FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sunderland
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sunderland » 18 apr 2012, 20:54

Gospodin Davud Zahirovic je fino to uradio i spasio Slobodu na neki svoj nacin.

Ali imaju neke cinjenice :

1) 9 apoteka na podrucju Tuzle vecina na slatini, radnice 7 plata vec nisu dobile

2) Fabrika lijekova radnici preko 10 plata nisu dobili

3. Nedavno prodao svoje apoteke u Sarajevu, zarad toga sto su ga radnici tuzili.

Sve je to bajno sjajno , i ja se slazem da je se on fino predstavio, ali iza kulisa se nesto kuha. Koliko ce to sada kostati Slobodu, sigurno hoce jer ove cinjenice gore ne idu u prilog.
Sloboda je moja nacija

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 apr 2012, 21:42

ebeno :).. evo sad ce Slavija dobit Rudara u Prijedoru i opet smo u **** situaciji...kontam ako se budemo borili gore ko lavovi, mozda mozemo do boda, ali ebiga pola ekipe nam ne igra sta da kazem kako do bodova?..7 standardnih igraca nece biti tu, a vec smo i bez toga u minusu bez par igraca u odbrani koja nam je i najlosija strana ekipe..ne mogu da vjerujem da je u jendoj sezoni odbrana losija strana, a napad bolja :)...ebiga kod nas uvjek odbrana bila medju najboljim u ligi..uvjek smo malo golova primali, dok sad smo katastrofa....U Gradaccu cemo morati do bodova , ali ni Zvijezda nije bas u puno boljem polozaju...i oni su kiksali kuci ove sezone, ali opet su u puno boljoj situaciji od nas...kako nas Rudar eba ono pravo, jer fakat tu smo pobjedom mogli mozda i biti u puno boljoj situaciji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 apr 2012, 11:39

Vec su pocele teorije zavjere kako ce Rudar pustit Slaviji ...

Mi protiv Olimpica bez 7 igraca,gledat izbjeci katastrofu protiv domacina..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 apr 2012, 12:06

harry_90 je napisao/la:Vec su pocele teorije zavjere kako ce Rudar pustit Slaviji ...

Nemojte vi gledati Slaviju, oni će se 100% izvući, ne zbog teorija zavjere, nego što imaju jaku ekipu. E sada, Kozara je otpisana, po meni glavni konkurenti vama će biti Travnik i Leotar, pa možda i GOŠK. Iskreno, vi ste ipak u najtežoj situaciji. Uz sve domaće pobjede, (a dolaze vam ekipe iz vrha tabele), trebaju vam i bodovi sa gostovanja.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 apr 2012, 14:09

harry_90 je napisao/la:Vec su pocele teorije zavjere kako ce Rudar pustit Slaviji ...

vidjet ces da ce oni nerjesit,dogovorit ce
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 19 apr 2012, 14:25

JTS je napisao/la:Neka nam pusti Željo, 3 bobe, oni će svakako osvojiti titulu.
Rekao je Ivica Osim da će pomoći Slobodi, neka pomogne tako što će nam Želju pustiti :-)
A on neka namjesti Želji, negdje drugdje pobjedu, ako bude stani-pani :-D
Pa možda bi vam i pustio,al neće.Zadnja dva gostovanja u Tuzli,dođemo sa obrazom položimo cvijeće,a oni nas na terenu nogama ubiše,a o tribinama neću ni da pričam.imali smo pogled iz nekog dvorišta :oops: .kad se samo sjetim onih Baraba iza gola,što psuju i prijete cijelu tekmu,još više sam ubjeđen da ćemo igrati punom snagom!
Einigkeit und Recht und Freiheit

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 apr 2012, 14:27

domorocki je napisao/la:
Rekao je Ivica Osim da će pomoći Slobodi, neka pomogne tako što će nam Želju pustiti :-)
Pa možda bi vam i pustio,al neće.Zadnja dva gostovanja u Tuzli,dođemo sa obrazom položimo cvijeće,a oni nas na terenu nogama ubiše,a o tribinama neću ni da pričam.imali smo pogled iz nekog dvorišta :oops: .kad se samo sjetim onih Baraba iza gola,što psuju i prijete cijelu tekmu,još više sam ubjeđen da ćemo igrati punom snagom!
Džaba vam da položite 100 puta cvijeće na kapiju, nemožete ispraviti ono iz 2008. I ne postavljaju navijači cvijeće nego igrači.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 19 apr 2012, 14:37

