FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa ne moze grad tek tako dati. Duga je to procedura a nije se imalo vremena za to. . . Senco nije sigurno. Nema sanse. .
-
Sariel1987
- Kontakt:
Dobro je. Sad malo spuatit loptu i ocekivanja i biti iskren prema ljudima. Ebo pusta obecanja koja ne mozes ispunit.Nastavit gurat mladje u vatru uz iskusniju okosnicu i bez ovih preplacenih polovnjaka.
Samo Sloboda iz Tuzle.
Samo Sloboda iz Tuzle.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Finansijski izvjestaj.....od A do Z...Sariel1987 je napisao/la:Dobro je. Sad malo spuatit loptu i ocekivanja i biti iskren prema ljudima. Ebo pusta obecanja koja ne mozes ispunit.Nastavit gurat mladje u vatru uz iskusniju okosnicu i bez ovih preplacenih polovnjaka.
Samo Sloboda iz Tuzle.
Kome kada koliko zasto ko pisao pozajmicu i zasto i td i td...
Transparentnost u radu.
Tek tada cu podrzati upravu bilo ko da je.
A Sloboda je svakako nasa ljubav,UPRAVE NISU SLOBODA
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Mozete vi govoriti o proceduri koliko hoćete, ali Grad je dao oko 80 -90 000. Sada bi ovdje lesinarili nada nama kao na Borcem da nije bilo toga. A sada se treba okrenuti daljoj stabilizaciji kluba. Ovi iz Borca vec najavili gašenje, hebes i to.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
Sariel1987
- Kontakt:
Slazem se brate . Uostalom uprave dodju i odu a mi ostanemo.Brcanskamalta je napisao/la:Finansijski izvjestaj.....od A do Z...Sariel1987 je napisao/la:Dobro je. Sad malo spuatit loptu i ocekivanja i biti iskren prema ljudima. Ebo pusta obecanja koja ne mozes ispunit.Nastavit gurat mladje u vatru uz iskusniju okosnicu i bez ovih preplacenih polovnjaka.
Samo Sloboda iz Tuzle.
Kome kada koliko zasto ko pisao pozajmicu i zasto i td i td...
Transparentnost u radu.
Tek tada cu podrzati upravu bilo ko da je.
A Sloboda je svakako nasa ljubav,UPRAVE NISU SLOBODA
Nijedan je ne voli ko mi.a bogami srazmjerno i stanju ne podrzava
-
Sariel1987
- Kontakt:
Daj ebenu tribinu sezona gradj je davno pocela.pa cijena celika je skocila od proljeca.znaju l oni ista???
Daj fan shop daj restoran poslovne prostore.daj pravi pare ako vec nema investitora.
Jel nema vise tuzbi igraca??
Daj fan shop daj restoran poslovne prostore.daj pravi pare ako vec nema investitora.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 29 maj 2018, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Libo me ko je platio. Neko jeste. I konačno smo stavili tačku na to. Da se ne bi zajebavali, jer FIFA može bit rigorozna. Valjda je i ovim igračima bilo sve redovno, a tvrdnje su da jeste. Sad treba sačuvat neke igrače i ostavit trenera. Naravno dovesti ciljano na pozicije, popunit, nekim se zahvalit. Treba nam kontinuitet. Todoroviću je veliki plus sinoćnja utakmica i telefoni konstantno zvone
Konačno se nadam da ćemo i mi uzet neke pare i probit led. Ako ova trojica odu, što se konstantno spominju, polako uvodit i ove ostale juniore. Omerovića, Maksimovića, Beganovića, ne sve i ne pretjerano.
Niko, niko, samo Sloboda
Nema tuzbi, ali ima potrazivanja ovih koji su na rate. Dok se ne izmiri sve, mozemo zavrsiti kao BoracSariel1987 je napisao/la:Daj ebenu tribinu sezona gradj je davno pocela.pa cijena celika je skocila od proljeca.znaju l oni ista???
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ok znaci rate.bar dio od prodaje ovih igraca odmah i to izmiriti.da se opet ne dovedemo u neugodnu situaciju.daj da jednom ovo rascistimo do kraja.
