2.liga
BH fanaticos
Fecox +,+,+,+,
,+,+,+,
,
,
,+,+,+,+,
,
,
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
,+,+,+,
,
,
,+,+,+,+,
,
,
Ja sam mislio tipovat zadnji, pa sam čekao, nisam zaboravio. Objavi oglas za novog igrača ukoliko je trajni ban.pintol_TM87 je napisao/la:Head i volimTz nemojte zaboraviti tipovati..pozz i sretno nam
Bravo, vec 0:2Maestro^^ je napisao/la:@Viper druže , red bi bio da se plasiramo u cvajtu nakon pehova u prošlim sezonama. Idemoooo
Bravo momci, konacno cvajta izgledaViper je napisao/la:Bravo, vec 0:2Maestro^^ je napisao/la:@Viper druže , red bi bio da se plasiramo u cvajtu nakon pehova u prošlim sezonama. Idemoooo
Slabi ti suigraci.Nerminovic je napisao/la:trenutno sam najopasniji sturmer lige
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dobro brate ti si posebanlegenda reala je napisao/la:čuj bravo Admiru, a ja im donjeo titulu
Ekipa sa najmanje poraza u svim ligama ove sezone... Sledeće sezone odma po tituluLjumanM95 je napisao/la:Čestitke mojim suigračima @Arsenalovac i @crnobijeli21 na plasmanu u Prvu ligu.
Tako su govorili Čekićari i La Vecchia u prvoj sezoni u prvoj ligi pa nisu uspjelicrnobijeli21 je napisao/la:Ekipa sa najmanje poraza u svim ligama ove sezone... Sledeće sezone odma po tituluLjumanM95 je napisao/la:Čestitke mojim suigračima @Arsenalovac i @crnobijeli21 na plasmanu u Prvu ligu.
Dodao sam gol razliku.Otelo je napisao/la:Druga liga :
1. Zadnja Klupa 17 2 29
2. Jedinstvo 17 5 26
3. Spartans 17 2 26
4. BH Fanaticos 17 3 24
5. Pjetlovi 17 2 24
6. Ljuta Krajina 17 0 24
7. FC Hollwood 17 2 23
![]()
![]()
![]()
Ako sam ja dobro sve sabrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.