VolimTz je napisao/la:
domorocki je napisao/la:
Džaba vam da položite 100 puta cvijeće na kapiju, nemožete ispraviti ono iz 2008. I ne postavljaju navijači cvijeće nego igrači.
U tom je i bit,a oni izmasakrirani došli nazad u SA!!

http://www.****/sport/fudbal/3 ... ijece.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tuzlainfo.ba/novosti/1108-de ... ejvanovicu" onclick="window.open(this.href);return false;
Mali znak pažnje,al džaba kad pojedincima neće ući nikad u glavu!
živio

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 apr 2012, 14:45

Ko došao izmasakriran ? Jel oni što su lagali kako su došli položiti cvijeće, pa napali tuzlansku djecu i prolaznike !?

Kome neće ući u glavu, Fkr je sebe dokazao kao časna grupa (zaboravivši na to) . ;)

slika
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 19 apr 2012, 14:57

VolimTz je napisao/la:Ko došao izmasakriran ? Jel oni što su lagali kako su došli položiti cvijeće, pa napali tuzlansku djecu i prolaznike !?

Kome neće ući u glavu, Fkr je sebe dokazao kao časna grupa (zaboravivši na to) . ;)

slika
jes jes ona djeca što su nas zadnjih godina hripama gađali!od 98 dolazim u Tz i vjeruj da znam o čemu ti pričam.još iz vremena Sulje i komp. sa Zvezdinim dresovima :o ANTI_SARAJLIJE ;)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 apr 2012, 15:05

domorocki je napisao/la:
VolimTz je napisao/la: jes jes ona djeca što su nas zadnjih godina hripama gađali!od 98 dolazim u Tz i vjeruj da znam o čemu ti pričam.još iz vremena Sulje i komp. sa Zvezdinim dresovima :o ANTI_SARAJLIJE ;)
Seljačine ba, vidiš ovu parolu dno dna šta da ti kažem.

PS: To je bio transparent vrh. 8-)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 apr 2012, 15:07

Vlada TK dodijelila FK Slobodi 27.500 KM

Vlada Tuzlanskog kantona na današnjoj 40. redovnoj sjednici usvojila je odluku o dodjeli 27.500 KM Fudbalskom klubu Sloboda,. U odluci je navedeno kako je riječ o pomoći FK Slobodi u finansiranju troškova takmičenja u Premijer ligi BiH.

U posljednje tri godine FK Sloboda iz kantonalnog budžeta nije dobila ni marku, a sadašnja Vlada TK na čelu sa Seadom Čauševićem odlučila je da pomogne klub koji je u veoma teškom položaju.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 apr 2012, 16:11

Ovih iz glavnog grada uvijek se osjecaju ugrozeno,a da ne spominjem kada odem do Sarajeva,pa kad cuju iz Tuzle odmah bi da udaraju,pa kad jedan na forumu napisa zaboravih mu nick kako ce se ponovit masakr ko na kapiji itd..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 apr 2012, 16:13

harry_90 je napisao/la:Ovih iz glavnog grada uvijek se osjecaju ugrozeno,a da ne spominjem kada odem do Sarajeva,pa kad cuju iz Tuzle odmah bi da udaraju,pa kad jedan na forumu napisa zaboravih mu nick kako ce se ponovit masakr ko na kapiji itd..
ne smije te niko dirati u Sarajevu ! :mrgreen: 8-)
DRUG NEBI TI PUNCA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 apr 2012, 16:40

Stigle plate :mrgreen: ocekujem sad barem remi u Sarajevu sa Olimpicom :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 apr 2012, 16:42

harry_90 je napisao/la:Ovih iz glavnog grada uvijek se osjecaju ugrozeno,a da ne spominjem kada odem do Sarajeva,pa kad cuju iz Tuzle odmah bi da udaraju,pa kad jedan na forumu napisa zaboravih mu nick kako ce se ponovit masakr ko na kapiji itd..
Drug moj tuzlaci su se po ko zna koji put dokazali napravivši ovu parolu. To ne bi bilo tešku da tm nije uradio ono što je uradio, ali nisu žrtve krive što njihovi sugrađani ne poštuju tuđe rane iz rata.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 apr 2012, 16:53