Mujkanovicu prvo ovo izmirite.da smo rahat.
Ionako tituel necemo vidjet daj bar da nismo duzni
Da nas ne mrcvare svake sezone za licencu.
Mujkanovicu prvo ovo izmirite.da smo rahat.
Ionako tituel necemo vidjet daj bar da nismo duzni
Da nas ne mrcvare svake sezone za licencu.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sada je vrijeme za skupstinu po hitnom postupku,i yebeni finansijski izvjestaj....
Da vidimo koliko je novca uslo u klub ove sezone,a koliko izaslo,kome i zasto,ko je ove sezone upisao pozajmicu,i zasto,koliki je bio budzet i odakle,koliko od grada,koliko sponzora,koliko je obezbijedio UO....kod nas se sponzorski ugovori kriju ko zmija noge,pa sta krijete,kada moze real,barsa bajern onjavljivati visinu sponzorskog ugovora moze i Sloboda yebemu mater,na kraju krajeva klub nije privatni,i imamo pravo znati........
Svugdje u svijetu mozes saznati koliko neko zaradjuje,kolika je visina ugovora,samo u BIH ne....
Dosta je javasluka i lopovluka,Senade zelimo finansijski izvjestaj,da ga niko nikada nije podnio,ti ga podnesi,budi prvi,i zaradi podrsku navijaca,grada i javnosti,jer podrsku imas samo od jarana Jasmina,i 20 velicanstvenih sa sjevera......OVO JE NAS KLUB;GRADSKI I IMAMO PRAVO NA FINANSIJSKI IZVJESTAJ:::
Hocu i da znam kada cete rijesiti problem omladinskog pogona i dva kluba pod jednim krovom........kada cete urediti statut i prilagoditi ga 21 stoljecu....
Da vidimo koliko je novca uslo u klub ove sezone,a koliko izaslo,kome i zasto,ko je ove sezone upisao pozajmicu,i zasto,koliki je bio budzet i odakle,koliko od grada,koliko sponzora,koliko je obezbijedio UO....kod nas se sponzorski ugovori kriju ko zmija noge,pa sta krijete,kada moze real,barsa bajern onjavljivati visinu sponzorskog ugovora moze i Sloboda yebemu mater,na kraju krajeva klub nije privatni,i imamo pravo znati........
Svugdje u svijetu mozes saznati koliko neko zaradjuje,kolika je visina ugovora,samo u BIH ne....
Dosta je javasluka i lopovluka,Senade zelimo finansijski izvjestaj,da ga niko nikada nije podnio,ti ga podnesi,budi prvi,i zaradi podrsku navijaca,grada i javnosti,jer podrsku imas samo od jarana Jasmina,i 20 velicanstvenih sa sjevera......OVO JE NAS KLUB;GRADSKI I IMAMO PRAVO NA FINANSIJSKI IZVJESTAJ:::
Hocu i da znam kada cete rijesiti problem omladinskog pogona i dva kluba pod jednim krovom........kada cete urediti statut i prilagoditi ga 21 stoljecu....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Evo saće ti odma sve to riješit
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Znaci nema reprograma niti rata,znaci 200 000 km neko je iskesirao za dva dana...... Nismo postigli nikakav reprogram, jer bivši igrači nisu željeli to. Nisu nam željeli ni feninga oprostiti, ali ovo nije zatvorena knjiga. Mi ćemo i dalje nastaviti pravnu borbu i dokazati da dug koji oni spominju nije toliki", istakao je Mujkanović.
Sloboda je morala izmiriti dugovanja prema nekadašnjim prvotimcima Ivanu Kostiću, Ivanu Fatiću, Ameru Ordagiću, Aleksandru Subiću, Nerminu Zoletiću i Adinu Džafiću.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
Hvala im i na tome.fino su nasavjetovani. 
