FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
AMAR DO DALJNJEG NA KLUPI ŽELJE
Na današnjoj sjednici Predsjedništva FK Željezničar potvrđeno je da će Amar Osim, aktuelni menadžer Plavih sa Grbavice, i dalje voditi FK Željezničar i biti na njegovoj klupi.
Naime, na sjednici je potvrđeno da Osim neće voditi tim ni protiv Travnika, u nedjelju, kada Željo dočekuje vezire u sklopu 2. kola BHT Premier lige. Osim će tako nakon meča sa Zvijezdom propustiti i ovaj okršaj sa Travničanima.
Sjednica Predsjedništva FK Željezničara je u toku.
Na današnjoj sjednici Predsjedništva FK Željezničar potvrđeno je da će Amar Osim, aktuelni menadžer Plavih sa Grbavice, i dalje voditi FK Željezničar i biti na njegovoj klupi.
Naime, na sjednici je potvrđeno da Osim neće voditi tim ni protiv Travnika, u nedjelju, kada Željo dočekuje vezire u sklopu 2. kola BHT Premier lige. Osim će tako nakon meča sa Zvijezdom propustiti i ovaj okršaj sa Travničanima.
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 31 jul 2013, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Ako je Dzeko bas veliki navijac Zelje mogao nam jer ugovoriti bar prijateljsku utakmicu sa Man City-em? Sto da ne!?
Koliko ti imas godina ?EuroSport je napisao/la:Ako je Dzeko bas veliki navijac Zelje mogao nam jer ugovoriti bar prijateljsku utakmicu sa Man City-em? Sto da ne!?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- justFlowFKZ
- Kontakt:

Cega se sve covjek nece ovdje nagledati.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- storm_raider
- Kontakt:
Kolko treba dat ovim Turcima za Adila.
Sam nas i ovi trebaju opalit po usima ko za Sehu, treba fino u ugovoru stavit da ne primamo reklamacije, ako
Sam nas i ovi trebaju opalit po usima ko za Sehu, treba fino u ugovoru stavit da ne primamo reklamacije, ako
Mersin je bio dionicarski klub, dok ovaj nije. Ako se proda u Bucu mogli bi biti para ja vjerujem odmah. Ako se bira izmedu ove trojice jedan onda Adil nema sanse pored Ridera.lisander je napisao/la:Kolko treba dat ovim Turcima za Adila.
kako neće voditi kad je tu baš glupo čemu to i zašto je uopšte upitno to bilo da li će voditi ili ne ?likusa je napisao/la:AMAR DO DALJNJEG NA KLUPI ŽELJE
Vela havleEuroSport je napisao/la:Ako je Dzeko bas veliki navijac Zelje mogao nam jer ugovoriti bar prijateljsku utakmicu sa Man City-em? Sto da ne!?
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
moRAja je napisao/la:Vela havleEuroSport je napisao/la:Ako je Dzeko bas veliki navijac Zelje mogao nam jer ugovoriti bar prijateljsku utakmicu sa Man City-em? Sto da ne!?

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Ili da jednostavno nagovori Arape da kupe Zelju ? Dvije muhe jednim udarcem, a mozda nam onda na dresovima bude nesto kao "visit Middle East", ili "Enjoy Middle East". Tada bi jedino mogli parirati pitarima.EuroSport je napisao/la:Ako je Dzeko bas veliki navijac Zelje mogao nam jer ugovoriti bar prijateljsku utakmicu sa Man City-em? Sto da ne!?
sedmi pokusaj...
-
- Kontakt:
Što bi bilo glupo, još uvijek je na odmoru i nek odmori kako treba .Stavkafcz je napisao/la:kako neće voditi kad je tu baš glupo čemu to i zašto je uopšte upitno to bilo da li će voditi ili ne ?likusa je napisao/la:AMAR DO DALJNJEG NA KLUPI ŽELJE
ma ne može dino vodit tim nema boga to se vidjelo nama treba pravi trener ovaj dino nije za toga.
Ma nek amar uzme kolko mu je potrebno ako treba do kraja polusezone pa onda furiozno plavo proljece. 

Na osnovu čega si to shvatio?Stavkafcz je napisao/la:ma ne može dino vodit tim nema boga to se vidjelo nama treba pravi trener ovaj dino nije za toga.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pa ne bi ga Amar doveo sebi za pomocnika da ne zna. Dino je super trener za nase uslove i dosta toga zavisi od njega.Stavkafcz je napisao/la:ma ne može dino vodit tim nema boga to se vidjelo nama treba pravi trener ovaj dino nije za toga.
Ne smijes nigdje pisati protiv Veleza, oni su zasticeni ko pande, odma se brise. Pitari takodjer. Osim toga, sve ide, mozes vrijedjat koga hoces i kako hoces nea problema, nacionalno ili kako godDevotion je napisao/la:Jedno pitanje za moderatoricu, moderatora, ili moderatore nebitno, u posljednja tri dana dva moja posta su obrisana, a da ni jedan nije sadržavao neprimjeren sadržaj jer to moje godine i moje obrazovanje ne dozvoljavaju. Može li se znati razlog?

Veliki pozdrav ide svim glodarima koji su Boga molili da Brko ode, veliki veliki pozdrav levati, i dalje je ovo FCZ Premijer Liga!
Ma shvatio po tom da ne može da smiri situaciju na terenu da dadne izjavu za tv niko ga ne **** ni 2 % od igrača, druga stvar dugo mu treba da uključi gdje mu škripi na terenu ja kao laik sam uočio kako bi trebale izmjene ići u kom vremenu.ipetm je napisao/la:Na osnovu čega si to shvatio?Stavkafcz je napisao/la:ma ne može dino vodit tim nema boga to se vidjelo nama treba pravi trener ovaj dino nije za toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.