domorocki je napisao/la:
jes jes ona djeca što su nas zadnjih godina hripama gađali!od 98 dolazim u Tz i vjeruj da znam o čemu ti pričam.još iz vremena Sulje i komp. sa Zvezdinim dresovima :o ANTI_SARAJLIJE ;)
zezas brate ali ono pravo :)..pa ti dobro znas kad je pocelo sve ovo?..sve ste tamo do 2001 odnosno ove utakmice

slika

Doduse to je pocelo malo prije na onom gostovanju slobode kod Zelje kad smo porazeni 1:0, pa kad su ona djeca na sportskom danu bila, pa kad su dosli na utkamicu....sve do tada bilo je idealno..pa taman ono dok je jos bilo obavezno sluziti vojsku, tad smo ono dosta raje se medjusobno poznavala, pa su uvjek sa jedne i druge strane grupe bile dobro docekane...pa na kraju krajeva ima sa nama ste bili i na derbiju protiv Zmaja od Bosne , pa cak ste i svoj trans okacili sto ces moci i vidjeti na slici sa strane...znaci 2000 gostovanje Slobode u porazu od 1:0 i taj sportski dan djece koji su kako prosli na Grbavici, onda dolazak na Tusanj i ova utakmica gdje su crvene kartne ako me sjecanje sluzi dobili Crnogorac i Gredic, pa se onda preselilo sve na tribine..mi smo tad bili na istoku, a vi tamo na D tribini...naravno desilo se svasta tu ja ti ne trebam spominjati sam znas, jer nije za ovih glupih foruma takve stvari da se pisu..samo mi nismo nikad ni slikali se ni pokazivali nesto po ebenom internetu, pa napadali djecu i td...Sve ta desvaja su promjenila odnose izmejdu dvije grupe, koja je do tada vladala na hajmo reci vise nego prijateljskom nivou....sjetite se samo da ste igrali utkamicu u Tuzli, u doba dok vam je Kruzik branio i za nas je debitovao Okanovic Tarik i postigao vam taj gol dobro se sjecam, ali ne znam koja je godina bila...znam da smo mi igrali kup radivoja koraca tad i koliko je Manijaka ostalo sa nama na kosarci, pa jednoj ekipi vam se pokvarilo auto i ljudi su ostali i mi smo im skupili pare i napravili im auto ..dva momka su licno kod mene prespavali, i ostali su na kosarci momci....znaci puno lijepih finih trenutaka se desavalo koje vi necete ili ne zelite da spomenete i samo ono negativno uvjek kod vas postoji pa zasto zbog cega?.ocigledno onda niste bili tad prisutni sa tim ljudima , onda niste ni cinilu tu tadasnju navijacku scenu ebiga... zato me i nerviraju ti forumi jer vise covjek i ne zna skim pise o ovim stvarima.
Vi nikad necete reci da je razlog svega pad transa koji je skinut sa ograde to znam, ali i mi ne pisemo o tome, jer nikad i nismo bili takva grupa koja se kurcila i koja se hvalila takvim stvarima.. zato smo uvjek i bili orginalni i ako nismo zadnjih godina brojcano jaki, ali barem nismo internet huligani ebiga

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 apr 2012, 17:02

bagrcavi je napisao/la:
ne smije te niko dirati u Sarajevu ! :mrgreen: 8-)
to ces me ti braniti :P imam ja tam dobrog drustva,uskoro cu doci pa da na pivo odemo :mrgreen:
VolimTz je napisao/la:
Drug moj tuzlaci su se po ko zna koji put dokazali napravivši ovu parolu. To ne bi bilo tešku da tm nije uradio ono što je uradio, ali nisu žrtve krive što njihovi sugrađani ne poštuju tuđe rane iz rata.
Naravno da smo dokazali,mnogima smo trn u oku..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 19 apr 2012, 17:28

brate to je par bahila nemos poredit ostale "Sarajlije" sa njima. Meni je Tuzla i Tuzlaci uvjek bili u srcu, cak sta vise ja se namirujem u Bingu, to je tuzlanska firma :lol: Svratih samo da cestitam na tekmi protiv Zrinjskog, najbolja tekma odigrana ikad u poslijeratnoj fudblakoj ligi. Skidam kapu i manite se te suplje mrze vas ovi, oni, nidje veze brate ;)

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 19 apr 2012, 17:39

Tuzlaci dobrodošli na Otoku u subotu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukare987 i 4 gosta.