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bas sam se iznenadio za Ordagica, nikad ne bi rekao, ali dobro
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nemogu oni to tako davati,da li ste vi normalni........znas li ti koje su to pare,imaju propisi,protokoli,zakon.....fukaroni je napisao/la:dao grad neki dan 270 milja odatle su platili
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Sreća dobismo licencu,kojim putem i kojim parama ne znam i ne bih da komentarišem.Jedno je sigurno,ako u budućnosti nastavimo u ovom postratnom ritmu dugovanja,kamate,zaostale isplate,rate,plate, ne gine nam sudbina Borca.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
A sto ne mogu davati, pa svaki grad ima budzedsku rezervu s kojom moze raspolagati i stavljati u namjenu gdje zeli, plus svake godine se izdvajaju sredstva za fk sloboda stim da se to u ratama placa a niko ti ne brani da odjednom das pare, cak mozes npr iz nekih drugih namjena preraspodjelom prebaciti pare Fk Sloboda ali za ovo zadnje ti treba odluka od gradskog vijecaBrcanskamalta je napisao/la:Nemogu oni to tako davati,da li ste vi normalni........znas li ti koje su to pare,imaju propisi,protokoli,zakon.....fukaroni je napisao/la:dao grad neki dan 270 milja odatle su platili
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa i za te rezerve treba odobrenje gradskog vijeca da se sazove sjednica pa ne moze to jasmin sam.to je kriminal.MrtvaCarsija je napisao/la:A sto ne mogu davati, pa svaki grad ima budzedsku rezervu s kojom moze raspolagati i stavljati u namjenu gdje zeli, plus svake godine se izdvajaju sredstva za fk sloboda stim da se to u ratama placa a niko ti ne brani da odjednom das pare, cak mozes npr iz nekih drugih namjena preraspodjelom prebaciti pare Fk Sloboda ali za ovo zadnje ti treba odluka od gradskog vijecaBrcanskamalta je napisao/la:Nemogu oni to tako davati,da li ste vi normalni........znas li ti koje su to pare,imaju propisi,protokoli,zakon.....fukaroni je napisao/la:dao grad neki dan 270 milja odatle su platili
Dobili smo licencu skinuli gofna sa ku rca ali ovako ne ide.
Treba vise transparentnost u radu kluba.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
MrtvaCarsija
- Kontakt:
A sto ne mogu davati, pa svaki grad ima budzedsku rezervu s kojom moze raspolagati i stavljati u namjenu gdje zeli, plus svake godine se izdvajaju sredstva za fk sloboda stim da se to u ratama placa a niko ti ne brani da odjednom das pare, cak mozes npr iz nekih drugih namjena preraspodjelom prebaciti pare Fk Sloboda ali za ovo zadnje ti treba odluka od gradskog vijeca[/quote]
Pa i za te rezerve treba odobrenje gradskog vijeca da se sazove sjednica pa ne moze to jasmin sam.to je kriminal.
Treba vise transparentnost u radu kluba.[/quote]
Zaboravio sam ti jos reci da ima i stavka gdje svaki nacelnik/gradonacelnik ima svoj budzet gdje on raspodjeljuje kako zeli i ne treba mu nikakva sjednica nego to sam donosi odluku ako zeli...
Uglavnom i ako je grad pomogao hvala mu od srca, jer smo skinuli ova **** sa ledja a sad cekati da vidimo sta ce sud da kaze da li su smjeli otici u druge klubove i trenirati i da im se i za to moralo platiti
Pa i za te rezerve treba odobrenje gradskog vijeca da se sazove sjednica pa ne moze to jasmin sam.to je kriminal.
Treba vise transparentnost u radu kluba.[/quote]
Zaboravio sam ti jos reci da ima i stavka gdje svaki nacelnik/gradonacelnik ima svoj budzet gdje on raspodjeljuje kako zeli i ne treba mu nikakva sjednica nego to sam donosi odluku ako zeli...
Uglavnom i ako je grad pomogao hvala mu od srca, jer smo skinuli ova **** sa ledja a sad cekati da vidimo sta ce sud da kaze da li su smjeli otici u druge klubove i trenirati i da im se i za to moralo platiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.