mogao donijeti značajno obeštećenje.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 29 maj 2018, 12:23

U pravu si Skver, Prosinecki je Todorovica spomenuo vise puta od Dzeke i ovih nasih velikih zvijezda u zadnjih 5 dana i to sigurno nece proci nezapazeno. Eh sad kakva je situacija sa Petrovicem, jel potpisao ugovor, posto je rekao da se ceka licenca, ima li kakvih naznaka ko dolazi, ko ide, bilo kakvih prica?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 maj 2018, 12:27

Ma prije ce ga Prosinecki prodati (preporuciti) nego ovi iz NJUO....covjek ima veza u svijetu fudbala i u interesu mu je da mu Todorovic igra u jacoj ligi jer je vidio da mu momak moze koristiti na toj poziciji....

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 29 maj 2018, 12:35

Jedva cekam prelazni rok , mislim da ce nam macak baciti par bombica u ekipu !!! Hocemo Barcelonu na Tusnju za 100 godina
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 29 maj 2018, 13:54

Slobodas je napisao/la:Jedva cekam prelazni rok , mislim da ce nam macak baciti par bombica u ekipu !!! Hocemo Barcelonu na Tusnju za 100 godina
Prvo pojačanje doduše dolazi na probu je IRANAC sa Kanadskim pasošom Neču vam reči gdje je da ga nebi azmir preoteo Uglavnom POČELO JE

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 29 maj 2018, 14:36

strujasamo je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Jedva cekam prelazni rok , mislim da ce nam macak baciti par bombica u ekipu !!! Hocemo Barcelonu na Tusnju za 100 godina
Prvo pojačanje doduše dolazi na probu je IRANAC sa Kanadskim pasošom Neču vam reči gdje je da ga nebi azmir preoteo Uglavnom POČELO JE
Jel moguce da si rekao da dolazi pojacanje na probu :lol: :lol: . Bice nam opet ko onaj mrkela sto je bio ove sezone. Okrenuti se svojoj djeci i djeci sa kantona, ne dovoditi vise Weizere, Mijice, Kalezice, Zilkice i ostalo kompaniju, kako sam trpio njihove igre trpit cu 100 puta lakse Armina i Dinu Hodzica, Beganovica, Maksimovica i ostale.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 maj 2018, 14:48

Ima odlicnih igraca MLADIH u Bratstvu Zvijezdi,Jedinstvu kakvi iranci i pic ke materine. ...
Hocemo li ikada pameti doci yebem ga ja....
Treba zadrzati okosnicu ekipe vidjeti mozemo li prodati koga popuniti ekipu iz juniora i okoline Tuzle i to je to...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 29 maj 2018, 14:52

Ne vjerujem kakve gluposti pisete !!! Kakvi bolan juniori da ispadnemo s njima !!! Treba momcima davati sansu ali nikako se ne smijemo na njih osloniti kao na okosnicu tima . Nama treba 4-5 iskusnih-provjerenih igraca pravih pojacanja

Treba nam srba :rol:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 29 maj 2018, 15:26

Slobodas je napisao/la:Ne vjerujem kakve gluposti pisete !!! Kakvi bolan juniori da ispadnemo s njima !!! Treba momcima davati sansu ali nikako se ne smijemo na njih osloniti kao na okosnicu tima . Nama treba 4-5 iskusnih-provjerenih igraca pravih pojacanja

Treba nam srba :rol:
Pa nemoj ni dovodit Iranca na probu sto ce ti, uzmi provjerenih 4, 5 igraca a probaj nasu djecu.

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 29 maj 2018, 15:50

Eto licenca je zvanicno dobivena, a sada nek crknu dusmani

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 maj 2018, 15:58

Pa naravno da treba 3-4 jaka igraca koja bi nosili ekipu...
Jbg treba vam crtati sve ...nema veze nebitno
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 maj 2018, 16:47

Vehabovic iz Gracanice dogovoriti sa brkom ako vec nije s nekim dogovorio.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 maj 2018, 17:41

NS BIH se ne sali. Ode Borac po koji put.. .malo nam je falilo.

Pitanje je odakle lova. . .ko je pisao pizajmicu jer klub tih pare nema.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 29 maj 2018, 18:16

Tuzlak04 je napisao/la:NS BIH se ne sali. Ode Borac po koji put.. .malo nam je falilo.

Ko god da je. Ovo je jedina situacija u kojoj se pozajmica po meni dozvoljena. Pozajmica da bi igrao za titulu ili doveo Vagnera je apsolutno neprihvatljiva. Dovođenje igraća sa skrivenim ugovorima i skrivenim troškovima koji se očigledno ne mogu plaćati i koji će dovesti do ove situacije i u budućnosti je totalni promašaj i apsolutno nedopustivo. Ali radilo se prije radit će se i dalje. A mi ćemo ko kakve ovce prićati kako smo zamalo osvojili kup ili titulu. Kako je bio pun stadion. Kako je ovaj ili onaj kriv. A to sto Zvijezda09 pobjedi Slobodi u juniorskoj ligi ili Radnik iz Bjeljine je naravno kriv Azmir ili Senad a ne ni slućajno onaj što radi u omladinskom pogonu. Juniori su 5. iza Zvijezde09 a kadeti 9. iza Krupe na Vrbasu.

Edit:Ali da se ne radujemo previše i mi ćemo doći na red.
& $ ?

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 maj 2018, 18:19

Tuzlak04 je napisao/la:NS BIH se ne sali. Ode Borac po koji put.. .malo nam je falilo.

Azmir Husic.
On i Senad su veliki jarani privatno pusti ove pretstave za siroke mase ovaca.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 maj 2018, 18:24

Kostić se smilov'o
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 29 maj 2018, 18:34

Brcanskamalta je napisao/la:

Azmir Husic.
On i Senad su veliki jarani privatno pusti ove pretstave za siroke mase ovaca.
Kakav crni Ah, ne lupaj gluposti.
Vecinu je dao grad, ostalo ko je i navikao davati. Valja sada krpiti budzet za sljedecu sezonu. Da barem mi kupovinom karata pomognemo klubu.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 maj 2018, 18:38

:lol: :rol:
Jah. ..Evo trce sve red do sickog ko ce vise dat pogotov ovi sto navikli...
Pa nije ti budzet privatna jasla pa da ga zagrabis cuj dao grad....procedura je to .
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 29 maj 2018, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []